Juicexpress.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Juicexpress.nl

Zoek je een site waar je sapkuren of detoxkuren kunt kopen? Wil je graag gezond door het leven gaan? Dan kan Juicexpress.nl jou misschien wel uitkomst bieden. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er over dit bedrijf bekend zijn.


Wat is Juicexpress.nl?


Via Juicexpress.nl kun je detoxkuren of sapkuren bestellen. Volgens dit bedrijf kun je hiermee gezond afvallen en betreft het een honderd procent gezonde kuur. Je lichaam zal ermee worden gereinigd. Ook wordt er aangegeven dat de sap lekker smaakt. Je kan de dranken zien als maaltijdvervangers. Op Juicexpress.nl is te lezen dat de producten rauw, puur en met veel liefde worden bereid.


Jonge organisatie


Op het moment van schrijven is Juicexpress.nl een jong bedrijf. Iedereen die hier werkzaam is wil graag dat mensen kunnen kennis maken met de kracht van pure fruit en groenten. Dit wordt verwerkt in een echte productiekeuken. Uiteindelijk moet dit resulteren in versgeperste sappen die ook nog eens lekker smaken.


Bestellen


Je kan verschillende pakketten bestellen. Zo bestaan er kuren voor uiteenlopende dagen. In ieder pakket zitten een bepaald aantal sapjes en shotjes. Er wordt aangegeven hoeveel kilo je ermee zal afvallen. De bestelprocedure bestaat uit een aantal stappen. Betalingen kunnen op meerdere manieren verricht worden. Een aantal van de betaalmethodes zijn iDEAL, creditcard en Klarna. Voor alle betaalwijzen kun je het beste een kijkje op Juicexpress.nl nemen. Bestellingen worden geleverd via bezorgpartner Next Day Delivery. Orders die voor 16:00 uur worden geplaatst, zullen de volgende dag worden bezorgd. Er wordt geleverd van dinsdag tot en met zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur.


Detoxen of afvallen


De producten die je kunt kopen zijn speciaal gemaakt voor mensen die willen afvallen of detoxen. Ieder groentesapje wordt vers klaargemaakt. In de sapjes zitten allerlei mineralen en vitaminen. Deze kunnen je hulp bieden bij een gezonde leefstijl.  Ze stellen dat er geen conserveringsmiddelen en water zijn toegevoegd aan de sappen. Ze gebruiken ook geen e-nummers en andere kunstmatige toevoegingen. Door voor Same Day Delivery te kiezen kan de versheid gewaarborgd worden. De juices kunnen ook gebruikt worden om een eventueel vitaminetekort aan te vullen. Volgens Juicexpress.nl is de juice ook goed voor haargroei, huid, natuurlijke geur en de algemene gezondheid.


Extra informatie


Op de vraag of de sappen werken voor mensen met maagverkleining, mogen ze geen antwoord geven. Dit kun je het beste bespreken met de eigen huisarts. Het doel van het drinken van de juices is echt reinigen/detoxen. Je zal verder niks anders eten. De gembershotjes bestaan onder andere uit citroen, biologische appel en gember uit Peru. De werking van deze shotjes wordt omschreven als antibacterieel, ontstekingsremmend, weerstandverhogend en als enorme oppepper. Soms vinden personen het assortiment van dit bedrijf wat prijzig. Het bedrijf haakt hierop in door aan te geven dat als je het in liters bekijkt, ze juist weer voordelig zijn. Tijdens een kuur mag je wel gewoon water en theedrinken. Ben je zwanger? Dan is het goed te weten dat je absoluut niet mag detoxen. Zelfs niet als je borstvoeding geeft. Je mag dan wel de sappen drinken.


Klantervaringen


Ben je al klant bij Juiceexpress.nl? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Welke pakketten heb jij hier besteld? Ben je afgevallen? Heb je het idee dat je gezonder door het leven gaat? Wat vond je van het bestelproces en de service? We waarderen het als jij je mening wil geven via een review op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)