Govolt.nl

8.8

Bestellen

8.4

Service

8.8

Prijs

8.5

Levering

80.3%

Zou hier weer kopen

Govolt.nl

Ben je op zoek naar zonne-energie? Overweeg je in jouw huis zonnepanelen te laten installeren? Dan is GoVolt misschien wel net het juiste bedrijf waar jij naar op zoek bent. Bekijk op deze pagina van NederlandReview welke ervaringen er over deze onderneming bekend zijn.


Wat is GoVolt?


GoVolt is leverancier van apparatuur voor zonne-energie. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Ridderkerk. Deze organisatie is in 2011 opgestart door een jonge ondernemer. Deze persoon wilde de wereld graag beter maken op een duurzame manier. De eigenaar kwam al snel tot de conclusie bij te dragen aan een beter milieu door middel van de levering van zonne-energie. Dit is energie van de zon in de vorm van warmte en licht.


Visie


De visie van deze onderneming is erop gericht consumenten te voorzien van de allerbeste zonnepanelen installatie. Ze geven aan dit te willen doen tegen de scherpste prijs. Deze wijze zorgt er volgens GoVolt voor dat steeds meer personen plezier zullen hebben van eigen opgewekte energie. Onder het motto ‘voor niets gaat de zon op’ hebben ze geloof in duurzame energie die afkomstig is van zonnepanelen. Er wordt aangegeven dat ze door hun dienstverlening aan een beter milieu en lagere energierekening bijdragen. Service en kwaliteit staan bij GoVolt hoog in het vaandel. Terugbelverzoeken worden in de regel binnen 4 uur beantwoord.


Missie


Met betrekking tot duurzame energie hebben ze dezelfde mening als de overheid. Er moet overal zoveel mogelijk verduurzaamd worden. Energie uit zon wordt gezien als een onuitputbare vorm van duurzaamheid. Er wordt gewerkt met energiebronnen die duurzaam zijn. Deze moeten de drempel tot investeren verlagen. Ze willen de wereld kennis laten maken met deze energievorm en dat tegen een betaalbare prijs. Volgens deze onderneming krijgt iedereen zo de mogelijkheid om van het natuurkundige verschijnsel te profiteren.


Zonnepanelen


Zonnepanelen zorgen ervoor dat zonne-energie wordt omgezet in elektriciteit. Als het ware ben je op duurzame wijze je eigen energieleverancier. Door de panelen wordt elektriciteit opgewekt. Dit gebeurt door het opvangen van zon dat wordt omgezet naar stroom. Deze vorm van energie is vergelijkbaar met waterenergie en windenergie. In Nederland schijnt de zon gemiddeld 4 uur op een dag. Volgens GoVolt wordt het steeds zonniger in ons land. Onder het motto 'groen lenen' kan er in termijnen betaald worden. Er wordt aangegeven dat er slechts een lage rente betaald moet worden.


Installatieproces


Het installatieproces begint met kennismaken. Nadat er kennis is gemaakt wordt het installatieproces met je doorgenomen. Het plaatsen van de omvormer is het belangrijkste tijdens het proces. Er wordt aangeven dat er wordt gewerkt met de juiste producten. Andere zaken zoals het trekken van kabels speelt eveneens een rol. Alle artikelen worden voor de zekerheid nog even doorgenomen. Het proces moet namelijk aan speciale voorwaarden voldoen. Nadat alles is besproken worden de zonnepanelen door monteurs geïnstalleerd. Tijdens de installatie zal je op de hoogte gehouden worden van de voortgang. De medewerkers van het bedrijf geven aan wanneer ze verwachten dat alles is afgerond. Na het installeren wordt de installatie nog een keer uitvoerig nagekeken.


Klantervaringen


Ben je al klant bij GoVolt? Dan zijn we reuze benieuwd naar jouw ervaringen bij dit bedrijf. Heb jij zonnepanelen via deze onderneming aangeschaft? Wat vind je van de kwaliteit en prijs? Hoe is het kennismakingstraject verlopen? Ben je tevreden over hoe de installatie tot stand is gekomen? Deel je ervaringen via een review op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (66)

Zonnepanelen

Eind 2021 heeft GoVolt tien zonnepanelen op ons dak geplaatst. Begin 2022 zijn vier panelen bij de eerste de beste storm van ons dak gewaaid en terecht gekomen op de binnenplaats. Gelukkig zijn er geen slachtoffers gevallen. Wel was de materiële schade groot. Het bevestigingsmateriaal (1 vd aluminium balken) doorboorde onder meer de voorruit van de auto van onze buren en de panelen zelf beschadigden de terrassen van de buren. De reactie van GoVolt was dat ze het vervelend vonden dat wij 'last' hadden ondervonden van de storm die 'kans gezien had voor gevaarlijke situaties te zorgen' waaruit zij wel moesten opmaken dat er sprake moest zijn geweest van extreme weersomstandigheden, welke 'helaas' niet onder de garantie zouden vallen. Het zal geen verbazing wekken dat wij ons verre van serieus genomen voelden. Het force majeure-argument is een gemakkelijk manier om verantwoordelijkheid te ontlopen. Corrie was namelijk een gemiddelde storm met windkracht 9 die op haar beurt enkele weken later door Eunice gevolgd zou worden, een zware storm met windkracht 11/12. En waar de panelen van anderen bij in de buurt (gelukkig) die windkracht konden weerstaan, hadden wij met Corrie minder geluk. Wat kon GoVolt doen? We kregen het aanbod om de schade te laten opnemen en een reparatieofferte uit te laten brengen door de account manager. Wij hebben hier niet mee ingestemd. De panelen zijn niet door de storm beschadigd, maar doordat de bevestiging in gebreke was. Dit wordt bevestigd door een onafhankelijk schade-expert. We hebben Govolt gevraagd ons de berekeningen van de benodigde ballast voor deze panelen te sturen. Deze hebben we niet gekregen.Bij nader inzien past dit in een patroon; de dag van installatie verliep rommelig omdat de beloofde schouw vooraf niet plaats heeft gevonden. De monteurs kwamen onvoorbereid langs en moesten ter plekke afwijken van de geoffreerde keuzes met een onveilige constructie tot gevolg. Panelen die te dicht bij de dakrand lagen, onvoldoende ballast om de constructie op haar plek te houden en geen afsluitplaten ter bescherming tegen de zijwind. Ondanks meerdere aangetekende brieven en een aansprakelijkheidsstelling heeft GoVolt tot op heden niets van zich laten horen. Kortom, onze ervaring met GoVolt is dat het je energie kost. Bedenk dan ook goed of je met dit bedrijf in zee wilt gaan.

E

Eddie

20-06-2023

0

Zonnepanelen

GoVolt is een typisch geval van veel beloven, weinig waarmaken. In mijn geval werd ik heel goed geholpen bij het samenstellen van een systeem voor mijn platte dak. Toen de installatie eindelijk zou plaatsvinden, kwam een of andere ZZP'er opdagen, waarbij ik te horen kreeg dat de omvormer niet geleverd was en dit nog maanden kon duren, dat er geen 14, maar 13 panelen op het dak zouden passen en dat zijn ladder niet lang genoeg was om de panelen op het dak te leggen. Oftewel, ik heb nu het systeem op het dak liggen, zonder panelen en omvormer. Als je dan 1000x belt (met elke keer wachttijden van minstens 45 minuten per telefoontje!!) wordt je medegedeeld dat je op de hoogte wordt gehouden en dat ze je terugbellen, maar daarna hoor je niks meer als je er niet achteraan blijft gaan. Uiteindelijk zou de monteur afgelopen week op woensdag komen (de ZZP'er Robbie de Gelder, hierbij aan de schandpaal jong!), maar krijg je 's nachts een berichtje dat er persoonlijke zaken spelen. Weet je, kan gebeuren, dus hij zou vrijdag komen. Vrij voor gepakt, maar denk je dat ie op komt dagen? Nope... Er zouden verkeerde panelen meegegeven zijn door GoVolt. Hij zou zaterdagochtend om 9 uur voor de deur staan. Maar nee hoor, weer niemand te zien. Krijg je 's middags een bericht dat ie onderweg is, krijg je nog hoop dat het goedkomt, maar nee, hij is gewoon nooit komen opdagen. Dit bedrijf is een en al ellende en ik raad iedereen af om met deze prutsers in zee te gaan. Stelletje ***********. Ik ga deze review niet offline halen of wijzigen totdat mijn systeem fatsoenlijk gelegd is. En niet meer door Robbie!

G

Gyon Otten

12-06-2023

0

Zonnepanelen

Ik heb nog nooit in mijn leven met zo'n ramp van een bedrijf te maken gehad. 10 maanden wachten op de installatie. 4 keer plannen en niet voorbereid komen opdagen. Communicatie is absoluut verschrikkelijk, planningsafdeling volledig incompetent. Ze zijn super bereikbaar en staan ​​voor je klaar als ze je de panelen willen verkopen, daarna veel succes. Ik zou iemand anders dubbel hebben betaald als ik had geweten wat GoVolt is. Vermijd ten koste van alles! Betaal meer, werk met professionals!

B

Boban

03-05-2023

0

Zonnepanelen

Bedrijf komt niet opdagen, nauwelijks telefonisch bereikbaar, reageert niet op e-mails, verleent geen service. Monteurs zijn ingehuurde ZZP-ers. In ons geval was het een beunhaas die de installatie niet conform de NEN1010 heeft aangelegd (geen aarde). Ook zijn de stekkertjes niet goed aangedraaid. Monitoring via de app is niet mogelijk omdat verzuimd is om de installatie aan te melden bij SolarEdge.

J

Jos

22-03-2023

0

Zonnepanelen aangeschaft bij GoVolt

Goede service gehad meterkast netjes vervangen. Bekwamen monteurs, die verstand hebben van wat ze doen. Mijn buren willen ook panelen ik heb ze GoVolt ook aangeraden.

J

Jowel

16-03-2023

0

Zonnepanelen

Het voortraject totaan de offerte verliep prima. Vanaf het nakomen van afspraken m.b.t. de schouw kantelde het hele proces. De 1e schouw zou plaatsvinden tussen 13u. en 16u. Om 15.30u. alvast gaan bellen na meerdere negatieve reviews gelezen te hebben over het niet op komen dagen. De schouwer zou komen maar het liep uit op de vorige afspraak dus het zou iets later worden. 17u. nogmaals gebeld gezien het al donker werk. Nu kreeg ik te horen dat hij het niet meer ging halen. Waarom moet ik hier zelf achteraan? Of ik morgen bereikbaar was om telefonisch een nieuwe afspraak in te plannen, uuuh ik heb je nu toch aan de telefoon?! Een 2e schouw om 16u. gepland, vanaf 13u. gaan bellen omdat ik inmiddels wantrouwend was. 4 gesprekken later, meerdere keren in de wacht gezet, opniew in de acht gezet, doorverbonden met de klantenservice, opnemen & verbinding verbroken en bellen met 2 telefoons tegelijk na 1.5 te horen gekregen dat de schouw nu door zou gaan. Bij binnenkomst vertelde de schouwer dat ze flink bezig waren geweest met ons en we er achteraan geplakt waren. Wantrouwen was dus niet misplaatst. Bovendien vertelde hij dat hij de enige schouwer binnen het bedrijf is en door het hele land moet. Ook iets om in overweging te nemen als je voor dit bedrijf kiest. De schouw was 1 grote grap, de man heeft naar de meterkast gekeken, wij hadden ook kunnen zeggen dat die prima was. Hij is niet op het dak geweest, had niet eens een ladder bij zich Terwijl wij i.v.m. geen gangbare dak, van het begin aan hebben gegeven dat er germeten moet worden. In de tuin heeft hij 2 tellen naar boven gekeken en kwam tot de conclusie dat het wel erg hoog was. Tja waar had je dan verwacht zonnepanelen te leggen, op de grond? Verder was er een vreemd verhaal dat we leisteen dakpannen zouden hebben wat 2 dagen voorwerk zou kosten. De hele buurt heeft zonnepanelen op deze dakken en overal waren ze met een paar uur klaar. Hij zou niet schuin mogen opstappen, logisch natuurlijk maar dit had tijdens de dakscan al geconstateerd kunnen worden. Puntje bij paaltje werd 10 weken na het tekenen van offerte de opdracht door govolt eenzijdig ontbonden waarna we nog eens 4 keer konden bellen om onze aanbetaling terug te krijgen. Al bij al geen aanrader!!

P

Paulina

15-03-2023

0

Zonnepanelen

Zonnepanelen liggen op het dak en werken uitstekend. Ik heb de panelen met m’n buren gelegd dat werd binnen een dag verzorgt. Erg tevreden.

E

Evelyn

14-03-2023

0

Zonnepanelen

16 Februari wij werden verrast met 2 ZZPers Die er een puinhoop van hebben gemaakt heb ik diezelfde dag mijn klachten duidelijk gemaakt en de teleurstelling in het vertrouwen die ik had in het bedrijf GoVolt. Dit is correct opgepakt en door team4 van GoVolt te weten Casey, Burat, Jordy en Raoul zeer goed opgepakt en hersteld. Geweldige groep mannen die mijn vertrouwen in GoVolt volledig hebben hersteld. Stop met inhuren van ZZPers en denk dat je beter de wachttijd kunt verlengen dan de klant zo snel mogelijk te willen bedienen.

22-02-2023

0

Zonnepanelen

Prachtige installatie opgeleverd door de toppers bij GoVolt. Zeker aan te raden om bij deze betrouwbare partij een opdracht uit te zetten, reken maar op goed advies!

S

Selim

21-02-2023

0

Zonnepanelen plaatsen

Dinsdag telefoon van GoVolt-planning ontvangen dat de plaatsing van de zonnepanelen verschoven is naar vandaag 16-02-2023, monteurs zullen aanwezig zijn tussen 08.00 en 10.00.Vrije dag opgenomen en niemand komt opdagen (ook geen telefonische afmelding).Ik zelf bellen met GoVolt-Planning en wordt heel lang in de wacht gezet. Na uiteindelijk contact met een dame is beloofd dat ik teruggebeld wordt om een nieuwe afspraak te maken. Tot nu toe is er niet teruggebeld !ik vind het vreemd dat hier zulke positieve recensies gemeld worden over GoVolt terwijl mijn ervaring tot nu toe erg slecht is met deze firma wat betreft afspraken nakomen. Bij www.reviews.nl worden echter veel meer slechte ervaringen gemeld dan op jullie site. Hoe betrouwbaar zijn die recensies eigenlijk?

J

JanB

17-02-2023

0

Zonnepanelen

Goed en duidelijke advies. Scherpe prijzen en snelle levering.

Q

Qishan

08-02-2023

0

Plaatsing zonnepanelen

De klantenservice heeft ons goed geholpen met de monitoringsapp!

J

Johan k

08-02-2023

0

Zonnepanelen

Doe-het-zelf pakket is netjes geleverd door Govolt. Zeer betrouwbaar en betrokken organisatie!

R

Ruud

07-02-2023

0

Zonnepanelen

2 en een half maand geleden voor de levering heeft men een datum geprikt. Daar heeft men zich strikt aan gehouden. De monteurs erg aardig !!! Vrolijk en hard werkend ook toen het even niet mee zat. De kabels prachtig weggewerkt, ook al kostte dat veel extra werk. "Kabels mogen van ons niet in het zicht als dat niet nodig is". Als ik een cijfer zou moeten geven, een DIKKE 10 !!

P

Pip

07-02-2023

0

Zonnepanelen

GoVolt is wat ons betreft een zeer kundige en professionele organisatie welke de focus legt op de klant. Ze zijn meedenkend en willen het beste voor de klant. Wij hebben meerdere malen mensen van GoVolt gesproken en zij komen over als betrouwbaar en kundig. Onze installatie is netjes binnen de indicatieve termijn opgeleverd en wij hebben onszelf vervolgens aangemeld op energieleveren.nl.

V

Vincent

02-02-2023

0

10 panelen

We hebben een tijd moeten wachten voordat we ingepland werden voor de installatie, wat natuurlijk ook logisch is gezien de enorme drukte. In de tussentijd hebben de medewerkers ons goed geholpen met al onze vragen. Afgelopen week was het dan eindelijk zo ver, onze panelen zijn geplaatst en de monteurs waren erg vriendelijk en vakbekwaam.

T

Taron

30-01-2023

0

Zonnepanelen

J

Janssen

30-01-2023

0

Zonnepanelen

Blij met het resultaat, ik heb achteraf gezien gekozen voor een parabol systeem wat goed past bij wat ik er van verwachten. Top!

T

Tim Leerdam

25-01-2023

0

zonnepanelen

goede zonnepanelen, goede monteurs, helaas wel iets misgegaan. Klantonvriendelijke service met geen begrip en doet weinig met feedback

M

Marian

18-01-2023

0

Zonnepanelen

Goed advies en een mooie installatie.

L

Linda

17-01-2023

0