Gorillz.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Gorillz.nl

Wil je nieuwe meubelen kopen? Wellicht is Gorillz Design dan een interessante organisatie voor jou. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er bij deze organisatie bekend zijn. Op dit platform lees je reviews die eerlijk en onafhankelijk zijn geschreven.


Wat is Gorillz Design?


Gorillz Design is een meubelgroothandel in Rotterdam. De producten zijn te koop via een aantal verkooppunten en de webshop. Het assortiment bestaat uit designproducten en woonaccessoires welke zijn gemaakt van stevig materiaal. Het bedrijf stelt artikelen aan te bieden voor ieder interieur. Er worden items verkocht voor iedere ruimte in huis of ander gebouw. Hetgeen je kunt bestellen past volgens Gorillz Design ideaal in een trendy en moderne woonstijl. Ze stellen constant op zoek te gaan naar het perfecte product. Als je wilt zien wat er allemaal verkocht wordt kun je het beste even op de website van dit bedrijf kijken. Heb je een vraag of opmerking voor dit bedrijf? Dan ben je van harte welkom om contact op te nemen. Dit kan je doen door een online contactformulier in te vullen. Andere mogelijkheden zijn om een e-mail te sturen of telefonisch contact op te nemen.


Bestellen


Het is mogelijk om binnen een aantal stappen te bestellen. Volgens Gorillz Design is dat niet moeilijk en doe je het ook nog eens veilig. Er wordt aangegeven dat ze alles in het werk stellen de privacy op persoonsgegevens te waarborgen. Gegevens van klanten worden niet voor commerciële doelen gebruikt. Heb je gevonden waarnaar je op zoek bent? Plaats dat product dan in de winkelwagen. Vervolgens doorloop je het bestel- en afreken proces. Een andere optie is dat je verder gaat met winkelen. Er kan betaald worden via meerdere betaalmethodes. Bij een minimale bestelwaarde van € 20,- worden er in Nederland en België geen verzendkosten in rekening gebracht. Bij bestellingen onder dat bedrag zijn de kosten voor verzending op € 6,95 vastgesteld.


Retourneren


Bestellingen kunnen geruild of geretourneerd worden. Enkele wettelijke uitzonderingen daargelaten. De retourtermijn is vastgesteld op 30 dagen. Deze termijn gaat van start op het moment dat je jouw bestelling hebt ontvangen. Tijdens deze fase kun je iets terugsturen zonder dat je een reden van opgaaf hoeft door te geven. Dit valt onder het herroepingsrecht. Nadat er geannuleerd is krijg je nog 30 dagen de tijd om iets daadwerkelijk terug te sturen. Het verzoek is om een retourformulier in te vullen welke te downloaden is via de website. Ook worden ze graag per e-mail op de hoogte gebracht. Als er aan de voorwaarden wordt voldaan zal het aankoopbedrag binnen twee weken worden teruggestort.


Klachten


Er wordt aangegeven dat ze klanten graag goed van dienst willen zijn. Feedback en klachten worden gezien als leermomenten. Vanwege deze redenen zijn ze aangesloten bij de Stichting WebwinkelKeur. Het kan voorkomen dat je als klant een klacht wil indienen. Dit is mogelijk. Het verzoek is om dit eerst te doen door een e-mail te sturen naar info@gorillz.nl. Vervolgens wordt er getracht een oplossing te vinden. Sinds een aantal jaren kunnen klachten ook aangemeld worden via het ODR-platform van de Europese Commissie.


Klantervaringen


Heb jij al ervaring bij Gorillz Design? Dan horen we graag wat jouw bevindingen zijn. Wat vind je van de kwaliteit en prijzen? Ben je tevreden met het bestel- en afleverproces? We stellen het zeer op prijs als je jouw mening deelt via een review op deze pagina.


 


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)