Geomix-shop

5

Bestellen

6

Service

5

Prijs

3

Levering

50%

Zou hier weer kopen

Geomix-shop

Ben je op zoek naar sport- en voetbalproducten zoals kleding, schoenen en accessoires? Dan is het wellicht een goed idee om eens een kijkje te nemen op Geomix-shop.nl. Bekijk op deze pagina wat er al bekend is over de webshop van dit sportbedrijf.


Wat is Geomix-shop.nl?


Geomix-shop.nl is de webshop van het bedrijf Geomix, waar je alles met betrekking tot voetbal kan kopen. Je kan er allerlei soorten producten aanschaffen. Op de website van Geomix is te lezen dat ze tot de drie grootste online teamsportwinkels in Europa behoren. Ze zien het als een belangrijke missie om klanten goede artikelen tegen scherpe prijzen aan te bieden. In het assortiment sieren onder andere items van merken zoals Nike, Adidas en Puma. Ze richten zich op individuele sporters maar ook op verenigingen. Je kan zowel als particulier of organisatie bestellen. Er wordt aangegeven dat ze genoeg capaciteit in huis hebben, om hele clubs van bedrukte tenues te voorzien. Ze stellen dit op een vakkundige wijze te doen vanuit de eigen drukkerij. Specifieke wensen kunnen ingediend worden aangezien er ook maatwerkoplossingen worden geboden.


Bestellen


Wil je een online bestelling doen? Dan is het goed om te weten dat je dit met of zonder account kunt bewerkstelligen. Als je je registreert brengt dit wel een aantal voordelen met zich mee. Als je weet wat je wilt hebben kun je dit bij het zoekveld invullen. Mocht je eerst even rond willen snuffelen kun je het beste een kijkje bij een van de categorieën nemen. Betalingen kunnen op meerdere manieren verricht worden. De diverse betaalmethodes staat stuk voor stuk vermeld op de website van Geomix.


Retouren


Voor retourneringen is er een speciale retourregeling opgesteld. De retourtermijn is vastgesteld op 30 dagen. Als je jouw aankoopbedrag terug wil ontvangen moet je je wel aan de retourvoorwaarden houden. Zo mogen artikelen niet gedragen en bedrukt zijn. Items moeten zich in originele staat bevinden en originele labels bevatten. De retouren afdeling zal dit controleren. Mocht jouw retourpakket niet worden geaccepteerd, zal je hiervan op de hoogte worden gebracht. In een dergelijke situatie is het mogelijk dat er waardevermindering wordt toegepast. Wordt iets niet compleet geleverd? Dan is het verzoek om het bedrijf hiervan zo snel mogelijk op de hoogte te stellen. Dit kun je doen door een e-mail naar de supportafdeling te sturen. Er wordt dan samen naar een oplossing gezocht. Zo kan je jouw geld terugkrijgen of er wordt een omruiling in gang gezet. Het laatste kan overigens alleen worden aangeboden als de items op voorraad zijn. Als dit niet het geval is zal er alsnog een creditering worden toegepast.


Klachten


Ben je onverhoopt ontevreden met een aankoop? Zit je er zelfs aan te denken om een klacht in te dienen? Dan is dat geen enkel probleem. Natuurlijk vinden ze het vervelend, maar ze proberen mede door deze feedback hun service en producten te verbeteren. Klachten kunnen per e-mail gestuurd worden naar support@geomix-shop.nl. Het behoort ook tot de mogelijkheden om schriftelijk een klacht door te geven. Het verzoek is om bij het schrijven je bestelnummer, woonplaats, adres en naam door te geven. Klachten zullen inhoudelijk binnen twee weken worden behandeld. In die periode kan je dus een reactie verwachten. 


Klantervaringen


Ben jij al klant bij de Geomix-shop.nl? Heb je hier weleens online bestellingen gedaan? Dan waarderen we het zeer als je via een review op deze pagina laat weten wat we bij dit bedrijf kunnen verwachten. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview het meest betrouwbare bedrijf op het gebied van onafhankelijke bedrijfsreviews kan blijven.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

Adidas hoodie

Na 12 dagen geleden een hoodie te hebben besteld, niets meer vernomen. Geen reacties op mails, telefoon word nooit opgenomen. Via PayPal de overeenkomst maar beëindigen.

N

Niels Fraterman

29-11-2022

0

sportschoenen en regenajck

een tijdje geleden heb ik weer eens een bestelling gedaan bij Geo-mix. Ik bestel namelijk vaker wat bij Geo-mix. producten heb ik netjes thuis ontvangen gekregen en gepast. de schoenen zaten goed maar de jack was te klein. Bij het retour sturen ben ik erachter gekomen dat de retourneren zelf bekostigd moest worden. Dit kwam ik voor mij als een verassing omdat het voorheen anders ging (gratis). mijn erste intentie was om de regenjack om te ruilen voor een maat groter maar daar heb ik van afgezien. Want mocht die ook niet goe

J

Jesse

17-10-2022

0