Fietsen4all.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Fietsen4all.nl

Wil je een fiets of toebehoren kopen? Zou je dit tegen een scherpe prijs willen doen? Wellicht is Fietsen4all.nl dan een interessante optie voor jou. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er bij deze webshop bekend zijn. De reviews worden objectief en onafhankelijk geschreven.


Wat is Fietsen4all.nl?


Bij Fietsen4all.nl kun je online fietsen en accessoires bestellen. Deze organisatie stelt altijd een snelle levering en lage prijsgarantie te kunnen garanderen. Het gaat niet alleen om nieuwe fietsen. Er worden ook outletfietsen verkocht die wellicht voorzien zijn van een klein krasje, beetje lakschade of licht deukje. Dit belemmert het functioneren volgens deze onderneming absoluut niet. Op de producten zit een volledige garantie. Volgens het bedrijf moet je wel erg je best doen om te constateren dat er iets niet klopt.


Voordelen


Online bestellen bij Fietsen4all.nl brengt volgens het bedrijf een aantal voordelen met zich mee. Allereerst is er een groot aanbod aan scherp geprijsde fietsen te verkrijgen. Service staat bij deze organisatie eveneens hoog in het vaandel. Het bestelproces verloopt volgens Fietsen4all.nl zeer prettig. Voor ieder probleem wordt een oplossing gezocht. Je zal dus geen enkel risico lopen. Betalingen kunnen in delen of zelfs achteraf gedaan worden. Als je een outletfiets koopt kun je ervan uitgaan dat dit een spiksplinternieuw model is. Het zijn volledig ongebruikte tweewielers. Op alle modellen zit minimaal een jaar garantie.


Bezorginformatie


Je bestelling wordt aan je verstuurd in een doos via DHL. Nadat je hebt besteld ontvang je van het transportbedrijf een Track & Trace code. Er wordt helaas geen tijdvak doorgegeven, wel op welke dag je de tweewieler zal ontvangen. Bestellingen die voor 16:00 uur op werkdagen worden gedaan zullen diezelfde dag nog verzonden worden. Orders die in het weekend geplaatst worden gaan op maandag de deur uit. Rijklare fietsen worden door PostNL bezorgd. Een dag voor het levermoment hoor je de verwachte leverindicatie. Op dezelfde dag ontvang je nog twee keer een sms zodat je thuis bent op het moment van bezorging. Om te zorgen dat er geen transportschade ontstaat worden onderdelen soms gemonteerd en afgesteld door de koerier.


Retourinformatie


Ben je onverhoopt niet tevreden met hetgeen je hebt aangekocht? Dan zou je een retour in gang kunnen zetten. De retourtermijn is vastgesteld op 14 dagen. Deze bedenk fase gaat van start op het moment dat je jouw bestelling hebt ontvangen. Als je iets wilt retourneren is het verzoek contact te leggen met de klantenservice. Je kan dit telefonisch doen of een e-mail sturen. De contactgegevens staan vermeld op de website. De retourvoorwaarden kunnen verschillen per artikel. Heb je een fiets in een doos ontvangen? Dan zal deze op precies dezelfde manier teruggestuurd moeten worden. Dat wil zeggen in originele verpakking en gedemonteerd. Op de retourpagina staan de voorwaarden per soort product uitvoerig beschreven. Ze stellen hun best te doen je retour binnen 7 werkdagen te verwerken. Als je wilt ruilen zal er een nieuwe order voor je worden aangemaakt. De terugbetaling wordt gedaan aan het bankrekeningnummer waarmee in eerste instantie is betaald. De retourkosten zijn voor rekening van de klant.


Klantervaringen


Heb je weleens een fiets bij Fietsen4all.nl gekocht? Dan zijn we reuze benieuwd naar jouw ervaringen. Ben je blij met je aankoop? Hoe ervaar jij de kwaliteit van je fiets? Heb je jouw aankoop tegen een scherpe prijs kunnen kopen? Laat het weten via een review op deze pagina!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)