Dermatude Shop

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Dermatude Shop

Ben je op zoek naar manieren om je huid te verjongen? Dan is Dermatude Shop wellicht heel interessant voor jou. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er over deze organisatie bekend zijn. Je leest hier puur en alleen objectieve bedrijfsbeoordelingen.


Wat is Dermatude Shop?


Via Dermatude Shop kun je behandelingen ondergaan voor huidverjonging. Dit verloopt via Meta Therapy dat volgens dit bedrijf een klinisch bewezen behandelingsmethode is. Er wordt ingezet op hydratatie, herstel en verbetering van de huid. Een van de behandelingen is een gezichtsbehandeling. Je gelaat, hals, decolleté en anderen kunnen dan onder handen worden genomen. De behandelmethode moet ervoor zorgen dat de huid in allerlei opzichte verbeterd. Mocht je hierover meer informatie willen hebben verwijzen we je naar de website van Dermatude Shop. Er worden ook producten aangeboden ter bevordering van de huid. Deze zijn te bestellen via de webshop.


Aangesloten salons


Op het moment van schrijven bestaat Dermatude Shop al meer dan tien jaar. Het merk omschrijft zichzelf als toonaangevend. Ze stellen in de hele wereld bekend te zijn en opereren vanuit 35 landen wereldwijd. In Nederland zijn er een heleboel salons die bij Dermatude zijn aangesloten. Je kunt in de meeste shops Meta Therapy ondergaan. Op de website lees je welke winkels allemaal samenwerken met Dermatude.


Schoonheidsspecialisten


Er zijn veel schoonheidsspecialisten bij deze onderneming aangesloten. Zij hebben allen minstens een cursus gevolgd op locatie. Tijdens de cursussen worden ze bijgespijkerd op het gebied van behandelingen, producten en huid. Ze krijgen te weten hoe ze nauwkeurig en veilig te werk moeten gaan. Het uiteindelijk doel is dat ze jou een huidadvies op maat kunnen geven. Samen kunnen jullie er dan voor zorgen dat de huiddoelen gehaald worden.  


Voordelen Meta Therapy


Het krijgen van Meta Therapy brengt volgens dit bedrijf meerdere voordelen met zich mee. Als je een behandeling hebt gehad zal je volgens hun gelijk resultaat zien. Er wordt voor de volle honderd procent gewerkt op een natuurlijke manier. De therapie wordt omschreven als kort en pijnloos. Schoonheidsspecialisten zijn van harte welkom om contact op te nemen. Wellicht kunnen jullie dan een nieuwe samenwerking opzetten.


Bestellen en leveren


Er wordt alleen geleverd binnen de eigen landsgrenzen. Bij een minimale bestelwaarde van € 49,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Onder dat bedrag zijn de kosten per verzending € 4,95. Bestellingen worden bezorgd via PostNL. Als de levering de deur uit is zal je een bevestiging ontvangen. Deze wordt per mail naar je verstuurd. In dat schrijven staat ook een trackingnummer. Hiermee kun je online volgen waar jouw pakket zich op welk moment bevindt. Orders die doordeweeks voor 14:00 uur worden geplaatst, worden doorgaans op dezelfde dag verzonden. Gemiddeld genomen neemt de levertijd een werkdag in beslag.


Ruilen en retourneren


Wil je een retour in gang zetten? Dit behoort tot de mogelijkheden. De retourtermijn is vastgesteld op 14 werkdagen. Wil je in aanmerking komen voor een terugbetaling? Dan zal er wel aan de retourvoorwaarden voldaan moeten worden. Zo mag een verpakking niet geopend zijn en mag een item geen schade bevatten. Op het retourformulier kan je de reden van retournering vermelden.


De verzendkosten voor een retour zijn voor rekening van de klant. Het kan voorkomen dat je een verkeerd artikel hebt ontvangen. Dat vinden ze bij dit bedrijf erg vervelend. Als je in zo'n situatie iets retour stuurt zijn de kosten voor verzending wel voor rekening van deze onderneming. De vervangende items worden dan gratis naar je toegestuurd.


Klantervaringen


Ben jij al klant bij Dermatude Shop? Dan zijn we reuze benieuwd naar jouw ervaringen. Welke behandelingen heb jij hier al ondergaan? Heb je op een andere manier met dit bedrijf samengewerkt? We stellen het enorm op prijs als jij je visie over deze onderneming deelt op deze pagina. Het is mede aan jou te danken dat dit platform volledig objectief en onafhankelijk kan blijven.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)