CHPTR-S

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

CHPTR-S

Ben je op zoek naar een uniek modelabel voor vrouwen? Dan is de collectie van CHPTR-S wellicht interessant voor jou. Bekijk via NederlandReview wat er over deze onderneming bekend is. Alle reviews die je leest zijn objectief en onafhankelijk geschreven.


Wat is CHPTR-S?


CHPTR-S is een modelabel opgericht door de zussen Valery & Daniek. Het mode duo doet ieder jaar hun best om een unieke collectie te maken. Het aanbod richt zich op de moderne vrouw die zich graag op een stijlvolle manier wil onderscheiden. Het merk wordt verder omschreven als eigentijds. Voor het gehele assortiment kun je het beste een kijkje op de website van CHPTR-S nemen.


Bestelinformatie


Als je iets wilt bestellen kun je dit doen als gast of met een klantaccount. Als je een account wilt hebben moet je je eerst registreren. Accounthouders kunnen gebruik maken van een aantal voordelen. Zo zijn ze als eerste op de hoogte van acties en aanbiedingen. Bij een nieuwe bestelling hoeven ze niet opnieuw het leveringsadres in te voeren. Er is altijd eenvoudig online inzage in de bestelhistorie. Betalingen kunnen via uiteenlopende betaalmethodes verricht worden. iDEAL gaat erg snel en doe je vanaf je eigen bankrekening. Er kan ook betaald worden met creditcard en PayPal. Wil je liever achteraf betalen? Dit is mogelijk via Klarna. Op de website lees je alle betaalopties. Deze worden ook getoond tijdens het afreken proces. Je kan ook korting krijgen door een kortingscode in te vullen. Dit geldt niet tijdens sale of andere promotionele activiteiten.


Bezorginformatie


Bij een minimale bestelwaarde van € 200,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Onder dat bedrag zijn de kosten voor verzending € 5,50 of € 7,65. Dit hangt af van welke bezorg methode je kiest. Artikelen worden verstuurd met DHL en PostNL. Orders die op werkdagen voor 15:00 uur worden geplaatst, zullen dezelfde dag verstuurd worden. De gemiddelde levertermijn in Nederland ligt tussen de 2 en 4 werkdagen. Er kan onverhoopt eens vertraging ontstaan. Bijvoorbeeld tijdens drukke periodes rond de kerst of andere vakanties. Het veranderen van een leveringsadres is alleen mogelijk als het pakket nog niet onderweg is. Als je bestelling de deur uit is ontvang je een Track & Trace nummer. Hiermee kun je online volgen waar jouw pakket zich op welk moment bevindt.


Retourneren


Wil je afzien van een aankoop? Dan zou je een retour in gang kunnen zetten. De retourtermijn is vastgesteld op 30 dagen. Deze termijn gaat in op het moment dat je een product fysiek hebt ontvangen. Als je wilt retourneren dien je een retourformulier in te vullen en toe te voegen aan de retourzending. Het formulier zit in de doos van CHPTR-S. Bij retourzendingen zijn verzendkosten voor rekening van de klant. Nadat jouw retour is ontvangen en goedgekeurd zal je een terugbetaling ontvangen. Dit gebeurt volgens dit bedrijf binnen 5 dagen. De terugboeking wordt gedaan naar de betaalrekening/betaalmethode waarmee in eerste instantie betaald is.


Klachtenafhandeling


Het kan gebeuren dat je ergens ontevreden over bent. Soms kan er weleens iets misgaan. In een dergelijke situatie is het dan mogelijk om een klacht in te dienen. Je moet dan een e-mail sturen naar info@CHPTR-S.com. Ze stellen binnen 2 dagen een oplossing te bedenken. Het kan voorkomen dat je je niet kunt vinden in hetgeen er wordt voorgesteld. Dan zou je een klacht ook kunnen deponeren bij het ODR-platform van de Europese Commissie.


Klantervaringen


Ben jij al klant bij CHPTR-S? Oftewel heb je hier weleens een aankoop gedaan? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Ben je tevreden over de prijzen en kwaliteit? Wat vind je van het bestelproces en service? Is jouw order op tijd afgeleverd? We waarderen het enorm als je je visie deelt via een review op deze pagina.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)