Berger-Camping.nl

2

Bestellen

2

Service

2

Prijs

2

Levering

0%

Zou hier weer kopen

Berger-Camping.nl

Ben jij een kampeer-, camper- of caravanliefhebber? Heb jij artikelen nodig om op kampeervakantie te kunnen gaan? Dan is het wellicht een idee een kijkje te nemen op Berger-Camping.nl. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er bij deze onderneming bekend zijn.  


Wat is Berger-Camping.nl?


In de webshop op Berger-Camping.nl zijn producten te koop voor caravan-, camper-, en kampeerliefhebbers. Berger heeft ook ruim 70 filialen, waarvan vijf in Nederland. Het assortiment van Fritz Berger bestaat uit kampeeruitrusting- en benodigdheden. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan hier hoog in het vaandel. De klanten van Berger-Camping.nl hechten veel waarde aan persoonlijk advies. Dit geeft het bedrijf al ruim 60 jaar. Dit kan online via de site maar ook telefonisch. Het geeft het bedrijf genoegdoening als consumenten de juiste kampeeraccessoires kunnen kopen. Zij kunnen vervolgens zorgeloos op vakantie gaan.


Bestellen


Volgens de medewerkers van deze onderneming is het eenvoudig om te bestellen. Je ervaart winkelplezier terwijl er comfortabel geshopt kan worden. De voorraad bestaat uit ruim 15.000 producten. Deze worden naar eigen zeggen tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding verkocht. Binnen een paar klikken heb je al een bestelling gedaan. Als je meer informatie wil over een product dan kan er een productvideo worden bekeken. Er kan op meerdere manieren betaald worden. Een aantal van de betaalmethodes zijn Visa, Mastercard en PayPal. Voor alle betaalwijzen kun je het beste een kijkje op de website nemen.


Leveringsinformatie


Artikelen worden volgens dit bedrijf rap en op betrouwbare wijze geleverd. Tijdens het bestelproces kan er een leveringsmethode worden gekozen. Er wordt aan bijna alle adressen geleverd. Dit kan zelfs je vakantieadres zijn. De pakketten worden verstuurd via DHL. Als items niet op voorraad zijn brengen ze je hiervan op de hoogte. Als het een nalevering betreft hoef je daarvoor geen transportkosten te betalen. Er kunnen dan ook nog artikelen bijbesteld worden. Er wordt ook in landen buiten Nederland bezorgd. Deze landen staan beschreven op berger-camping.nl. In Europa ligt de levertermijn tussen de 10 en 14 werkdagen.


Retourinformatie


Binnen Nederland hoeven er geen retourkosten betaald te worden. De retourtermijn is vastgesteld op 30 dagen. Tijdens deze fase kunnen artikelen zonder problemen teruggestuurd worden. Artikelen moeten teruggestuurd worden inclusief retourbon. Deze bon bevindt zich in het pakket dat je in eerste instantie hebt ontvangen. Betreft het omvangrijke goederen? Dan zal er eerst een e-mail gestuurd moeten worden naar klantenservice@berger-camping.nl. Er wordt vervolgens een afspraak gemaakt zodat de goederen afgehaald kunnen worden. Hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht.


Garantie en klachten


Voor aankoop van een product geldt de wettelijke garantietermijn van 2 jaar. Deze fase gaat in op de dag dat je jouw bestelling hebt ontvangen. Op de website staat een link naar het AGB, waar meer te lezen is over de garantie. Ben je onverhoopt ontevreden over een product of dienst? Dan is het mogelijk om een klacht in te dienen. Een klacht wordt binnen 10 werkdagen beantwoord met een ruilartikel. Als artikelen ter verbetering naar de leverancier gestuurd worden, zal je hierover worden geïnformeerd. Vanwege vakanties kan het soms voorkomen dat de afhandeling van klachten vertraging oploopt.


Klantervaringen


Ben jij al besteller bij Berger-Camping.nl? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Ben je tevreden met de kwaliteit en prijs van de producten? Hoe heb je het bestelproces ervaren? Heb je contact gehad met de medewerkers? Deel alles wat je weet via een review op deze pagina. Je helpt eraan mee dat NederlandReview volledig objectief en onafhankelijk kan blijven!


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

niet bestellen buiten Duitsland

site heeft geen klantenservice ( letterlijk niet ) voorraad status is totaal niet waar. Wacht al weken op antwoord en mijn spullen schandalig voor z'n firma

M

maartendev

08-03-2023

0