Aircogarant.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Aircogarant.nl

Wil je graag een split unit airco kopen? Dan is AircoGarant wellicht een interessant bedrijf voor jou. Bekijk via NederlandReview wat er over deze organisatie bekend is. Alle reviews die je leest zijn objectief en onafhankelijk geschreven.


Wat is AircoGarant?


AircoGarant biedt allerlei split unit airco’s aan. Deze zijn te bestellen via de webshop op AircoGarant.com. Het aanbod bestaat uit producten van diverse merken. Voor het gehele assortiment kun je zelf het beste de website bezoeken. Heb je een vraag voor deze onderneming? Dan ben je welkom om contact op te nemen. Je kunt eerst een kijkje nemen tussen de veel gestelde vragen. Het bedrijf geeft aan altijd betrouwbare producten aan te bieden. Een van de bekende merken waarmee wordt samengewerkt is Panasonic. De aircosystemen staan voor comfort en efficiëntie. Er is een balans tussen verwarming en verkoeling.


Bestellen en betalen


Wil je een online bestelling doen? Dit is binnen een aantal stappen te doen. Er kan besteld worden als gast of met een klantaccount. Als je een account wilt hebben moet je je eerst registreren. Accounthouders hebben een aantal voordelen. Zo hoef je als geregistreerde gebruiker bij een nieuwe bestelling niet opnieuw het leveringsadres in te voeren. Verder heb je eenvoudig online inzage in de bestelhistorie. Je zal ook als eerste op de hoogte zijn van acties en aanbiedingen. Betalingen kunnen op meerdere manieren verricht worden. Een aantal van de betaalmethodes zijn iDEAL, creditcard en MisterCash. Het is ook mogelijk om een overschrijving te doen. Op locatie kan contant afgerekend worden. Je moet dan wel vooraf een afspraak maken.


Leveringsinformatie


Orders worden tussen de 1 tot 3 werkdagen geleverd. De airco’s die op de website getoond worden, zijn ook daadwerkelijk in voorraad. De systemen zijn eveneens op te halen. Dit kan op doordeweekse dagen gedaan worden. De exacte tijden staan op de site vermeld. Voor specifieke ophaalwensen ben je welkom om contact op te nemen. Een bezorgdatum kan geselecteerd worden tijdens het bestelproces. Op het moment dat de zending onderweg is, zal je een track & trace code ontvangen. Hiermee kun je online volgen waar jouw pakket zich op welk moment bevindt. Bij een minimale bestelwaarde van € 100,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Onder dat bedrag zijn de kosten voor verzending € 7,95.


Retourinformatie


Ben je toch niet helemaal tevreden met je aankoop? Dan is het wellicht een idee om een retour in gang te zetten. Er geldt een bedenktermijn van 14 dagen. Retourneringen mogen niet gebruikt zijn en geen schade bevatten. Ook moet een pakket zich in de originele staat en verpakking bevinden. De verzendkosten zijn bij een retour voor rekening van de klant. Via mail kan een retourformulier aangevraagd worden. Mocht er niet aan de retourvoorwaarden worden voldaan kan er waardevermindering toegepast worden. Als alles in orde is zal er binnen 2 weken terugbetaald worden.


Garantie


Op alle airco's wordt garantie afgegeven. De garantietermijn is vastgesteld op 2 jaar. Verlies of koudemiddel lekkage valt niet onder de garantieregeling. De airco kan gerepareerd worden. Dit kan op locatie gerealiseerd worden. In de meeste situaties zal je dan wel voorrijkosten moeten betalen. Het is verstandig om de factuur te bewaren omdat deze wordt gezien als garantiebewijs. Onderhoud kan ook uitgevoerd worden. Je zal dit wel vooraf moeten aanvragen.


Klantervaringen


Ben je klant bij AircoGarant? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Wat heb je hier besteld? Ben je content met je aankoop? Wat vond je van het bestelproces en service? We waarderen het enorm als je je visie deelt via een review op deze pagina. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview objectief en onafhankelijk kan blijven.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)