NederlandReview

  Ervaringen Zumo

  Mode is niet alleen voorbehouden aan de vrouwen, ook de man van nu wil graag stijlvolle kleding dragen die past bij zijn stijl en imago. Voor het kopen van bijzondere items van hoge kwaliteit kunnen zij terecht bij het modemerk Zumo, wat verkocht wordt door o.a. Fittz. Wat deze klanten van de kleding, prijzen en service vinden, lees je hier op NederlandReview.

  Over Zumo

  Zumo is een innovatief en trendy modemerk voor mannen, dat speciaal ontwerpen is voor de kledingzaak Fittz. De kleding van het merk beschikt over een uitstraling alsof het rechtstreeks van de internationale catwalk komt en is bedoeld voor de stijlvolle, modebewuste man. De combinatie van een goede pasvorm met subtiele details van mooie materialen zorgen voor een collectie van een hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Zo zijn de shirts strak en modern met unieke details, en naast basic polo’s en shirts hebben ze ook tuien, vesten, jeans en jassen met bijzondere details. Naast de online shop die volledig in het Engels is, vind je in Nederland 13 fysieke FITTZ winkels die het Zumo merk verkopen.


  Zico - Artist

  Diensten

  In de online shop vind je de Zumo artikelen onderverdeeld in de volgende artikelgroepen:

  • New arrivals
  • T-shirts
  • Polo’s
  • Sweatshirts
  • Shirts
  • Jeans
  • Pulls
  • Coats
  • Sale
  • Blazers & Suits
  • Shoes
  • Slacks
  • Swim-shorts
  • Accessories

  Op de website kun je onderaan ook nog een link vinden naar een ‘lookbook’. Daar zie je vele plaatjes van mannen in complete outfits waarop je in kunt zoomen en die je desgewenst meteen compleet kunt bestellen. Dus bijvoorbeeld een broek, shirt, schoenen en ketting bij elkaar. Een bestelling bij Zumo kun je betalen met Afterpay, iDeal, Mastercard of Visa. Je betaalt voor verzendkosten € 8,50 extra.

  Klachten

  Wij hebben gekeken bij Terms and Conditions, maar deze pagina is leeg. Je zou echter kunnen verwachten dat je bij hen net als overal 14 dagen de tijd hebt om je aankoop te herroepen, zonder opgaaf van redenen. Wel is er op de website een contactformulier te vinden, en een telefoonnummer wat je kunt bellen als je vragen of problemen hebt.

  Wat is jouw mening over Zumo?

  Ben jij die modebewuste man die al zijn kleding bestelt bij Zumo. Vertel ons dan waarom je juist bij hen moet zijn voor je kleding. Ook wanneer je geen goede ervaringen met de webshop of het merk hebt, is jouw mening zeer belangrijk, anderen kunnen hier hun voordeel mee doen!

  Wat zijn de ervaringen met het mannenmodemerk Zumo, bieden zij de stijl en kwaliteit die ze je beloven, of valt de prijs/kwaliteit helaas toch tegen?

  Zumo
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  2
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  2
  Leveren
  rating
  2

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Zumo

  Uw beoordeling

  Worst quality clothing in Europe

  Zumo international is the worst clothing brand. They clearly bring the lowest quality clothes from China and sell it for a high price. The stitching will rip with no force at all (I opened the inside picked and it ripped on the first time). If you buy the wrong size haha. Good luck exchanging it my friend!! I got the feeling this store is run by unorganized teennagers. Took over a month with me. It's not even close to a luxury brand. You want to buy quality clothes? Stick to Realph Lauren, Tommy, the north face, Armani and etc... Hope you guys take my warning seriously.

  Door: Rod13-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  FAQ

  Is Zumo een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Zumo. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 2 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Zumo actief?

  Zumo is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Zumo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.