Zorgthuiswinkel.nl

2

Bestellen

2

Service

5

Prijs

2

Levering

50%

Zou hier weer kopen

Zorgthuiswinkel.nl

Af en toe heb je gewoon wat extra zorg nodig. Dit is helemaal het geval naar mate je ouder en dus hulpbehoevender wordt. Met een paar kleine aanpassingen in huis kun je soms een heel stuk stuk langer zelfstandig blijven. Dus de vraag is misschien waar je die trapliften, rolstoelen en andere dingen kan krijgen. Één winkel die ze verkoopt is Thuiszorgwinkel.nl. Maar wat zal de kwaliteit van hun rollators zijn? Zullen die looprekken nou echt wel zo handig zijn? Zal het lang duren voor de dekenboog wordt bezorgd door de bezorgservice van Thuiszorgwinkel.nl? En hoe zal de klantenservice van deze zorgwinkel reageren als je een vraag of probleem hebt? De enige manier om dit te ontdekken is via echte klanten van Thuiszorgwinkel.nl. Lees hun reviews om te zien hoe zij over Thuiszorgwinkel.nl denken. Hun beoordelingen, ervaringen en meningen kunnen je helpen te ontdekken wat voor een winkel Thuiszorgwinkel.nl echt is.


Over Thuiszorgwinkel.nl

Thuiszorgwinkel.nl is een winkel die hulpmiddelen voor in huis aanbiedt. Hun afhaaladres is gevestigd in Rijen. Ze bieden zowel in online als bij dit afhaaladres verschillende hulpmiddelen aan voor ouderen en andere zorgbehoevenden. Ze hebben aanpassingen voor iedere kamer van je huis. Voor je badkamer hebben ze bijvoorbeeld toiletstoelen en douche stoelen. Maar ook voor je slaapkamer hebben ze wat aanpassingen. Zo zijn er matrasbeschermers en incontinentie materialen die ervoor kunnen zorgen dat je bed zo schoon mogelijk blijft. Maar ook dekenbogen en speciale kussens zijn verkrijgbaar. Hun rolstoelen, looprekken, rollators en scootmobiels kunnen ervoor zorgen dat je mobieler bent en je gemakkelijker zelf kunt verplaatsen. Ook krukken en loopstokken kunnen hier een hulp bij zijn. Omdat beweging belangrijk is en blijft zijn er ook bepaalde sportproducten. Zo zijn er armtrainers en beentrainers die ervoor zorgen dat je spieren niet verloren gaan. Andere hulpmiddelen zijn stangen, beugels, bedtafels en nog meer. Ook zijn er sta op stoelen, hulpmiddelen voor in de auto, hulpmiddelen voor in de keuken en hulpmiddelen bij de persoonlijke verzorging.
Diensten van Thuiszorgwinkel.nl

De rolstoelen, hielbeschermers, keuken hulpmiddelen en andere producten van Thuiszorgwinkel.nl kunnen online besteld worden. Ze hebben, zoals hierboven al vermeldt, een ophaaladres in Rije waar je de aankleed hulpmiddelen kunt ophalen. Maar niet iedereen woont daar dichtbij, natuurlijk. Daarom is er ook een bezorgservice die de kussens of transferbeugel naar je op kunnen sturen. Zo hoef je er niet zelf mee te slepen. Ook heeft Thuiszorgwinkel.nl een klantenservice om mensen te helpen die een vraag, klacht of probleem hebben betreft één van hun producten.


Klachten, Complimenten en Tips voor Thuiszorgwinkel.nl

Wordt jouw leven al iets makkelijker gemaakt door een hulpmiddel aangeboden door Thuiszorgwinkel.nl? Ook als je een toiletstoel of plasfles hebt geprobeerd maar hem toch niet zo handig vond horen wij graag van je. Hoe makkelijk was het een kussen of dekenboog te bestellen via hun website? Zijn die rolstoelen of toiletstoelen nou echt wel zo handig? Duurde het lang voor de beugel was bezorgd en bevestigd? En wat voor een klantenservice biedt deze zorgwinkel aan als je ze nodig hebt om een vraag te beantwoorden? Schrijf een review en laat ons weten wat jouw mening over Thuiszorgwinkel.nl is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

WC-steunen

WC-steunen gekocht voor iemand die rolstoelgebonden is. Let wel, zonder deze steunen kan deze persoon niet naar de toilet. Twee weken voor de verhuizing besteld en met de opmerking op de site: "voor 12:00 besteld, de volgende dag in huis" dacht ik ruim op tijd te zijn. Dat was een misvatting. thuiszorgwinkel.nl haalde nl. de factuuradres en afleveradres door elkaar, waardoor het afleveradres een niet bestaand adres was. Op dag van levering kwam postorderbedrijf GLS erachter dat het adres foutief was, waardoor zij de WC-steunen een week voor de verhuizing niet konden leveren. Overigens waren de postcode en huisnummer wel correct. GLS kwam hier dus ook achter op maandag (in het weekend is het kantoor van GLS gesloten) en werden de WC-steunen gelijk geleverd op het adres waar nog niemand woonde. GLS gebeld, waarna ze mij vertelden dat het pakket niet langer naar het particuliere adres kon worden verstuurd, maar alleen nog naar een GLS-punt naar keuze. Slechte dienstverlening, want iemand in een rolstoel kan geen zwaar pakket verplaatsen. Vijf dagen later (één dag voor verhuizing) kon ik het pakket ophalen bij GLS-punt, maar die was daar nog niet aangekomen. De winkel informeerde mij dat de verzending nog in aantocht was. Hoelang kan GLS doen over het versturen van een pakket binnen Nederland? De volgende dag (dag van verhuizing) bleek het pakket nóg niet aanwezig en de winkel informeerde mij dat het pakket helemaal niet meer zou worden geleverd. De maandag erop bleek dat GLS het pakket door een fout helemaal niet meer naar GLS-punt had gestuurd, maar in het depot had laten liggen en na 7 dagen retour leverancier had gestuurd. Vervolgens thuiszorgwinkel.nl gebeld en aangegeven dat ze de wc-steunen helemaal niet meer hoeven te leveren, want ik had al bij een andere leverancier de wc-steunen gekocht (goed product én snelle levering!). Opmerking van Thuiszorgwinkel was dat hun IT-systeem helemaal geen fouten had (op mijn bevestiging stond het foutieve afleveradres wat niet kan bestaan, terwijl op het scherm wél het juiste factuuradres en juiste afleveradres werden vermeld). Tevens dat ik uit coulance slechts de helft van de bezorgkosten zou moeten betalen. Schandalig! Gelukkig hebben ze dat zelf ook ingezien en het gehele bedrag teruggestort.

W

W.A. Lucas

02-03-2023

0

Een schoenlepel

Voor 14,55 euro heb ik hier een metalen schoenlepel aangeschaft. Het metaal is echter zo zacht, waardoor deze na gebruik verbogen is. Zonder kracht buig je het weer terug. Maar dat mag niet de bedoeling zijn. Na dit gemeld te hebben, kreeg ik de mededeling dat de schoenlepel waarschijnlijk niet goed gebruikt is. Bijzonder, want er is maar 1 manier om een schoenlepel te gebruiken... Na wat research, vond ik op Ali Express precies eenzelfde exemplaar voor 2 euro. Op mijn verzoek om geld terug te krijgen, min de 2 euro die deze schoenlepel bij Ali Express kost, wordt niet ingegaan. Ik mag wel een nieuwe bestellen voor 7,75 euro. Wat een klantvriendelijkheid en service. Echt geweldig....

J

Janet Beijer

14-03-2022

0