NederlandReview

    Ervaringen Zooplus

    Wanneer je een huisdier hebt, wil je er graag goed voor zorgen. Naast goede voeding heb je daarvoor ook andere artikelen nodig, zoals een goed onderkomen voor je vogel bijvoorbeeld, speeltjes voor je hond, hooi voor je konijn en een vlooienmiddel voor je huiskat. Al deze artikelen en nog veel meer vind je bij ZooPlus. Maar er zijn nog vele andere dierenspeciaalzaken online, en hoe scoort deze webwinkel op het gebied van prijs, kwaliteit, levering etcetera? Dit willen wij graag van jou weten. Help ons daarom door via NederlandReview je ervaring te delen met andere dierenbezitters. Zo kan iedereen daar zijn voordeel mee doen.

    Over Zooplus

    Zooplus is in 1999 opgericht en wil dierenbezitters een vertrouwde en gemakkelijke online website bieden met de keuze uit meer dan 8000 producten voor je huisdier. Zij hebben acht vestigingen in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, Polen, Turkije en Oxford. Op dit moment leveren zij in 28 verschillende landen, en om dat te kunnen bereiken werken zij in heel Europa samen met talrijke verzendbedrijven. Zooplus biedt topmerken en kwaliteitsproducten aan op zowel het gebied van dierenverzorging als op het gebied van dierenaccesoires, en dit doen zij tegen gunstige prijzen.


    Bij Zooplus kun je bijvoorbeeld alles voor de verzorging van jouw paard vinden

    Diensten van Zooplus

    Bij deze webwinkel vindt je alles wat je nodig hebt voor je huisdier, er is een zeer ruim aanbod aan artikelen voor o.a. honden, katten, knaagdieren, vissen, vogels, paarden etcetera. Door te klikken op een product naar keuze kun je de productdetails bekijken, de evt. afmetingen of smaak. Naast het feit dat je de productdetails kunt bekijken, zie je hier ook meteen wat andere mensen die dit product hebben aangeschaft, van het product vonden. En heb je precies datgene gevonden wat je zoekt, dan plaats je dat eenvoudig in je virtuele winkelwagentje. Wanneer je je registreert als klant en bestelt bij Zooplus krijg je voor iedere euro die je uitgeeft een bonuspunt. Deze bonuspunten kun je opsparen, en wanneer je voldoende punten hebt, kun je bij je bestelling gratis bonusproducten toevoegen die je vindt in het bonusproductenoverzicht. De bestelling die je bij Zooplus doet, zul je over het algemeen, behalve in het weekend binnen 1 of 2 werkdagen ontvangen. Het minimumbestelbedrag is € 14,-, exclusief verzendkosten, en vanaf € 35,- wordt je bestelling gratis thuisbezorgd. Daar beneden zijn de verzendkosten € 2,99. Je kunt bij Zooplus op de volgende manieren betalen: via iDeal, Paypal, creditcard, op rekening of via vooruitbetaling. Ook kun je bij hen bestellen via een app voor Android en Iphone.

    Korting bij Zooplus

    Om de loyaliteit van hun klanten te belonen heeft Zooplus een pagina met kortingscodes en een duidelijk overzicht van de huidige aanbiedingen en kortingen. Ook krijg je, als je geabonneerd bent op de nieuwsbrief, via e-mail nogal eens een kortingscode toegestuurd.

    Klachten

    Voor vragen en klachten kun je van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur met de klantenservice bellen tegen een standaard tarief. Als je al een klanteninlog hebt, kun je je het beste via Mijn Zooplus aanmelden en dan van het contactformulier gebruiken maken. Dan hebben zij meteen jouw persoonlijke gegevens bij de hand. Zij reageren daar zo snel mogelijk op, meestal binnen 1 werkdag.

    Wat zijn jouw ervaringen?

    Ben jij al jaren klant of klant geweest bij Zooplus en wat is jouw ervaring met dit bedrijf? Kreeg jij je bestelde goederen op tijd binnen en voldeden ze aan je verwachting of viel het toch tegen? Wat vind jij van de prijzen van de artikelen bij Zooplus, ben je duurder uit dan bij de dierenspeciaalzaak om de hoek, of is het juist veel goedkoper? Al deze en meer ervaringen horen we graag. Zo kunnen we anderen laten weten wat ze van Zooplus kunnen verwachten en of ze er gerust iets kunnen bestellen of beter een andere webwinkel kunnen kiezen. Deel jouw ervaring hier en help hiermee anderen

    Lees hier de reviews van echte klanten van Zooplus! Vind je hier echt alles voor de verzorging van kat, hond, paard en meer dieren?

    Zooplus
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (29)

    5
    38% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.8
    Service
    rating
    4
    Prijs
    rating
    5.8
    Leveren
    rating
    4.2

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Zooplus

    Uw beoordeling

    \ooplus

    Profiteer van 10% welkomstkorting boj zooplus via deze link:

    zooplus.nl/invitations/klaas.riggie/1

    en krijg ook nog eens extra bonuspunten

    Bij de inschrijving voor de nieuwsbrief ontvang je als bedankje voor je interesse 333 zooPoints die je kunt inwisselen voor geweldige aanbiedingen in onze bonusshop!

    Punten sparen en korting inwisselen! Verzamel zooPoints met ons bonusprogramma en zoek als je je zooPoints inwisselt producten in onze bonusshop uit! Hoe werkt het? Per betaalde euro ontvang je een zooPoint. De zooPoints worden bijgeschreven na betalingsontvangst en kunnen worden ingewisseld voor producten uit onze bonusshop. Het bonusprogramma is kosteloos en vrijblijvend. Er ontstaan voor jou dus geen bijkomende kosten.

    Of je huisdier nu vinnen, vleugels, hoeven of poten heeft: wij helpen je graag om aan de behoeften van je huisdier te voldoen.wij bezorgen alles wat je nodig hebt tot aan je voordeur. Van zakken voer tot stro of hooi en zelfs likstenen: wij zorgen ervoor dat je het in huis hebt.. Vanaf nu kun je al je aandacht op je huisdier richten.

    Door: remco18-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Voer, cat mate onderdelen, speelgoed

    De bestelling ging niet helemaal goed, ik kreeg kattenbakzakken ipv onderdelen voor de cat mate en een speelhengel.
    Ik heb daarover gebeld , mevrouw kon het inpakken nakijken en zag dat het idd fout is gegaan.
    De zakken mocht ik houden en de goede producten zijn 3 dagen later alsnog geleverd met ook nog eens een extra speelgoedhengeltje cadeau.
    Top service !
    (het speciaalvoer voor mijn katten heeft ook een mooie prijs in vergelijking met andere winkels)
    Al sinds jaar en dag mijn favoriete webshop voor mijn vriendjes !

    Door: L.Groen01-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Royal canin hondenvoeding

    Tot op vandaag nog niets ontvangen van post NL niet fout van Zooplus.
    Maar levering eerst vrijdag leveren, steeds veranderen het laatste moment dan zaterdag, dan maandag en vandaag dinsdag niet tot hier geraakt, ik kan aanvaarden dat er iets kan tussenkomen, maar ze houden ons wel aan het lijntje telkens niets kunnen schikken of buren inschakelen en dan toch niet leveren.
    Dat is geen reclame. Sorry maar ik wil het jullie wel laten weten.
    Grts

    Door: D’Haeseleer Freddy06-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Grootste online dierenwinkel

    Ze hebben hier volgens mij het grootste aanbod van alle online dierenwinkels.
    Ik heb zelf best vaak iets besteld hier en het wordt telkens snel geleverd en goed verpakt.
    Niet supergoedkoop helaas, maar dat is dierenvoeding eigenlijk nooit helaas.

    Door: Sabrina23-02-2017
    uxpevbqibk09-03-2021

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Hills puppy voeding

    16-7-21 voer besteld nog steeds niet binnen blijkt nog in polen teliggen dat was niet aangegeven klanten service ook niet erg hulpzaam heel jammer dit nooit meer bestellen

    Door: D akca 19-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Kattenvoer en kattenbakvulling



    Altijd tevreden geweest sinds 2013, nu niet meer

    Altijd tevreden geweest sinds 2013. Daarom een spaarplan gekocht om 3 jaar lang 3% korting te krijgen. Regelmatig verblijven wij in spanje en daar wordt de spaarplan-korting ook toegepast. Toevallig waren wij weer in spanje toen het in Nederland gekochte spaarplan afliep, dus in spanje het spaarplan opnieuw gekocht.
    Nu wil ik in Nederland bestellen, maar Zooplus Nederland accepteert mijn spaarplan niet.
    In de voorwaarden staat dat het spaarplan klantgebonden is. Logisch. Maar nergens staat dat het ook landgebonden is.
    Mijn Nederlandse klantnummer is hetzelfde als in spanje. De zoopoints worden ook bijelkaar opgeteld. Het factuuradres is hetzelfde. Alleen het bezorgadres niet.
    Maar Nederland zegt doodleuk dat het de bedoeling is om nóg een spaarplan erbij te kopen voor de Nederlandse bestellingen.
    Ik peins daar niet over en los daarvan kan dat niet eens.

    Gelukkig zijn er meer webshops waar ik mijn producten kan bestellen.

     

    Door: Marina Van S16-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6.5
    rating

    4 verschillende soorten hill's natvoer kitten

    Heel breed assortiment. Des te meer je besteld des te meer korting. Mooi verpakt snelle levering. Kitten komt pas 3 juli. Maar wilde helemaal klaar zijn

    Door: Judith Roon29-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Grit en wat ander spullen kat

    Drie pakketten in drie dagen achter elkaar apart geleverd door DPD!
    Ondanks dat verteld werd dat 1 pakket door beschadiging nageleverd wordt is dit pakket op bezorgdag 3 geleverd! Al het grit los in doos alle andere spullen beschadigd. Klantenservice vertelde mij dat het wel meeviel dat ik 2e keer in 7 jaar bestellen klacht heb...

    Door: Frans Fobbe06-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Feringa en Animonda Carny blikken

    Heb al vaak bij zooplus besteld (be, de, nl en fr, afhankelijk van de promos). Laatste bestelling : de blikken hadden roest op niveau van de sluiting, voor 2 verschillende merken, geleverd door 2 verschillende transporteurs. Heb klacht ingediend daar het wettelijk verboden is blikken te verkopen met roest of dellen. Zooplus heeft 2 keer gevraagd mijn probleem uit te leggen (wat ik deed) en nu krijg ik geen antwoord meer (al meer dan een week).
    Ik ga nooit meer bij zooplus.nl bestellen en ga verder proberen mijn geld terug te krijgen.

    Door: Claudine Michalle02-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    7
    rating

    Speelgoed & Voedsel

    Verschrikkelijke service. Alles goed en wel , goedkoop en levering maar als het misgaat ... Wel dan heb je pech ... Weigeren te antwoorden of antwoorden alsof ze nooit iets hebben ontvangen.
    Zak voedsel van batch die werd teruggeroepen door de fabrikant (waar we dus ook van zooplus niets van hebben vernomen maar gelukkigluk de site van de fabrikant in het oog hadden). Zooplus weigert deze terug te nemen of te reageren of zelfs maar toe te geven.

    Dan een speeltje gekocht... Lijkt dit gewoon gevaarlijk voor de katten. Ze kunnen het kappotkauwen en opeten ... Zooplus trekt zich niets aan van hun klanten of dieren... Gewoon poen pakken.

    Dus bezint eer ge begint ... Het is goedkoop maar de service en de research en het oplossen sta je alleen voor ...

    Door: David Cornette17-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    voer

    Geen levering, geen geld terug. Kleine tip, voordat je besteld, doe alvast aangifte van oplichting. Wat een bedrijf is dit.

    Door: Mark13-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Hond en kattenvoer

    De producten zijn prima voor een redelijke prijs. Maar de klantenservice is huilen met de pet op. Verschrikkelijk. Ik begrijp ook niet waarom Zooplus met DPD on zee gaat.

    Door: Rebecca Middelkoop31-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6.5
    rating

    Hondenvoer en speeltjes

    Slechte klantenservice. Bezorging zeer onbetrouwbaar.

    Door: Post27-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Beschimmelde brokken, geen vergoeding en betalingsproblemen

    Hond erg ziek en betalingsproblemen

    Vaker bij zooplus besteld. Nadat mijn hond erg ziek werd, kwam ik er achter dat de hondenbrokken beschimmeld waren. Er werd me een vergoeding van de brokken toegezegd (hoewel het lijden van mijn hond me nog veel erg was en daar niets tegenover werd gezet). De beloofde vergoeding echter nog steeds niet gekregen. Altijd met ideal betaald, maar de afgelopen 2 keer is dit niet afgeschreven. Terwijl dit probleem met ideal bij geen enkele andere webshop gebeurt. Krijg dan wel meteen aanmaningen met extra kosten. Koop hier niet het eten van uw dier als u het goed voor heeft met de gezondheid van uw dier!

    Door: Hondenliefhebber20-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Kattenvoer

    Zeer slechte klantenservice(zou deze term eigenlijk niet eens mogen gebruiken).
    Klantenservice reageert zeer traag(als ze al reageren) en doen vervolgens toezeggingen die ze niet nakomen.

    Door: Ewald02-03-2021
    yrpvyqyfnn09-03-2021

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Gaatje niks aan

    Hele slechte klantenservice 9 van de 10 x versta je niks van wat ze zeggen vooral die domme belgen of wat voor mogolen die daar zitten heel achterlijk ze begrijpen niks en beloven je allemaal dingen voeren niks uit! Dit is d laatste keer dat ik hier ga bestellen

    Door: Doet er niet toe20-01-2021
    Zo herkenbaar dit zijn echt dombos20-01-2021

    Zelfd meegemaakt vreselijke klantenservice!

    ujajhwbacs09-03-2021

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Kattenbakgrit

    2 zakken kattenbakgrit besteld en betaald!maar geen levering. Vervolgens houden zse je aan het lijntje als je ee klacht stuurt. 9 dagen later hebben ze nog niks verzonden en reageren ze ook niet meer op mijn email dit was eens maar nooit meer!!!!

    Door: Aleid16-12-2020
    L. 10-01-2021

    Zeer herkenbaar, ik wacht al 3 weken op een bestelling die nooit geleverd is maar wel betaald. Kwakzalvers zijn het.

    zhldltlduz09-03-2021

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    FAQ

    Is Zooplus een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 29 ervaringen geplaatst over Zooplus. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5 gekregen, waarbij 38% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Zooplus actief?

    Zooplus is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Dierenwinkels

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Zooplus gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.