NederlandReview

    Ervaringen Zooplus

    Wanneer je een huisdier hebt, wil je er graag goed voor zorgen. Naast goede voeding heb je daarvoor ook andere artikelen nodig, zoals een goed onderkomen voor je vogel bijvoorbeeld, speeltjes voor je hond, hooi voor je konijn en een vlooienmiddel voor je huiskat. Al deze artikelen en nog veel meer vind je bij ZooPlus. Maar er zijn nog vele andere dierenspeciaalzaken online, en hoe scoort deze webwinkel op het gebied van prijs, kwaliteit, levering etcetera? Dit willen wij graag van jou weten. Help ons daarom door via NederlandReview je ervaring te delen met andere dierenbezitters. Zo kan iedereen daar zijn voordeel mee doen.

    Over Zooplus

    Zooplus is in 1999 opgericht en wil dierenbezitters een vertrouwde en gemakkelijke online website bieden met de keuze uit meer dan 8000 producten voor je huisdier. Zij hebben acht vestigingen in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, Polen, Turkije en Oxford. Op dit moment leveren zij in 28 verschillende landen, en om dat te kunnen bereiken werken zij in heel Europa samen met talrijke verzendbedrijven. Zooplus biedt topmerken en kwaliteitsproducten aan op zowel het gebied van dierenverzorging als op het gebied van dierenaccesoires, en dit doen zij tegen gunstige prijzen.


    Bij Zooplus kun je bijvoorbeeld alles voor de verzorging van jouw paard vinden

    Diensten van Zooplus

    Bij deze webwinkel vindt je alles wat je nodig hebt voor je huisdier, er is een zeer ruim aanbod aan artikelen voor o.a. honden, katten, knaagdieren, vissen, vogels, paarden etcetera. Door te klikken op een product naar keuze kun je de productdetails bekijken, de evt. afmetingen of smaak. Naast het feit dat je de productdetails kunt bekijken, zie je hier ook meteen wat andere mensen die dit product hebben aangeschaft, van het product vonden. En heb je precies datgene gevonden wat je zoekt, dan plaats je dat eenvoudig in je virtuele winkelwagentje. Wanneer je je registreert als klant en bestelt bij Zooplus krijg je voor iedere euro die je uitgeeft een bonuspunt. Deze bonuspunten kun je opsparen, en wanneer je voldoende punten hebt, kun je bij je bestelling gratis bonusproducten toevoegen die je vindt in het bonusproductenoverzicht. De bestelling die je bij Zooplus doet, zul je over het algemeen, behalve in het weekend binnen 1 of 2 werkdagen ontvangen. Het minimumbestelbedrag is € 14,-, exclusief verzendkosten, en vanaf € 35,- wordt je bestelling gratis thuisbezorgd. Daar beneden zijn de verzendkosten € 2,99. Je kunt bij Zooplus op de volgende manieren betalen: via iDeal, Paypal, creditcard, op rekening of via vooruitbetaling. Ook kun je bij hen bestellen via een app voor Android en Iphone.

    Korting bij Zooplus

    Om de loyaliteit van hun klanten te belonen heeft Zooplus een pagina met kortingscodes en een duidelijk overzicht van de huidige aanbiedingen en kortingen. Ook krijg je, als je geabonneerd bent op de nieuwsbrief, via e-mail nogal eens een kortingscode toegestuurd.

    Klachten

    Voor vragen en klachten kun je van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur met de klantenservice bellen tegen een standaard tarief. Als je al een klanteninlog hebt, kun je je het beste via Mijn Zooplus aanmelden en dan van het contactformulier gebruiken maken. Dan hebben zij meteen jouw persoonlijke gegevens bij de hand. Zij reageren daar zo snel mogelijk op, meestal binnen 1 werkdag.

    Wat zijn jouw ervaringen?

    Ben jij al jaren klant of klant geweest bij Zooplus en wat is jouw ervaring met dit bedrijf? Kreeg jij je bestelde goederen op tijd binnen en voldeden ze aan je verwachting of viel het toch tegen? Wat vind jij van de prijzen van de artikelen bij Zooplus, ben je duurder uit dan bij de dierenspeciaalzaak om de hoek, of is het juist veel goedkoper? Al deze en meer ervaringen horen we graag. Zo kunnen we anderen laten weten wat ze van Zooplus kunnen verwachten en of ze er gerust iets kunnen bestellen of beter een andere webwinkel kunnen kiezen. Deel jouw ervaring hier en help hiermee anderen

    Lees hier de reviews van echte klanten van Zooplus! Vind je hier echt alles voor de verzorging van kat, hond, paard en meer dieren?

    Zooplus
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (44)

    4.8
    39% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.8
    Service
    rating
    3.6
    Prijs
    rating
    6
    Leveren
    rating
    4

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Zooplus

    Uw beoordeling

    proCani Lam-mix

    Diepgevroren kattenvoer besteld. We kregen hondenvoer geleverd. Na telefonisch contact zou het juiste voer geleverd worden. Tot onze verbazing kregen we opnieuw hondenvoer geleverd. Deze keer werden we telefonisch onheus bejegend. In de e-mails van Zooplus wordt aangegeven dat we deze voeding ook aan de kat kunnen geven. Dit is apert onjuist: hondenvoer kan zelfs schadelijk zijn voor de kat en bovendien hebben katten andere voedingstoffen nodig dan honden. Zooplus houdt bij hoog en bij laag vol dat de voeding (waar duidelijk een hond op staat) ook aan de kat gegeven kan worden. De service is slecht, het contact met iemand (steeds weer een ander) van klantenservice is ronduit vreselijk, men heeft niet leren luisteren, bestellingen kloppen niet. We zullen nooit meer iets bestellen bij dit bedrijf.

    Door: m.Laernoes22-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    \ooplus

    Profiteer van 10% welkomstkorting boj zooplus via deze link:

    zooplus.nl/invitations/klaas.riggie/1

    en krijg ook nog eens extra bonuspunten

    Bij de inschrijving voor de nieuwsbrief ontvang je als bedankje voor je interesse 333 zooPoints die je kunt inwisselen voor geweldige aanbiedingen in onze bonusshop!

    Punten sparen en korting inwisselen! Verzamel zooPoints met ons bonusprogramma en zoek als je je zooPoints inwisselt producten in onze bonusshop uit! Hoe werkt het? Per betaalde euro ontvang je een zooPoint. De zooPoints worden bijgeschreven na betalingsontvangst en kunnen worden ingewisseld voor producten uit onze bonusshop. Het bonusprogramma is kosteloos en vrijblijvend. Er ontstaan voor jou dus geen bijkomende kosten.

    Of je huisdier nu vinnen, vleugels, hoeven of poten heeft: wij helpen je graag om aan de behoeften van je huisdier te voldoen.wij bezorgen alles wat je nodig hebt tot aan je voordeur. Van zakken voer tot stro of hooi en zelfs likstenen: wij zorgen ervoor dat je het in huis hebt.. Vanaf nu kun je al je aandacht op je huisdier richten.

    Door: remco18-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Voer, cat mate onderdelen, speelgoed

    De bestelling ging niet helemaal goed, ik kreeg kattenbakzakken ipv onderdelen voor de cat mate en een speelhengel.
    Ik heb daarover gebeld , mevrouw kon het inpakken nakijken en zag dat het idd fout is gegaan.
    De zakken mocht ik houden en de goede producten zijn 3 dagen later alsnog geleverd met ook nog eens een extra speelgoedhengeltje cadeau.
    Top service !
    (het speciaalvoer voor mijn katten heeft ook een mooie prijs in vergelijking met andere winkels)
    Al sinds jaar en dag mijn favoriete webshop voor mijn vriendjes !

    Door: L.Groen01-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Royal canin hondenvoeding

    Tot op vandaag nog niets ontvangen van post NL niet fout van Zooplus.
    Maar levering eerst vrijdag leveren, steeds veranderen het laatste moment dan zaterdag, dan maandag en vandaag dinsdag niet tot hier geraakt, ik kan aanvaarden dat er iets kan tussenkomen, maar ze houden ons wel aan het lijntje telkens niets kunnen schikken of buren inschakelen en dan toch niet leveren.
    Dat is geen reclame. Sorry maar ik wil het jullie wel laten weten.
    Grts

    Door: D’Haeseleer Freddy06-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    kattenvoer

    Bestelling wordt altijd keurig ingepakt en geleverd, wordt er per ongeluk iets verkeerd geleverd mochten we dit houden(!) en werd het juiste product opnieuw verstuurd.
    Als er een levering minder gaat ligt aan het vervoersbedrijf, wat vaker gebeurd met andere bedrijven en pakketten.
    Wordt meestal opgelost.

    Door: A.Stam01-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    10kg royal canin breed

    Belachelijk duur!
    In de andere vestigingen uit de landen rondom ons is de nederlandse versie 20% duurder. Vroeger kon je in duitsland, belgie, en engeland kopen en gratis laten verzenden. Daar heeft de nederlandse vestiging een stokje voor gestoken. Buitenland levert aan heel europa behalve nederland.
    Oplichters!!!

    Door: jan08-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Zak hondenvoer

    Ik heb op 2-10 een zak hondenvoer besteld en heb geen reactie gehad wanneer het wordt bezorgd. Ook kan je (dacht ik) nergens heen bellen om te vragen.
    Nu moet ik ergens anders voor halen terwijl zooplus al een week de betaling heeft.
    Dit is tevens niet de eerste keer.
    Ik bestel hier omdat ze het nergens anders te joop aanbieden, maar die levertijd mag je aanpassen naar 1-3 weken levertijd ipv dagen.

    Door: Cindy Huberts 08-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5
    rating

    Grootste online dierenwinkel

    Ze hebben hier volgens mij het grootste aanbod van alle online dierenwinkels.
    Ik heb zelf best vaak iets besteld hier en het wordt telkens snel geleverd en goed verpakt.
    Niet supergoedkoop helaas, maar dat is dierenvoeding eigenlijk nooit helaas.

    Door: Sabrina23-02-2017
    uxpevbqibk09-03-2021

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    4 verschillende soorten hill's natvoer kitten

    Heel breed assortiment. Des te meer je besteld des te meer korting. Mooi verpakt snelle levering. Kitten komt pas 3 juli. Maar wilde helemaal klaar zijn

    Door: Judith Roon29-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Kattentransportmand enz

    Wederom mijn bestelling zoek bij DHL, uur aan de telefoon gezeten maar moest het zelf uitzoeken met Zooplus, kreeg een vlaams sorekende man aan de telefoon die slecht te verstaan was en me constant onderbrak! Toen ik er wat van zei, schreeuwde hij dat IK niet luisterde??? Omg wat onbeschoft!!! Ik ben een trouwe klant die maandelijks een grote bestelling plaatst. Ik bestel voortaan anders, zo ga je niet met je klanten om. SCHANDALIG!!!! En niet de eerste keer!!! Dagen lang wachten is ook niet meer van deze tijd. Spijt dat ik niet eerder ben weggegaan.

    Door: S. Schut27-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Diepvries vlees hond

    Pakket zou bezorgd moeten zijn door dpd om half twee, 21-9-2021. Maar niet geweest, camerabeelden na gekeken. Nu zijn dpd en zooplus het balletje naar elkaar aan het rollen. En de klant mag het uitzoeken. Zooplus valt me erg tegen, dpd had ik al meerdere slechte berichten over gehoord.

    Door: R. Treuren25-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Product niet voorradig, wordt niet nageleverf

    Product van Eur 1.49 in grote bestelling is niet voorradig. Dus zonder geleverd. Als het product wel weer voorradig is, kan het niet los worden nabesteld omdat de aankoopprijs te laag is. Of er moet Eur 2.99 verzendkosten worden betaald... Wat veel op een dekseltje van 1.49 van 8x8 cm dat zo in een envelopje past. Om nu alleen voor dit dekseltje een grote bestelling te plaatsen, is belachelijk. Ben nb trouwe klant bij Zooplus. Zelfs mijn aanbod de porto te betalen voor brievenbuspost wordt afgewezen. Wat een slechte service! En dan vergeten we voor het gemak maar even alle gedoe de afgelopen tijd met fout geleverde bestellingen...

    Door: Ibk21-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    Ondermaatse service van PostNl en Zooplus

    Al verschillende keren bij Zooplus bestelt, en als alles vlot loopt geen probleem. Maar deze week raakte mijn bestelling zoek, ik vind niet meer dan een blanco kaartje van PostNl in de bus, dus niks van waar mijn bestelling werd geleverd. De track & tracé code is niet terug te vinden, ook niet bij Post Nl. Zowel contact gehad en klacht neergelegd bij PostNl als bij Zooplus...Mijn dossier werd afgesloten zonder oplossing ??? Bestelling wel betaald, en niks ontvangen....Service ondermaats!!!

    Door: Rene Van Havere18-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Kattengrit en voeding

    Jammer!
    Tot nu toe altijd goede ervaringen met Zooplus gehad. Helaas deze ronde een stuk minder. Gisteren werd mijn bestelling voor de deur gekwakt, ik was niet thuis. De buren hebben het gezien en de spullen binnengehaald. Toen ik de spullen bij hen ging ophalen bleken de dozen kapot en was er een zak kattengrit gebarsten. Het gevolg was een stoep met kattengrit. Direct een klacht ingediend. De reactie was dat er een nalevering opgestuurd was. Geen woord van excuus! Ik ben altijd een trouwe klant geweest, ik had dus op z”n minst een excuus willen ontvangen. Het lijkt alsof er iets aan de hand is bij dit bedrijf. Verder zijn DHL en DPD duidelijk ook niet de beste bezorgdiensten…..

    Door: Evelien van Niekerken14-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Hondenvoer

    Donderdag besteld en dinsdag pas in huis.
    Is wel erg lang onderweg zooplus

    Door: Frank Luijbregts05-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5.5
    rating

    Hondenbenodigdheden

    Verschillende artikelen besteld, niets blijkt voorradig. Annuleren ze gewoon en crediteren geld op mijn account, wat ben je hier nu mee als ze niets op voorraad hebben. Zeer triest.

    Door: Tanja Noelmans31-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    Allerlei

    Zooplus is echt niet meer wat het ooit was.
    Ik begrijp überhaupt niet dat deze webshop nog bestaat, ze zijn traag in bezorgen, (zogezegd maken ze je bestelling per direct in orde,maar 24u was mijn bestelling nog niet ingepakt en kon ik alsnog annuleren)
    Goedkoop zijn ze enkel in hun service en niet in de producten.

    We zijn 2021, een beetje ouderwets om nog steeds 4 dagen te moeten wachten op een pakje..
    Voor mij was dit echt de Allerlaatste keer dat ik besteld heb, de concurrentie doet het beter!!

    Ik kan maar 1 pluspunt noemen en dat is dat ze goede doelen steunen.

    Door: Kelly Yllek27-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Diverse artikelen

    Slechte leveringen, gooien de helft uit je bestelling zonder tegen bericht. Telefonische helpdesk is een ramp en helpt je geen steek vooruit.

    Door: Benjamin17-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    diverse artikelen

    Door een fout op de website ontving ik niet het artikel wat ik wilde bestellen, er kwam een soort pop-up, dat de cat mate drinkfontein nu van 24,57 voor 14,99 werd aangeboden, echter kreeg ik alleen de vervang filters die ik ook had besteld, ik kreeg dus een gedeelte. Met de klantenservice gebeld een manspersoon met een Belgisch accent, die niet voor reden vatbaar was, zeer onbeleefd en niet klant vriendelijk en hoog en laag bleef volhouden dat ik een verkeerde bestelling had geplaatst, uiteindelijk gooide hij de telefoon er op. Om uit je vel te springen omdat ik ook al jaren een goede klant ben. Vervolgens dien ik een klacht in en dan krijg je doodleuk 10% korting aangeboden om alsnog de cat mate drinkfontein te bestellen ipv de fout te herkennen en de drinkfontein alsnog te versturen. En ja je moet eerst een 1 of 2 kiezen of het gesprek voor kwaliteitsdoeleinden opgenomen mag worden, echter was het technisch niet mogelijk om het gesprek af te luisteren? Daarna al 3 x een ticket aangevraagd om de filters te retourneren, echter geen reactie. Goede reclame Zooplus. Ik bestel hier nooit meer wat.

    Door: john 15-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    FAQ

    Is Zooplus een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 44 ervaringen geplaatst over Zooplus. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.8 gekregen, waarbij 39% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Zooplus actief?

    Zooplus is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Dierenwinkels

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Zooplus gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.