NederlandReview

  Ervaringen Zogetest.nl

  Heb jij via deze webshop wel eens een professionele thuistest in huis gehaald of overweeg je dat? Op deze site kun je zowel reviews van ervaringen, meningen en beoordelingen schrijven, delen als lezen.

  Thuistest

  Iedereen kent wel de bekende zwangerschapstest, wat minder zullen bekend zijn met de ovulatietest en de meeste van ons kennen heel veel andere testen als thuistest niet. Waar je voorheen voor naar de huisarts of het ziekenhuis moest, kun je het tegenwoordig steeds vaker thuis af. Met dit soort testen, weet je vaak al binnen tien minuten hoe het gesteld is met je gezondheid.

  Dit is echter maar een eerste stap, want daarna is het wellicht tijd voor actie. Laten we het namelijk wel eens zijn, dat thuistesten geen vervanging zijn van een bezoekje aan de dokter. Het scheelt je er wellicht een consult, maar het is wel belangrijk dat je daarna de arts inlicht van het resultaat en overlegt hoe nu verder.

  De buurmannen hanteren iets minder betrouwbare testmethoden

  Dit kun je vandaag de dag thuis testen

  * Zwangerschap
  * Ovulatie
  * SOA’s (waaronder chlamydia en gonorroe)
  * Diabetes, oftewel suikerziekte (meet bloedglucosewaarden)
  * Cholesterol (verhouding HDL en LDL in totale cholesterolwaarde)
  * Astma
  * Saturatie in het bloed, oftewel het zuurstofgehalte
  * Hartslag (vaak in combinatie met een saturatiemeter)
  * Urine (urinezuur, pH, nitriet, eiwitten, bloed, glucose, fosfor etc.)
  * Allergie  Zo getest

  Dit is de naam van een bedrijf wat thuistests aan particulieren levert. Daarbij houden ze rekening dat de rede van het aanvragen van de test gevoelig kan liggen, dus worden de tests discreet verzonden, is het mogelijk om anoniem te testen (sommige tests moeten namelijk teruggezonden worden naar een laboratorium, waar deze binnen 48 uur verder afgehandeld zullen worden) en wordt er binnen 24 uur uitgeleverd. Dit is handig, want in sommige gevallen, wil je iets liever vandaag dan morgen in huis hebben. Eventuele vragen over de mail aan de helpdesk worden tijdens werkdagen binnen drie uur beantwoord.

  Testervaringen

  Wellicht heb je wel eens via dit bedrijf een thuistest aangevraagd. Hoe heb je dit ervaren? Hier kun je jouw mening delen door middel van een review. Maar het lezen van de beoordelingen van consumenten voor jou, kan natuurlijk ook.

  Jij wilt met thuistests toch ook weten wat je in huis haalt? Zijn ze echt professioneel? Lees hier meningen, beoordelingen en reviews van ervaringen.

  Zogetest.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Zogetest.nl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Zogetest.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Zogetest.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Zogetest.nl actief?

  Zogetest.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Zogetest.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.