NederlandReview

  Ervaringen Zoemmm.com

  Als vrouw stap je niet zo gemakkelijk een seksshop binnen wanneer je een vibrator of andere seksspeeltjes wilt gaan kopen. Ook online is het erg moeilijk om de goede vibrator of andere producten te vinden die een hoge kwaliteit hebben en prettig in gebruik zijn. Hier brengt Zoemmm.com verandering in door in hun webwinkel alleen effectieve speeltjes aan te bieden die zijn vormgegeven vanuit een vrouwelijk oogpunt. Over de ervaringen met deze webshop lees je hier.

  Over Zoemmm.com 
  Zoemmm.com is opgericht in 2007 en noemt zichzelf ‘De stoute winkel voor vrouwen’. Zij verkopen seksspeeltjes van hoge kwaliteit die 100% weekmakervrij zijn en daarnaast bieden zij verschillende wellnessproducten aan. De producten die zij verkopen zijn allen met zorg geselecteerd door de vrouwen uit hun eigen testpanel. Op de site is ook een uitgebreide blog te vinden met adviezen en tips om jouw ideale speeltje te vinden. Daarnaast kun je hier o.a. de testreviews vinden van het eigen testpanel.

  Diensten 
  In de stijlvolle webwinkel van Zoemmm.com kun je verschillende seksspeeltjes, wellnessproducten en vibrators vinden met duidelijke informatie. Zo wordt er naast de beschrijvingen en reviews van testpanelleden en klanten die je voorgingen speciaal bij de vibrators een objectieve aanduiding gegeven van de vibratiekracht en het geluid. De webshop is verdeeld in een paar categorieën:

  • Vibrators
  • Speeltjes
  • Spannend
  • Drogist
  • Merken
  • Outlet

  Alle producten die Zoemmm.com verkoopt zijn uitgebreid getest, komen ze niet door deze test, dan worden ze ook niet aangeboden in de webshop.

  Levering en betaling 
  De producten die Zoemmm.com verkoopt zijn altijd op voorraad. Daarom krijg je een bestelling die je op werkdagen voor 17.00 doet, meestal de volgende dag al discreet verpakt thuisbezorgd. De verpakking is volledig neutraal, niets verwijst naar de Zoemmm.com. Je kunt je bestelling betalen met iDeal, PayPal, de Webshop Giftcard, MisterCash of via een bankoverschrijving.

  Klachten 
  Op alle producten van Zoemmm.com zit een garantietermijn van 1 jaar. Neem bij het constateren van een defect contact op met de klantenservice van Zoemmm.com en volg de aanwijzingen op. Wanneer na beoordeling geconstateerd wordt dat een retour gestuurd artikel onder een fabrieksmatige fout valt, krijg je kosteloos een nieuw exemplaar. Zoemmm.com neemt daarbij ook de verzendkosten van de retourzending en voor het opnieuw toezenden voor haar rekening. Deze garantieregeling vervalt als het product door eigen toedoen en/of onjuist gebruik defect is geraakt. Zoemmm.com aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid bij schade ontstaan door het gebruik van de website, het bestellen en het gebruik van de producten of door welke andere wijze dan ook. Dit gebeurt geheel op eigen risico.

  Wat vind jij van Zoemmm.com? 
  Heb jij dankzij de extra informatie die ze bieden en/of de testreviews eindelijk een vibrator of ander seksspeeltje gevonden die wel doet wat je ervan verwacht of niet? Zijn de artikelen duurder dan elders en hoe snel verzenden ze de pakketten in de werkelijkheid? Vertel ons er alles over zodat andere vrouwen hier hun voordeel mee kunnen doen!

  Kun je als vrouw bij Zoemmm.com gemakkelijker een goede vibrator vinden die aan je verwachtingen voldoet dan elders en betaal je daar dan meer voor?

  Zoemmm.com
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  3
  0% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  2

  Service

  2

  Prijs

  6

  Leveren

  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  HIER NIETS BESTELLEN!!!

  Tom parry06-03-2018

  Produkt besteld drie weken geleden. Tweemaal gemaild, geen reactie.
  Drie keer gebeld, na vijf minuten overgaan stopt de verbinding. ERG SLECHT!!

  Nina29-01-2019

  Heb je het uiteindelijk nog wel gekregen of niet?

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3
  Zoemmm.com | Stout voor vrouwen

  Schrijf zelf een review over Zoemmm.com

  Uw beoordeling