NederlandReview

    Ervaringen Ziengs

    Iedereen heeft goede schoenen nodig nietwaar? En je wilt natuurlijk dat ze er een beetje leuk uitzien, maar bovenal is het belangrijk dat je schoenen lekker zitten, een goede pasvorm hebben dus, en niet te snel stukgaan. Voor deze, wat betere kwaliteitsschoenen, kun je terecht in de Ziengs schoenenwinkels, maar ook in de webshop van Ziengs. Wat de ervaringen van andere klanten met deze winkel zijn lees je hier.

    Over Ziengs

    Ziengs Schoenen is een echt familiebedrijf dat in 1946 werd opgericht door Berend Ziengs. Zijn zonen Bert en Henk waren vanaf midden jaren tachtig eigenaar. De schoenenwinkel heeft inmiddels een keten met 77 Nederlandse vestigingen waarvan het hoofdkantoor en het distributiecentrum in Assen staan. De Ziengs schoenenzaken bleven vanaf 1995 eigendom van de oudste broer, Bert Ziengs. In 2007 nam zijn jongere broer Henk Ziengs het bedrijf over. In december 2015 legde hij zijn taken neer. Hij bleef wel bij het bedrijf betrokken als aandeelhouder en als lid van de adviesraad. Zijn opvolger werd Linda Keijzer, daarvoor nog CEO van drogisterijketen DA.


    Ecco, te koop bij Ziengs

    Diensten

    In de webshop van Ziengs kun je een bestelling doen uit het brede assortiment schoenen en accessoires die zij aanbieden in de volgende categorieen:

    • Dames
    • Heren
    • Kinderen
    • Tassen
    • Merken
    • Nieuw
    • Sale

    In dit online aanbod kun je een ruime keuze aan merken voor damesschoenen vinden zoals: Cellini, s. Oliver, Gabor, Ecco en Tamaris. Ook voor de heren zijn verschillende toonaangevende merken te vinden zoals: Panama Jack, Van Bommel, Vertice, Floris van Bommel, Van Lier, Timberland, etc. Een aantal exclusieve kinderschoenenmerken bieden bij Ziengs hun kwaliteitsschoenen voor kinderen vanaf 1 jaar aan zoals Gigs, Muyters en Shoesme.

    Keuzemenu

    Je kunt jouw schoenen vinden door voor geslacht te kiezen bijvoorbeeld, dan kies je het eventuele merk van je voorkeur, vervolgens kies je de kleur, dan de prijs en daarna kun je een keuze maken uit de volgende opties:

    • Schoensoort
    • Maat (Als je deze niet zeker weet, kun je op de website instructies vinden om deze op te meten)
    • Zool
    • Materiaal
    • Voering
    • Soort hak
    • Hakhoogte
    • Uitneembaar voetbed
    • Leest
    • Schoenentrends

    Wanneer je op werkdagen voor 20.00 uur een bestelling plaatst, heb je deze morgen in huis. Verzending en eventueel retoursturen is gratis. Bij Ziengs kun je betalen met iDeal, Creditcard of achteraf met Afterpay.

    Klachten

    Als je een klacht hebt over een artikel wat je in de webshop hebt gekocht, neem dan het artikel mee naar één van de 77 Ziengs schoenenwinkel met de factuur. Dan kunnen ze de klacht meteen beoordelen en naar een goede oplossing zoeken. Voor klachten over artikelen die niet via de webshop zijn gekocht, kun je alleen terecht in de schoenenwinkels, neem altijd je kassabon mee. Voor artikelen waarover je een klacht hebt na de zichttermijn kun je ook een klacht indienen via de e-mail. Geef hierbij alle details door en stuur evt. foto’s mee van de klacht. Binnen 7 werkdagen kun je hierop een antwoord verwachten. Voor andere klachten kun je ze ook mailen of bellen. Deze zullen binnen 24 uur (op werkdagen) behandeld worden.

    Wat is jouw mening over Ziengs?

    Vertel hier ook wat jouw ervaringen zijn met deze winkel en webshop. Zijn de schoenen die ze verkopen van goede kwaliteit, en krijg je van hen de service die je verwacht? Hier op NederlandReview delen wij onze ervaringen met elkaar, zodat iedereen hier wat aan heeft!

    Kun je op schoenen die je bij Ziengs hebt gekocht iedere dag genieten van veel wandelcomfort? Of valt de kwaliteit en duurzaamheid in het echt tegen?

    Ziengs
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (20)

    6.4
    55% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    7.4
    Service
    rating
    5.4
    Prijs
    rating
    6.6
    Leveren
    rating
    6.4

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Ziengs

    Uw beoordeling

    Mooie kwaliteit desertboots voor een lage prijs, snelle levering!

    Ongelofelijk! Voor het eesrst meegemaakt dat herenschoenen op vrijdag besteld, daadwerkelijk op zaterdagochtend zijn geleverd! Eerder bij andere winkels vaak beloofd, altijd uitgesteld.
    Maar behalve de supersnelle service ben ik uiterst tevreden over de mooie kwaliteit vd Vertice desertboots, de maat is goed, en ze zijn ook nog eens heel zwaar afgeprijsd. Ik had 2x besteld door onzekerheid over de goeie maat, ook dat was vanochtend snel geretourneerd bij PostNL.
    Kortom, een hele tevreden klant!

    Door: TEM de Graaf24-02-2019
    Roelie16-02-2021

    Bah, bah,bah

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Instap schoenen

    Aangezien post.nl mijn bestelling retourneert vanwege adres onbekend! Woon hier ook pas 30 jaar, heeft de klantenservice van Ziengs mijn bestelling direct weer verzonden, ondanks het feit dat zij mijn retourzending nog niet in het magazijn hadden ontvangen, gelukkig was dit een iets wijzere chauffeur van post.nl en had de schoenen nu wel de volgende dag in huis.
    Ziengs, dank je wel voor de onwijs leuke schoenen, die ook heel lekker lopen??

    Door: Maud13-10-2020
    Diny donkers14-02-2021

    Besteld ,betaald en niks ontvangen Geen reactie op mail en je kunt niet bellen ben ik opgelicht ?!

    Peter14-02-2021

    Beste Diny, Idem geval, besteld, betaald en niets ontvangen en niet bereikbaar voor info, voortekenen dat Ziengs op omvallen staat.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    De betere online schoenenwinkel

    Eindelijk eens een goede online schoenenwinkel. Ze zijn wat duurder, maar dan heb je ook wat. In ieder geval veel beter dan Zalando. Ik had schoenen besteld, verkeerde maat (mijn fout), geen probleem: gewoon makkelijk te ruilen voor een betere. Dat zie je niet altijd hoor met online schoenenwinkels. Ik bestel er daarom graag!

    Door: Sandra27-07-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Panama Jack rode sandalen

    Wat een goede en enthousiaste bediening in deze winkel. Ik ben geen fan van online shoppen, daarom dus vandaag live in de winkel in Zaandam langs geweest. Vlot geholpen, goed advies en kreeg leuk Kipling aapje mee. Helemaal top!

    Door: Margreet28-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Ecco

    Pluim voor ziengs zoetermeer. Ik heb moeilijk voeten maar de hulp die ik daar van een verkoopster kreeg was ongekend. Zoveel hulp kom je tegenwoordig niet meer tegen. Mijn oneindige dank daarvoor.

    Door: Joke21-11-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Schoenen

    Niet goed geleverd. Slechte communicatie. Misleidende informatie.
    Probleem was bekend volgens de vriendelijke telefoniste. Ik mag een mail sturen.....

    Door: Lonneke De Graaf31-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Ecco soft

    Mooie schoenen, binnen 5 maa nden kapot, slechts 2 maanden gedragen. Kan gebeuren zeggen ze, het is een gebruiksvoorwerp. Ik betaslde 130 euro, en kreeg als compensatie 75 euro terug. 55 euro opgelicht door Ziengs.

    Door: Sylvia Jans26-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    8
    rating

    tamaris slippers

    Slippers online besteld. Kreeg een keurige mail dat het artikel niet op voorraad was maar dat ze in de winkels zouden of ze daar nog waren kreeg ze netjes verpakt 2 dagen later thuis gestuurd en ze zitten heerlijk

    Door: joke stok28-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Super garantie Schoenen Cellini

    Heerlijk lopende schoenen gekocht. Helaas kwam er na korte tijd een scheurtje in het leer bij de teen.
    Een foto hiervan was als bewijs genoeg en morgen wordt er een nieuw paar schoenen bezorgd.

    Door: Ellen van der Sluijs20-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Ziengs lederen boots man

    Was zeer aangenaam verrast door de kwaliteit en comfortniveau van de boots. Zeer zeker een aankoop waardig!

    Door: Ivo22-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Kinderschoenen via webshop

    Eind december 2020, 2 paar kinderschoenen (blauw en cognac) besteld. Deze werden correct én snel geleverd.
    Eén paar (cognac én duurste) op 8/1/2021retour gestuurd en 3 maanden (én ettelijke mails en telefoontjes) later pas terugbetaling ontvangen. Het paar dat ik teruggestuurd heb, kostte 49,99, de terugbetaling die ik ontving bedroeg € 32,93. M.a.w. ze hebben het goedkoopste paar terugbetaald terwijl ik het duurste heb geretourneerd.
    Heb hen nu opnieuw een mail gestuurd met vriendelijk verzoek tot terugbetaling van het correcte bedrag. Als bewijs dat ik het blauwe paar heb behouden, heb ik enkele foto's van de gedragen schoenen aan mijn mail toegevoegd.

    Door: Karin Courtel14-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    7
    rating

    K swiss sneakers

    gekocht. Deze zijn niet goed gestikt op de hak.Na één keer dragen bleken de schoenen stuk. Ik heb een klacht per email ingestuurd.
    In eerst aanzet kreeg ik nog een reactie dat ik naar de winkel kon komen. Dit is voor mij geen optie. Helaas krijg ik op mijn vervolg mails geen reactie.

    Na meerdere mails zonder reactie wil ik mijn geld terug... wederom geen reactie! Zeer slechte service

    Door: Emmy 13-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    Schoenen

    Waardeloos bedrijf, 3 februari schoenen besteld en betaald. Tot op heden niets geleverd, bedrijf schuift verantwoordelijkheid van hand. Pas op, niets kopen hier, staat mogelijk op omvallen.

    Door: Peter17-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    winterschoenen t.w.v. 150,00 euro

    Schoenen besteld als cadeautje voor mijn dochter en wilde deze ook bij haar laten afleveren. Schoenen direct betaald. Er kwam geen mail, had ik in eerste instantie niet in de gaten. Mijn dochter heeft de schoenen tot op heden niet ontvangen. Ik kan geen contact krijgen, ben zaterdag en ook nu op maandagochtend vroeg 17 wachtenden voor mij. Het is nu dus anderhalve week later en weet niets, krijg ze niet te pakken, en een account aanmaken lukt niet. Ik kan dus ook helemaal niets nakijken.
    HIer is iets heel erg niet in orde.

    Door: Marielle Verbeek08-02-2021
    Marielle Verbeek08-02-2021

    Na 1 uur en twintig minuten in de wacht te hebben gestaan eindelijk iemand aan de lijn. Uitleg is de Post NL erge vertraging heeft vanuit hun distributiecentrum wat erg klein is. Minimaal een week vertraging en nu de sneeuw nog niet meegerekend. Daarnaast zou het zo kunnen zijn dat ik geen mail heb ontvangen omdat ik ooit heb gezegd dat ik geen ne=ieuwsbrief meer per mail wilde ontvangen, dus ook geen andere mails meer ontvang. Geen idee. Ze hebben nu gezegd dat de schoenen onderweg zijn. Keurige dame aan de telefoon. Ik hoop dat het klopt wat ze zegt en dat de schoenen ook daadwerkelijk onderweg zijn.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Slechte levering geen communicatie


    Ik heb op woensdag 27/1/21 schoenen besteld. Betalen ging vlot. Levertijd kon je zelf aangeven. Zaterdag uitgekozen. Bevestiging ontvangen. En toen beleeft het stil. Maandag een mail gestuurd naar klantenservice maar geen reacties. Toen klantenservice gebeld. Krijg je een bandje dat het erg druk is in het magazijn. Ik weet niet wanneer ik nu mijn bestelling geleverd. Slechte zaak. Ik begrijp dat door de lockdown de online bestellen enorm zijn maar communiceer met je klant en zet niet op je site: Op voorraad, vandaag besteld morgen in huis. Woensdag week later gebeld na 60 min. in de wachtrij klantenservice gesproken kreeg ik te horen. Ja u bestelde schoenen staan klaar voor verzending, ik weet alleen niet wanneer de schoenen door de post wordt opgehaald. Nu 3 dagen later nog steeds geen info van Ziengs.

    Door: SH06-02-2021
    Eduard de Jong15-02-2021

    Ik heb hetzelfde probleem! Wel betalen, een mail dat ze zijn aangeboden aan PostNL en dan blijft het stil. De klanten service is niet te bereiken. Dit is dus de eerste en de laatste keer.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Panama jack schoenen

    Lang gewacht op bezorging, heeeel lang op afhandelen retournering. Geen aanrader dit bedrijf.

    Door: J.L.Brand27-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5.5
    rating

    Schoenen

    kreeg GEBRUIKTE schoenen met beschadigingen en STRONT aan de onderkant. Hoe durven ze dit te verkopen. (100 euro)

    Door: Sonny02-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    tamaris sandalen

    de eerste bestelling had ik een donkerbruine en een lichtbruine schoen en de 2e bestelling zag je duidelijk dat een schien was gedragen en er zit een roze vlek op de zijkant van de zool. Zo raar dat schoenen niet gecontroleerd worden voor zs worden opgestuurd. Slecht verhaal. Zal waarschijnlijk de laatste keer zijn dat ik bestel bij Ziengs

    Door: Cristel van Breda01-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Ziengs onderdeel Scapino. Munich Kinderschoenen na 2 maanden totaal versleten

    Waardeloze service. Twee maanden geleden schoenen gekocht voor mijn zoontjes. De oudste trok na twee maanden de klittenband kapot van zijn Munich schoenen. De jongste had zijn Vingino schoenen slechts 2 dagen aan en doen viel het ijzeren clipje waar de klittenband doorheen gaat er af. Nog naar de winkel gegaan om het te laten herstellen, maar dit ging helaas niet lukken. Schoenen waren in de sale gekocht.Winkelmedewerker stelde voor om ze om te rullen voor een ander paar. Maar dan wel voor de volledige nieuwe prijs (want nieuwe collectie). Ik vraag gewoon om een vervanging, maar dat konden ze niet leveren. Met een gezin ben je al druk genoeg om elke keer naar de winkel te rennen. Dit soort retailers snappen echt niets van goede services. Ik heb daarna nog even gebeld met het Ziengs hoofdkantoor, maar die reageerden hetzelfde.

    Dit is de eerste en gelijk de laatste keer dat we hier schoenen hebben gekocht. Bij Ziengs kunnen ze nog iets leren van de Service bij bedrijven als Omoda, Kids by Smits (Oosterbeek) en Amazon.

    Door: Bosman07-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Zeer ontevreden over de oplossing van nieuwe schoenen

    Ziengs wat een slechte service hebben jullie.
    Woensdag 9 mei schoenen gekocht voor mijn dochtertje.
    vrijdag 12 mei had ze deze voor het eerst echt aan met lopen.
    De rits van de rechterschoen ging telkens open. Wij mee terug gegaan op 12 mei.
    Mijn man heeft het vandaag opgehaald en het is dus zo opgelost.
    Sorry ziet er echt niet uit.
    Het bandje wat erop genaaid is, is een hele andere kleur. Verder voel je de drukknoop aan de binnenkant heel goed zitten.
    Daar kan je echt geen stuk meer op lopen zonder dat je voet kapot gaat.
    Is dit service voor schoenen van €60,00 die gewoon niet goed zijn?
    Graag een nette oplossing want deze kunnen zo de prullenbak in!!!!!

    Door: Annemarie van Duyn18-05-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    FAQ

    Is Ziengs een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 20 ervaringen geplaatst over Ziengs. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.4 gekregen, waarbij 55% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Ziengs actief?

    Ziengs is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Ziengs gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.