NederlandReview

  Ervaringen Zenggi

  Waarom zou jij naar Zenggi gaan en kiezen voor Zenggi? Zenggi is een nieuw kledingmerk op de Nederlandse markt. Op hun website kun je de laatste artikels bestellen in de shop. Het is goed om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn om mooie mode kleren te kopen. Denk hierbij aan een mooi ruim overhemd van krakend wit katoen. Net uit de was en pas gestreken. Het is een geweldige blouse welke overal met je meereist. Dat is Zenggi! Een vrouwelijk, lichtelijk stoer en aangenaam shirt. Het maakt niet uit of je er hakken bij draagt of een paar sneakers. Het shirt is simpel en boven alles tijdloos. Een smaakvol design past overal bij!

  Over Zenggi

  De liefde voor de stoffen zit in het bloed bij Zenggi. Simpele en eenvoudige designs worden van de beste materialen en stoffen gemaakt. Een kreukloos jurkje komt zo uit de koffer en zit perfect om je lijf. Het materiaal staat vooral centraal bij Zenggi. Unieke stoffen als Japans polyester, zijde en ook mohair wol horen bij Zenggi.

  Duurzaam is goed! Stijlvol is goed!
  De oprichtster van Zenggi is Marian Wigger welke haar eigen collectie maakt. Stijl, kwaliteit en modieus zijn de kernwoorden. Natuurlijk is er volop oog voor detail in de naden, de lijnen en de stoffen. Ieder seizoen komen de mooiste creaties in de shop terecht.  Zenggi bij RTL boulevard.

  De diensten van Zenggi

  Zenggi heeft een ruim assortiment aan verschillende producten welke je in hun webshop kunt kopen. Het gaat om de volgende productlijnen:
  • Nieuw
  • Jurken
  • Rokken
  • Broeken
  • Tops
  • Accessoires
  • Onderkleding
  • Badkleding
  • Sale

  Vooral de nieuwe kleren staan altijd in de belangstelling. Hetzelfde geldt voor de Sale afdeling van de webshop. Beide worden volop bezocht door de gasten en bezoekers van Zenggi.

  Klachten of tips over Zenggi

  Er is geen directe pagina te vinden waar je jouw klachten kunt indienen, als je die zou hebben. Misschien zijn er geen klachten bij Zenggi? Het zou natuurlijk kunnen. Mocht dit niet kloppen dan kun je natuurlijk gebruik maken van de contact knop om zo je ongerief te uiten. Natuurlijk kun je ze ook berichten over een compliment of ander goed nieuws.

  Wat vind jij van Zenggi?

  Heb jij al eens een product besteld bij Zenggi? Dan is het goed om je mening te delen op NederlandReview. Je helpt hier anderen mee en laat zien aan de wereld hoe goed (of slecht) je Zenggi vindt.

  Mooie jurk in de sale? Kon u makkelijk retouneren? Lees alle ervaringen over bestellingen bij Zenggi op NederlandReview!

  Zenggi
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (6)

  8
  83% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7.6
  Service
  rating
  8.6
  Prijs
  rating
  7
  Leveren
  rating
  9

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Zenggi

  Uw beoordeling

  Iedere dag en lange tijd houdbaar

  Lijkt wel op maat gemaakt voor mij.Ik vind alles even mooi hier!

  Het is soms even sparen, maar de mode is hier zo tijdloos dat ik het iedere dag aankan en heel lang zal blijven dragen.

  Daar wil ik graag in investeren.

  Door: Isolda14-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  laatst ontdekt

  Ik heb deze winkel laatst ontdekt en zo leuk! Helemaal mijn stijl en ook dingen die je niet zoveel ziet dus dan ben je niet 1van de vele op straat. Lekker.

  Door: Madelief07-01-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Topkwaliteit

  Prachtige stoffen en de modellen zijn echt op maat gesneden, lijkt wel. Voor mij althans wel. Ja, de prijs is er ook naar inderdaad, maar als je er vervolgens zo blij mee bent als ik, dan is dat weer minder erg. Kwaliteit kost nu eenmaal meer... Had wel een beetje ruzie met het bestelproces online, maar dat kan aan mij liggen...

  Door: Anouk02-12-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6.5
  rating

  Zo duur is dat niet als je even nadenkt!

  Ja ok iedereen gaat dan zitten zeuren over die prijzen natuurlijk, maar als je daar dan jaren mee doet, dan valt dat toch best mee? Als je elk jaar iets nieuws moet kopen bij zoiets als de H&M of de ZARA, want langer gaat die rommel niet mee, dan ben je niet alleen duurder uit, maar het is ook nog eens veel slechter voor het milieu! En je ziet er sowieso veel stijlvoller uit als je bijvoorbeeld zo'n prachtige blouse van Zenggi aanhebt dan zo'n flodderding van de H&M. Even sparen, en je hebt er veel meel plezier van!

  Door: Schutjens12-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  300 euro voor een polyester jurk?

  Ja, het ziet er mooi uit op die modellen hoor, die jurken van zenggi. Maar daar betaal je ook voor, voor veel van die jurken bijna 300 euro! Prima op zich, voor een keertje. Maar ik zie dat die stoffen niet altijd even glamourous zijn. Polyester? Voor dat bedrag wil ik betere stoffen.

  Door: Sannev.08-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  7
  rating

  Tijdloos is niet saai

  Ik doe het liefst jaren met mijn kleding dus ik koop het liefst tijdloos en kwaliteit. Dat mag best iets meer kosten want ik doe er ook lang mee. Sommigen vinden dat saai, maar die hebben gewoon geen smaak.

  Door: MSchultens07-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  FAQ

  Is Zenggi een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 6 ervaringen geplaatst over Zenggi. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 83% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Zenggi actief?

  Zenggi is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Zenggi gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.