Zalando Lounge

4.9

Bestellen

4

Service

5.9

Prijs

4.2

Levering

50%

Zou hier weer kopen

Zalando Lounge

Ontdek ook wat anderen van Zalando-lounge.nl vinden. Zalando-lounge.nl is een lounge waar je volop aanbiedingen aantreft van bekende merken. De kortingen kunnen oplopen tot maar liefst 75 procent. Het is heerlijk om te zien welke mooie mode, schoenen en ook accessoires van topmerken en topdesigners er op de Zalando-lounge.nl te vinden zijn. Het is slim om alle aanbiedingen goed in de gaten te houden. Ook is er het live shoppen bij de Zalando-lounge.nl. Er zijn dan speciale aanbiedingen alleen voor een specifieke tijd beschikbaar in de lounge. Het is mogelijk om helemaal gratis lid te worden van de Zalando-lounge.nl. Het is natuurlijk slim om je aan te melden bij de Zalando-lounge.nl om zo de beste aanbiedingen en koopjes in de wacht te slepen. Je kunt er kleren en schoenen vinden voor volwassenen, dames, heren en ook voor kinderen. Designer tassen, sieraden, schoenen en tal van andere fashion artikelen zijn te vinden op de Zalando-lounge.nl. 

Over Zalando-lounge.nl

De Zalando familie is weer een website rijker! Het gaat om Zalando-lounge.nl. Het is een van de meest succesvolle shopping clubs van Nederland en Europa. Het is alleen voor leden en het helpt je om kortingen tot 75 procent te krijgen ten opzichte van de normale adviesprijs. Een zeer aantrekkelijke prijs in combinatie met een hoogwaardig product van een bekend merk! Het is een schot in de roos van Zalando-lounge.nl. Niet voor niets komen er steeds meer leden bij in de Zalando-lounge.nl.  
Natuurlijk is er een ruim aanbod van fashion, mode en kleding op de Zalando-lounge.nl te vinden.   
Zalando-lounge.nl is er in Nederland en ook andere landen. Zo is er ook een Zalando lounge in Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, België, Zweden en Denemarken. Hier zullen binnenkort nog meer landen bijkomen. 

De diensten van Zalando-lounge.nl

Zalando-lounge.nl is een exclusieve members only website waar merkkleding, schoenen en accessoires aangeboden worden met een stevige korting. Het is een eenvoudig concept waarbij de mooiste producten worden aangeboden van bekende merken. Het is niet vreemd, dat er steeds meer mensen zijn welke ook lid worden van Zalando-lounge.nl. 

Zalanda lounge fashion week TV!



Op de website van de Zalando-lounge.nl is er niet direct een link te vinden om een klacht, tip of compliment in te dienen. Het is natuurlijk wel mogelijk om je ongenoegen ergens over te kunnen uiten. Je kunt hiervoor de contactpagina gebruiken. 

Als jij een keer een klacht hebt ingediend over Zalando-lounge.nl of een compliment of tip, dan horen we graag van je op NederlandReview. Deel je ervaring met de Zalando-lounge.nl!

Wat vind jij van Zalando-lounge.nl?

NederlandReview verzamelt tips, adviezen, klachten en reviews van bedrijven. Een van deze bedrijven is Zalando-lounge.nl . Laat je beoordeling over Zalando-lounge.nl op NederlandReview achter. Je helpt vele anderen om zo een goed beeld te krijgen van de Zalando-lounge.nl. Lid worden of niet wordt dan veel sneller besloten worden. 


Hoe werkt het en zijn er kortingscodes? En is het goedkoop en exclusief? Lees ervaringen van consumenten die u voorgingen op NederlandReview!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (34)

Diverse artikelen

Super rude and chaotic customer service. Unanswered questions. They keep copy pasting the same emails without answering the previous question. I seriously doubt some of them even talk/write dutch. Heard people (unmuted) doing their dishes. Impolite answers. When I was trying to recap some of the said information one lady really said "Yeah I wanna talk now shut it". Called several times due to a bug in the system after a lost package. One nice lady give me information that afterwards was incorrect, that can always happen. But milord, her colleagues are extremely passive agressive and plain rude. Hope that the nice woman is okay there I'm at least shocked and I'm a teacher with an ocean of patience and I was really being nice, polite and cheerful. They should sack most of that department because customer service like that breaks your company and its image. All trust is gone.

M

M.

01-04-2022

0

Schoenen

Ik ben gewoon opgelicht. 3 paar schoenen besteld voor 204 euros. Na 11 dagen , niks ontvangen.Ik heb gebeld, volgens zalando lounge pakket is kwijt, dus bestelling geannuleerd. Bij Zalando de schoenen zijn gelijk weer op voorraad met de volle prijs. Nu moet ik weer 15 dagen wachten op mijn geld. Dus oplichterij!.

M

Mame

22-11-2021

0

Bijna al mijn kleren en schoenen

De terugbetalingen duren langer dan vroeger. Toen werd het bedrag terug gestort binnen de vijf dagen. Het bedrag van laatste retouren duurt het eens zolang.. Anderzijds een dikke pluim voor Zalando Lounge qua bestellingen en leveringen. Ik hoop dat hun personeelsbeleid mensvriendelijker geworden is na de documentaires over de werktoestanden op de diensten vd verpakkingen en het sorteren van de goederen. Ik had er mijn bedenkingen bij. Het zijn zij die Zalando Lounge dragen ?

M

Marianne

22-11-2021

0

16 artikelen

Slechte service Bestelling kwijt en geen nalevering Fluiten naar de artikelen !!

M

Metin

29-06-2021

0

schoenen

Schoenen besteld en natuurlijk betaald, niet ontvangen maar wel een bericht dat ze retour zijn gezonden??? Vraag me af wat hier mis gaat. Nu nog wachten op mijn geld. Dit ga ik dus niet meer doen....

I

ine van den eijnden

21-06-2021

0

Asics Tarther sneakers laag - grijs

Geen wonder dat er zoveel Aesics sneakers worden aangeboden. De leest van deze sneakers is gewoon te smal. Ook dit tweede door mij bestelde paar sneakers van Asics gaat retour en dit merk zal ik niet meer bestellen.

R

Ruud Pino

23-04-2021

0

Truien

In de app stond groot Profuomo, dus ging er vanuit dat ik hier drie truien van had besteld. Achteraf blijkt er een ander goedkoop merk bij te zitten, waar de truien ook van zijn....

J

Joop

19-04-2021

0

Pannen

Ik koop vaker bij ZL prima ervaringen. Retourneren nooit een probleem. Nu had ik een beschadigd product en dat is ook erg netjes afgehandeld. Dezelfde dag mijn geld terug!

M

Martijn Wijnberg

08-04-2021

0

KARE design lamp

Laffe klantenservice Een aantal maanden geleden heb ik een design lamp besteld van KARE. Bij aankomst van het artikel bleek al snel dat alleen de driepoot geleverd was (en dus de lamp die erboven hoort niet). Helaas kon de lamp zelf niet worden nageleverd door het verkoopmodel. Ik kreeg een kortingsbon van 20% op de volgende bestelling. Een kleine troost voor het product waar ik me zo op verheugd had. Op 30-01 lanceerde Zalando opnieuw de producten van KARE. Ik zag dezelfde lamp en bestelde deze vervolgens. Ik hoopte dat het deze keer WEL goed zou gaan. Tot mijn grote verbazing bleek het artikel vandaag WEER niet goed geleverd te zijn. Er is enkel de driepoot geleverd, net als de vorige keer. Na het opsturen van foto's van het artikel dat geleverd was kreeg ik een mail dat ze wederom niks kunnen doen. En uiteraard werd het probleem op een laffe manier opgelost: een schrale 20% kortingsbon die ze beter in hun **** kunnen steken. Zeer slechte ervaring van een "klantgericht" bedrijf als Zalando.

M

Marnix

10-02-2021

0

Spullen voor in huis

Nooit meer Zalando Lounge. Na tijd lang trouwe klant is het voor mij klaar met Zalando Lounge. Zij hebben twee artikelen geannuleerd uit mijn bestelling en claimen dat het geld op 25 september is teruggestort op mijn creditcard. Ik heb diverse malen aangegeven dat er op 25 september geen terugstorting heeft plaatsgevonden en kan dit met foto's ook aantonen. Vervolgens krijg ik van Eda van de klantenservice te horen dat ik de bank moet bellen en het zelf moet uitzoeken. Dus een bedrijf stort een bedrag terug maar kan niet aantonen hoe en wanneer?! Wat een slechte klantenservice en wat hebben ze hun zaken niet op orde. Als groot bedrijf weet je toch precies wanneer er betalingen en crediteringen plaatsvinden? Werk dan ook met betaling achteraf dan gebeuren dit soort dingen niet.

C

Crossheart

07-10-2020

0

Kleding

Wederom delen van bestellingen die vanuit Zalando geannuleerd worden. Echt waardeloos. Zijn ook nog vaak de artikelen die de reden zijn dat je een bestelling plaatst. Ik snap niet dat Zalando geen lever verplichting heeft. Ik vond het eerst echt een leuke manier van shoppen. Nu slaan ze de plank redelijk mis.

M

Michiel Henze

18-07-2020

0

Schoenen

Meerdere keren besteld. Elke keer komt het product pas 2 weken nadat het zou moeten komen. Bij een levertijd van 3 weken, heb je het dus na 5 weken binnen. Van de 5 bestellingen heb ik er 3 nog niet binnen. De andere 2 heb ik 5 1/2 en 6 weken op gewacht. Dat is me echt te lang. De 3 bestellingen die nog moeten komen zijn nu allemaal al meer dan een week te laat. Als je de mail krijgt dat het verzonden is en je gaat naar track and trace, duurt het nog 4 werkdagen voor TNT daadwerkelijk het pakje krijgt. Het is dus zeer waarschijnlijk dat deze bestellingen meer dan 2 weken te laat zijn. Waardeloos, bestellen in China is sneller

J

Jasper

07-06-2020

1

2 versus versace horloges

de enige reden dat ik het 2 sterren heb gegeven is omdat het niet lager kon. Ik heb ruim een maand langer gewacht als de verwachte levertijd. Tich keer contact opgenomen en nooit kreeg ik meer informatie. Ze vroegen altijd om geduld en beloofde dingen die ze niet nakwamen. Nu ruim 3 maanden na mijn bestelling is een artikel geannuleerd (Waar ik niks van heh gehoord) en de andere artikel is van baggere kwaliteit. Aan de klantenservice heb ik 0 gehad. Super slechte organisatie. Ik raad het iedereen af die organisaties met slechte communicatie en productlevering njet waarderen.

N

Noursin badr

28-05-2020

0

Meerdere

Bestellingen die deels geannuleerd worden, ook al had ik reeds betaald. Bestelling die bij de administratie niet bekend was, al was ook die besteld. Belofte dat er vanwege de corona-crisis slechts een aantal dagen extra zouden zitten tussen het moment van bestellen en de bezorging, niet dus, meer dan twee weken langer dan normaal. Dit waren mijn laatste drie ervaringen met Zalando Lounge. Ik was vroeger een 'happy customer' bij hen, maar er is sinds een maand of twee iets grondig mis met dit bedrijf. Zeer slecht.

M

Michalis Dijkstra

09-05-2020

0

Lots

Always fast & great customer service????????

P

Pia Schjerlund Jessen

10-02-2020

0

Tas

Via Zalando lounge een bestelling gedaan van 350 euro. Direct betaald via iDeal. Een dag voor levering werd de bestelling geannuleerd door Zalando. Nadat ik hen gemaild heb bleek dat ze de goederen niet konden leveren. En mijn geld zou geretourneerd worden en ben al weken bezig mijn geld terug te krijgen. Er was iets mis bij de boekhouding. Ze zouden er een spoed van maken maar heb er een hard hoofd in. Dit is al de derde keer dat een bestelling zomaar geannuleerd wordt na betaling. Vind dit niet oké. Waarom kan ik geen 1 ster geven?

A

Alice

15-11-2019

0

slechte beschikbaarheid/slechte klantenservice

Veel artikelen die aangeboden worden zijn niet/nauwelijks op voorraad. Dit heeft tot gevolg dat na bestelling en betaling van je order artikelen zonder opgave van reden geannuleerd worden door Zalando Lounge, terwijl deze artikelen WEL gewoon te verkrijgen zijn bij Zalando. De afdeling Customer Service reageert niet op vragen, en het is de vraag wanneer je je geld retour krijgt.

R

Raymond Kuijken

29-10-2019

0

Tognana Nordik servies

Ruim een maand levertijd, komt het servies binnen zit er 1 diep bord bij met een flinke scheur (niet bruikbaar). Gevraagd of 1 bord nageleverd kon worden, doen ze niet aan. Dus zelf beslissen alles retour of los ergens anders zo'n bord kopen. Kon het maar op een

P

Paula

29-07-2019

0

Bestelling geanuleerd geen geld terug gekregen

Hallo ik heb en bestelling gedaan alleen zalandolounge heeft het geanuleerd en ik heb me geld niet gekregen ze zijn ook onvriendelijk over de telefoon de ene smoes na de ander smoes ik weet niet wat ik nu moet doen

I

I. Ben Tuhami

11-02-2019

0

Nooit ontvangen

Ik heb een maand geleden drie artikelen besteld van Fossil bij Zalando lounge, waaronder een ketting. Ik heb deze ketting ooit cadeau gehad en was er erg aan gehecht, maar ben hem kwijtgeraakt in de trein. Ik keek dus heel erg uit naar deze bestelling. Ongeveer een week geleden kreeg ik een verzendbevestiging, maar de bestelling kwam maar niet, en ik kon hem ook niet traceren via de post. Gisteren een raar mailtje gekregen dat mijn Fossil retourzending(??) was ontvangen. Ik heb hier achteraan gebeld, en het bleek dat Zalando alledrie de artikelen helemaal niet kon leveren. Ik heb hier nooit informatie over gehad, en dus voor niets lang zitten wachten en behoorlijk wat geld betaald. Er kon nog geen excuses vanaf. Dit was mijn eerste ervaring met Zalando Lounge, en zeker ook de laatste.

M

Marjolein

24-01-2019

0