NederlandReview

  Ervaringen Zalando Lounge

  Ontdek ook wat anderen van Zalando-lounge.nl vinden. Zalando-lounge.nl is een lounge waar je volop aanbiedingen aantreft van bekende merken. De kortingen kunnen oplopen tot maar liefst 75 procent. Het is heerlijk om te zien welke mooie mode, schoenen en ook accessoires van topmerken en topdesigners er op de Zalando-lounge.nl te vinden zijn. Het is slim om alle aanbiedingen goed in de gaten te houden. Ook is er het live shoppen bij de Zalando-lounge.nl. Er zijn dan speciale aanbiedingen alleen voor een specifieke tijd beschikbaar in de lounge. Het is mogelijk om helemaal gratis lid te worden van de Zalando-lounge.nl. Het is natuurlijk slim om je aan te melden bij de Zalando-lounge.nl om zo de beste aanbiedingen en koopjes in de wacht te slepen. Je kunt er kleren en schoenen vinden voor volwassenen, dames, heren en ook voor kinderen. Designer tassen, sieraden, schoenen en tal van andere fashion artikelen zijn te vinden op de Zalando-lounge.nl. 

  Over Zalando-lounge.nl
  De Zalando familie is weer een website rijker! Het gaat om Zalando-lounge.nl. Het is een van de meest succesvolle shopping clubs van Nederland en Europa. Het is alleen voor leden en het helpt je om kortingen tot 75 procent te krijgen ten opzichte van de normale adviesprijs. Een zeer aantrekkelijke prijs in combinatie met een hoogwaardig product van een bekend merk! Het is een schot in de roos van Zalando-lounge.nl. Niet voor niets komen er steeds meer leden bij in de Zalando-lounge.nl.  
  Natuurlijk is er een ruim aanbod van fashion, mode en kleding op de Zalando-lounge.nl te vinden.   
  Zalando-lounge.nl is er in Nederland en ook andere landen. Zo is er ook een Zalando lounge in Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, België, Zweden en Denemarken. Hier zullen binnenkort nog meer landen bijkomen. 

  De diensten van Zalando-lounge.nl
  Zalando-lounge.nl is een exclusieve members only website waar merkkleding, schoenen en accessoires aangeboden worden met een stevige korting. Het is een eenvoudig concept waarbij de mooiste producten worden aangeboden van bekende merken. Het is niet vreemd, dat er steeds meer mensen zijn welke ook lid worden van Zalando-lounge.nl. 

  Zalanda lounge fashion week TV!


  Klachten of tips over Zalando-lounge.nl
  Op de website van de Zalando-lounge.nl is er niet direct een link te vinden om een klacht, tip of compliment in te dienen. Het is natuurlijk wel mogelijk om je ongenoegen ergens over te kunnen uiten. Je kunt hiervoor de contactpagina gebruiken. 

  Als jij een keer een klacht hebt ingediend over Zalando-lounge.nl of een compliment of tip, dan horen we graag van je op NederlandReview. Deel je ervaring met de Zalando-lounge.nl!

  Wat vind jij van Zalando-lounge.nl?
  NederlandReview verzamelt tips, adviezen, klachten en reviews van bedrijven. Een van deze bedrijven is Zalando-lounge.nl . Laat je beoordeling over Zalando-lounge.nl op NederlandReview achter. Je helpt vele anderen om zo een goed beeld te krijgen van de Zalando-lounge.nl. Lid worden of niet wordt dan veel sneller besloten worden. 

  Hoe werkt het en zijn er kortingscodes? En is het goedkoop en exclusief? Lees ervaringen van consumenten die u voorgingen op NederlandReview!

  Zalando Lounge
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (10)

  5,2
  60% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  5,2

  Service

  4,2

  Prijs

  6

  Leveren

  5

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Houden zich niet aan voorwaarden

  L03-10-2018

  Kapotte jurk ontvangen. Er staat in de voorwaarden dat bij een defect product de kosten+leveringskosten worden terug betaald, maar Zalando weigert dit te doen. Ik ben nu dus €5,90 kwijt voor een kapot product terugsturen en heb niks ... Normaal niet zulke klachten, maar dit keer echt onbeschoft en onpersoonlijk. Beter 0 sterren, maar dat kan niet

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  2

  refund takes forever

  Emma23-07-2018

  I have return an item on 8/07 and till 16/07 did not hear anything from the shop.
  I wrote an email (with all the details, return label, prove from post, pictures etc. ) asking what is the situation, and the customer service told me that package already been received on 10/07, so my refund should done immediately.
  Today is 23/07 and i still did not receive anything...when i wrote another email, client service asked me to again specify which item i have return so they can check. i called customer service and received a very rude "help", that they are busy so it is taking longer...
  Not recommending to buy from them

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Tot 2x toe geen producten, wel geld betaald..!!

  WYYOOH11-07-2018

  Onvoorstelbaar slechte service met betrekking tot betalingen.
  Ongeveer al 7x besteld waarvan nu dus de laatste....

  Voor de tweede keer krijg ik te horen dat mijn geld niet is ontvangen en bij iDeal of Paypal ligt. Ten eerste kan geld niet bij iDeal liggen, dit is een direct betalingsmiddel.... Ik moet zelf bellen waar mijn product blijft, dan krijg ik te horen dat ik het product niet krijg en ik 2-5 weken op mijn geld moet wachten!

  TRIEST!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  Slecht klantenservice

  J. Nazile10-07-2018

  Retourzending gestuurd, na 15 dagen zo als het op algemeen voorwaarden staat van de website staat, geen e-mail gekregen dat ze mijn retourzending hebben gekregen.
  Ik belde om te vragen leeg ik antwoord dat het na 15 werk dagen en zo als op de website staat.
  Na 23 dagen dus 15 werk dagen nog niks gehoord!!! Ik belde nog een keer en dan kreeg volgende de dag een e-mail met een formulier die ik moet nog printen en terug sturen en weet nog niet wanneer het probleem wordt opgelost.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  2

  Aanbiedingen

  Elisa Smid18-07-2017

  Vooral voor de aanbiedingen een leuke winkel. Levertijd viel de laatste keer wel een beetje tegen moet ik zeggen, maar gelukkig paste mijn nieuwe schoenen wel goed!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  3x annulering artikel in 2017! en het is pas eind juni!

  Sanne01-07-2017

  bestelling bij Zalando Lounge geplaatst op 31 mei, bestelnr. 13206001604936. Op 30 juni 's avonds (na sluitinstijd voor telefonisch contact!) zie ik op mijn account dat een artikel (witte paar sandaaltjes) plots geannuleerd was. Zonder uitleg, zonder email op te sturen en na een maand mijn geld op hun rekening te hebben gehad. Dit is de derde keer in 2017 dat mij zoiets is gebeurd. Ik vind Z. Lounge een onbetrouwbaar webwinkel geworden wat betreft bestellingen. Daarnaast hebben ze enorm lange levertijden, varierend van 15 dagen tot 1,5 maand! Dit is geen klantvriendelijke winkel meer. Probeert u maar eens bijv. de Bijenkorf online! Altijd geweldige aanbiedingen, goede kwaliteit / prijs verhouding en keurige max. twee dagen leveringsduur. Uitstekende communicatie ook!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4,5

  Zalando Lounge

  Josephine04-08-2016

  Zeer tevreden over mijn aankopen bij Zalando Lounge! Absoluut een aanrader.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Tevreden klant

  Laura Boers13-04-2016

  Geweldige site. Je kan kiezen voor duurdere merken, maar er zitten ook veel goedkope spullen tussen. Vooral in de sale kan je voor weinig geld hele leuke kleren, schoenen of accessoires aanschaffen. Ik heb al vaak besteld bij Zalando en dat zullen er nog veel meer worden.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  7,5

  supermooi shirtje supergoedkoop

  angelica10-11-2015

  supermooi shirtje gekocht, supergoedkoop want speciale anbieding toen ik me had aangemeld!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Eerst aanmelden dan pas toegang

  Brandy06-10-2015

  Wie heeft dit bedacht, wat een belachelijk idee. Je moet je eerst aanmelden en dan mag je pas kijken of er iets voor je bij zit? Moet dat exclusiviteit zijn ofzo? Ik heb in ieder geval meteen weer weggeklikt. Jammer, want ik vind Zalanda wel leuk. Vond.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2,5

  Schrijf zelf een review over Zalando Lounge

  Uw beoordeling