NederlandReview

    Ervaringen Zalando Lounge

    Ontdek ook wat anderen van Zalando-lounge.nl vinden. Zalando-lounge.nl is een lounge waar je volop aanbiedingen aantreft van bekende merken. De kortingen kunnen oplopen tot maar liefst 75 procent. Het is heerlijk om te zien welke mooie mode, schoenen en ook accessoires van topmerken en topdesigners er op de Zalando-lounge.nl te vinden zijn. Het is slim om alle aanbiedingen goed in de gaten te houden. Ook is er het live shoppen bij de Zalando-lounge.nl. Er zijn dan speciale aanbiedingen alleen voor een specifieke tijd beschikbaar in de lounge. Het is mogelijk om helemaal gratis lid te worden van de Zalando-lounge.nl. Het is natuurlijk slim om je aan te melden bij de Zalando-lounge.nl om zo de beste aanbiedingen en koopjes in de wacht te slepen. Je kunt er kleren en schoenen vinden voor volwassenen, dames, heren en ook voor kinderen. Designer tassen, sieraden, schoenen en tal van andere fashion artikelen zijn te vinden op de Zalando-lounge.nl.

    Over Zalando-lounge.nl

    De Zalando familie is weer een website rijker! Het gaat om Zalando-lounge.nl. Het is een van de meest succesvolle shopping clubs van Nederland en Europa. Het is alleen voor leden en het helpt je om kortingen tot 75 procent te krijgen ten opzichte van de normale adviesprijs. Een zeer aantrekkelijke prijs in combinatie met een hoogwaardig product van een bekend merk! Het is een schot in de roos van Zalando-lounge.nl. Niet voor niets komen er steeds meer leden bij in de Zalando-lounge.nl.
    Natuurlijk is er een ruim aanbod van fashion, mode en kleding op de Zalando-lounge.nl te vinden.
    Zalando-lounge.nl is er in Nederland en ook andere landen. Zo is er ook een Zalando lounge in Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, België, Zweden en Denemarken. Hier zullen binnenkort nog meer landen bijkomen.

    Klachten of tips over Zalando-lounge.nl

    De diensten van Zalando-lounge.nl

    Zalando-lounge.nl is een exclusieve members only website waar merkkleding, schoenen en accessoires aangeboden worden met een stevige korting. Het is een eenvoudig concept waarbij de mooiste producten worden aangeboden van bekende merken. Het is niet vreemd, dat er steeds meer mensen zijn welke ook lid worden van Zalando-lounge.nl.

    Zalanda lounge fashion week TV!



    Op de website van de Zalando-lounge.nl is er niet direct een link te vinden om een klacht, tip of compliment in te dienen. Het is natuurlijk wel mogelijk om je ongenoegen ergens over te kunnen uiten. Je kunt hiervoor de contactpagina gebruiken.

    Als jij een keer een klacht hebt ingediend over Zalando-lounge.nl of een compliment of tip, dan horen we graag van je op NederlandReview. Deel je ervaring met de Zalando-lounge.nl!

    Wat vind jij van Zalando-lounge.nl?

    NederlandReview verzamelt tips, adviezen, klachten en reviews van bedrijven. Een van deze bedrijven is Zalando-lounge.nl . Laat je beoordeling over Zalando-lounge.nl op NederlandReview achter. Je helpt vele anderen om zo een goed beeld te krijgen van de Zalando-lounge.nl. Lid worden of niet wordt dan veel sneller besloten worden.

    Hoe werkt het en zijn er kortingscodes? En is het goedkoop en exclusief? Lees ervaringen van consumenten die u voorgingen op NederlandReview!

    Zalando Lounge
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (22)

    4.8
    55% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.2
    Service
    rating
    4
    Prijs
    rating
    5.6
    Leveren
    rating
    4.4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Goede deals

    ik heb op Zalando Lounge een horloge gekocht van Hugo Boss (die afgeprijst was van 425 voor 188, nog iets). Na iets minder dan een week wachten kreeg ik het product binnen. het product werkt goed, geen schades of andere mankementen. Je zou denken dat de tijd van de bezorging lang is, maar het was aangegeven dat jet zolang zou duren vam te voren. Ook heb ik het er best voor over om zo lang te wachten als iets zo veel is afgeprijst

    Door: Jarno Pielaet 20-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Tevreden klant

    Geweldige site. Je kan kiezen voor duurdere merken, maar er zitten ook veel goedkope spullen tussen. Vooral in de sale kan je voor weinig geld hele leuke kleren, schoenen of accessoires aanschaffen. Ik heb al vaak besteld bij Zalando en dat zullen er nog veel meer worden.

    Door: Laura Boers 13-04-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Aanbiedingen

    Vooral voor de aanbiedingen een leuke winkel. Levertijd viel de laatste keer wel een beetje tegen moet ik zeggen, maar gelukkig paste mijn nieuwe schoenen wel goed!

    Door: Elisa Smid 18-07-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    supermooi shirtje supergoedkoop

    supermooi shirtje gekocht, supergoedkoop want speciale anbieding toen ik me had aangemeld!

    Door: angelica 10-11-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    2 versus versace horloges

    de enige reden dat ik het 2 sterren heb gegeven is omdat het niet lager kon. Ik heb ruim een maand langer gewacht als de verwachte levertijd. Tich keer contact opgenomen en nooit kreeg ik meer informatie. Ze vroegen altijd om geduld en beloofde dingen die ze niet nakwamen. Nu ruim 3 maanden na mijn bestelling is een artikel geannuleerd (Waar ik niks van heh gehoord) en de andere artikel is van baggere kwaliteit. Aan de klantenservice heb ik 0 gehad. Super slechte organisatie. Ik raad het iedereen af die organisaties met slechte communicatie en productlevering njet waarderen.

    Door: Noursin badr 28-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Meerdere

    Bestellingen die deels geannuleerd worden, ook al had ik reeds betaald. Bestelling die bij de administratie niet bekend was, al was ook die besteld.
    Belofte dat er vanwege de corona-crisis slechts een aantal dagen extra zouden zitten tussen het moment van bestellen en de bezorging, niet dus, meer dan twee weken langer dan normaal.
    Dit waren mijn laatste drie ervaringen met Zalando Lounge. Ik was vroeger een 'happy customer' bij hen, maar er is sinds een maand of twee iets grondig mis met dit bedrijf. Zeer slecht.

    Door: Michalis Dijkstra 09-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Zalando Lounge

    Zeer tevreden over mijn aankopen bij Zalando Lounge! Absoluut een aanrader.

    Door: Josephine 04-08-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Lots

    Always fast & great customer service????????

    Door: Pia Schjerlund Jessen 10-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Tas

    Via Zalando lounge een bestelling gedaan van 350 euro. Direct betaald via iDeal. Een dag voor levering werd de bestelling geannuleerd door Zalando. Nadat ik hen gemaild heb bleek dat ze de goederen niet konden leveren. En mijn geld zou geretourneerd worden en ben al weken bezig mijn geld terug te krijgen. Er was iets mis bij de boekhouding. Ze zouden er een spoed van maken maar heb er een hard hoofd in. Dit is al de derde keer dat een bestelling zomaar geannuleerd wordt na betaling. Vind dit niet oké.

    Waarom kan ik geen 1 ster geven?

    Door: Alice 15-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    slechte beschikbaarheid/slechte klantenservice

    Veel artikelen die aangeboden worden zijn niet/nauwelijks op voorraad. Dit heeft tot gevolg dat na bestelling en betaling van je order artikelen zonder opgave van reden geannuleerd worden door Zalando Lounge, terwijl deze artikelen WEL gewoon te verkrijgen zijn bij Zalando. De afdeling Customer Service reageert niet op vragen, en het is de vraag wanneer je je geld retour krijgt.

    Door: Raymond Kuijken 29-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Tognana Nordik servies

    Ruim een maand levertijd, komt het servies binnen zit er 1 diep bord bij met een flinke scheur (niet bruikbaar).
    Gevraagd of 1 bord nageleverd kon worden, doen ze niet aan. Dus zelf beslissen alles retour of los ergens anders zo'n bord kopen. Kon het maar op een

    Door: Paula 29-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7
    rating

    Bestelling geanuleerd geen geld terug gekregen

    Hallo ik heb en bestelling gedaan alleen zalandolounge heeft het geanuleerd en ik heb me geld niet gekregen ze zijn ook onvriendelijk over de telefoon de ene smoes na de ander smoes ik weet niet wat ik nu moet doen

    Door: I. Ben Tuhami 11-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Nooit ontvangen

    Ik heb een maand geleden drie artikelen besteld van Fossil bij Zalando lounge, waaronder een ketting. Ik heb deze ketting ooit cadeau gehad en was er erg aan gehecht, maar ben hem kwijtgeraakt in de trein. Ik keek dus heel erg uit naar deze bestelling. Ongeveer een week geleden kreeg ik een verzendbevestiging, maar de bestelling kwam maar niet, en ik kon hem ook niet traceren via de post.

    Gisteren een raar mailtje gekregen dat mijn Fossil retourzending(??) was ontvangen. Ik heb hier achteraan gebeld, en het bleek dat Zalando alledrie de artikelen helemaal niet kon leveren. Ik heb hier nooit informatie over gehad, en dus voor niets lang zitten wachten en behoorlijk wat geld betaald. Er kon nog geen excuses vanaf.

    Dit was mijn eerste ervaring met Zalando Lounge, en zeker ook de laatste.

    Door: Marjolein 24-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Bestelling geannuleerd

    3 dec 2018 product besteld en betaald. Op 14 dec krijg ik een e-mail dat mijn bestelling is geannuleerd door een storing in het bestelproces? Klantenservice gebeld om meer informatie. Krijg ik te horen dat het nummer niet bereikbaar is en dat ik het op een ander moment nog eens kan proberen. Wat een waardeloos bedrijf! Voor mij, nooit meer Zalando Lounge.

    Door: Andre Liauw 14-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Alweer retourprobleem

    Alweer gezeik met een retourzending.. willen weer niet het volledige bedrag terug betalen terwijl zij mij het verkeerde product hebben gestuurd! + ik heb de gehele bestelling terug gestuurd. Nu willen ze ipv €29,90 maar €18,00 terugbetalen! Ik vind dit echt schandalig, want heb nu helemaal geen product noch geld teruggekregen en loop dus €11,90 schade op!!

    Door: L T 09-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Vwhwhwb

    Heb met black friday kleren besteld maar kreeg niks binnen. Toen heb ik zalondo gebeld en ze zeiden dat het geld in een halve werkweek terugbetaald zou worden, als ik dus niet had gebeld was ik 110 euro verloren.

    Door: Jejene 27-11-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Houden zich niet aan voorwaarden

    Kapotte jurk ontvangen. Er staat in de voorwaarden dat bij een defect product de kosten+leveringskosten worden terug betaald, maar Zalando weigert dit te doen. Ik ben nu dus €5,90 kwijt voor een kapot product terugsturen en heb niks ... Normaal niet zulke klachten, maar dit keer echt onbeschoft en onpersoonlijk. Beter 0 sterren, maar dat kan niet

    Door: L 03-10-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    refund takes forever

    I have return an item on 8/07 and till 16/07 did not hear anything from the shop.
    I wrote an email (with all the details, return label, prove from post, pictures etc. ) asking what is the situation, and the customer service told me that package already been received on 10/07, so my refund should done immediately.
    Today is 23/07 and i still did not receive anything...when i wrote another email, client service asked me to again specify which item i have return so they can check. i called customer service and received a very rude "help", that they are busy so it is taking longer...
    Not recommending to buy from them

    Door: Emma 23-07-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over Zalando Lounge

    Uw beoordeling


    FAQ

    Is Zalando Lounge een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 22 ervaringen geplaatst over Zalando Lounge. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.8 gekregen, waarbij 55% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Zalando Lounge actief?

    Zalando Lounge is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Zalando Lounge gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.