ZAGG.com

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

ZAGG.com

Ben je op zoek naar technische accessoires die matchen met jouw levensstijl? Wellicht is Zagg.com wel interessant voor jou om te bezoeken. Bekijk op deze pagina van NederlandReview welke klantervaringen er bij Zagg.com bekend zijn.


Wat is Zagg.com?


ZAGG.com maakt technische accessoires die passen bij jouw levensstijl. Je kunt dan denken aan producten zoals schermbescherming, tablet- en iPad-toetsenborden, mophie-batterijhouders, externe powerbanks en anderen. Mocht je alle producten willen weten dien je een kijkje op Zagg.com te nemen.  


Bestelinformatie


Heb je iets besteld en ben je in afwachting van de aflevering? Je kunt je bestelling online in orde maken. Na het bestellen ontvang je via de e-mail een order ID. Met dit nummer kun je je bestelling van deur tot deur in de gaten houden. Je dient deze in te voeren op een speciale pagina van Zagg.com.


Klantenservice


Er wordt door het bedrijf aangegeven dat de klantenservice er is om je te helpen. Mocht je een vraag over je bestelling product of vervanging hebben kun je die altijd stellen. Je kunt telefonisch contact met ze opnemen. Je dient er wel rekening mee te houden dat het bedrijf in Amerika is gevestigd. Er kan dus sprake zijn van tijdsverschil.


Garantie


Kun je een garantieclaim voor je product indienen? Het bedrijf maakt het voor jou eenvoudig en gemakkelijk om een garantieclaim in te dienen. Je dient allereerst in te loggen op je ZAGG.com account. Je dient op je product te klikken als je een ruil wilt realiseren. Als je het geregistreerde product niet in de lijst ziet, zorg er dan voor dat je jouw product hebt geregistreerd. Selecteer vervolgens 'Productopties' en klik op 'Vervanging onder garantie'.


Registratie


Als je jouw ZAGG-product op ZAGG.com hebt gekocht, hoef je het product niet te registreren. Jouw bestelnummer wordt gebruikt voor vervangingsdoeleinden. Als je jouw ZAGG-product bij een externe wederverkoper hebt gekocht, moet je het product registreren.


Betaalmogelijkheden


Bij ZAGG.com kun je op verschillende manieren betalen. Je kunt met creditcards Visa, MasterCard, American Express en Discover betalen. Andere mogelijkheden om een betaling te verrichten zijn met cadeaubonnen en via PayPal. Het bedrijf behoudt zich het recht voor om een bestelling of betaalmethode op elk moment en om welke reden dan ook te annuleren of te weigeren. Couponcodes kunnen ongeldig worden verklaard voor cadeaubonnen, speciaal geprijsde en afgeprijsde producten. Dit geldt eveneens voor nieuwe productreleases.


Retourinstructies


Als je, om welke reden dan ook, niet tevreden bent met jouw aankoop, volg dan retourinstructies op in een Knowledge Base-artikel. Je kunt binnen 30 kalenderdagen na aankoop een retouraanvraag indienen voor een volledige terugbetaling, creditering of omruiling, zonder dat er vragen worden gesteld. Voor garantiekwesties kun je op elk moment tijdens de garantieperiode een claim indienen vanuit jouw accountmanager.


Een geldige creditcard is vereist. Stuur indien nodig het originele product binnen zestig (60) dagen terug naar ZAGG. De klant is mogelijk verantwoordelijk voor alle noodzakelijke verzendkosten voor retourzending. Claims voor beschadigde of ontbrekende items moeten binnen twee werkdagen na ontvangst van de goederen worden ontvangen.   


Wat zijn de klantervaringen?


Ben je klant bij Zagg.com? We zijn reuze benieuwd naar jouw klantervaringen bij deze organisatie. Welke producten heb je bij Zagg.com gekocht? Ga je in de toekomst vaker artikelen bij Zagg.com bestellen? Jouw mening is goud waard. We stellen het absoluut op prijs als jij je visie over Zagg.com deelt op deze pagina. Je helpt er aan mee dat NederlandReview het grootste bedrijf op het gebied van objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews kan blijven. 
    


 
  
 


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)