NederlandReview

    Ervaringen Zaful

    Wanneer je modieuze kleding wilt bestellen voor een lage prijs, dan kun je dankzij het internet wereldwijd terecht. Zo ook bij Zaful, een Chinees bedrijf met een zeer uitgebreid assortiment jurken, broeken, blouses, laarzen, etc. Naast de webshop hebben zij ook een uitgebreide blogpagina waar je inspiratie op kunt doen en je kunt ze volgen op de bekende social media kanalen. Over de ervaringen van klanten van deze webshop kun je hier lezen.

    Over Zaful


    Zaful is een online shop die de meest spannende, gewaagde en edgy mode voor de mannen en vrouwen van vandaag aanbiedt. Het assortiment schoenen, kleding en accessoires dat je bij hen kunt bestellen draait om trends, uitzonderlijke kwaliteit en design excellence. De collectie wordt samengesteld uit een aantal opkomende merken van nieuwe ontwerpers. Hiermee willen zij tegemoetkomen aan de behoefte van de échte fashionista’s. Zaful is eigendom van Hong Kong Bi'an Information Technology Co.limited en opereert vanuit China.

    250 EURO aan ZAFUL KLEDING | LEUK OF MEUK?

    Diensten


    De webshop van Zaful is opgesteld in het Engels, de Nederlandse taal is niet beschikbaar. Wel kun je de prijzen instellen op Euro’s. Je kunt de producten die ze aanbieden vinden in een aantal productcategorieën:

    NEW Women Dresses Sweaters Men Sports Swimwear Accesories SALE

    Het assortiment is zeer uitgebreid en de prijzen zijn erg laag. Houd wel rekening met een langere levertijd, aangezien de artikelen uit China worden verstuurd. De prijzen zijn al scherp en als je daarbij ook nog eens lid wordt van de Zaful Community, krijg je nog eens 10% extra korting.

    Maattabel

    Onderaan de pagina vind je bij Zaful een Size and Fit Guide. In deze maattabel voor mannen en vrouwen vind je de maatstellingen en afmetingen voor US, UK en EU. De maten vallen vaak anders dan je gewend bent namelijk en als iets niet past moet jij de kosten voor retourzending betalen.

    Levering en betaling


    De verzendkosten bij Zaful variëren erg, sommige items worden aangeboden met free shipping, normale zendingen worden gratis verzonden bij een besteding van meer dan $ 30,-, (iets meer dan € 25,-) en voor express leveringen is dat weer $ 99,-. Kijk wanneer je de bestelling klaar hebt staan in je virtuele winkelmand, dan zie je meteen wat jouw verzendkosten zullen worden. Je kunt je bestelling bij Zafur betalen via PayPal, Creditcard, Western Union, via iDeal of met een Zaful Gift Card.

    Klachten


    Als je een item terug wilt sturen omdat je je hebt bedacht of omdat het niet past dan moet je het eerst aanmelden voor terugzending. Je krijgt dan het aankoopbedrag terug, dus niet de kosten voor verzending en ook de kosten voor het retour zenden zijn voor jezelf. Ben je niet tevreden over het product omdat er iets aan mankeert? Geef dit dan door via het support centre, zij kijken of je een nieuw item of een terugbetaling ontvangt.

    Jouw mening over Zaful hier!


    Heb jij wel eens bij deze webwinkel besteld? Laat dan een review achter waarin je jouw ervaringen beschrijft. Zo kunnen andere klanten een beter beeld krijgen van deze webshop.

    Is het voordelig en slim om bij Zaful je nieuwe outfit te bestellen of duurt de levering wel erg lang en vallen de maten heel anders uit dan verwacht?

    Zaful online kleding

    Misschien heb je wel eens van Zaful gehoord. Misschien heb je er zelfs wel eens iets gekocht of besteld. Maar het is niet altijd makkelijk om te weten wat je van een webshop als Zaful kunt verwachten. Wat voor een webshop is Zaful nou precies? Wat voor kleding zal je in het assortiment van Zaful kunnen vinden? En zijn ze wel betrouwbaar als het aankomt op bezorgservice en klantenservice? Dit zijn dingen die niet altijd even makkelijk uit te zoeken zijn en sommige meningen, zoals je mening over de stijl van hun kleding en sfeer van de winkel, zijn erg persoonlijk. Toch willen we graag proberen je hier iets meer over te vertellen. Zo weet je toch iets meer over deze winkel voordat je besluit er zelf klant te worden.

    Wat is Zaful?

    Zaful is een kledingwinkel. Ze zijn een deel van Hong Kong Bi’an informnation Technology Limited. Oorspronkelijk komt het bedrijf uit China, maar nu verkopen ze hun producten over de hele wereld. Ze willen je graag voorzien van gewaagde kleding en stijlvolle outfits. Ze willen je graag helpen er hip en stijlvol uit te zien. Hun waarden zijn onder andere kwaliteit, waar voor je geld en goede klantenservice. Hun collecties zijn samengesteld uit collecties van ontwerpers die pas net in opkomst zijn. Zaful wil deze nieuwe ontwerpers graag een kans geven.

    De Website van Zaful

    Zaful heeft een vrij overzichtelijke website met verschillende categorieën. Je kunt de categorieën vinden bovenaan de website. Als je met je muis op een categorie gaat staan kun je meteen zien welke kledingstukken of andere producten onder deze categorie vallen. Op die manier kun je makkelijk het product vinden waar je naar zoekt. Helaas is de website niet in het Nederlands beschikbaar en zul je het met de Engelse of Duitse versie moeten doen. Ook is de website beschikbaar in het Frans, Italiaans, Spaans of Portugees, dus als die één van die talen beheerst kun je ook die versies gebruiken. Wel is het mogelijk om de prijs op Euro’s in te stellen. Zo weet je meteen wat een shirt of vest kost en hoef je niet eerst moeilijk te doen met omrekenen voor je kan inschatten of een paar schoenen of laarzen wel of niet binnen je budget valt.

    Zaful’s Collecties

    Bij Zaful kun je vele soorten kleding vinden voor zowel mannen als vrouwen. Je kunt er bijvoorbeeld terecht voor een selectie aan jurken. Een bodycon jurk kan laten zien wat voor een mooi lichaam je hebt, maar er zo ook Boheemse jurken, zomerjurkjes, maxi jurken en jurkjes met een leuke print. Maar ook voor andere kleding kun je er terecht. Ook zijn er jumpsuits, jasjes, T-shirts, kimono’s, sweaters, rokken, winterjassen, jeans, broeken, leggings en nog veel meer. Dus of je nou op zoek bent naar een warme winter outfit of juist wat leuke, luchtige dingen zoekt voor van de zomer, er is best kans dat Zaful je eraan kan helpen. Verder hebben ze ook bijzondere kleding. Zo is er een hele collectie stijlvolle badkleding en zwemkleding. Misschien vind het leuk om jezelf te kleden in een felgele bikini of fluwelen bikini. Of misschien ga je liever voor een iets minder opvallend badpak met een hoge taille.

    Sporten met Kleding van Zaful

    Maar er zijn nog meer sporten dan alleen zwemmen. En ook daarvoor heeft Zaful genoeg te bieden. Een sportbeha, bijvoorbeeld. Maar ook sportshirts, korte broeken en zelfs hele gym sets zijn bij Zaful verkrijgbaar. Eb misschien draag je wel liever een legging tijdens het sporten, zodat je iets hebt wat strak aansluit. Voor na de training zijn er zogenaamde hoodies (vesten met een capuchon), vestjes en andere kledingstukken die ervoor zorgen dat je niet te snel afkoelt.

    Een Zaful Account Aanmaken.

    Om kleding te bestellen bij Zaful moet je eerst een online account aanmaken. Hiervoor moet je hen je email adres, wachtwoord en wat andere gegevens geven. Ook willen ze graag je betalingsgegevens weten. Ze moeten immers wel weten waar ze je bestelling heen moeten sturen. Als je eenmaal een account hebt aangemaakt via hun korte Sign Up kun je naar hartenlust rondkijken op Zaful’s website en spullen in je digitale winkelmandje stoppen. Als je alles hebt gevonden wat je zoekt kun je betalen en de bestelling afronden. Een volgende keer dat je de website bezoekt hoef je niet opnieuw een account aan je maken. Je kunt dan gewoon inloggen via hun Login optie.

    Accessoires van Zaful

    Naast de kleding zelf heeft Zaful ook nog eens een heel assortiment aan accessoires. Er zijn bijvoorbeeld sieraden zoals armbanden, kettingen, oorbellen, broches, ringen en nog veel meer. Ook hebben ze zonnebrillen voor wie zijn of haar ogen graag wil beschermen tegen de felle zon. Schoenen vallen volgens Zaful ook onder de accessoires. Er zijn platte schoenen, sandalen, laarzen, sneakers, pumps en nog vele andere schoenen. Andere accessoires zijn hoeden, riemen, gadget accessoires, sokken, maillots, haaraccessoires, handschoenen, sjaaltjes. Je kunt deze accessoires en andere persoonlijke bezittingen vervoeren in één van Zaful’s tassen. Of je nou kiest voor een schoudertas, rugtas of ander soort tas, Zaful heeft voor ieder wat wils.

    Zaful en hun GiftCard

    Soms weet je gewoon echt niet wat je voor iemand moet kopen. Een andere keer weet je wel wat iemand leuk vindt, maar niet de maat die hij of zij nodig heeft. Dit kan immers per kledingstuk or merk verschillen. Daarom is het lastig iets voor een ander uit te zoeken. In plaats daarvan kun je iemand blij maken met een Zaful Gift Card. Deze cadeaubon kan voor ieder willekeurig product uit de Zaful webshop gebruikt worden. Je zet er gewoon een bedrag op dat de ontvanger bij Zaful mag spenderen. Natuurlijk mag de aankoop ook groter zijn, maar dan moet je gebruiker van de cadeaubon zelf nog iets bijleggen. In dat geval heb je gewoon een bijdrage geleverd aan iets wat de ontvanger graag wil hebben. Je kunt de giftcard naar jezelf laten sturen, maar het is ook mogelijk de cadeaubon direct naar de ontvanger te laten sturen.

    De Bezorgservice van Zaful

    Je kunt één product per keer doen, maar ook één bestelling plaatsen voor meerdere producten in één keer. Net als iedere andere grote online webwinkel heeft Zaful een bezorgservice. Dit betekent dat ze jouw bestelling netjes bij je thuis bezorgen. Je hoeft dus niet helemaal zelf naar de winkel te gaan. Het is gewoon een kwestie van afwachten tot de postbezorger arriveert met jouw nieuwe kleding. Je kunt dan dus de kleding passen in je eigen huis en hoeft niet met andere klanten te vechten om een pashokje. Ook heb je thuis meer de ruimte en privacy om echt goed te kijken hoe het item valt en wat de kleur van de bloes of het vest is als je hem in het daglicht houdt. We weten natuurlijk allemaal dat het felle licht van de winkel soms de kleur van het echte product kan vertekenen. Let trouwens wel goed op de verzendkosten die je moet betalen. Deze kunnen namelijk wel eens wisselen. Soms heb je zomaar gratig bestelling terwijl je een andere keer boven een bepaald bedrag moet zitten voor je deze gratis verzending krijgt. De verzendkosten zijn te controleren als je je winkelmandje bekijkt voor je definitief afrekent.


    en klant showt wat bikini's van Zaful. Wel in het Engels, maar het laat wat van Zaful's collectie zien.

    Bij Zaful Afrekenen

    Betalen bij Zaful Je kunt je bestelling op verschillende manieren betalen. Ze zijn een international bedrijf, dus maken gebruik van betaaldiensten zoals PayPal, iDeal, Western Union enzovoort. En daarbij kun je betalen met een Credit Card. Ook is er een Zaful giftcard waar jij of een andere ontvanger een bestelling mee kan betalen.

    De Retourservice van Zaful

    Als een item niet blijkt te bevallen betekent dit natuurlijk niet dat je er voorgoed mee opgescheept zit. Er zijn verschillende redenen om een badpak of jasje terug te willen sturen. Zo kan het net niet lekker zitten of gewoon ronduit niet passen. Niemand wil nou eenmaal slecht passende kleding in de kast hebben hangen. Daarnaast kan een sportbroek of yoga shirtje bij aankoop al beschadigd zijn, en natuurlijk neem je dan geen genoegen met een beschadigd product. Daarom kun je een blouse of jurk die niet past of bevalt gewoon terug sturen naar de winkel. Zaful zal dan je aankoopbedrag retourneren. Zo wordt er voorkomen dat een topje of bikini nutteloos in een kast stoffig ligt te worden. Je hebt 30 dagen om de kleding te passen en eventueel te retourneren. Mocht je inderdaad besluiten om een item terug te sturen, dan krijg je van Zaful je hele aankoopbedrag terug. Helaas betekent dit niet dat je dan ook meteen je verzendkosten terug krijgt. Die zijn voor eigen kosten.

    Zaful’s Kortingen en andere Aanbiedingen

    Mocht je iets van Zaful kunnen gebruiken maar niet dringend nodig hebben, dan is het handig om te wachten op een aanbieding. Ook krijg je bijvoorbeeld 10% korting op je eerste of eerstvolgende aankoop als je je inschrijft voor hun digitale nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief houdt je ook nog eens op de hoogte van nieuwe collecties en exclusieve aanbiedingen. Zo weet je zeker dat je nooit iets misloopt en nooit teveel betaalt. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is je email adres invullen. Je krijgt dan af en toe een digitale nieuwsbrief met nieuwe toevoegingen aan de winkel en kunt genieten van alle andere extra's. Verder heeft Zaful regelmatig promo codes voor gratis levering, leuke kortingen en andere aanbiedingen. Vergeet ook vooral niet om hun uitverkoophoek eens te bekijken. Wie weet is het kledingstuk dat je wilt bestellen net in de uitverkoop. Dit kan je aardig wat geld besparen.

    De Klantenservice van Zaful

    Deze klantenservice is op verschillende manieren te bereiken. Je kunt ze een berichtje sturen via Facebook Messenger, maar misschien vind je het prettiger om ze een email te sturen. Als je snel een antwoord op je vraag wilt, dan kun je ze ook gewoon even bellen. Op hun website kun je vinden op welke tijden ze bereikbaar zijn. En als laatst kun je nog met één van hun medewerkers chatten via hun online chatfunctie. In ieder geval helpen ze je graag. Je kunt ze een vraag stellen over een bepaald product. Maar het kan ook zijn dat er een probleem optreed. Het pakketje komt bijvoorbeeld maar niet aan, het lukt niet je bestelling rond te krijgen of er zijn technische problemen met de website. Het kan zelfs zijn dat je een klacht hebt over één van hun producten. In alle gevallen zal de klantenservice van Zaful proberen om je zo goed mogelijk te helpen. Iedere winkel wil immers tevreden klanten, aangezien dit de kans vergroot dat je nog eens terug komt voor nog een bestelling.

    Klantenreviews van Zaful

    Één van de beste manieren om meer te weten te komen over Zaful is natuurlijk via reviews achtergelaten door klanten van dit kledingbedrijf. Echte klanten van Zaful kunnen je informeren over hoe dit bedrijf echt werkt. Lees dus de reviews geplaatst op onze website en laat er zelf ook eentje achter zodra je persoonlijke ervaring hebt met dit bedrijf.

    Hopelijk hebben wij je kunnen helpen aan wat meer informatie over Zaful. Kijk gerust eens rond op hun website om te kijken of er iets voor je bij zit. Kijken staat vrij en betekent niet meteen dat je iets moet kopen. Het is altijd leuk om rond te kijken en te zien of er iets bij zit wat je aanspreekt. Ze hebben ook een YouTube kanaal waar je wat van hun producten en filmpjes kunt zien. Natuurlijk willen we ook graag weten hoe je bezoek aan dit bedrijf is verlopen. Laat dus een review achter om ons en andere klanten te informeren over hoe Zaful nou echt werkt.

    Zaful
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (74)

    5.6
    55% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6.2
    Service
    rating
    4.6
    Prijs
    rating
    6.6
    Leveren
    rating
    4.8

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Zaful

    Uw beoordeling

    totaal verschillende levertijden

    Totaal wisselende levertijden hier! Geeeen ideee waar dat aan ligt maar ik dacht ik geef het toch ff door!!
    Eerste keer was mijn bestelling er echt MEGASNEL, serieus met drie dagen ofzo
    dus ik dacht relax vaker doen, want ik had veel langer gedacht (staat op hun website). maar de tweede keer duurde het juist HEEL lang ik geloof wel minstens drie weken (of ik was ongeduldig.... ). en nu de derde keer dat ik wat had besteld was het er met een weekje gewoon, dat had ik juist de eerste keer verwacht.
    beniewd naar de volgende keer, er is geen peil op te trekken merk ik

    gewoon niet bestellen als je haast hebt ofzo
    maar ze zijn enorm goedkoop en ik krijg altijd wel ergens nog meer korting met een aanbieding van ze dus tja ik vind het een leuke winkel maar je weet niet precies hoe lang het erover doet als je dus gaat bestellen maar ik vind dat zelf niet supererg hoor verder ik vind het altijd leuk om pakjes te krijgen hihihihi nou doei!!

    Door: Melisssss25-01-2018
    Jenna05-04-2020

    Ik heb een vraagje hoelang duurt het voordat er iets binnenkomt? ?

    Romy Starreveld21-07-2020

    10-25 dagen

    Dalí08-10-2020

    Ik heb gisteren wat besteld maar nog geen email binnen gehad qua bevestiging is dat normaal?!

    Nick van de Water15-11-2020

    Hoe kan ik contact krijgen ? er wordt betaald tot de max van mijn credit kaart via deze site, terwijl ik geen contact kan krijgen waarom, teminste geen contact omdat ik geen account heb, . Ik heb geen behoefte om lid te worden van deze site, maar ik wil wel graag weten waarom ze geld afschrijven terwijl ik hier nooit iets besteld heb.

    brooke houts02-12-2020

    koop hier geen spullen als dit bedrijf youtube dierenmishandelaars sponsort ( Brooke Houts)

    Alicja16-02-2021

    Compleet onbereikbare mensen als je iets terug wilt sturen. Reageren niet op tickets, verwijderen je berichten met vragen of facebook en hun bot op messenger snapt er ook niks van. Begin er niet aan. Ik ben nog steeds niks verder en ik zet de producten morgen retour zender. Ze bekijken het maar.

    Sydney 18-03-2021

    Kan je zaful retouren?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Kleren besteld bij Zaful

    Ik had wat kleren besteld bij Zaful en wist niet wat ik kon verwachten qua levertijd enzo
    Mijn pakje was met een weekje in huis en het was wel netjes verpakt. Niet in een doos, maar in een zak en elk kledingstuk netjes verpakt in een aparte tas en netjes opgevouwen met een tussenpapier.

    Kwaliteit is mooier dan ik eerlijk gezegd had gedacht, de stoffen zijn erg zacht en alles ziet er netjes uit, geen slijtage ofzo. Het komt allemaal uit China zag ik, dus ik ben best wel tevreden met de toch snelle levertijd en nette verpakking.

    Het was ook niet duur allemaal, ik was in totaal minder dan 40 euro kwijt aan meerdere kledingstukken, inclusief twee truien!

    Door: Margje de Wind16-11-2017
    Sandra20-02-2020

    Zaful is een scam. Ik zou hier NIET bestellen! Ik heb 20 bikini's besteld om te passen te vergelijken. Kwaliteit van elk stuk was bar slecht, Ik wilde alle 20 stuks retourneren. Onmogelijk! Klantenservice is niet te bereiken, niet telefonisch bereikbaar. Ik was totaal 250 euro kwijt aan rotzooi, en ik heb dit niet kunnen retourneren. Slechtste service ooit! Goedkoop ja, maar echt crap! Zonde van je geld.

    A08-04-2020

    @sandra. In hun beleid staat inderdaad dat onder andere bikini's niet geretourneerd kunnen worden...

    Sjorris16-06-2020

    Wie besteld er dan ook 20? Probeer je een bedrijf failliet te krijgen ofz..

    Simone22-06-2020

    Je kunt niets los retourneren. Alleen de hele bestelling. En dat moet je dan wel zelf betalen. Oplichters zijn het?

    kliertje11-08-2020

    Ik krijg maar de helft terug van mijn bestelling, omdat ze shippingkosten eraf hebben getrokken. En dat terwijl mijn pakketje nooit aan is gekomen...

    Delphine22-10-2020

    Artikelen waren er snel, maar een artikel was beschadigd en te kort, het tweede artikel was de stof zo slecht dat het verschrikkelijk jeukte. Klantenservice reageerde bijzonder traag en daarmee kon het niet meer geretourneerd worden (wat op eigen kosten moest en er kon niet gewoon geruild worden), omdat dat binnen 7 dagen moest gebeuren. Nooit meer hier kopen!!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Drie keer besteld bij Zaful

    Drie keer hier besteld in het afgelopen jaar. Telkens gewoon aangekomen, maar soms wel wat laat, maar dat staat er ook bij op de website.

    levertijd bij mij steeds rond de 10 werkdagen.

    Ik stuur uit principe nooit kleding retour. Ik vind het constant bestellen van kleding al genoeg. Dus ook nooit geretourneerd naar zaful. Maar dat was ook nooit nodig want het past telkens prima. Voor mij kloppen de maten wel. Ik bestel altijd met de maattabel want ik stuur dus nooit iets retour maar dan moet je wel extra goed opletten met wat je bestelt.

    Door: Suzanne03-12-2019
    Imani11-05-2020

    hey, moest je ooit douanekosten betalen?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    leuke winkel, ik bestel hier vaak goedkope kleding

    Aantal keer besteld, leuke goedkope winkel
    Levertijd heel wisselend. ik had het een keer met 3 dagen in huis, max was voor mij 10 dagen. Vind ik best ok, voor die prijs... met gratis verzending

    kwaliteit wisselend, ik let nu altijd op de stoffen. veel is mooi en zit goed, maar soms zit er een shirtje ofzo tussen dat minder goed is. maar die zijn meestal het goedkoopst...

    heb nu een keer of 6 besteld hier denk ik in de laatste tijd...

    Door: marjorie vd velde27-08-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    UA2107210331440652, UA2107210333292583, UA2107210415050047 en UA2107210339244020

    ENORM slecht, NIET bestellen!!!

    Ik heb dus een hele hoop bikini's besteld, want ik dacht; ja leuk! even passen en kijken wat het mooiste is. Nu stond er dat er ''geleverd'' is, terwijl ik NIKS ontvangen heb en mag ik het hele bedrag betalen want zij zien alleen maar op de tracking dat er geleverd moet zijn!! Ik heb de buren allemaal gesproken, DHL gebeld, niemand weet ergens vanaf.. Ik heb zelfs de camera beelden terug gekeken.. Maar ZAFUL houd zich stellig vast aan dat het niet hun schuld is etc. TERWIJL ZIJ ook de leverancier regelen toch????? En ik echt bij heel veel mensen lees dat dit ook gebeurt is!! Meest mooie: krijg je een bericht op een mega arrogante toon dat je eventueel een bedragje terug gestort krijgt.. TE bizar!! NIET BESTELLEN DUS!!!!!! Oh en je moet ook trouwens lezen als je dus bikini's besteld; ze kunnen sowieso niet terug gestuurd worden....... Ongeacht of je het pakketje nu geopend zou hebben of niet. Als je het aanneemt moet je betalen. Nou die kans heb ik dus nog niet eens gehad... Om te huilen gewoon........

    Door: Ilse Langius06-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    kleding

    vreselijke mensen hier!!!!!!!!! ik wil een paar dingen retour sturen en ik krijg maar niet een retour label! ik krijg alleen maar een mail dat ik op een ticket moet reageren en verder helemaal niks!!!! ik heb apart contact met ze opgenomen en gevraagd of ze een mail willen sturen met het retour label en dan sturen ze weer een link waar ik op een ticket moet reageren! helemaal klaar mee. nu ben ik 40 euro kwijt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Door: Danae Michiels15-07-2021
    Bruni Van Eck02-09-2021

    Ben je er achter welk adres je retour moet sturen? Ik wil het adres heel graag weten. Zelfde isseu

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Bikini

    Ik heb een tijdje geleden een bikini besteld bij Zaful om uit te proberen. Was eerder binnen dan ik verwacht had.
    Ik had gewoon dezelfde maat gedaan die ik altijd had maar je kunt dus beter een maat groter nemen :)
    Zaful stuurde me na het bestellen een aantal mails, en in een daarvan stond ook het retoursproces. Ging eigenlijk best makkelijk, maar je moet wel even weten hoe het moet.
    Nu is het nog wachten op mijn geld, ik ben benieuwd!

    Door: Celine18-02-2019
    anne14-06-2019

    hallo heb jij je bikini kunnen terug sturen?? x

    Lieke11-07-2019

    Hee, mijn bestelling is afgeleverd bij 'n local post office bij mij in de buurt, maar zoals je weet zijn er nogal veel services die de bestelling in Nederland verzenden zoals Post nl of dhl. Weet jij toevallig nog met welke service jouw pakketje werd bezorgd?

    Ilse28-11-2019

    Ik heb ook artikelen om terug te zenden, maar dat proces is me helemaal niet duidelijk. Het moet terug naar Spanje ? via registeredmail ? Hoe heb jij het concreet gedaan

    wie helpt mij zaful adres juistbin te voeren?en via welke vervoerder?ze geven aan niet via DHL ,UPS en Fd Ex....het adres is beet je raar18-06-2020

    Hoe voer je dit in???

    adres van zaful18-06-2020

    Hoe Is dit de naam?...postcode?

    adres van zaful18-06-2020

    Hoe Is dit de naam?...postcode?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    leuke kleding maar terugsturen moet je niet doen

    Voor de kerst had ik van alles besteld gelukkig paste het meeste me want ik had eerder dit jaar iets teruggestuurd en dat was echt super veel gedoe heel stom. maar ze zijn super goedkoop dus ik wil best een gokje wagen en anders gaat het gewoon weg. vind het wel een leuke winkel want het is goedkope kleren en wel allemaal leuk. maar je moet gewoon niet gaan ruilen want dat is niet zo chill. maar als iets een beetje wijd valt dan kun je het gewoon gokken~!

    Door: Sarah Maes31-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    lievelingstrui lekker goedkoop

    mijn lievelingstrui komt van Zaful en is gelukkig na vele malen wassen nog steeds in perfecte staat. heeel blij mee en was maar 8 euro ofzo :D

    vind dit zelf een van de betere online winkels die goedkoop zijn. dat zijn er best veel maar die zijn niet allemaal erg goed. ik had ook iets bij shein besteld nou dat was echt super slechte kwaliteit

    zaful is lekker goedkoop. bestelling is telkens met een week ongeveer in huis..

    Door: Risha 22-09-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Uitverkoop

    In de uitverkoop een paar truien besteld - erg leuke website en nu met al die kortingen helemaal niet duur.

    Ik kende Zaful eerst niet maar zag een advertentie op Facebook en zo ben ik er gekomen en heb ik besteld

    Hoop dat mijn bestelling snel komt, maar ik ben bang dat ik nog even moet wachten. Ik heb afgelopen zaterdag besteld.

    Groetjes

    Door: Mireille Ham08-11-2017
    heeft u het inmiddels al ontvangen07-09-2020

    heeft u het al ontvangen

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Bikini, jurk, topje, rok

    Ik heb deze bestelling nooit ontvangen. De site geeft aan dat hij is afgegeven maar heb niks gezien. Heel vervelend

    Door: Jaimy liebregts06-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Geld kwijt

    Ik heb hier meer dan €100 aan kleding besteld om vervolgens een bericht te krijgen dat mijn bestelling geannuleerd was door ZAFUL. Het ergste van alles is nog wel dat toen ik via (erg lange) mailcontact vroeg of ze dan mijn geld wilden terugstorten i.p.v. dat ik opnieuw verzendkosten moest gaan betalen, mijn €112,76 niet volledig kon terugkrijgen. Ik mocht namelijk kiezen of ik $12 op mijn rekening gestort zou krijgen óf dat ik $12 in hun webshop mocht spenderen. Vervolgens kreeg ik laatst een voicemail van ZAFUL in zeer gebrekkig Engels dat ze het erg vervelend vinden en dat ze (net zoals in de mail genoemd) $12 aan tegoed willen aanbieden bij hun webshop. Rot op! Ik wil gewoon mijn geld terug. Daar heb ik een hele maand hard voor moeten werken. (Ik ben net 16 jaar)

    Door: Zara30-04-2021
    isa21-07-2021

    nou dan krijg je ook weinig per uur als je maar 12 euro per maand heb

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Zafulkleding

    *Op de een of andere manier kan ik geen 1 sterren invullen...

    Ik heb hier godverdomme €112,76 aan kleding besteld. Mijn order werd uit het niets geannuleerd en ik kreeg de vraag om extra verzendkosten te betalen om het opnieuw te verzenden. Deze kosten($8) konden alleen via PayPal betaald worden, ondanks dat de order wel gewoon met iDeal betaald kon worden. Uiteindelijk, na veel onprettige mailcontact, heb ik mijn geld teruggevraagd waarna ze mij vertelde dat ik enkel $12 van de hele €112,76 die ik betaald heb terug kan krijgen!

    Dieven zijn het! Ik zou hier absoluut niemand aanraden iets te bestellen!!

    Door: Zara19-04-2021
    Bruni Van Eck02-09-2021

    Heb jij het retour adres kunnen achterhalen wil het graag weten

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    bikinis

    ik was helaas mijn huisnummer vergeten te vermelden tijdens de bestelling waardoor mijn pakkettracking nu staat op 'ready for return to hub'. Nu kan zaful mij niet vertellen waar mijn pakket is om deze alsnog op te komen halen. ik weet niet waar ik moet zijn, postnL/DHL of nog een ander bedrijf.

    Door: Lieke Kleinjan08-02-2021
    Björn16-02-2021

    Mijn dochter heeft echt exact hetzelfde. Is dus terug gegaan naar China en nu zegt Zaful dat het pakketje vernietigd is. Ze willen $20 compenseren (terwijl de kosten ruim $60 waren). Ze nemen geen verantwoordelijkheid, het wordt gewoon jouw probleem dat het vernietigd is. Wat een verschrikkelijk slecht bedrijf.

    Zara30-04-2021

    Ik heb exact hetzelfde! Ik had €112,76 aan kleding besteld en op de een of andere manier kunnen ze enkel $12 compenseren. Oplichters!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5
    rating

    Jurk

    Zou een paar jurkjes willen bestellen maar is de 1ste keer.hoe vallen de maten

    Door: Pascale Renders29-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5
    rating

    Diverse dameskleding 90,91 euro WEG

    11 oktober 2020 bij ZAFUL voor 91 euro kleding voor mijn dochter besteld én betaald. Volgens de tracking gegevens was het pakket in november van HongKong in Rotterdam aangekomen.
    3 MAANDEN LATER Nooit wat ontvangen!
    online profiel aangemaakt, gevraagd om terugbetaling:
    Bericht van ZAFUL: uw pakket is vernietigd, u hebt GEEN RECHT op terugbetaling! lekker dan!

    Order Number:U2010111556582189
    Paid: 90,91 euro
    No package received EVER, after 3 months:
    Package was destroyed by ZAFUL,
    No refund of my payment by ZAFUL.
    Thanks Damon! Criminal organisation, do not order here!

    Dear Robert,
    Thank you for your message.
    The shipping agent told us that the delivery of your parcel failed due to consignee not home. We also sent you an e-mail about this. However, it seems that the parcel was not collected. The package failed to be delivered, reached it's delivery deadline, and was destroyed at the destination address. "
    Therefore there should be no compensation in your case.
    We appreciate your patience and understanding.
    Best regards,
    Damon
    ZAFUL Customer Service

    Door: R.A. van Dongen22-01-2021
    Zara30-04-2021

    Ik heb exact hetzelfde! Ik had €112,76 aan kleding besteld en op de een of andere manier kunnen ze enkel $12 compenseren. Oplichters!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Kleding

    Nooit weer!
    Kleding is best ok, maar deze kwaliteit kun je ook in H&M krijgen. 2x er kleding besteld. De problemen ontstaan pas als je spullen terug moet sturen. Veel vragen, o.a. om bewijs foto's, continue verwijzen naar terms and conditions en dan uiteindelijk moet je de spullen naar Spanje sturen en een foto uploaden van je track and trace bon! Verder lees ik dat ze ook nog behandelings kosten van de teruggave gaan inhouden. Schuurt tegen oplichterij aan!

    Door: Erik01-01-2021
    Bruni Van Eck02-09-2021

    Beter niet retourneren dan? Zo ja wil ik heel graag het adres ed

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2.5
    rating

    Nooit ontvangen

    We hadden kleding besteld en betaald voor onze dochter, best veel. Bij het betalen ging er iets mis, waardoor het twee keer werd afgeschreven. Ik vroeg of één van die twee mocht worden terugbetaald. Dat hebben ze gedaan, maar omdat het werd teruggestort, hebben ze meteen de hele bestelling gecanceld. Nu ben ik al twee maanden(!) bezig om te vragen of de bestelling alsnog zouden willen opsturen, of dat ze het totale (dubbele) bedrag anders zouden willen terugstorten, maar dan zeggen ze steeds dat de order is gecanceld en het bedrag toen-en-toen is teruggestort, zie de rekening enz. Op mijn dubbele betaling gaan ze steeds niet in. Ik word hier echt gek van, het gaat om heel veel geld en zó moeilijk is het toch niet?
    Ik koop nóóit meer iets bij ZAFUL en hoop dat ik mijn geld ooit nog terugzie, of de kleding nog éindelijk ontvang. Hopelijk past het onze dochter tegen die tijd nog steeds.

    Door: Carin05-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Bikinis

    Ik wacht nog steeds op mijn pakketje die ik in juli besteld had :).

    Door: Isabelle28-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Kleren voor mijn kinderen

    Pluspunt:
    - klantenservice: staat je snel te woord, maar niet telefonisch

    Minpunten:
    -kwaliteit van de kleren komen niet overeen met de foto's
    -Invoerrechten moet je zelf betalen
    -retourneren van kledingstukken gaat moeizaam: Afgeprijsde kleren kan je niet retourneren, je moet een hele klachten procedure nalopen

    Advies lees hun voorwaarde voordat je een bestelling doet, want goedkoop is duurkoop.

    Door: Ettiene 29-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    FAQ

    Is Zaful een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 74 ervaringen geplaatst over Zaful. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.6 gekregen, waarbij 55% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Zaful actief?

    Zaful is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Zaful gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.