NederlandReview

    Ervaringen Zaful

    Wanneer je modieuze kleding wilt bestellen voor een lage prijs, dan kun je dankzij het internet wereldwijd terecht. Zo ook bij Zaful, een Chinees bedrijf met een zeer uitgebreid assortiment jurken, broeken, blouses, laarzen, etc. Naast de webshop hebben zij ook een uitgebreide blogpagina waar je inspiratie op kunt doen en je kunt ze volgen op de bekende social media kanalen. Over de ervaringen van klanten van deze webshop kun je hier lezen.

    Over Zaful 
    Zaful is een online shop die de meest spannende, gewaagde en edgy mode voor de mannen en vrouwen van vandaag aanbiedt. Het assortiment schoenen, kleding en accessoires dat je bij hen kunt bestellen draait om trends, uitzonderlijke kwaliteit en design excellence. De collectie wordt samengesteld uit een aantal opkomende merken van nieuwe ontwerpers. Hiermee willen zij tegemoetkomen aan de behoefte van de échte fashionista’s. Zaful is eigendom van Hong Kong Bi'an Information Technology Co.limited en opereert vanuit China.

    Diensten 
    De webshop van Zaful is opgesteld in het Engels, de Nederlandse taal is niet beschikbaar. Wel kun je de prijzen instellen op Euro’s. Je kunt de producten die ze aanbieden vinden in een aantal productcategorieën:

    • NEW
    • Women
    • Dresses
    • Sweaters
    • Men
    • Sports
    • Swimwear
    • Accesories
    • SALE

    Het assortiment is zeer uitgebreid en de prijzen zijn erg laag. Houd wel rekening met een langere levertijd, aangezien de artikelen uit China worden verstuurd. De prijzen zijn al scherp en als je daarbij ook nog eens lid wordt van de Zaful Community, krijg je nog eens 10% extra korting.

    Maattabel 
    Onderaan de pagina vind je bij Zaful een Size and Fit Guide. In deze maattabel voor mannen en vrouwen vind je de maatstellingen en afmetingen voor US, UK en EU. De maten vallen vaak anders dan je gewend bent namelijk en als iets niet past moet jij de kosten voor retourzending betalen.

    Levering en betaling 
    De verzendkosten bij Zaful variëren erg, sommige items worden aangeboden met free shipping, normale zendingen worden gratis verzonden bij een besteding van meer dan $ 30,-, (iets meer dan € 25,-) en voor express leveringen is dat weer $ 99,-. Kijk wanneer je de bestelling klaar hebt staan in je virtuele winkelmand, dan zie je meteen wat jouw verzendkosten zullen worden. Je kunt je bestelling bij Zafur betalen via PayPal, Creditcard, Western Union, via iDeal of met een Zaful Gift Card.

    Klachten 
    Als je een item terug wilt sturen omdat je je hebt bedacht of omdat het niet past dan moet je het eerst aanmelden voor terugzending. Je krijgt dan het aankoopbedrag terug, dus niet de kosten voor verzending en ook de kosten voor het retour zenden zijn voor jezelf. Ben je niet tevreden over het product omdat er iets aan mankeert? Geef dit dan door via het support centre, zij kijken of je een nieuw item of een terugbetaling ontvangt.

    Jouw mening over Zaful hier! 
    Heb jij wel eens bij deze webwinkel besteld? Laat dan een review achter waarin je jouw ervaringen beschrijft. Zo kunnen andere klanten een beter beeld krijgen van deze webshop.

    Is het voordelig en slim om bij Zaful je nieuwe outfit te bestellen of duurt de levering wel erg lang en vallen de maten heel anders uit dan verwacht?

    Zaful
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (19)

    7
    63% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    7,6

    Service

    5,8

    Prijs

    8,2

    Leveren

    6,4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Retouneren zonder problemen

    Jackie13-06-2018

    Ik weet niet waar iedereen zo moeite mee heeft. retourneren ging echt prima! Niks mis mee. Doe het vaker en gaat prima.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Retourneren bij Zaful

    Karin Kanters05-06-2018

    Retourneren (bijna) onmogelijk. In kleine letters staat dat badkleding etc. niet mag worden teruggezonden.
    Je moet overal foto's van maken om het terug te zenden en ook nog wachten op goedkeuring.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    Spijt van, veel extra bij betalen

    Maxime04-06-2018

    Ik had best wat besteld bij zaful. Ik zag hele leuke dingen. Toen ik het betaalde zag het er allemaal goed uit. Ik had ongeveer 5 bikini’s en 4 jumpsuits besteld.
    Ik heb bijna 2 weken gewacht, na 2 weken kreeg ik een pakketje binnen met maar 2 bikini’s en om het pakketje te kunnen ontvangen heb ik 50 EURO bij moeten betalen ??!!?!! Een week later krege ik weer een pakketje met 3 dezelfde jumpsuits en 1 bikini. Weer wat later kreeg ik nog een pakketje met 2 bikini’s en meer ik ook weer 20 EURO bijbetalen ?! Uiteindelijk heb ik wel alles binne gekregen alleen bijna alles was een van erg slechte kwaliteit,...

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Spijt van, veel extra meisten betalsn!!

    Maxime04-06-2018

    Ik had best wat besteld bij zaful. Ik zag hele leuke dingen. Toen ik het betaalde zag het er allemaal goed uit. Ik had ongeveer 5 bikini’s en 4 jumpsuits besteld.
    Ik heb bijna 2 weken gewacht, na 2 weken kreeg ik een pakketje binnen met maar 2 bikini’s en om het pakketje te kunnen ontvangen heb ik 50 EURO bij moeten betalen ??!!?!! Een week later krege ik weer een pakketje met 3 dezelfde jumpsuits en 1 bikini. Weer wat later kreeg ik nog een pakketje met 2 bikini’s en meer ik ook weer 20 EURO bijbetalen ?! Uiteindelijk heb ik wel alles binne gekregen alleen bijna alles was een van erg slechte kwaliteit,...

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Geen retour mogelijk

    Huei10-05-2018

    Onmogelijk gebleken te retorneren, wel heel makkelijk te bestellen. 3 dagen gepoogd in contact te komen echter niet gelukt.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6,5

    Retouren geen probleem

    Valerie07-05-2018

    Alhoewel het een engelse site is was ik een beetje wantrouwend, vooral met terugsturen. Uiteindelijk toch meerdere setjes gekocht zodat ik wat te kiezen had. Retouren bleek uiteindelijk geen probleem. Ik heb ongeveer 50% teruggestuurd (niet de goede maat of niet leuk) maar de rest was erg leuk. Ze deden niet moeilijk. Ong 2 weken later geld terug dus goede ervaring.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    retour sturen

    H Bakker04-04-2018

    De kleren waren spoedig ontvangen, echter op 1 stuk allemaal veel te klein. Terwijl ik toch de check op hun site heb uitgevoerd. Om het retour te sturen is een crime. Ik kon de ordernummer niet eens in het vakje ordernummer zetten. Uiteindelijk lukte me dat via een omweg (in de eerste selectie een heel andere onderwerp selecteren en dan daarna het juiste). Maar toen kwam de order niet te voorschijn.
    Via email van support afdeling heb ik contact gezocht, ze antwoorden wel, echter niet op de vraag die ik stelde. Ik weet nog steeds niet hoe ik het terug moet sturen.
    Weten jullie het? Vind het een waardeloos site, maar had ik kunnen weten als ik wat oplettender was geweest.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5,5

    Perfect

    Christiaan Ritskes19-03-2018

    Love the products they sell for a reasonable price. Quality is always fine. Shipping takes some time, but if you consider the price I can recommend Zaful to everyone.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Terugsturen was lastig

    Mariska Vuist24-02-2018

    Heb een paar keer moeten leuren om spullen terug te kunnen sturen. Wat me (pas) na 4 dagen lukte. Wat ik gehouden heb was wel ok trouwens. Maar of ik er nog een keer koop...weet ik niet. Bij miskopen ben je dus ff bezig.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    7

    Ondanks wat problemen, wel goed

    Larissa30-01-2018

    Allereerst; ik wordt een beetje moe van alle popups bij zaful (10% off...chat met ons etc) - als ik wil kopen, koop ik wel en anders niet. 2e; je moet af en toe langer wachten op je leveringen. Maar uiteindelijk; wel goeie spullen en dan zeker stukkie goedkoper dan elders. Dus uiteindelijk, met wat geduld heb je wat je hebben wilt.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Tegenvaller

    Mo27-01-2018

    Bestellen ging makkelijk, daarna één grote tegenvaller. Dik 4 weken gewacht en nu mijn jasje binnen is blijkt het én veel kleiner dan in de tabel aangegeven en de rits is scheef geplaatst waardoor het hele jasje scheef valt.
    Voor mij een keer maar nooit weer.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    totaal verschillende levertijden

    Melisssss25-01-2018

    Totaal wisselende levertijden hier! Geeeen ideee waar dat aan ligt maar ik dacht ik geef het toch ff door!!
    Eerste keer was mijn bestelling er echt MEGASNEL, serieus met drie dagen ofzo
    dus ik dacht relax vaker doen, want ik had veel langer gedacht (staat op hun website). maar de tweede keer duurde het juist HEEL lang ik geloof wel minstens drie weken (of ik was ongeduldig.... ). en nu de derde keer dat ik wat had besteld was het er met een weekje gewoon, dat had ik juist de eerste keer verwacht.
    beniewd naar de volgende keer, er is geen peil op te trekken merk ik

    gewoon niet bestellen als je haast hebt ofzo
    maar ze zijn enorm goedkoop en ik krijg altijd wel ergens nog meer korting met een aanbieding van ze dus tja ik vind het een leuke winkel maar je weet niet precies hoe lang het erover doet als je dus gaat bestellen maar ik vind dat zelf niet supererg hoor verder ik vind het altijd leuk om pakjes te krijgen hihihihi nou doei!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    lekker goedkoop en ook snel in huis

    Janna Barend09-01-2018

    huh mijn pakje was er gewoon best wel snel eigenlijk. zeker niet meer dan 5 dagen!
    Ik vind de kwaliteit prima en het was uitverkoop dus ik heb er echt mega weinig voor betaald haha
    een jurkje die maar 12 euro was nu, een trui voor 15 en nog wat armbandjes en oorbellen voor een paar euro
    leuke winkel!!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    cadeautjes bij bestelling maar ook langzame levering

    Jolande deSmet22-12-2017

    Ik kreeg allemaal cadeautjes bij mijn bestelling, zoals oorbellen en een haarspeld. Heel leuk allemaal! Maar wel balen dat mijn bestelling er zo'n twee weken over moest doen om mijn deur te vinden. Gelukkig wel nèt op tijd voor de kerstdagen (gisteren aangekomen!), want ik had dingetjes voor de kerst besteld.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    lang gewacht maar blij met mijn bestelde kleren

    Laura Hendriks20-12-2017

    ik moest best wel lang wachten op mijn pakje - ik denk wel bijna 3 weken in totaal maar weet het niet precies
    maar nu het is gearriveerd ben ik wel tevreden, het past allemaal goed, zowel mij als mijn vriend. ik heb een jurkje gekocht, voor de zomer, maar het was nu heel goedkoop. en twee overhemden voor mijn vriend, die passen gelukkig ook prima en zijn mooi afgewerkt.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    slechte maataanduiding

    Marieke17-12-2017

    Leuke spullen gekocht (dacht ik) Niet te spreken over de maat (ben altijd M maar nu ineens L ofzo??) dus dat werd hem niet. Wel makkelijk terug sturen, dat wel.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    6

    kortingsbon en gratis verzendkosten

    Benthe Tichelen27-11-2017

    Toen ik had besteld bij Zaful kreeg ik daarna een dikke kortingsbon met 28 dollar korting EN gratis verzendkosten dus toen heb ik nog een keer besteld, scheelt echt veel en ze zijn al niet zo duur en hebben veel aanbiedingen.
    Levertijd is wel langer dan met winkels in Nederland, ik had mijn pakketje met een week pas in huis.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Kleren besteld bij Zaful

    Margje de Wind16-11-2017

    Ik had wat kleren besteld bij Zaful en wist niet wat ik kon verwachten qua levertijd enzo
    Mijn pakje was met een weekje in huis en het was wel netjes verpakt. Niet in een doos, maar in een zak en elk kledingstuk netjes verpakt in een aparte tas en netjes opgevouwen met een tussenpapier.

    Kwaliteit is mooier dan ik eerlijk gezegd had gedacht, de stoffen zijn erg zacht en alles ziet er netjes uit, geen slijtage ofzo. Het komt allemaal uit China zag ik, dus ik ben best wel tevreden met de toch snelle levertijd en nette verpakking.

    Het was ook niet duur allemaal, ik was in totaal minder dan 40 euro kwijt aan meerdere kledingstukken, inclusief twee truien!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Uitverkoop

    Mireille Ham08-11-2017

    In de uitverkoop een paar truien besteld - erg leuke website en nu met al die kortingen helemaal niet duur.

    Ik kende Zaful eerst niet maar zag een advertentie op Facebook en zo ben ik er gekomen en heb ik besteld

    Hoop dat mijn bestelling snel komt, maar ik ben bang dat ik nog even moet wachten. Ik heb afgelopen zaterdag besteld.

    Groetjes

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Schrijf zelf een review over Zaful

    Uw beoordeling