NederlandReview

    Ervaringen Zaful

    Wanneer je modieuze kleding wilt bestellen voor een lage prijs, dan kun je dankzij het internet wereldwijd terecht. Zo ook bij Zaful, een Chinees bedrijf met een zeer uitgebreid assortiment jurken, broeken, blouses, laarzen, etc. Naast de webshop hebben zij ook een uitgebreide blogpagina waar je inspiratie op kunt doen en je kunt ze volgen op de bekende social media kanalen. Over de ervaringen van klanten van deze webshop kun je hier lezen.

    Over Zaful


    Zaful is een online shop die de meest spannende, gewaagde en edgy mode voor de mannen en vrouwen van vandaag aanbiedt. Het assortiment schoenen, kleding en accessoires dat je bij hen kunt bestellen draait om trends, uitzonderlijke kwaliteit en design excellence. De collectie wordt samengesteld uit een aantal opkomende merken van nieuwe ontwerpers. Hiermee willen zij tegemoetkomen aan de behoefte van de échte fashionista’s. Zaful is eigendom van Hong Kong Bi'an Information Technology Co.limited en opereert vanuit China.

    Diensten


    De webshop van Zaful is opgesteld in het Engels, de Nederlandse taal is niet beschikbaar. Wel kun je de prijzen instellen op Euro’s. Je kunt de producten die ze aanbieden vinden in een aantal productcategorieën:

    NEW Women Dresses Sweaters Men Sports Swimwear Accesories SALE

    Het assortiment is zeer uitgebreid en de prijzen zijn erg laag. Houd wel rekening met een langere levertijd, aangezien de artikelen uit China worden verstuurd. De prijzen zijn al scherp en als je daarbij ook nog eens lid wordt van de Zaful Community, krijg je nog eens 10% extra korting.

    Maattabel

    Onderaan de pagina vind je bij Zaful een Size and Fit Guide. In deze maattabel voor mannen en vrouwen vind je de maatstellingen en afmetingen voor US, UK en EU. De maten vallen vaak anders dan je gewend bent namelijk en als iets niet past moet jij de kosten voor retourzending betalen.

    Levering en betaling


    De verzendkosten bij Zaful variëren erg, sommige items worden aangeboden met free shipping, normale zendingen worden gratis verzonden bij een besteding van meer dan $ 30,-, (iets meer dan € 25,-) en voor express leveringen is dat weer $ 99,-. Kijk wanneer je de bestelling klaar hebt staan in je virtuele winkelmand, dan zie je meteen wat jouw verzendkosten zullen worden. Je kunt je bestelling bij Zafur betalen via PayPal, Creditcard, Western Union, via iDeal of met een Zaful Gift Card.

    Klachten


    Als je een item terug wilt sturen omdat je je hebt bedacht of omdat het niet past dan moet je het eerst aanmelden voor terugzending. Je krijgt dan het aankoopbedrag terug, dus niet de kosten voor verzending en ook de kosten voor het retour zenden zijn voor jezelf. Ben je niet tevreden over het product omdat er iets aan mankeert? Geef dit dan door via het support centre, zij kijken of je een nieuw item of een terugbetaling ontvangt.

    Jouw mening over Zaful hier!


    Heb jij wel eens bij deze webwinkel besteld? Laat dan een review achter waarin je jouw ervaringen beschrijft. Zo kunnen andere klanten een beter beeld krijgen van deze webshop.

    Is het voordelig en slim om bij Zaful je nieuwe outfit te bestellen of duurt de levering wel erg lang en vallen de maten heel anders uit dan verwacht?

    Zaful
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (46)

    6,8
    76% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    7,4
    Service
    rating
    5,8
    Prijs
    rating
    7,8
    Leveren
    rating
    5,8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Bestel NOOIT bij Zaful

    Let op mensen, bestel NOOIT bij Zaful. Ik probeer nu al 5 dagen om iets te retourneren maar ze reageren gewoon niet. Ik word van kastje naar de muur gestuurd. Super irritant en het bestede geld ben ik gewoon kwijt. Super slechte service. Zou hier NOOIT bestellen als ik jou was.

    Door: Eva 21-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Kleding

    Kleding besteld bij ZAFUL. Alles leek goed te gaan; bestelling kwam op tijd aan en kwaliteit van de kleding als verwacht.

    Retour sturen ging nogal moeilijk, hiervoor moest ik een ticket aanmelden die ik nergens kon vinden. Uiteindelijk (na lang zoeken) wel gevonden en gemeld dat ik wat producten retour wou sturen.

    Eerst vertelde ze mij dat ik maar 13 dollar terug kon krijgen van de 40?! Ging ik natuurlijk niet mee akkoord.

    Vervolgens heb ik mijn pakket op de post gedaan (weliswaar zonder track and trace, maar dacht dat niet nodig was aangezien nergens vermeld stond bij ZAFUL dit verplicht was).

    Pakket verzonden op 25-11-19 en volgens ZAFUL zou het pakketje er 10-25 dagen over doen om hun te bereiken, wat niet klopt aangezien op de PostNL website staat dat een pakket sturen van Nederland naar Spanje maar 3-5 werkdagen in beslag neemt. Maar oké, ik wachtte het wel af.

    Vervolgens na 25 dagen beweert ZAFUL mijn pakket nog steeds niet ontvangen te hebben (hiervoor moest ik zelf contact met ze opnemen) en moest ik wachten tot 27-01-20. Ik wacht inmiddels al bijna 2 maanden op mijn geld en voel me heel erg opgelicht! Ze bieden me nu aan (na weer zelf contact met hun opgenomen te hebben) om toch maar die 13 euro terug te storten.

    Ik wil het volledige bedrag terug!!! Door alles wat er inmiddels gebeurd is, voel ik me zeker opgelicht en heb ik het gevoel dat jullie mijn pakket wel ontvangen hebben. Er is nog nooit iets mis gegaan met Mijn verzending via PostNL!!!

    Ontvang je eindelijk een bericht van ZAFUL en moet je vervolgens weer 24 uur wachten op antwoord. Ga hier noooit meer wat bestellen. Raad het niemand aan!

    Door: T. Leeflang 21-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    retourneren en nieuwe jurkje

    Ik had vorig jaar 1 x iets geretourneerd en dat duurde toen best lang maar ineens was het geld toch teruggestort. Maar het was echt maar 8 euro ofzo want het was maar 1 broek die niet zo goed paste.

    Nu had ik een nieuw jurkje gekocht en dat hoef ik gelukkig niet te retourneren want die zit superstrak!! Was ook maar iets van 10 euro

    Door: Moud 31-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    kerstjurkje

    heel mooi kerstjurkje voor de kerst besteld dit jaar. vandaag binnengekomen!! blij mee want was bang dat het te laat zou zijn want ik had het dit weekend pas besteld... Maar gelukkig op tijd! En het past gelukkig goed maar ik wist mijn maat ook gewoon.

    Door: Brendy 19-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    truitje vor 15 euro

    Blij met mijn bestelling: voor 15 euro een leuke truitje. gebreide stof met zachte stof. was in de aanbieding

    Door: Natasja 12-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    rating

    Drie keer besteld bij Zaful

    Drie keer hier besteld in het afgelopen jaar. Telkens gewoon aangekomen, maar soms wel wat laat, maar dat staat er ook bij op de website.

    levertijd bij mij steeds rond de 10 werkdagen.

    Ik stuur uit principe nooit kleding retour. Ik vind het constant bestellen van kleding al genoeg. Dus ook nooit geretourneerd naar zaful. Maar dat was ook nooit nodig want het past telkens prima. Voor mij kloppen de maten wel. Ik bestel altijd met de maattabel want ik stuur dus nooit iets retour maar dan moet je wel extra goed opletten met wat je bestelt.

    Door: Suzanne 03-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    heeel veel leuke kleren hier en echt supergoedkoop!

    heeel veel leuke kleren hier en echt supergoedkoop!
    sommige zijn wel beetje snel stuk ofzo dat is minder leuk maar ik blijf hier gewoon kopen want je hebt hier dan voor echt 5 euro gewoon een leuk truitje en voor 10 euro een jurkje dat vind je niet zo snel toch??

    Door: lotta 12-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    paar keer besteld

    paar keer besteld bij zaful
    levertijden zijn steeds anders
    soms paar dagen soms twee weken
    maten vind ik meestal goed
    prijs is super goedkoop dus dan ben ik gauw blij

    ik stuur nooit iets terug want ik vind dat stom om te doen
    en niet goed voor milieu!!
    en het is zo goedkoop dus waarom zou je


    Door: nadia 29-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    Paar dinge

    Vieze oplichters had 5 artikelen besteld kwam alleen een zwembroek aan waar ik letterlijk zelf in kon zwemmen. Als zaful voor me stond had k hem het wel even laten weten. Vieze ratten

    Door: Joost 25-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    2
    rating

    Div. Kleding.

    Alleen maar min punten..
    Wat een oplichters.
    Bestel hier nooit wat, er is niks aangekomen, al zeggen hun van wel. Probeer mijn geld terug te krijgen, maar je krijgt alleen reactie dat ze het aan het uitzoeken zijn (al wekenlang) of je nog even geduld hebt!!
    Ze zeggen dat het ERGENS in Nederland bezorgd is??
    Vuile oplichters, geen andere woorden voor.

    Door: Bianca 23-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    3 bikini’s

    Laatst 3 bikini’s besteld op Zaful. Ze kwamen keurig na 2 weken aan, alle 3 tegelijk en zagen er goed uit net als op de foto’s. De bikini’s zaten goed maar vielen wel wat klein, in had maat S en daar zaten de broekjes goed maar de tops iets te klein met 32D ik had ook een M besteld die zat helemaal goed dus zeker voor herhalings vatbaar!!

    Door: Julia Rambonnet (ik Dus) 14-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    bikini's

    Ik heb vier bikini's besteld die werden verzonden in twee zendingen. Een zending is binnengekomen en de andere is afgeleverd bij een local post office. Echter zijn er in Nederland veel bedrijven die verzendingen versturen, zoals Postnl, dhl, ups etc. Weet iemand van welke service Zaful gebruik maakt, zelf kunnen ze niks terug vinden hierover in hun systeem???

    Door: Lieke 11-07-2019
    Reem Talib 20-07-2019

    Ik heb twee bestellingen gedaan van circa €70 Niks is binnen gekomen. Ik heb contact met ze genomen en ze zeiden dat het bij een local post office en ik moet contact me ze opnemen. Het is gewoon een oplichting bedrijf

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    4
    rating

    Bikini en zonnebril

    Het pakketje wachten we al ruim 2 maanden op. Blijkt verkeerd adres. Heb al 5 x Zaful support dit probleem aangegeven maar krijg continu zelfde antwoord dat het opnieuw verstuurd wordt en daarbij nog steeds het foute adres. Zit zeker een robot daar.????

    Door: K Koopman 04-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    4,5
    rating

    Badkleding

    Ik weet niet waar iedereen zo moeilijk over doet maar ik heb geen enkel probleem gehad met badkleding kopen het is echt een TOPSITE!!!

    Door: Lientje van beek 30-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Betaalde items niet eens op voorraad

    Vreselijk.

    Een aantal weken terug heb ik bikini's besteld die niet eens 'in stock' waren. Hier kreeg ik na de betaling pas een lullig e-mailtje van. Ik heb contact opgenomen met de customer service en ze hebben beloofd de items meteen op te sturen 'mochten' ze het nog terug op voorraad krijgen. Het geld kunnen ze dan ook niet terug geven omdat de kans dat ik de items nog binnen krijg er nog in zit. Top! (not)

    Door: Rooze Dongen 16-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    4,5
    rating

    Bestelling nog steeds niet gekregen

    In maart 2 bikini's besteld en nog steeds niks gekregen????Wel betaald.????

    Door: De jong 12-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    rating

    Nooit ontvangen

    Ik kreeg bericht dat het pakketje aangekomen was. Ik weet niet waar het is aangekomen, niet bij mij in ieder geval. Maar verwacht geen hulp, ongeduldig en geïrriteerd telefoon personeel. Je mag zelf contact opnemen met van alles en nog wat (waar niemand op reageert)
    Ik koop nooit meer bij zaful. Goedkoop werd duurkoop omdat ik geen geld terug krijg en niks binnen heb gekregen.

    Door: Mies 08-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    2
    rating

    Onbetrouwbaar bedrijf

    Gisteren een bikini besteld via een Facebook advertentie. Daar begint het eigenlijk al. Er staat een code bij en er wordt geadverteerd dat je shippingkosten met deze code vervallen (dus gratis verzenden). Bij bestelling bleek dit niet waar te zijn, dit is pas vanaf een E 49,00 bestelling. Wat in mijn ogen al aardig misleidend is in de advertentie. Vervolgens krijg je een dag later een bericht van de klantenservice dat de bikini (in geen enkele kleur) meer voorradig is. Waarschijnlijk komt deze bij hun tussen de 7-14 werkdagen binnen, waarna deze nog geshipt moet worden. Gokje is dat deze dan ongeveer 1,5 maand onderweg is. Maar nu komt het.. Je krijgt geen geld terug. Je mag alleen totaal andere bikini bestellen, of wachten. Wat een misleiding, er stond gisteren op de website helemaal niet aangegeven dat deze bikini niet op voorraad was, er was volgens de website juist wel voorraad. Een tip: bestel hier niet! Waarschijnlijk ben ik mijn geld kwijt.

    Door: Marjolijn 30-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Nooit ontvangen!!

    Ik heb voor de eerste keer ooit besteld al weken terug en ik heb nog steeds niks ontvangen. Ik heb twee mails gestuurd en een bericht via Instagram en krijg geen reactie. Ik heb dus sterk het gevoel dat ik ben opgelicht. Ik heb ook geprobeerd in te loggen maar mijn wachtwoord doet het niet en als ik een nieuwe aanvraag via de mail krijg ik niks binnen. Kortom een hele hoop gedoe drama geld en niks binnen.

    Door: Brenda 28-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    2,5
    rating

    mega goedkope kleren wisselende kwaliteit

    Kwaliteit is wisselend. Soms heel goed, soms echt bagger.
    Maar wel echt mega goedkoop. Gewoon soms maar een paar euro.
    Ik vind het een leuke winkel om dingen uit te proberen.

    Door: Sylvie Janssen 11-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    Schrijf zelf een review over Zaful

    Uw beoordeling