NederlandReview

    Ervaringen Zaful

    Wanneer je modieuze kleding wilt bestellen voor een lage prijs, dan kun je dankzij het internet wereldwijd terecht. Zo ook bij Zaful, een Chinees bedrijf met een zeer uitgebreid assortiment jurken, broeken, blouses, laarzen, etc. Naast de webshop hebben zij ook een uitgebreide blogpagina waar je inspiratie op kunt doen en je kunt ze volgen op de bekende social media kanalen. Over de ervaringen van klanten van deze webshop kun je hier lezen.

    Over Zaful


    Zaful is een online shop die de meest spannende, gewaagde en edgy mode voor de mannen en vrouwen van vandaag aanbiedt. Het assortiment schoenen, kleding en accessoires dat je bij hen kunt bestellen draait om trends, uitzonderlijke kwaliteit en design excellence. De collectie wordt samengesteld uit een aantal opkomende merken van nieuwe ontwerpers. Hiermee willen zij tegemoetkomen aan de behoefte van de échte fashionista’s. Zaful is eigendom van Hong Kong Bi'an Information Technology Co.limited en opereert vanuit China.

    Diensten


    De webshop van Zaful is opgesteld in het Engels, de Nederlandse taal is niet beschikbaar. Wel kun je de prijzen instellen op Euro’s. Je kunt de producten die ze aanbieden vinden in een aantal productcategorieën:

    NEW Women Dresses Sweaters Men Sports Swimwear Accesories SALE

    Het assortiment is zeer uitgebreid en de prijzen zijn erg laag. Houd wel rekening met een langere levertijd, aangezien de artikelen uit China worden verstuurd. De prijzen zijn al scherp en als je daarbij ook nog eens lid wordt van de Zaful Community, krijg je nog eens 10% extra korting.

    Maattabel

    Onderaan de pagina vind je bij Zaful een Size and Fit Guide. In deze maattabel voor mannen en vrouwen vind je de maatstellingen en afmetingen voor US, UK en EU. De maten vallen vaak anders dan je gewend bent namelijk en als iets niet past moet jij de kosten voor retourzending betalen.

    Levering en betaling


    De verzendkosten bij Zaful variëren erg, sommige items worden aangeboden met free shipping, normale zendingen worden gratis verzonden bij een besteding van meer dan $ 30,-, (iets meer dan € 25,-) en voor express leveringen is dat weer $ 99,-. Kijk wanneer je de bestelling klaar hebt staan in je virtuele winkelmand, dan zie je meteen wat jouw verzendkosten zullen worden. Je kunt je bestelling bij Zafur betalen via PayPal, Creditcard, Western Union, via iDeal of met een Zaful Gift Card.

    Klachten


    Als je een item terug wilt sturen omdat je je hebt bedacht of omdat het niet past dan moet je het eerst aanmelden voor terugzending. Je krijgt dan het aankoopbedrag terug, dus niet de kosten voor verzending en ook de kosten voor het retour zenden zijn voor jezelf. Ben je niet tevreden over het product omdat er iets aan mankeert? Geef dit dan door via het support centre, zij kijken of je een nieuw item of een terugbetaling ontvangt.

    Jouw mening over Zaful hier!


    Heb jij wel eens bij deze webwinkel besteld? Laat dan een review achter waarin je jouw ervaringen beschrijft. Zo kunnen andere klanten een beter beeld krijgen van deze webshop.

    Is het voordelig en slim om bij Zaful je nieuwe outfit te bestellen of duurt de levering wel erg lang en vallen de maten heel anders uit dan verwacht?

    Zaful
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (40)

    6,8
    78% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    7,6
    Service
    rating
    5,8
    Prijs
    rating
    7,8
    Leveren
    rating
    5,8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    heeel veel leuke kleren hier en echt supergoedkoop!

    heeel veel leuke kleren hier en echt supergoedkoop!
    sommige zijn wel beetje snel stuk ofzo dat is minder leuk maar ik blijf hier gewoon kopen want je hebt hier dan voor echt 5 euro gewoon een leuk truitje en voor 10 euro een jurkje dat vind je niet zo snel toch??

    Door: lotta 12-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    paar keer besteld

    paar keer besteld bij zaful
    levertijden zijn steeds anders
    soms paar dagen soms twee weken
    maten vind ik meestal goed
    prijs is super goedkoop dus dan ben ik gauw blij

    ik stuur nooit iets terug want ik vind dat stom om te doen
    en niet goed voor milieu!!
    en het is zo goedkoop dus waarom zou je


    Door: nadia 29-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    Paar dinge

    Vieze oplichters had 5 artikelen besteld kwam alleen een zwembroek aan waar ik letterlijk zelf in kon zwemmen. Als zaful voor me stond had k hem het wel even laten weten. Vieze ratten

    Door: Joost 25-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    2
    rating

    Div. Kleding.

    Alleen maar min punten..
    Wat een oplichters.
    Bestel hier nooit wat, er is niks aangekomen, al zeggen hun van wel. Probeer mijn geld terug te krijgen, maar je krijgt alleen reactie dat ze het aan het uitzoeken zijn (al wekenlang) of je nog even geduld hebt!!
    Ze zeggen dat het ERGENS in Nederland bezorgd is??
    Vuile oplichters, geen andere woorden voor.

    Door: Bianca 23-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    3 bikini’s

    Laatst 3 bikini’s besteld op Zaful. Ze kwamen keurig na 2 weken aan, alle 3 tegelijk en zagen er goed uit net als op de foto’s. De bikini’s zaten goed maar vielen wel wat klein, in had maat S en daar zaten de broekjes goed maar de tops iets te klein met 32D ik had ook een M besteld die zat helemaal goed dus zeker voor herhalings vatbaar!!

    Door: Julia Rambonnet (ik Dus) 14-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    bikini's

    Ik heb vier bikini's besteld die werden verzonden in twee zendingen. Een zending is binnengekomen en de andere is afgeleverd bij een local post office. Echter zijn er in Nederland veel bedrijven die verzendingen versturen, zoals Postnl, dhl, ups etc. Weet iemand van welke service Zaful gebruik maakt, zelf kunnen ze niks terug vinden hierover in hun systeem???

    Door: Lieke 11-07-2019
    Reem Talib 20-07-2019

    Ik heb twee bestellingen gedaan van circa €70 Niks is binnen gekomen. Ik heb contact met ze genomen en ze zeiden dat het bij een local post office en ik moet contact me ze opnemen. Het is gewoon een oplichting bedrijf

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    4
    rating

    Bikini en zonnebril

    Het pakketje wachten we al ruim 2 maanden op. Blijkt verkeerd adres. Heb al 5 x Zaful support dit probleem aangegeven maar krijg continu zelfde antwoord dat het opnieuw verstuurd wordt en daarbij nog steeds het foute adres. Zit zeker een robot daar.????

    Door: K Koopman 04-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    4,5
    rating

    Badkleding

    Ik weet niet waar iedereen zo moeilijk over doet maar ik heb geen enkel probleem gehad met badkleding kopen het is echt een TOPSITE!!!

    Door: Lientje van beek 30-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Betaalde items niet eens op voorraad

    Vreselijk.

    Een aantal weken terug heb ik bikini's besteld die niet eens 'in stock' waren. Hier kreeg ik na de betaling pas een lullig e-mailtje van. Ik heb contact opgenomen met de customer service en ze hebben beloofd de items meteen op te sturen 'mochten' ze het nog terug op voorraad krijgen. Het geld kunnen ze dan ook niet terug geven omdat de kans dat ik de items nog binnen krijg er nog in zit. Top! (not)

    Door: Rooze Dongen 16-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    4,5
    rating

    Bestelling nog steeds niet gekregen

    In maart 2 bikini's besteld en nog steeds niks gekregen????Wel betaald.????

    Door: De jong 12-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    rating

    Nooit ontvangen

    Ik kreeg bericht dat het pakketje aangekomen was. Ik weet niet waar het is aangekomen, niet bij mij in ieder geval. Maar verwacht geen hulp, ongeduldig en geïrriteerd telefoon personeel. Je mag zelf contact opnemen met van alles en nog wat (waar niemand op reageert)
    Ik koop nooit meer bij zaful. Goedkoop werd duurkoop omdat ik geen geld terug krijg en niks binnen heb gekregen.

    Door: Mies 08-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    2
    rating

    Onbetrouwbaar bedrijf

    Gisteren een bikini besteld via een Facebook advertentie. Daar begint het eigenlijk al. Er staat een code bij en er wordt geadverteerd dat je shippingkosten met deze code vervallen (dus gratis verzenden). Bij bestelling bleek dit niet waar te zijn, dit is pas vanaf een E 49,00 bestelling. Wat in mijn ogen al aardig misleidend is in de advertentie. Vervolgens krijg je een dag later een bericht van de klantenservice dat de bikini (in geen enkele kleur) meer voorradig is. Waarschijnlijk komt deze bij hun tussen de 7-14 werkdagen binnen, waarna deze nog geshipt moet worden. Gokje is dat deze dan ongeveer 1,5 maand onderweg is. Maar nu komt het.. Je krijgt geen geld terug. Je mag alleen totaal andere bikini bestellen, of wachten. Wat een misleiding, er stond gisteren op de website helemaal niet aangegeven dat deze bikini niet op voorraad was, er was volgens de website juist wel voorraad. Een tip: bestel hier niet! Waarschijnlijk ben ik mijn geld kwijt.

    Door: Marjolijn 30-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Nooit ontvangen!!

    Ik heb voor de eerste keer ooit besteld al weken terug en ik heb nog steeds niks ontvangen. Ik heb twee mails gestuurd en een bericht via Instagram en krijg geen reactie. Ik heb dus sterk het gevoel dat ik ben opgelicht. Ik heb ook geprobeerd in te loggen maar mijn wachtwoord doet het niet en als ik een nieuwe aanvraag via de mail krijg ik niks binnen. Kortom een hele hoop gedoe drama geld en niks binnen.

    Door: Brenda 28-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    2,5
    rating

    mega goedkope kleren wisselende kwaliteit

    Kwaliteit is wisselend. Soms heel goed, soms echt bagger.
    Maar wel echt mega goedkoop. Gewoon soms maar een paar euro.
    Ik vind het een leuke winkel om dingen uit te proberen.

    Door: Sylvie Janssen 11-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    Bikini

    Ik heb een tijdje geleden een bikini besteld bij Zaful om uit te proberen. Was eerder binnen dan ik verwacht had.
    Ik had gewoon dezelfde maat gedaan die ik altijd had maar je kunt dus beter een maat groter nemen :)
    Zaful stuurde me na het bestellen een aantal mails, en in een daarvan stond ook het retoursproces. Ging eigenlijk best makkelijk, maar je moet wel even weten hoe het moet.
    Nu is het nog wachten op mijn geld, ik ben benieuwd!

    Door: Celine 18-02-2019
    anne 14-06-2019

    hallo heb jij je bikini kunnen terug sturen?? x

    Lieke 11-07-2019

    Hee, mijn bestelling is afgeleverd bij 'n local post office bij mij in de buurt, maar zoals je weet zijn er nogal veel services die de bestelling in Nederland verzenden zoals Post nl of dhl. Weet jij toevallig nog met welke service jouw pakketje werd bezorgd?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    Bikini's

    Ik vind de bikini's daar erg leuk, ik vind dat soort bikini's nergens anders. Maar ik ben bang dat als ik het koop dat ik het niet pas of het is niet leuk. Ik zie iedereen klagen over het terug sturen en dat kan dan niet. Heeft er iemand tips of weet iemand een goede site met dat soort bikini's?

    Door: Julia 19-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    7
    rating

    Pakketje van Zaful

    Gisteren mijn pakketje van Zaful ontvangen - ik had op 1 januari kleding besteld . vond ik best wel snel, had ik niet verwacht!
    Meeste dingen zijn echt perfect, sommige vallen een beetje klein zoals een broek die ik had gekocht. Maar het past wel allemaal dus ik ben er blij mee!!

    Door: Bo Hendriks 07-01-2019
    Kick huis in t veld 14-01-2019

    Ik heb een vraag ik wil wat bestellen maar als ik naar mijn winkelwagen ga staat er dat ik niet in hun bereik van bezorgen terwijl als ik hier kijk hebben anderen het blijkbaar wel kunnen bestellen

    Manon 01-04-2019

    Vraagje, hoe zit het met de douanekosten bij Zaful?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    leuke kleding maar terugsturen moet je niet doen

    Voor de kerst had ik van alles besteld gelukkig paste het meeste me want ik had eerder dit jaar iets teruggestuurd en dat was echt super veel gedoe heel stom. maar ze zijn super goedkoop dus ik wil best een gokje wagen en anders gaat het gewoon weg. vind het wel een leuke winkel want het is goedkope kleren en wel allemaal leuk. maar je moet gewoon niet gaan ruilen want dat is niet zo chill. maar als iets een beetje wijd valt dan kun je het gewoon gokken~!

    Door: Sarah Maes 31-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    goedkope kleding

    lekker goedkoop
    wisselende kwaliteit
    met een weekje in huis

    Door: Melany Bruin 16-10-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    lievelingstrui lekker goedkoop

    mijn lievelingstrui komt van Zaful en is gelukkig na vele malen wassen nog steeds in perfecte staat. heeel blij mee en was maar 8 euro ofzo :D

    vind dit zelf een van de betere online winkels die goedkoop zijn. dat zijn er best veel maar die zijn niet allemaal erg goed. ik had ook iets bij shein besteld nou dat was echt super slechte kwaliteit

    zaful is lekker goedkoop. bestelling is telkens met een week ongeveer in huis..

    Door: Risha 22-09-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Schrijf zelf een review over Zaful

    Uw beoordeling