NederlandReview

    Ervaringen Zaful

    Wanneer je modieuze kleding wilt bestellen voor een lage prijs, dan kun je dankzij het internet wereldwijd terecht. Zo ook bij Zaful, een Chinees bedrijf met een zeer uitgebreid assortiment jurken, broeken, blouses, laarzen, etc. Naast de webshop hebben zij ook een uitgebreide blogpagina waar je inspiratie op kunt doen en je kunt ze volgen op de bekende social media kanalen. Over de ervaringen van klanten van deze webshop kun je hier lezen.

    Over Zaful


    Zaful is een online shop die de meest spannende, gewaagde en edgy mode voor de mannen en vrouwen van vandaag aanbiedt. Het assortiment schoenen, kleding en accessoires dat je bij hen kunt bestellen draait om trends, uitzonderlijke kwaliteit en design excellence. De collectie wordt samengesteld uit een aantal opkomende merken van nieuwe ontwerpers. Hiermee willen zij tegemoetkomen aan de behoefte van de échte fashionista’s. Zaful is eigendom van Hong Kong Bi'an Information Technology Co.limited en opereert vanuit China.

    250 EURO aan ZAFUL KLEDING | LEUK OF MEUK?

    Diensten


    De webshop van Zaful is opgesteld in het Engels, de Nederlandse taal is niet beschikbaar. Wel kun je de prijzen instellen op Euro’s. Je kunt de producten die ze aanbieden vinden in een aantal productcategorieën:

    NEW Women Dresses Sweaters Men Sports Swimwear Accesories SALE

    Het assortiment is zeer uitgebreid en de prijzen zijn erg laag. Houd wel rekening met een langere levertijd, aangezien de artikelen uit China worden verstuurd. De prijzen zijn al scherp en als je daarbij ook nog eens lid wordt van de Zaful Community, krijg je nog eens 10% extra korting.

    Maattabel

    Onderaan de pagina vind je bij Zaful een Size and Fit Guide. In deze maattabel voor mannen en vrouwen vind je de maatstellingen en afmetingen voor US, UK en EU. De maten vallen vaak anders dan je gewend bent namelijk en als iets niet past moet jij de kosten voor retourzending betalen.

    Levering en betaling


    De verzendkosten bij Zaful variëren erg, sommige items worden aangeboden met free shipping, normale zendingen worden gratis verzonden bij een besteding van meer dan $ 30,-, (iets meer dan € 25,-) en voor express leveringen is dat weer $ 99,-. Kijk wanneer je de bestelling klaar hebt staan in je virtuele winkelmand, dan zie je meteen wat jouw verzendkosten zullen worden. Je kunt je bestelling bij Zafur betalen via PayPal, Creditcard, Western Union, via iDeal of met een Zaful Gift Card.

    Klachten


    Als je een item terug wilt sturen omdat je je hebt bedacht of omdat het niet past dan moet je het eerst aanmelden voor terugzending. Je krijgt dan het aankoopbedrag terug, dus niet de kosten voor verzending en ook de kosten voor het retour zenden zijn voor jezelf. Ben je niet tevreden over het product omdat er iets aan mankeert? Geef dit dan door via het support centre, zij kijken of je een nieuw item of een terugbetaling ontvangt.

    Jouw mening over Zaful hier!


    Heb jij wel eens bij deze webwinkel besteld? Laat dan een review achter waarin je jouw ervaringen beschrijft. Zo kunnen andere klanten een beter beeld krijgen van deze webshop.

    Is het voordelig en slim om bij Zaful je nieuwe outfit te bestellen of duurt de levering wel erg lang en vallen de maten heel anders uit dan verwacht?

    Zaful
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (51)

    6.4
    71% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    7.2
    Service
    rating
    5.4
    Prijs
    rating
    7.4
    Leveren
    rating
    5.6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    totaal verschillende levertijden

    Totaal wisselende levertijden hier! Geeeen ideee waar dat aan ligt maar ik dacht ik geef het toch ff door!!
    Eerste keer was mijn bestelling er echt MEGASNEL, serieus met drie dagen ofzo
    dus ik dacht relax vaker doen, want ik had veel langer gedacht (staat op hun website). maar de tweede keer duurde het juist HEEL lang ik geloof wel minstens drie weken (of ik was ongeduldig.... ). en nu de derde keer dat ik wat had besteld was het er met een weekje gewoon, dat had ik juist de eerste keer verwacht.
    beniewd naar de volgende keer, er is geen peil op te trekken merk ik

    gewoon niet bestellen als je haast hebt ofzo
    maar ze zijn enorm goedkoop en ik krijg altijd wel ergens nog meer korting met een aanbieding van ze dus tja ik vind het een leuke winkel maar je weet niet precies hoe lang het erover doet als je dus gaat bestellen maar ik vind dat zelf niet supererg hoor verder ik vind het altijd leuk om pakjes te krijgen hihihihi nou doei!!

    Door: Melisssss 25-01-2018
    Jenna 05-04-2020

    Ik heb een vraagje hoelang duurt het voordat er iets binnenkomt? 😂

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Kleren besteld bij Zaful

    Ik had wat kleren besteld bij Zaful en wist niet wat ik kon verwachten qua levertijd enzo
    Mijn pakje was met een weekje in huis en het was wel netjes verpakt. Niet in een doos, maar in een zak en elk kledingstuk netjes verpakt in een aparte tas en netjes opgevouwen met een tussenpapier.

    Kwaliteit is mooier dan ik eerlijk gezegd had gedacht, de stoffen zijn erg zacht en alles ziet er netjes uit, geen slijtage ofzo. Het komt allemaal uit China zag ik, dus ik ben best wel tevreden met de toch snelle levertijd en nette verpakking.

    Het was ook niet duur allemaal, ik was in totaal minder dan 40 euro kwijt aan meerdere kledingstukken, inclusief twee truien!

    Door: Margje de Wind 16-11-2017
    Sandra 20-02-2020

    Zaful is een scam. Ik zou hier NIET bestellen! Ik heb 20 bikini's besteld om te passen te vergelijken. Kwaliteit van elk stuk was bar slecht, Ik wilde alle 20 stuks retourneren. Onmogelijk! Klantenservice is niet te bereiken, niet telefonisch bereikbaar. Ik was totaal 250 euro kwijt aan rotzooi, en ik heb dit niet kunnen retourneren. Slechtste service ooit! Goedkoop ja, maar echt crap! Zonde van je geld.

    A 08-04-2020

    @sandra. In hun beleid staat inderdaad dat onder andere bikini's niet geretourneerd kunnen worden...

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Drie keer besteld bij Zaful

    Drie keer hier besteld in het afgelopen jaar. Telkens gewoon aangekomen, maar soms wel wat laat, maar dat staat er ook bij op de website.

    levertijd bij mij steeds rond de 10 werkdagen.

    Ik stuur uit principe nooit kleding retour. Ik vind het constant bestellen van kleding al genoeg. Dus ook nooit geretourneerd naar zaful. Maar dat was ook nooit nodig want het past telkens prima. Voor mij kloppen de maten wel. Ik bestel altijd met de maattabel want ik stuur dus nooit iets retour maar dan moet je wel extra goed opletten met wat je bestelt.

    Door: Suzanne 03-12-2019
    Imani 11-05-2020

    hey, moest je ooit douanekosten betalen?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    leuke winkel, ik bestel hier vaak goedkope kleding

    Aantal keer besteld, leuke goedkope winkel
    Levertijd heel wisselend. ik had het een keer met 3 dagen in huis, max was voor mij 10 dagen. Vind ik best ok, voor die prijs... met gratis verzending

    kwaliteit wisselend, ik let nu altijd op de stoffen. veel is mooi en zit goed, maar soms zit er een shirtje ofzo tussen dat minder goed is. maar die zijn meestal het goedkoopst...

    heb nu een keer of 6 besteld hier denk ik in de laatste tijd...

    Door: marjorie vd velde 27-08-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Broekje, jurkjes

    Bestellen was al niet eenvoudig. Verpakking was netjes bij ontvangst. Pasvorm en maten waren niet zoals op de site vermeld. Retour procedure werkt niet, ze reageren nauwelijks of niet. Dit was een en nooit meer.

    Door: Liesbeth 24-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    Aankoop van totaal 73,55 euro tweemaal van bankrekening

    Hoe kan ik ZAFUL bereiken? Ik heb tweemaal betaald omdat zij foutmelding gaven... Is nu wel tweemaal van m'n bankrekening af en op m'n app staat m'n aankoop als failed... Nu ben ik zogezegd 140 euro ongeveer kwijt??? Kan dit zomaar??? Hoe bereik ik die grote organisatie? Hoe krijg ik mijn geld terug? Lijkt precies oplichterij

    Door: Febe S Hostens 20-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Bikini

    Ik heb een tijdje geleden een bikini besteld bij Zaful om uit te proberen. Was eerder binnen dan ik verwacht had.
    Ik had gewoon dezelfde maat gedaan die ik altijd had maar je kunt dus beter een maat groter nemen :)
    Zaful stuurde me na het bestellen een aantal mails, en in een daarvan stond ook het retoursproces. Ging eigenlijk best makkelijk, maar je moet wel even weten hoe het moet.
    Nu is het nog wachten op mijn geld, ik ben benieuwd!

    Door: Celine 18-02-2019
    anne 14-06-2019

    hallo heb jij je bikini kunnen terug sturen?? x

    Lieke 11-07-2019

    Hee, mijn bestelling is afgeleverd bij 'n local post office bij mij in de buurt, maar zoals je weet zijn er nogal veel services die de bestelling in Nederland verzenden zoals Post nl of dhl. Weet jij toevallig nog met welke service jouw pakketje werd bezorgd?

    Ilse 28-11-2019

    Ik heb ook artikelen om terug te zenden, maar dat proces is me helemaal niet duidelijk. Het moet terug naar Spanje ? via registeredmail ? Hoe heb jij het concreet gedaan

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    leuke kleding maar terugsturen moet je niet doen

    Voor de kerst had ik van alles besteld gelukkig paste het meeste me want ik had eerder dit jaar iets teruggestuurd en dat was echt super veel gedoe heel stom. maar ze zijn super goedkoop dus ik wil best een gokje wagen en anders gaat het gewoon weg. vind het wel een leuke winkel want het is goedkope kleren en wel allemaal leuk. maar je moet gewoon niet gaan ruilen want dat is niet zo chill. maar als iets een beetje wijd valt dan kun je het gewoon gokken~!

    Door: Sarah Maes 31-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    lievelingstrui lekker goedkoop

    mijn lievelingstrui komt van Zaful en is gelukkig na vele malen wassen nog steeds in perfecte staat. heeel blij mee en was maar 8 euro ofzo :D

    vind dit zelf een van de betere online winkels die goedkoop zijn. dat zijn er best veel maar die zijn niet allemaal erg goed. ik had ook iets bij shein besteld nou dat was echt super slechte kwaliteit

    zaful is lekker goedkoop. bestelling is telkens met een week ongeveer in huis..

    Door: Risha 22-09-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Uitverkoop

    In de uitverkoop een paar truien besteld - erg leuke website en nu met al die kortingen helemaal niet duur.

    Ik kende Zaful eerst niet maar zag een advertentie op Facebook en zo ben ik er gekomen en heb ik besteld

    Hoop dat mijn bestelling snel komt, maar ik ben bang dat ik nog even moet wachten. Ik heb afgelopen zaterdag besteld.

    Groetjes

    Door: Mireille Ham 08-11-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Help!

    Ik heb laatst een bikink gekocht maar als ik naar tracking info ga staat er dat er nog niks geupdate js dus ik weet niet hoe of waar mijn bikini is heegt iemand anders hiier ook problemen mee gehad? Ik wacht trouwens al een week maar ben bang het niet meer in huis te krijgen

    Door: ..... 15-04-2020
    ,. 10-05-2020

    heb ik ook indd, wacht al ruim twee weken...

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Bikini's

    Bestelling nooit ontvangen en super slechte service. Is nog de vraag of ik mijn geld terug krijg

    Door: Marcella van Bemmel 19-02-2020
    Ss 21-02-2020

    Ik heb dit ook

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Broeken

    Mijn zoon heeft voor 100,- een bestelling gedaan!
    Nooit aangekomen en op mijn mails word niet gereageerd!!!
    Deze jongen moet hier hard voor werken en was trots dit zelf te kunnen aanschaffen.

    Door: Mieke Mulder 10-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    Bestel NOOIT bij Zaful

    Let op mensen, bestel NOOIT bij Zaful. Ik probeer nu al 5 dagen om iets te retourneren maar ze reageren gewoon niet. Ik word van kastje naar de muur gestuurd. Super irritant en het bestede geld ben ik gewoon kwijt. Super slechte service. Zou hier NOOIT bestellen als ik jou was.

    Door: Eva 21-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Kleding

    Kleding besteld bij ZAFUL. Alles leek goed te gaan; bestelling kwam op tijd aan en kwaliteit van de kleding als verwacht.

    Retour sturen ging nogal moeilijk, hiervoor moest ik een ticket aanmelden die ik nergens kon vinden. Uiteindelijk (na lang zoeken) wel gevonden en gemeld dat ik wat producten retour wou sturen.

    Eerst vertelde ze mij dat ik maar 13 dollar terug kon krijgen van de 40?! Ging ik natuurlijk niet mee akkoord.

    Vervolgens heb ik mijn pakket op de post gedaan (weliswaar zonder track and trace, maar dacht dat niet nodig was aangezien nergens vermeld stond bij ZAFUL dit verplicht was).

    Pakket verzonden op 25-11-19 en volgens ZAFUL zou het pakketje er 10-25 dagen over doen om hun te bereiken, wat niet klopt aangezien op de PostNL website staat dat een pakket sturen van Nederland naar Spanje maar 3-5 werkdagen in beslag neemt. Maar oké, ik wachtte het wel af.

    Vervolgens na 25 dagen beweert ZAFUL mijn pakket nog steeds niet ontvangen te hebben (hiervoor moest ik zelf contact met ze opnemen) en moest ik wachten tot 27-01-20. Ik wacht inmiddels al bijna 2 maanden op mijn geld en voel me heel erg opgelicht! Ze bieden me nu aan (na weer zelf contact met hun opgenomen te hebben) om toch maar die 13 euro terug te storten.

    Ik wil het volledige bedrag terug!!! Door alles wat er inmiddels gebeurd is, voel ik me zeker opgelicht en heb ik het gevoel dat jullie mijn pakket wel ontvangen hebben. Er is nog nooit iets mis gegaan met Mijn verzending via PostNL!!!

    Ontvang je eindelijk een bericht van ZAFUL en moet je vervolgens weer 24 uur wachten op antwoord. Ga hier noooit meer wat bestellen. Raad het niemand aan!

    Door: T. Leeflang 21-01-2020
    Maria de lange 25-03-2020

    Hallo, hoelang duurde het voordat jou pakket binnen kwam?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    retourneren en nieuwe jurkje

    Ik had vorig jaar 1 x iets geretourneerd en dat duurde toen best lang maar ineens was het geld toch teruggestort. Maar het was echt maar 8 euro ofzo want het was maar 1 broek die niet zo goed paste.

    Nu had ik een nieuw jurkje gekocht en dat hoef ik gelukkig niet te retourneren want die zit superstrak!! Was ook maar iets van 10 euro

    Door: Moud 31-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    kerstjurkje

    heel mooi kerstjurkje voor de kerst besteld dit jaar. vandaag binnengekomen!! blij mee want was bang dat het te laat zou zijn want ik had het dit weekend pas besteld... Maar gelukkig op tijd! En het past gelukkig goed maar ik wist mijn maat ook gewoon.

    Door: Brendy 19-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    truitje vor 15 euro

    Blij met mijn bestelling: voor 15 euro een leuke truitje. gebreide stof met zachte stof. was in de aanbieding

    Door: Natasja 12-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    heeel veel leuke kleren hier en echt supergoedkoop!

    heeel veel leuke kleren hier en echt supergoedkoop!
    sommige zijn wel beetje snel stuk ofzo dat is minder leuk maar ik blijf hier gewoon kopen want je hebt hier dan voor echt 5 euro gewoon een leuk truitje en voor 10 euro een jurkje dat vind je niet zo snel toch??

    Door: lotta 12-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    paar keer besteld

    paar keer besteld bij zaful
    levertijden zijn steeds anders
    soms paar dagen soms twee weken
    maten vind ik meestal goed
    prijs is super goedkoop dus dan ben ik gauw blij

    ik stuur nooit iets terug want ik vind dat stom om te doen
    en niet goed voor milieu!!
    en het is zo goedkoop dus waarom zou je


    Door: nadia 29-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Schrijf zelf een review over Zaful

    Uw beoordeling


    FAQ

    Is Zaful een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 51 ervaringen geplaatst over Zaful. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.4 gekregen, waarbij 71% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Zaful actief?

    Zaful is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector Mode

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Zaful gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.