NederlandReview

    Ervaringen Zaful

    Wanneer je modieuze kleding wilt bestellen voor een lage prijs, dan kun je dankzij het internet wereldwijd terecht. Zo ook bij Zaful, een Chinees bedrijf met een zeer uitgebreid assortiment jurken, broeken, blouses, laarzen, etc. Naast de webshop hebben zij ook een uitgebreide blogpagina waar je inspiratie op kunt doen en je kunt ze volgen op de bekende social media kanalen. Over de ervaringen van klanten van deze webshop kun je hier lezen.

    Over Zaful


    Zaful is een online shop die de meest spannende, gewaagde en edgy mode voor de mannen en vrouwen van vandaag aanbiedt. Het assortiment schoenen, kleding en accessoires dat je bij hen kunt bestellen draait om trends, uitzonderlijke kwaliteit en design excellence. De collectie wordt samengesteld uit een aantal opkomende merken van nieuwe ontwerpers. Hiermee willen zij tegemoetkomen aan de behoefte van de échte fashionista’s. Zaful is eigendom van Hong Kong Bi'an Information Technology Co.limited en opereert vanuit China.

    250 EURO aan ZAFUL KLEDING | LEUK OF MEUK?

    Diensten


    De webshop van Zaful is opgesteld in het Engels, de Nederlandse taal is niet beschikbaar. Wel kun je de prijzen instellen op Euro’s. Je kunt de producten die ze aanbieden vinden in een aantal productcategorieën:

    NEW Women Dresses Sweaters Men Sports Swimwear Accesories SALE

    Het assortiment is zeer uitgebreid en de prijzen zijn erg laag. Houd wel rekening met een langere levertijd, aangezien de artikelen uit China worden verstuurd. De prijzen zijn al scherp en als je daarbij ook nog eens lid wordt van de Zaful Community, krijg je nog eens 10% extra korting.

    Maattabel

    Onderaan de pagina vind je bij Zaful een Size and Fit Guide. In deze maattabel voor mannen en vrouwen vind je de maatstellingen en afmetingen voor US, UK en EU. De maten vallen vaak anders dan je gewend bent namelijk en als iets niet past moet jij de kosten voor retourzending betalen.

    Levering en betaling


    De verzendkosten bij Zaful variëren erg, sommige items worden aangeboden met free shipping, normale zendingen worden gratis verzonden bij een besteding van meer dan $ 30,-, (iets meer dan € 25,-) en voor express leveringen is dat weer $ 99,-. Kijk wanneer je de bestelling klaar hebt staan in je virtuele winkelmand, dan zie je meteen wat jouw verzendkosten zullen worden. Je kunt je bestelling bij Zafur betalen via PayPal, Creditcard, Western Union, via iDeal of met een Zaful Gift Card.

    Klachten


    Als je een item terug wilt sturen omdat je je hebt bedacht of omdat het niet past dan moet je het eerst aanmelden voor terugzending. Je krijgt dan het aankoopbedrag terug, dus niet de kosten voor verzending en ook de kosten voor het retour zenden zijn voor jezelf. Ben je niet tevreden over het product omdat er iets aan mankeert? Geef dit dan door via het support centre, zij kijken of je een nieuw item of een terugbetaling ontvangt.

    Jouw mening over Zaful hier!


    Heb jij wel eens bij deze webwinkel besteld? Laat dan een review achter waarin je jouw ervaringen beschrijft. Zo kunnen andere klanten een beter beeld krijgen van deze webshop.

    Is het voordelig en slim om bij Zaful je nieuwe outfit te bestellen of duurt de levering wel erg lang en vallen de maten heel anders uit dan verwacht?

    Zaful
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (63)

    6
    60% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6.6
    Service
    rating
    5
    Prijs
    rating
    6.8
    Leveren
    rating
    5

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    totaal verschillende levertijden

    Totaal wisselende levertijden hier! Geeeen ideee waar dat aan ligt maar ik dacht ik geef het toch ff door!!
    Eerste keer was mijn bestelling er echt MEGASNEL, serieus met drie dagen ofzo
    dus ik dacht relax vaker doen, want ik had veel langer gedacht (staat op hun website). maar de tweede keer duurde het juist HEEL lang ik geloof wel minstens drie weken (of ik was ongeduldig.... ). en nu de derde keer dat ik wat had besteld was het er met een weekje gewoon, dat had ik juist de eerste keer verwacht.
    beniewd naar de volgende keer, er is geen peil op te trekken merk ik

    gewoon niet bestellen als je haast hebt ofzo
    maar ze zijn enorm goedkoop en ik krijg altijd wel ergens nog meer korting met een aanbieding van ze dus tja ik vind het een leuke winkel maar je weet niet precies hoe lang het erover doet als je dus gaat bestellen maar ik vind dat zelf niet supererg hoor verder ik vind het altijd leuk om pakjes te krijgen hihihihi nou doei!!

    Door: Melisssss25-01-2018
    Jenna05-04-2020

    Ik heb een vraagje hoelang duurt het voordat er iets binnenkomt? 😂

    Romy Starreveld21-07-2020

    10-25 dagen

    Dalí08-10-2020

    Ik heb gisteren wat besteld maar nog geen email binnen gehad qua bevestiging is dat normaal?!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Kleren besteld bij Zaful

    Ik had wat kleren besteld bij Zaful en wist niet wat ik kon verwachten qua levertijd enzo
    Mijn pakje was met een weekje in huis en het was wel netjes verpakt. Niet in een doos, maar in een zak en elk kledingstuk netjes verpakt in een aparte tas en netjes opgevouwen met een tussenpapier.

    Kwaliteit is mooier dan ik eerlijk gezegd had gedacht, de stoffen zijn erg zacht en alles ziet er netjes uit, geen slijtage ofzo. Het komt allemaal uit China zag ik, dus ik ben best wel tevreden met de toch snelle levertijd en nette verpakking.

    Het was ook niet duur allemaal, ik was in totaal minder dan 40 euro kwijt aan meerdere kledingstukken, inclusief twee truien!

    Door: Margje de Wind16-11-2017
    Sandra20-02-2020

    Zaful is een scam. Ik zou hier NIET bestellen! Ik heb 20 bikini's besteld om te passen te vergelijken. Kwaliteit van elk stuk was bar slecht, Ik wilde alle 20 stuks retourneren. Onmogelijk! Klantenservice is niet te bereiken, niet telefonisch bereikbaar. Ik was totaal 250 euro kwijt aan rotzooi, en ik heb dit niet kunnen retourneren. Slechtste service ooit! Goedkoop ja, maar echt crap! Zonde van je geld.

    A08-04-2020

    @sandra. In hun beleid staat inderdaad dat onder andere bikini's niet geretourneerd kunnen worden...

    Sjorris16-06-2020

    Wie besteld er dan ook 20? Probeer je een bedrijf failliet te krijgen ofz..

    Simone22-06-2020

    Je kunt niets los retourneren. Alleen de hele bestelling. En dat moet je dan wel zelf betalen. Oplichters zijn het😡

    kliertje11-08-2020

    Ik krijg maar de helft terug van mijn bestelling, omdat ze shippingkosten eraf hebben getrokken. En dat terwijl mijn pakketje nooit aan is gekomen...

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Drie keer besteld bij Zaful

    Drie keer hier besteld in het afgelopen jaar. Telkens gewoon aangekomen, maar soms wel wat laat, maar dat staat er ook bij op de website.

    levertijd bij mij steeds rond de 10 werkdagen.

    Ik stuur uit principe nooit kleding retour. Ik vind het constant bestellen van kleding al genoeg. Dus ook nooit geretourneerd naar zaful. Maar dat was ook nooit nodig want het past telkens prima. Voor mij kloppen de maten wel. Ik bestel altijd met de maattabel want ik stuur dus nooit iets retour maar dan moet je wel extra goed opletten met wat je bestelt.

    Door: Suzanne03-12-2019
    Imani11-05-2020

    hey, moest je ooit douanekosten betalen?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    leuke winkel, ik bestel hier vaak goedkope kleding

    Aantal keer besteld, leuke goedkope winkel
    Levertijd heel wisselend. ik had het een keer met 3 dagen in huis, max was voor mij 10 dagen. Vind ik best ok, voor die prijs... met gratis verzending

    kwaliteit wisselend, ik let nu altijd op de stoffen. veel is mooi en zit goed, maar soms zit er een shirtje ofzo tussen dat minder goed is. maar die zijn meestal het goedkoopst...

    heb nu een keer of 6 besteld hier denk ik in de laatste tijd...

    Door: marjorie vd velde27-08-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Kleren voor mijn kinderen

    Pluspunt:
    - klantenservice: staat je snel te woord, maar niet telefonisch

    Minpunten:
    -kwaliteit van de kleren komen niet overeen met de foto's
    -Invoerrechten moet je zelf betalen
    -retourneren van kledingstukken gaat moeizaam: Afgeprijsde kleren kan je niet retourneren, je moet een hele klachten procedure nalopen

    Advies lees hun voorwaarde voordat je een bestelling doet, want goedkoop is duurkoop.

    Door: Ettiene 29-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    kleren

    Ik ben nog nooit in mijn leven zo slecht behandeld als bij Zaful. Ik betaalde extra geld zodat mijn bestelling snel zou aankomen op mijn vakantiebestemming, maar is nooit aangekomen. Ik heb in die tijd meerdere keren contact opgenomen met Zaful en zij bleven zeggen dat ik moest wachten. Bij thuiskomst blijkt dat het bij douane lag en dat ik contact met ze moest opnemen, maar omdat Zaful te lui was dat te checken, bleven ze daar dus. DIt was weken geleden. Sindsdien probeer ik mijn geld terug te krijgen. Elke keer krijg ik een ander verhaal; ik moet wachten, ik moet mn pakket ophalen in Griekenland; en vandaag kreeg ik te horen dat douane mn pakketje heeft vernietigd en dat Zaful daar niks aan kan doen, dus van de 150 euro kan ik nog 30 euro terugkrijgen. NOOIT BESTELLEN HIER! Ze nemen je niet serieus. Echt niet.

    Door: Stephan10-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Bikini

    Ik heb een tijdje geleden een bikini besteld bij Zaful om uit te proberen. Was eerder binnen dan ik verwacht had.
    Ik had gewoon dezelfde maat gedaan die ik altijd had maar je kunt dus beter een maat groter nemen :)
    Zaful stuurde me na het bestellen een aantal mails, en in een daarvan stond ook het retoursproces. Ging eigenlijk best makkelijk, maar je moet wel even weten hoe het moet.
    Nu is het nog wachten op mijn geld, ik ben benieuwd!

    Door: Celine18-02-2019
    anne14-06-2019

    hallo heb jij je bikini kunnen terug sturen?? x

    Lieke11-07-2019

    Hee, mijn bestelling is afgeleverd bij 'n local post office bij mij in de buurt, maar zoals je weet zijn er nogal veel services die de bestelling in Nederland verzenden zoals Post nl of dhl. Weet jij toevallig nog met welke service jouw pakketje werd bezorgd?

    Ilse28-11-2019

    Ik heb ook artikelen om terug te zenden, maar dat proces is me helemaal niet duidelijk. Het moet terug naar Spanje ? via registeredmail ? Hoe heb jij het concreet gedaan

    wie helpt mij zaful adres juistbin te voeren?en via welke vervoerder?ze geven aan niet via DHL ,UPS en Fd Ex....het adres is beet je raar18-06-2020

    Hoe voer je dit in???

    adres van zaful18-06-2020

    Hoe Is dit de naam?...postcode?

    adres van zaful18-06-2020

    Hoe Is dit de naam?...postcode?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    leuke kleding maar terugsturen moet je niet doen

    Voor de kerst had ik van alles besteld gelukkig paste het meeste me want ik had eerder dit jaar iets teruggestuurd en dat was echt super veel gedoe heel stom. maar ze zijn super goedkoop dus ik wil best een gokje wagen en anders gaat het gewoon weg. vind het wel een leuke winkel want het is goedkope kleren en wel allemaal leuk. maar je moet gewoon niet gaan ruilen want dat is niet zo chill. maar als iets een beetje wijd valt dan kun je het gewoon gokken~!

    Door: Sarah Maes31-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    lievelingstrui lekker goedkoop

    mijn lievelingstrui komt van Zaful en is gelukkig na vele malen wassen nog steeds in perfecte staat. heeel blij mee en was maar 8 euro ofzo :D

    vind dit zelf een van de betere online winkels die goedkoop zijn. dat zijn er best veel maar die zijn niet allemaal erg goed. ik had ook iets bij shein besteld nou dat was echt super slechte kwaliteit

    zaful is lekker goedkoop. bestelling is telkens met een week ongeveer in huis..

    Door: Risha 22-09-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Uitverkoop

    In de uitverkoop een paar truien besteld - erg leuke website en nu met al die kortingen helemaal niet duur.

    Ik kende Zaful eerst niet maar zag een advertentie op Facebook en zo ben ik er gekomen en heb ik besteld

    Hoop dat mijn bestelling snel komt, maar ik ben bang dat ik nog even moet wachten. Ik heb afgelopen zaterdag besteld.

    Groetjes

    Door: Mireille Ham08-11-2017
    heeft u het inmiddels al ontvangen07-09-2020

    heeft u het al ontvangen

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Jurkjes, rokjes, topjes

    Dit is echt een waarschuwing.
    Van onze bestellingen in maart paste maar een paar artikelen. Deze hebben wij retour gestuurd en tot nu nog steeds geen betaling ontvangen. Het enige wat de klantenservice van Zaful doet is vertragen. Het duurde 2 1/2 maand voordat we eindelijk een retouradres kregen. Ze vragen namelijk steeds eerst of je voor minder geld de kleding toch wilt houden. En nu wachten we alweer 2 maanden op betaling. Eerst bleek na lang aanhouden dat ze alleen geld konden terugstorten op een PayPal account. Weer een maand verder en nu beweren ze dat het geld eind juni is overgemaakt ??? Met als bewijs een zelfgemaakt overzicht met daarop de naam van mijn dochter en het bedrag.
    Mijn conclusie is dat dit bedrijf een heel aardig team heeft samengesteld met als enige opdracht je zo lang aan het lijntje te houden dat je of vergeet dat je nog geld terugkrijgt van ze of het zelf gewoon opgeeft....

    Door: Cilia 07-09-2020
    Cilia08-09-2020

    Even ter aanvulling. Vanochtend bericht van Zaful ontvangen. Nu blijkt dat zij de refund op 1 juli al overgemaakt hadden op de originele bankrekening van mijn dochter ipv PayPal. Aangezien dit de rekening is van mijn dochter en Zaful eerder heel duidelijk had aangegeven dat refunds echt niet op de originele betaalrekening teruggestort konden worden, had ik deze niet meer gecheckt. Heel blij dat het nu opgelost is. Je hebt alleen wat geduld nodig. Positief voor Zaful is dat ze nog een hoop kunnen verbeteren aan hun retourbeleid ;)

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Bikini's

    In maart bikini's besteld.
    Nooit geleverd. Geschil bij PayPal voorgelegd.
    Vooralsnog niet opgelost.

    Door: C.B.Stam27-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    4 bikini’s

    Super leuke bikini’s!!
    Helaas van 3 de top te klein maar broekjes passen perfect en eentje past ook goed!! Helaas van de topjes je moet niet een L bestellen als je D cup hebt dan zijn ze nog te klein

    Door: Cheyenne07-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Kleding

    Waardeloos, in de app zijn de verkoopvoorwaarden slecht te vinden. Blijkt dat goederen die kwijt zijn worden niet vergoed, over een pakket van €100 moet €50 invoerrechten worden betaald, en ze zijn niet bereikbaar.
    Nooit meer...

    Door: V05-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    bikini's

    waardeloos!! retouren? nergens te vinden...nooit meer bestellen

    Door: Karlijn30-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    Goedkoop=duurkoop

    Goedkoop, maar weet nu waarom. Retourneren is niet mogelijk dus kleding toch nog duurkoop. Geven niet thuis of schepen je af met 30 % wat je dan weer bij hen moet besteden😂 ammenooitniet!!
    Slecht zeg!!

    Door: Simone22-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Kleding

    Besteld en na 2 maanden nog niks binnen contact gezocht, ze hadden het terug gestuurd en moest toen opnieuw betalen om het toch te laten versturen. Geld kon ik niet terug krijgen.

    Door: Isabelle20-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    10 kleding stukken

    Vorige week kleren besteld bij elkaar €127,05 staat dat ik het 6 augustus binnen krijg hoop dat dit een grap is zit vooral zomer kleding bij, daar gaat me geld.

    Door: Brenda15-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    Kleding

    Ik heb op 10 mei kleding besteld ik ben nu 6 weken aan het wachten en het is er nog steeds niet dus komt mijn pakketje überhaupt nog..........

    Door: Henk08-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    kleding

    zee slecht, de qualiteit was verschrikkelijk, de stof was heel dun. bij een jurk vielen er meteen knopjes van af toen ik het uit de pakket haalde. op de fotos lijken de producten heel mooi maar toen ik zee kreeg waren de kleuren veel vager en was het model anders.

    Door: Adelina Shalapinina08-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over Zaful

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Zaful een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 63 ervaringen geplaatst over Zaful. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 60% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Zaful actief?

    Zaful is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Zaful gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.