Ervaringen Zaful

Wanneer je modieuze kleding wilt bestellen voor een lage prijs, dan kun je dankzij het internet wereldwijd terecht. Zo ook bij Zaful, een Chinees bedrijf met een zeer uitgebreid assortiment jurken, broeken, blouses, laarzen, etc. Naast de webshop hebben zij ook een uitgebreide blogpagina waar je inspiratie op kunt doen en je kunt ze volgen op de bekende social media kanalen. Over de ervaringen van klanten van deze webshop kun je hier lezen.

Over Zaful


Zaful is een online shop die de meest spannende, gewaagde en edgy mode voor de mannen en vrouwen van vandaag aanbiedt. Het assortiment schoenen, kleding en accessoires dat je bij hen kunt bestellen draait om trends, uitzonderlijke kwaliteit en design excellence. De collectie wordt samengesteld uit een aantal opkomende merken van nieuwe ontwerpers. Hiermee willen zij tegemoetkomen aan de behoefte van de échte fashionista’s. Zaful is eigendom van Hong Kong Bi'an Information Technology Co.limited en opereert vanuit China.

Diensten


De webshop van Zaful is opgesteld in het Engels, de Nederlandse taal is niet beschikbaar. Wel kun je de prijzen instellen op Euro’s. Je kunt de producten die ze aanbieden vinden in een aantal productcategorieën:

NEW Women Dresses Sweaters Men Sports Swimwear Accesories SALE

Het assortiment is zeer uitgebreid en de prijzen zijn erg laag. Houd wel rekening met een langere levertijd, aangezien de artikelen uit China worden verstuurd. De prijzen zijn al scherp en als je daarbij ook nog eens lid wordt van de Zaful Community, krijg je nog eens 10% extra korting.

Maattabel

Onderaan de pagina vind je bij Zaful een Size and Fit Guide. In deze maattabel voor mannen en vrouwen vind je de maatstellingen en afmetingen voor US, UK en EU. De maten vallen vaak anders dan je gewend bent namelijk en als iets niet past moet jij de kosten voor retourzending betalen.

Levering en betaling


De verzendkosten bij Zaful variëren erg, sommige items worden aangeboden met free shipping, normale zendingen worden gratis verzonden bij een besteding van meer dan $ 30,-, (iets meer dan € 25,-) en voor express leveringen is dat weer $ 99,-. Kijk wanneer je de bestelling klaar hebt staan in je virtuele winkelmand, dan zie je meteen wat jouw verzendkosten zullen worden. Je kunt je bestelling bij Zafur betalen via PayPal, Creditcard, Western Union, via iDeal of met een Zaful Gift Card.

Klachten


Als je een item terug wilt sturen omdat je je hebt bedacht of omdat het niet past dan moet je het eerst aanmelden voor terugzending. Je krijgt dan het aankoopbedrag terug, dus niet de kosten voor verzending en ook de kosten voor het retour zenden zijn voor jezelf. Ben je niet tevreden over het product omdat er iets aan mankeert? Geef dit dan door via het support centre, zij kijken of je een nieuw item of een terugbetaling ontvangt.

Jouw mening over Zaful hier!


Heb jij wel eens bij deze webwinkel besteld? Laat dan een review achter waarin je jouw ervaringen beschrijft. Zo kunnen andere klanten een beter beeld krijgen van deze webshop.

Is het voordelig en slim om bij Zaful je nieuwe outfit te bestellen of duurt de levering wel erg lang en vallen de maten heel anders uit dan verwacht?

Zaful
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (37)

6,8
76% Zou hier weer kopen!

Bestellen

7,6

Service

5,8

Prijs

7,8

Leveren

5,8

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Div. Kleding.

Alleen maar min punten..
Wat een oplichters.
Bestel hier nooit wat, er is niks aangekomen, al zeggen hun van wel. Probeer mijn geld terug te krijgen, maar je krijgt alleen reactie dat ze het aan het uitzoeken zijn (al wekenlang) of je nog even geduld hebt!!
Ze zeggen dat het ERGENS in Nederland bezorgd is??
Vuile oplichters, geen andere woorden voor.

Door: Bianca23-08-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

3 bikini’s

Laatst 3 bikini’s besteld op Zaful. Ze kwamen keurig na 2 weken aan, alle 3 tegelijk en zagen er goed uit net als op de foto’s. De bikini’s zaten goed maar vielen wel wat klein, in had maat S en daar zaten de broekjes goed maar de tops iets te klein met 32D ik had ook een M besteld die zat helemaal goed dus zeker voor herhalings vatbaar!!

Door: Julia Rambonnet (ik Dus)14-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8,5

bikini's

Ik heb vier bikini's besteld die werden verzonden in twee zendingen. Een zending is binnengekomen en de andere is afgeleverd bij een local post office. Echter zijn er in Nederland veel bedrijven die verzendingen versturen, zoals Postnl, dhl, ups etc. Weet iemand van welke service Zaful gebruik maakt, zelf kunnen ze niks terug vinden hierover in hun systeem???

Door: Lieke11-07-2019
Reem Talib20-07-2019

Ik heb twee bestellingen gedaan van circa €70 Niks is binnen gekomen. Ik heb contact met ze genomen en ze zeiden dat het bij een local post office en ik moet contact me ze opnemen. Het is gewoon een oplichting bedrijf

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
4

Bikini en zonnebril

Het pakketje wachten we al ruim 2 maanden op. Blijkt verkeerd adres. Heb al 5 x Zaful support dit probleem aangegeven maar krijg continu zelfde antwoord dat het opnieuw verstuurd wordt en daarbij nog steeds het foute adres. Zit zeker een robot daar.????

Door: K Koopman04-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
4,5

Badkleding

Ik weet niet waar iedereen zo moeilijk over doet maar ik heb geen enkel probleem gehad met badkleding kopen het is echt een TOPSITE!!!

Door: Lientje van beek30-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Betaalde items niet eens op voorraad

Vreselijk.

Een aantal weken terug heb ik bikini's besteld die niet eens 'in stock' waren. Hier kreeg ik na de betaling pas een lullig e-mailtje van. Ik heb contact opgenomen met de customer service en ze hebben beloofd de items meteen op te sturen 'mochten' ze het nog terug op voorraad krijgen. Het geld kunnen ze dan ook niet terug geven omdat de kans dat ik de items nog binnen krijg er nog in zit. Top! (not)

Door: Rooze Dongen16-05-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
4,5

Bestelling nog steeds niet gekregen

In maart 2 bikini's besteld en nog steeds niks gekregen????Wel betaald.????

Door: De jong12-05-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4

Nooit ontvangen

Ik kreeg bericht dat het pakketje aangekomen was. Ik weet niet waar het is aangekomen, niet bij mij in ieder geval. Maar verwacht geen hulp, ongeduldig en geïrriteerd telefoon personeel. Je mag zelf contact opnemen met van alles en nog wat (waar niemand op reageert)
Ik koop nooit meer bij zaful. Goedkoop werd duurkoop omdat ik geen geld terug krijg en niks binnen heb gekregen.

Door: Mies08-05-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
2

Onbetrouwbaar bedrijf

Gisteren een bikini besteld via een Facebook advertentie. Daar begint het eigenlijk al. Er staat een code bij en er wordt geadverteerd dat je shippingkosten met deze code vervallen (dus gratis verzenden). Bij bestelling bleek dit niet waar te zijn, dit is pas vanaf een E 49,00 bestelling. Wat in mijn ogen al aardig misleidend is in de advertentie. Vervolgens krijg je een dag later een bericht van de klantenservice dat de bikini (in geen enkele kleur) meer voorradig is. Waarschijnlijk komt deze bij hun tussen de 7-14 werkdagen binnen, waarna deze nog geshipt moet worden. Gokje is dat deze dan ongeveer 1,5 maand onderweg is. Maar nu komt het.. Je krijgt geen geld terug. Je mag alleen totaal andere bikini bestellen, of wachten. Wat een misleiding, er stond gisteren op de website helemaal niet aangegeven dat deze bikini niet op voorraad was, er was volgens de website juist wel voorraad. Een tip: bestel hier niet! Waarschijnlijk ben ik mijn geld kwijt.

Door: Marjolijn30-04-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Nooit ontvangen!!

Ik heb voor de eerste keer ooit besteld al weken terug en ik heb nog steeds niks ontvangen. Ik heb twee mails gestuurd en een bericht via Instagram en krijg geen reactie. Ik heb dus sterk het gevoel dat ik ben opgelicht. Ik heb ook geprobeerd in te loggen maar mijn wachtwoord doet het niet en als ik een nieuwe aanvraag via de mail krijg ik niks binnen. Kortom een hele hoop gedoe drama geld en niks binnen.

Door: Brenda28-04-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
2,5

mega goedkope kleren wisselende kwaliteit

Kwaliteit is wisselend. Soms heel goed, soms echt bagger.
Maar wel echt mega goedkoop. Gewoon soms maar een paar euro.
Ik vind het een leuke winkel om dingen uit te proberen.

Door: Sylvie Janssen11-04-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8,5

Bikini

Ik heb een tijdje geleden een bikini besteld bij Zaful om uit te proberen. Was eerder binnen dan ik verwacht had.
Ik had gewoon dezelfde maat gedaan die ik altijd had maar je kunt dus beter een maat groter nemen :)
Zaful stuurde me na het bestellen een aantal mails, en in een daarvan stond ook het retoursproces. Ging eigenlijk best makkelijk, maar je moet wel even weten hoe het moet.
Nu is het nog wachten op mijn geld, ik ben benieuwd!

Door: Celine18-02-2019
anne14-06-2019

hallo heb jij je bikini kunnen terug sturen?? x

Lieke11-07-2019

Hee, mijn bestelling is afgeleverd bij 'n local post office bij mij in de buurt, maar zoals je weet zijn er nogal veel services die de bestelling in Nederland verzenden zoals Post nl of dhl. Weet jij toevallig nog met welke service jouw pakketje werd bezorgd?

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8,5

Bikini's

Ik vind de bikini's daar erg leuk, ik vind dat soort bikini's nergens anders. Maar ik ben bang dat als ik het koop dat ik het niet pas of het is niet leuk. Ik zie iedereen klagen over het terug sturen en dat kan dan niet. Heeft er iemand tips of weet iemand een goede site met dat soort bikini's?

Door: Julia19-01-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
7

Pakketje van Zaful

Gisteren mijn pakketje van Zaful ontvangen - ik had op 1 januari kleding besteld . vond ik best wel snel, had ik niet verwacht!
Meeste dingen zijn echt perfect, sommige vallen een beetje klein zoals een broek die ik had gekocht. Maar het past wel allemaal dus ik ben er blij mee!!

Door: Bo Hendriks07-01-2019
Kick huis in t veld14-01-2019

Ik heb een vraag ik wil wat bestellen maar als ik naar mijn winkelwagen ga staat er dat ik niet in hun bereik van bezorgen terwijl als ik hier kijk hebben anderen het blijkbaar wel kunnen bestellen

Manon01-04-2019

Vraagje, hoe zit het met de douanekosten bij Zaful?

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8,5

leuke kleding maar terugsturen moet je niet doen

Voor de kerst had ik van alles besteld gelukkig paste het meeste me want ik had eerder dit jaar iets teruggestuurd en dat was echt super veel gedoe heel stom. maar ze zijn super goedkoop dus ik wil best een gokje wagen en anders gaat het gewoon weg. vind het wel een leuke winkel want het is goedkope kleren en wel allemaal leuk. maar je moet gewoon niet gaan ruilen want dat is niet zo chill. maar als iets een beetje wijd valt dan kun je het gewoon gokken~!

Door: Sarah Maes31-12-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8,5

goedkope kleding

lekker goedkoop
wisselende kwaliteit
met een weekje in huis

Door: Melany Bruin16-10-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8,5

lievelingstrui lekker goedkoop

mijn lievelingstrui komt van Zaful en is gelukkig na vele malen wassen nog steeds in perfecte staat. heeel blij mee en was maar 8 euro ofzo :D

vind dit zelf een van de betere online winkels die goedkoop zijn. dat zijn er best veel maar die zijn niet allemaal erg goed. ik had ook iets bij shein besteld nou dat was echt super slechte kwaliteit

zaful is lekker goedkoop. bestelling is telkens met een week ongeveer in huis..

Door: Risha 22-09-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

leuke winkel, ik bestel hier vaak goedkope kleding

Aantal keer besteld, leuke goedkope winkel
Levertijd heel wisselend. ik had het een keer met 3 dagen in huis, max was voor mij 10 dagen. Vind ik best ok, voor die prijs... met gratis verzending

kwaliteit wisselend, ik let nu altijd op de stoffen. veel is mooi en zit goed, maar soms zit er een shirtje ofzo tussen dat minder goed is. maar die zijn meestal het goedkoopst...

heb nu een keer of 6 besteld hier denk ik in de laatste tijd...

Door: marjorie vd velde27-08-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

Vre-se-lijk

Zaful lijkt een top site, je kunt gemakkelijk bestellingen plaatsen en ontvangt het met ongeveer 2 weken.
Maar terugsturen is echt ónmogelijk! Na uren rondzoeken op de site blijkt dat je gewoon niets kunt terugsturen, want je kunt het ordernummer niet meer typen. In kleine lettertjes staat dat badkleding niet teruggestuurd kan worden.
Kortom: bestel hier NOOIT wat!

Door: Ellen26-07-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4

Levering

Ik kreeg mijn pakketje binnen ongeveer een welke binnen. Zelf had ik tien kledingstukken gekocht, waaronder 2 bikini’s. Alle twee de bikini’s waren niet goed, dus ik wilde ze terug sturen. Jeetje wat was dat een gedoe zeg! De kleren waren wel makkelijk terug te sturen. Conclusie: leuke en goede site voor kleding, maar badkleding moet je daar niet bestellen

Door: Annemiek25-07-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
7

Retouneren zonder problemen

Ik weet niet waar iedereen zo moeite mee heeft. retourneren ging echt prima! Niks mis mee. Doe het vaker en gaat prima.

Door: Jackie13-06-2018
Nani18-06-2019

Hoe heb je dit gedaan?? Lukt mij echt niet....

M26-07-2019

naar welk adres heb j het teruggestuurd?

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

Spijt van, veel extra meisten betalsn!!

Ik had best wat besteld bij zaful. Ik zag hele leuke dingen. Toen ik het betaalde zag het er allemaal goed uit. Ik had ongeveer 5 bikini’s en 4 jumpsuits besteld.
Ik heb bijna 2 weken gewacht, na 2 weken kreeg ik een pakketje binnen met maar 2 bikini’s en om het pakketje te kunnen ontvangen heb ik 50 EURO bij moeten betalen ??!!?!! Een week later krege ik weer een pakketje met 3 dezelfde jumpsuits en 1 bikini. Weer wat later kreeg ik nog een pakketje met 2 bikini’s en meer ik ook weer 20 EURO bijbetalen ?! Uiteindelijk heb ik wel alles binne gekregen alleen bijna alles was een van erg slechte kwaliteit,...

Door: Maxime04-06-2018
Sabine19-06-2019

Waarom moest je 50 euro bij betalen? En wanneer moest dat, toen je het ontving?

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3

Geen retour mogelijk

Onmogelijk gebleken te retorneren, wel heel makkelijk te bestellen. 3 dagen gepoogd in contact te komen echter niet gelukt.

Door: Huei10-05-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
6,5

Retouren geen probleem

Alhoewel het een engelse site is was ik een beetje wantrouwend, vooral met terugsturen. Uiteindelijk toch meerdere setjes gekocht zodat ik wat te kiezen had. Retouren bleek uiteindelijk geen probleem. Ik heb ongeveer 50% teruggestuurd (niet de goede maat of niet leuk) maar de rest was erg leuk. Ze deden niet moeilijk. Ong 2 weken later geld terug dus goede ervaring.

Door: Valerie07-05-2018
Anjo11-03-2019

Hoi! Hoe heb je het pakket geretourneerd?

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

retour sturen

De kleren waren spoedig ontvangen, echter op 1 stuk allemaal veel te klein. Terwijl ik toch de check op hun site heb uitgevoerd. Om het retour te sturen is een crime. Ik kon de ordernummer niet eens in het vakje ordernummer zetten. Uiteindelijk lukte me dat via een omweg (in de eerste selectie een heel andere onderwerp selecteren en dan daarna het juiste). Maar toen kwam de order niet te voorschijn.
Via email van support afdeling heb ik contact gezocht, ze antwoorden wel, echter niet op de vraag die ik stelde. Ik weet nog steeds niet hoe ik het terug moet sturen.
Weten jullie het? Vind het een waardeloos site, maar had ik kunnen weten als ik wat oplettender was geweest.

Door: H Bakker04-04-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
5,5

Perfect

Love the products they sell for a reasonable price. Quality is always fine. Shipping takes some time, but if you consider the price I can recommend Zaful to everyone.

Door: Christiaan Ritskes19-03-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

Terugsturen was lastig

Heb een paar keer moeten leuren om spullen terug te kunnen sturen. Wat me (pas) na 4 dagen lukte. Wat ik gehouden heb was wel ok trouwens. Maar of ik er nog een keer koop...weet ik niet. Bij miskopen ben je dus ff bezig.

Door: Mariska Vuist24-02-2018
alisia06-07-2018

hoe lang duurde het voor je je spullen binnenkreeg, en hoveel had je intotaal ervoor betaald?

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
7

Ondanks wat problemen, wel goed

Allereerst; ik wordt een beetje moe van alle popups bij zaful (10% off...chat met ons etc) - als ik wil kopen, koop ik wel en anders niet. 2e; je moet af en toe langer wachten op je leveringen. Maar uiteindelijk; wel goeie spullen en dan zeker stukkie goedkoper dan elders. Dus uiteindelijk, met wat geduld heb je wat je hebben wilt.

Door: Larissa30-01-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8

Tegenvaller

Bestellen ging makkelijk, daarna één grote tegenvaller. Dik 4 weken gewacht en nu mijn jasje binnen is blijkt het én veel kleiner dan in de tabel aangegeven en de rits is scheef geplaatst waardoor het hele jasje scheef valt.
Voor mij een keer maar nooit weer.

Door: Mo27-01-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3,5

totaal verschillende levertijden

Totaal wisselende levertijden hier! Geeeen ideee waar dat aan ligt maar ik dacht ik geef het toch ff door!!
Eerste keer was mijn bestelling er echt MEGASNEL, serieus met drie dagen ofzo
dus ik dacht relax vaker doen, want ik had veel langer gedacht (staat op hun website). maar de tweede keer duurde het juist HEEL lang ik geloof wel minstens drie weken (of ik was ongeduldig.... ). en nu de derde keer dat ik wat had besteld was het er met een weekje gewoon, dat had ik juist de eerste keer verwacht.
beniewd naar de volgende keer, er is geen peil op te trekken merk ik

gewoon niet bestellen als je haast hebt ofzo
maar ze zijn enorm goedkoop en ik krijg altijd wel ergens nog meer korting met een aanbieding van ze dus tja ik vind het een leuke winkel maar je weet niet precies hoe lang het erover doet als je dus gaat bestellen maar ik vind dat zelf niet supererg hoor verder ik vind het altijd leuk om pakjes te krijgen hihihihi nou doei!!

Door: Melisssss25-01-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

lekker goedkoop en ook snel in huis

huh mijn pakje was er gewoon best wel snel eigenlijk. zeker niet meer dan 5 dagen!
Ik vind de kwaliteit prima en het was uitverkoop dus ik heb er echt mega weinig voor betaald haha
een jurkje die maar 12 euro was nu, een trui voor 15 en nog wat armbandjes en oorbellen voor een paar euro
leuke winkel!!!

Door: Janna Barend09-01-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

cadeautjes bij bestelling maar ook langzame levering

Ik kreeg allemaal cadeautjes bij mijn bestelling, zoals oorbellen en een haarspeld. Heel leuk allemaal! Maar wel balen dat mijn bestelling er zo'n twee weken over moest doen om mijn deur te vinden. Gelukkig wel nèt op tijd voor de kerstdagen (gisteren aangekomen!), want ik had dingetjes voor de kerst besteld.

Door: Jolande deSmet22-12-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
7,5

lang gewacht maar blij met mijn bestelde kleren

ik moest best wel lang wachten op mijn pakje - ik denk wel bijna 3 weken in totaal maar weet het niet precies
maar nu het is gearriveerd ben ik wel tevreden, het past allemaal goed, zowel mij als mijn vriend. ik heb een jurkje gekocht, voor de zomer, maar het was nu heel goedkoop. en twee overhemden voor mijn vriend, die passen gelukkig ook prima en zijn mooi afgewerkt.

Door: Laura Hendriks20-12-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8

slechte maataanduiding

Leuke spullen gekocht (dacht ik) Niet te spreken over de maat (ben altijd M maar nu ineens L ofzo??) dus dat werd hem niet. Wel makkelijk terug sturen, dat wel.

Door: Marieke17-12-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
6

kortingsbon en gratis verzendkosten

Toen ik had besteld bij Zaful kreeg ik daarna een dikke kortingsbon met 28 dollar korting EN gratis verzendkosten dus toen heb ik nog een keer besteld, scheelt echt veel en ze zijn al niet zo duur en hebben veel aanbiedingen.
Levertijd is wel langer dan met winkels in Nederland, ik had mijn pakketje met een week pas in huis.

Door: Benthe Tichelen27-11-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8,5

Kleren besteld bij Zaful

Ik had wat kleren besteld bij Zaful en wist niet wat ik kon verwachten qua levertijd enzo
Mijn pakje was met een weekje in huis en het was wel netjes verpakt. Niet in een doos, maar in een zak en elk kledingstuk netjes verpakt in een aparte tas en netjes opgevouwen met een tussenpapier.

Kwaliteit is mooier dan ik eerlijk gezegd had gedacht, de stoffen zijn erg zacht en alles ziet er netjes uit, geen slijtage ofzo. Het komt allemaal uit China zag ik, dus ik ben best wel tevreden met de toch snelle levertijd en nette verpakking.

Het was ook niet duur allemaal, ik was in totaal minder dan 40 euro kwijt aan meerdere kledingstukken, inclusief twee truien!

Door: Margje de Wind16-11-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8,5

Uitverkoop

In de uitverkoop een paar truien besteld - erg leuke website en nu met al die kortingen helemaal niet duur.

Ik kende Zaful eerst niet maar zag een advertentie op Facebook en zo ben ik er gekomen en heb ik besteld

Hoop dat mijn bestelling snel komt, maar ik ben bang dat ik nog even moet wachten. Ik heb afgelopen zaterdag besteld.

Groetjes

Door: Mireille Ham08-11-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8,5

Schrijf zelf een review over Zaful

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)