NederlandReview

    Ervaringen Yumeko

    Een goed of een slecht bedrijf? Lees het hier. Yumeko is een bedrijf wat zich richt op meer zachtheid in de wereld. Het is een online shop en woonwinkel waar je terecht kunt om verschillende zaken kunt aanschaffen rondom bedden, dekens, matrassen en ook dekbedden. Het gaat onder andere om eco bed- en badgoed van Yumeko.

    Over Yumeko

    Ymeko brengt meer zachtheid in de wereld. Ze geloven in zachtheid en willen graag meer ontspannenheid in de wereld brengen. Ze maken matrassen en toppers, beddengoed, dekbedden, badgoed, dekens, badjassen en ook zeer zachte plaids. Het beste materiaal wordt hiervoor gebruikt van katoen, kapok en ook van latex, dons en mooie wol. Ze kunnen deze kwaliteit bieden, doordat ze goed op de kwaliteit letten van de dieren op de akkers en de boeren.

    Ze zorgen graag voor bed- en badgoed wat zeer zacht is. De zachtheid zal steeds meer wederzijds worden.
    Droom zacht, leef zacht en geef zacht is hun motto.


    Good Night, zacht in slaap vallen met The Beatles

    Diensten van Yumeko

    Het bedrijf heeft een ruim aanbod van dekbedden, matrassen en kleding. Hieronder is een overzicht van de verschillende producten.
    • Eco Dekbedden
    - Donzen dekbedden
    - Wollen dekbedden
    - Tencel dekbedden
    - Katoenen dekbedden
    - Kinderdekbedden
    Dekens en plaids
    - Dekens
    - Plaids
    Eco kussens
    - Wollen kussens
    - Donzen kussens
    - Kapok kussens
    - Natuurlatex kussens
    - Kinder kussens
    - Bijvulzakjes
    • Eco bedlinnen
    - Dekbedovertrek sets
    - Matras hoeslakens
    - Moltons
    - Kinder bedlinnen
    - Kussenbeschermers
    - Kussenslopen
    - Dekbedovertrekken
    - Lakens
    Matrassen en bedden
    - Eco matrassen
    - Eco bedden
    - Eco topdekmatrassen
    - Eco kindermatrassen
    • Eco badgoed
    - Eco douchelakens
    - Eco badlakens
    - Eco handdoeken
    - Eco badmatten
    - Eco gastendoekjes
    - Eco washandjes
    • Kleren
    - Badjassen
    - Pyjama's
    • Accessoires
    - Kruikzakken
    - Zeepjes
    - Slaapmaskers
    - Badkameraccessoires
    • Cadeaus
    - Cadeaubonnen

    Klachten, tips en complimenten over Yumeko

    Het is natuurlijk mogelijk, dat er iets misgaat. Het kan zijn, dat je iets wil retourneren. Er zijn tal van redenen om een klacht in te dienen. Het is goed om dit te doen om zo de dienstverlening te verbeteren.

    Voor een retour is het belangrijk om contact op te nemen met de klantenservice van hun. Dit kan telefonisch of per mail gaan. Natuurlijk geldt het herroepingsrecht voor 14 dagen voor alle prodcuten welke u via deze site koopt. Verzorgingsproducten kunnen trouwens niet geruild worden. Bij Yumeko is er een regeling van 100 dagen proefslapen.

    Heb jij ervaring met Yumeko?

    Mooi, goed, slecht, matig, gigantisch, sterk, uniek? Wat vind jij van dit bedrijf? Is het een organisatie waar jij ook mee wegloopt? Of is het compleet niets? Het is goed om de mogelijkheden te bekijken van dit mooie bedrijf.

    Lees hier de ervaringen van klanten met Yumeko. In de webshop vind je ecologische bedden- en badgoed zoals dekbedden, hoeslakens, kussens en matrassen.

    Yumeko
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (13)

    8,4
    92% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    9
    Service
    rating
    8,8
    Prijs
    rating
    7
    Leveren
    rating
    9

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Tevreden

    Bestelling duurde wat langer dan gedacht, maar eenmaal binnen ben ik erg tevreden over de mooie kwaliteit, Dat is altijd even afwachten natuurlijk maar in dit geval erg goed uitgepakt. PRima winkel wat mij betreft.

    Door: Jacqueline Rogers04-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    rating

    snel ontvangen

    Snel ontvangen en mooi verpakt. Bedankt, Yumeko!

    Door: Nicolien11-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    Goede voornemens

    Mijn dekbed was snel binnen, en is erg mooi van kwaliteit. Mooi op tijd in het nieuwe jaar, want mijn goede voornemen is betere verzorging voor mijzelf, daarom had ik dit dekbed ook aangeschaft.

    Heel blij mee!

    Door: Nalina02-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    Alles klopt bij Yumeko.

    Wij hebben afgelopen jaar dekbedden,beddengoed,handdoeken ,plaid ect aangeschaft en zijn over alles zeer tevreden.
    Je ziet aan de kwaliteit waar je voor betaald.Biologisch en mooi gaan hier heel goed samen.

    Door: Sylvia van der Horst09-10-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Niet goedkoop maar wel prachtig!

    Ik ben na lang zoeken bij yumeko uitgekomen omdat ik een prachtige deken (Merino wollen) heb gevonden. Niet echt goedkoop, want als je naar de hema of action gaat kun je ook een deken voor 10 euro hebben. Maar ik ben toch voor deze gegaan, helemaal eco en echt superzacht. Ben er heel blij mee, vandaar ook even deze review hier.

    Door: Meesje26-09-2017
    C26-02-2018

    Altijd jammer dat onbegrip over de prijzen van kwalitatieve producten door mensen die niet zelf in de maakindustrie zitten. Ruim 50 jaar geleden was het niet anders dat dingen relatief duur waren en vanuit kon gaan dat ze kwalitatief goed waren, omdat ze een met een logische reden een hele leven mee moeten. Door ketens zoals de I.EA etc. verwachten we dat alles gewoon goedkoper kan, maar vergeten dat het massaal overgeproduceerd wordt en de arbeiders hoogstwaarschijnlijk niet eens eerlijke lonen en arbeidsvoorwaarden hebben. Laten we streven naar dat en hopen dat Yumeko dat wel doet. Als zelfs de hele productie in Nederland gemaakt zou worden, zou het hoogstwaarschijnlijk nog duurder zijn. Ondertussen maken we onze eigen economie stuk door steeds te zeggen dat we kwaliteitsproducten te duur vinden.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    Jammer

    Beddengoed besteld. Niet zo zacht en niet wat ik er van verwacht had....

    Door: Maaike19-07-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6,5
    rating

    Via NRC besteld

    Gevonden in het NRC en via een mooie prijs besteld.

    De kwaliteit is werkelijk fantastisch. geen probleem om daar iets meer voor te betalen.

    Door: Leonard01-06-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    prachtig maar ecologisch is duur

    Jammer dat ecologisch altijd zo belachelijk veel moet kosten. Is dat werkelijk nodig??

    Wel een mooie website en ik had mijn bestelling heel snel in huis. Het materiaal is prachtig en zacht en ruikt ook gewoon lekker. Enige minpuntje is de prijs voor mij.

    Door: A.23-05-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    rating

    bewust gekozen voor ecologisch

    Besteld bij Yumeko - bewust gekozen voor ecologisch en duurzaam, want beter voor onszelf en het milieu ook.

    Snel geleverd vonden we, goed verpakt en zeer mooie stof

    Wat ons betreft daarom een aanrader te noemen

    Door: J.29-04-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    Kwaliteit is de prijs waard

    Kwaliteit is werkelijk fantastisch. Daar betaal ik graag extra voor, want het scheelt weer geld omdat ik het niet zo vaak hoef te vervangen.

    Door: Mo02-02-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    Ik heb een allergie

    In verband met een allergie moet ik speciaal linnengoed en dat kon ik gelukkig vinden bij yumeko. Soms is het erg lastig het voor mij geschikte bedgoed te vinden en als het lukt ben ik daar opgelucht over.

    ze leveren best snel vond ik en alles is goed verpakt en de kwaliteit is mooi, zacht en voor mij goed!

    Door: Janilda05-01-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    rating

    Hoge kwaliteit en ecologisch verantwoord

    Echt hele mooie en vooral ook goede producten

    Het is moeilijk om betaalbaar en goed ecologisch verantwoord te kunnen inkopen, nog altijd!

    Maar dit is echt een goede winkel. Levering accuraat en kwaliteit is echt heel fijn.

    Door: L. Joosten25-08-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Yumeko heeft ecologische producten

    Al tijden was ik op zoek naar ecologisch beddengoed, maar kon niks vinden. Tot dat ik op de site van Yumeko terecht kwam. Heb hier direct één en ander besteld. Zeer tevreden over de service en bestelmethode, top!

    Door: Jolien W.06-04-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    rating

    Schrijf zelf een review over Yumeko

    Uw beoordeling