Yumeko

8.9

Bestellen

8.8

Service

7.1

Prijs

8.9

Levering

92.3%

Zou hier weer kopen

Yumeko

Een goed of een slecht bedrijf? Lees het hier. Yumeko is een bedrijf wat zich richt op meer zachtheid in de wereld. Het is een online shop en woonwinkel waar je terecht kunt om verschillende zaken kunt aanschaffen rondom bedden, dekens, matrassen en ook dekbedden. Het gaat onder andere om eco bed- en badgoed van Yumeko. 


Over Yumeko

Ymeko brengt meer zachtheid in de wereld. Ze geloven in zachtheid en willen graag meer ontspannenheid in de wereld brengen. Ze maken matrassen en toppers, beddengoed, dekbedden, badgoed, dekens, badjassen en ook zeer zachte plaids. Het beste materiaal wordt hiervoor gebruikt van katoen, kapok en ook van latex, dons en mooie wol. Ze kunnen deze kwaliteit bieden, doordat ze goed op de kwaliteit letten van de dieren op de akkers en de boeren. 


Ze zorgen graag voor bed- en badgoed wat zeer zacht is. De zachtheid zal steeds meer wederzijds worden. 
Droom zacht, leef zacht en geef zacht is hun motto. 


 


Diensten van Yumeko

Het bedrijf heeft een ruim aanbod van dekbedden, matrassen en kleding. Hieronder is een overzicht van de verschillende producten. 
•    Eco Dekbedden
-    Donzen dekbedden
-    Wollen dekbedden
-    Tencel dekbedden
-    Katoenen dekbedden
-    Kinderdekbedden
•    Dekens en plaids
-    Dekens
-    Plaids
•    Eco kussens
-    Wollen kussens
-    Donzen kussens
-    Kapok kussens
-    Natuurlatex kussens
-    Kinder kussens
-    Bijvulzakjes
•    Eco bedlinnen
-    Dekbedovertrek sets
-    Matras hoeslakens
-    Moltons
-    Kinder bedlinnen
-    Kussenbeschermers
-    Kussenslopen
-    Dekbedovertrekken
-    Lakens
•    Matrassen en bedden
-    Eco matrassen
-    Eco bedden
-    Eco topdekmatrassen
-    Eco kindermatrassen
•    Eco badgoed
-    Eco douchelakens
-    Eco badlakens
-    Eco handdoeken
-    Eco badmatten
-    Eco gastendoekjes
-    Eco washandjes
•    Kleren
-    Badjassen
-    Pyjama's
•    Accessoires
-    Kruikzakken
-    Zeepjes
-    Slaapmaskers
-    Badkameraccessoires
•    Cadeaus
-    Cadeaubonnen


Klachten, tips en complimenten over Yumeko

Het is natuurlijk mogelijk, dat er iets misgaat. Het kan zijn, dat je iets wil retourneren. Er zijn tal van redenen om een klacht in te dienen. Het is goed om dit te doen om zo de dienstverlening te verbeteren. 


Voor een retour is het belangrijk om contact op te nemen met de klantenservice van hun. Dit kan telefonisch of per mail gaan. Natuurlijk geldt het herroepingsrecht voor 14 dagen voor alle prodcuten welke u via deze site koopt. Verzorgingsproducten kunnen trouwens niet geruild worden. Bij Yumeko is er een regeling van 100 dagen proefslapen.  


Heb jij ervaring met Yumeko?

Mooi, goed, slecht, matig, gigantisch, sterk, uniek? Wat vind jij van dit bedrijf? Is het een organisatie waar jij ook mee wegloopt? Of is het compleet niets? Het is goed om de mogelijkheden te bekijken van dit mooie bedrijf. 


 


Lees hier de ervaringen van klanten met Yumeko. In de webshop vind je ecologische bedden- en badgoed zoals dekbedden, hoeslakens, kussens en matrassen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (13)

Tevreden

Bestelling duurde wat langer dan gedacht, maar eenmaal binnen ben ik erg tevreden over de mooie kwaliteit, Dat is altijd even afwachten natuurlijk maar in dit geval erg goed uitgepakt. PRima winkel wat mij betreft.

J

Jacqueline Rogers

04-09-2019

0

snel ontvangen

Snel ontvangen en mooi verpakt. Bedankt, Yumeko!

N

Nicolien

11-02-2019

0

Goede voornemens

Mijn dekbed was snel binnen, en is erg mooi van kwaliteit. Mooi op tijd in het nieuwe jaar, want mijn goede voornemen is betere verzorging voor mijzelf, daarom had ik dit dekbed ook aangeschaft. Heel blij mee!

N

Nalina

02-01-2019

0

Alles klopt bij Yumeko.

Wij hebben afgelopen jaar dekbedden,beddengoed,handdoeken ,plaid ect aangeschaft en zijn over alles zeer tevreden. Je ziet aan de kwaliteit waar je voor betaald.Biologisch en mooi gaan hier heel goed samen.

S

Sylvia van der Horst

10-10-2018

0

Niet goedkoop maar wel prachtig!

Ik ben na lang zoeken bij yumeko uitgekomen omdat ik een prachtige deken (Merino wollen) heb gevonden. Niet echt goedkoop, want als je naar de hema of action gaat kun je ook een deken voor 10 euro hebben. Maar ik ben toch voor deze gegaan, helemaal eco en echt superzacht. Ben er heel blij mee, vandaar ook even deze review hier.

M

Meesje

26-09-2017

1

Jammer

Beddengoed besteld. Niet zo zacht en niet wat ik er van verwacht had....

M

Maaike

19-07-2017

0

Via NRC besteld

Gevonden in het NRC en via een mooie prijs besteld. De kwaliteit is werkelijk fantastisch. geen probleem om daar iets meer voor te betalen.

L

Leonard

01-06-2017

0

prachtig maar ecologisch is duur

Jammer dat ecologisch altijd zo belachelijk veel moet kosten. Is dat werkelijk nodig?? Wel een mooie website en ik had mijn bestelling heel snel in huis. Het materiaal is prachtig en zacht en ruikt ook gewoon lekker. Enige minpuntje is de prijs voor mij.

A

A.

23-05-2017

0

bewust gekozen voor ecologisch

Besteld bij Yumeko - bewust gekozen voor ecologisch en duurzaam, want beter voor onszelf en het milieu ook. Snel geleverd vonden we, goed verpakt en zeer mooie stof Wat ons betreft daarom een aanrader te noemen

J

J.

29-04-2017

0

Kwaliteit is de prijs waard

Kwaliteit is werkelijk fantastisch. Daar betaal ik graag extra voor, want het scheelt weer geld omdat ik het niet zo vaak hoef te vervangen.

M

Mo

02-02-2017

0

Ik heb een allergie

In verband met een allergie moet ik speciaal linnengoed en dat kon ik gelukkig vinden bij yumeko. Soms is het erg lastig het voor mij geschikte bedgoed te vinden en als het lukt ben ik daar opgelucht over. ze leveren best snel vond ik en alles is goed verpakt en de kwaliteit is mooi, zacht en voor mij goed!

J

Janilda

05-01-2017

0

Hoge kwaliteit en ecologisch verantwoord

Echt hele mooie en vooral ook goede producten Het is moeilijk om betaalbaar en goed ecologisch verantwoord te kunnen inkopen, nog altijd! Maar dit is echt een goede winkel. Levering accuraat en kwaliteit is echt heel fijn.

L

L. Joosten

25-08-2016

0

Yumeko heeft ecologische producten

Al tijden was ik op zoek naar ecologisch beddengoed, maar kon niks vinden. Tot dat ik op de site van Yumeko terecht kwam. Heb hier direct één en ander besteld. Zeer tevreden over de service en bestelmethode, top!

J

Jolien W.

06-04-2016

0