Yumeko
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer8,2

U bent nu bij:

Totaal

8,2

Bestellen

8,8

Service

8,6

Prijs

6,4

Leveren

8,8
17 rating89 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

26-09-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    6
  • Levering

    10
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Meesje

Yumeko - Niet goedkoop maar wel prachtig!

Ik ben na lang zoeken bij yumeko uitgekomen omdat ik een prachtige deken (Merino wollen) heb gevonden. Niet echt goedkoop, want als je naar de hema of action gaat kun je ook een deken voor 10 euro hebben. Maar ik ben toch voor deze gegaan, helemaal eco en echt superzacht. Ben er heel blij mee, vandaar ook even deze review hier.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht


19-07-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    4
  • Levering

    4
6,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Maaike

Yumeko - Jammer

Beddengoed besteld. Niet zo zacht en niet wat ik er van verwacht had....

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
01-06-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Leonard

Yumeko - Via NRC besteld

Gevonden in het NRC en via een mooie prijs besteld.

De kwaliteit is werkelijk fantastisch. geen probleem om daar iets meer voor te betalen.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
23-05-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    4
  • Levering

    10
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: A.

Yumeko - prachtig maar ecologisch is duur

Jammer dat ecologisch altijd zo belachelijk veel moet kosten. Is dat werkelijk nodig??

Wel een mooie website en ik had mijn bestelling heel snel in huis. Het materiaal is prachtig en zacht en ruikt ook gewoon lekker. Enige minpuntje is de prijs voor mij.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
29-04-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: J.

Yumeko - bewust gekozen voor ecologisch

Besteld bij Yumeko - bewust gekozen voor ecologisch en duurzaam, want beter voor onszelf en het milieu ook.

Snel geleverd vonden we, goed verpakt en zeer mooie stof

Wat ons betreft daarom een aanrader te noemen

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
02-02-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Mo

Yumeko - Kwaliteit is de prijs waard

Kwaliteit is werkelijk fantastisch. Daar betaal ik graag extra voor, want het scheelt weer geld omdat ik het niet zo vaak hoef te vervangen.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
05-01-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    6
  • Levering

    10
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Janilda

Yumeko - Ik heb een allergie

In verband met een allergie moet ik speciaal linnengoed en dat kon ik gelukkig vinden bij yumeko. Soms is het erg lastig het voor mij geschikte bedgoed te vinden en als het lukt ben ik daar opgelucht over.

ze leveren best snel vond ik en alles is goed verpakt en de kwaliteit is mooi, zacht en voor mij goed!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
25-08-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: L. Joosten

Yumeko - Hoge kwaliteit en ecologisch verantwoord

Echt hele mooie en vooral ook goede producten

Het is moeilijk om betaalbaar en goed ecologisch verantwoord te kunnen inkopen, nog altijd!

Maar dit is echt een goede winkel. Levering accuraat en kwaliteit is echt heel fijn.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
06-04-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    6
  • Levering

    6
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Jolien W.

Yumeko - Yumeko heeft ecologische producten

Al tijden was ik op zoek naar ecologisch beddengoed, maar kon niks vinden. Tot dat ik op de site van Yumeko terecht kwam. Heb hier direct één en ander besteld. Zeer tevreden over de service en bestelmethode, top!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

  • Lampentotaal

    Lampentotaal

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 8,6Lees ervaringen
  • Witgoedhuis.nl

    Witgoedhuis.nl

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 8Lees ervaringen
  • Urban Outfitters

    Urban Outfitters

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 8,2Lees ervaringen

Schrijf zelf een Review

Over Yumeko

Uw beoordeling:

  • Bestellen
  • Service
  • Prijs
  • Levering

Zou u nogmaals kopen bij Yumeko?

  • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen Yumeko

Een goed of een slecht bedrijf? Lees het hier. Yumeko is een bedrijf wat zich richt op meer zachtheid in de wereld. Het is een online shop en woonwinkel waar je terecht kunt om verschillende zaken kunt aanschaffen rondom bedden, dekens, matrassen en ook dekbedden. Het gaat onder andere om eco bed- en badgoed van Yumeko. 

Over Yumeko
Ymeko brengt meer zachtheid in de wereld. Ze geloven in zachtheid en willen graag meer ontspannenheid in de wereld brengen. Ze maken matrassen en toppers, beddengoed, dekbedden, badgoed, dekens, badjassen en ook zeer zachte plaids. Het beste materiaal wordt hiervoor gebruikt van katoen, kapok en ook van latex, dons en mooie wol. Ze kunnen deze kwaliteit bieden, doordat ze goed op de kwaliteit letten van de dieren op de akkers en de boeren. 

Ze zorgen graag voor bed- en badgoed wat zeer zacht is. De zachtheid zal steeds meer wederzijds worden. 
Droom zacht, leef zacht en geef zacht is hun motto. 


Good Night, zacht in slaap vallen met The Beatles

Diensten van Yumeko
Het bedrijf heeft een ruim aanbod van dekbedden, matrassen en kleding. Hieronder is een overzicht van de verschillende producten. 
•    Eco Dekbedden
-    Donzen dekbedden
-    Wollen dekbedden
-    Tencel dekbedden
-    Katoenen dekbedden
-    Kinderdekbedden
•    Dekens en plaids
-    Dekens
-    Plaids
•    Eco kussens
-    Wollen kussens
-    Donzen kussens
-    Kapok kussens
-    Natuurlatex kussens
-    Kinder kussens
-    Bijvulzakjes
•    Eco bedlinnen
-    Dekbedovertrek sets
-    Matras hoeslakens
-    Moltons
-    Kinder bedlinnen
-    Kussenbeschermers
-    Kussenslopen
-    Dekbedovertrekken
-    Lakens
•    Matrassen en bedden
-    Eco matrassen
-    Eco bedden
-    Eco topdekmatrassen
-    Eco kindermatrassen
•    Eco badgoed
-    Eco douchelakens
-    Eco badlakens
-    Eco handdoeken
-    Eco badmatten
-    Eco gastendoekjes
-    Eco washandjes
•    Kleren
-    Badjassen
-    Pyjama's
•    Accessoires
-    Kruikzakken
-    Zeepjes
-    Slaapmaskers
-    Badkameraccessoires
•    Cadeaus
-    Cadeaubonnen

Klachten, tips en complimenten over Yumeko
Het is natuurlijk mogelijk, dat er iets misgaat. Het kan zijn, dat je iets wil retourneren. Er zijn tal van redenen om een klacht in te dienen. Het is goed om dit te doen om zo de dienstverlening te verbeteren. 

Voor een retour is het belangrijk om contact op te nemen met de klantenservice van hun. Dit kan telefonisch of per mail gaan. Natuurlijk geldt het herroepingsrecht voor 14 dagen voor alle prodcuten welke u via deze site koopt. Verzorgingsproducten kunnen trouwens niet geruild worden. Bij Yumeko is er een regeling van 100 dagen proefslapen.  

Heb jij ervaring met Yumeko?
Mooi, goed, slecht, matig, gigantisch, sterk, uniek? Wat vind jij van dit bedrijf? Is het een organisatie waar jij ook mee wegloopt? Of is het compleet niets? Het is goed om de mogelijkheden te bekijken van dit mooie bedrijf. 

 

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!