Yourmacstore
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer8,6

Totaal

8,6

Bestellen

8,6

Service

9,4

Prijs

9,4

Leveren

7,4
19 rating100 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

31-12-2016
 • Bestellen

  10
 • Service

  10
 • Prijs

  10
 • Levering

  8
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Ben Kopers

Yourmacstore - Hele goede service van Yourmacstore

Nieuwe computer nodig en ik hoor telkens dat Macs zo goed zijn en zo kwam ik bij deze winkel uit.
Het service team is heel goed hier. Ik had behoorlijk wat vragen omdat ik niet thuis ben met Apple. ik heb altijd op een Windows gewerkt en ik weet nu dat dat best wel een groot verschil is. Ze zijn hier erg vriendelijk en hebben goed geholpen zonder dat ik de hele tijd het idee had dat ze me iets probeerden aan te smeren. Ik weet nog steeds niet helemaal zeker of ik wil overstappen naar een Mac. Ik weet nu wel dat deze computers gewoon veel beter zijn wat betreft zo ongeveer alles, maar je moet wel allerlei dingetjes net weer anders doen met snelkoppelingen en toetsen en pagina's en ik weet niet of ik daar wel aan kan wennen. Maar de service van Yourmacstore is echt heel goed, aardig en behulpzaam. Ik weet zeker dat als ik dan toch een Mac koop, dat ik dat dan hier doe!!

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht


30-10-2016
 • Bestellen

  10
 • Service

  10
 • Prijs

  8
 • Levering

  6
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Bram

Yourmacstore - Pre-ordered macbook pro

Ik heb een macbook pro ge pre-ordered. Kan niet wachten!! Bestelprocess was prima hier en 50 euro korting ook. Maar nog geen idee of ze snel & goed leveren want daar moet ik nog op wachten tot tie echt uitkomt. Dus dat laat ik hier nog ff weten.

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht
09-08-2016
 • Bestellen

  6
 • Service

  8
 • Prijs

  10
 • Levering

  8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Leida

Yourmacstore - Goedkope iphone

Heb bij yourmacstore een goedkope iphone voor mijn dochter weten te scoren. Mijn dochtertje zit nu in groep 8 en die moet dan kennelijk een smartphone hebben, al haar vriendinnen hebben het ook schijnt. Nu zit ik er eigenlijk niet op te wachten, maar je moet toch wat. Heb een goedkope iphone voor haar weten te vinden via deze site. Hartelijk dan.

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

Schrijf zelf een Review

Over Yourmacstore

Uw beoordeling:

 • Bestellen
 • Service
 • Prijs
 • Levering

Zou u nogmaals kopen bij Yourmacstore?

 • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen Yourmacstore

Yourmacstore.nl, lees de meningen van anderen op onze site. Het idee van de site NederlandReview.nl is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo anderen te helpen. Met een onafhankelijke beoordeling door echte mensen is het namelijk mogelijk om zo een goed oordeel te vellen over een bedrijf. Je kunt dan beslissen om wel of geen zaken met ze te gaan doen. Het is heerlijk om ook je mening achter te laten over dit bedrijf om anderen juist te helpen. We weten zeker, dat ook jij hier in behulpzaam zult zijn als je dat kunt. Al vast bedankt! 

Over Yourmacstore.nl
Deze site is de online Apple website van ons land. Het is een online Apple expert! Het is een bedrijf welke bekend staat om een groot assortiment, scherpe prijzen en ook om haar persoonlijke en betrouwbare service. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal mogelijk is. De Apple producten hebben standaard een garantie van 3 jaar. Ze hechten veel waarde aan de oordelen van hun klanten. De deskundigen staan ook altijd klaar om de vragen te beantwoorden van hun klanten. Ze zijn ook lid van het Thuiswinkel waarborg en bieden daarmee volop garanties op je aankoop. Het is onder andere mogelijk om binnen 14 dagen de aankoop te retourneren.  Het bedrijf is onderdeel van Lavador Retail bv. Ze zijn gevestigd in Utrecht.  

Het bedrijf is een ware specialist en biedt je volop voordelen. Denk hierbij aan: 
-    Ze hebben het grootste assortiment
-    Je vindt er altijd de nieuwste modellen
-    op werkdagen vóór 22:00 uur bestelt, morgen in huis
-    Ze hebben hun eigen voorraad
-    Er is een goedkope verzending
-    Ze zorgen voor een stevige verzendverpakking
-    Er is track & trace: volg het pakket bij PostNL

De diensten van Yourmacstore.nl
Yourmacstore biedt volop producten aan. Het gaat om de Mac, de Macbook, de iPad, de iPhone, Apple tv  en ook tal van accessoires. Tevens bieden ze refurbished prodcuten aan.  

Klachten, tips en complimenten over Yourmacstore.nl
Ben je ergens niet tevreden over? Dan is het goed om een klacht in te dienen. Het is dan mogelijk om een oplossing hiervoor te vinden. Wel zo vinden. 

Heb jij ervaring met Yourmacstore.nl? 
Kies jij er ook voor om je mening te delen over bedrijven op Nederlanreview.nl? We zien graag wat jij van hun vindt en lezen graag jouw positieve of negatieve review op deze website. Al vast hartelijk bedankt! 

 

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!