NederlandReview

  Ervaringen Yourmacstore

  Yourmacstore.nl, lees de meningen van anderen op onze site. Het idee van de site NederlandReview.nl is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo anderen te helpen. Met een onafhankelijke beoordeling door echte mensen is het namelijk mogelijk om zo een goed oordeel te vellen over een bedrijf. Je kunt dan beslissen om wel of geen zaken met ze te gaan doen. Het is heerlijk om ook je mening achter te laten over dit bedrijf om anderen juist te helpen. We weten zeker, dat ook jij hier in behulpzaam zult zijn als je dat kunt. Al vast bedankt!

  Over Yourmacstore.nl

  Deze site is de online Apple website van ons land. Het is een online Apple expert! Het is een bedrijf welke bekend staat om een groot assortiment, scherpe prijzen en ook om haar persoonlijke en betrouwbare service. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal mogelijk is. De Apple producten hebben standaard een garantie van 3 jaar. Ze hechten veel waarde aan de oordelen van hun klanten. De deskundigen staan ook altijd klaar om de vragen te beantwoorden van hun klanten. Ze zijn ook lid van het Thuiswinkel waarborg en bieden daarmee volop garanties op je aankoop. Het is onder andere mogelijk om binnen 14 dagen de aankoop te retourneren. Het bedrijf is onderdeel van Lavador Retail bv. Ze zijn gevestigd in Utrecht.

  Het bedrijf is een ware specialist en biedt je volop voordelen. Denk hierbij aan:

  - Ze hebben het grootste assortiment
  - Je vindt er altijd de nieuwste modellen
  - op werkdagen vóór 22:00 uur bestelt, morgen in huis
  - Ze hebben hun eigen voorraad
  - Er is een goedkope verzending
  - Ze zorgen voor een stevige verzendverpakking
  - Er is track & trace: volg het pakket bij PostNL

  De diensten van Yourmacstore.nl

  Yourmacstore biedt volop producten aan. Het gaat om de Mac, de Macbook, de iPad, de iPhone, Apple tv en ook tal van accessoires. Tevens bieden ze refurbished prodcuten aan.

  Klachten, tips en complimenten over Yourmacstore.nl

  Ben je ergens niet tevreden over? Dan is het goed om een klacht in te dienen. Het is dan mogelijk om een oplossing hiervoor te vinden. Wel zo vinden.

  Heb jij ervaring met Yourmacstore.nl?

  Kies jij er ook voor om je mening te delen over bedrijven op Nederlanreview.nl? We zien graag wat jij van hun vindt en lezen graag jouw positieve of negatieve review op deze website. Al vast hartelijk bedankt!

  Yourmacstore.nl, lees de meningen van anderen op onze site. Het idee van de site NederlandReview.nl is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo anderen te helpen.

  Yourmacstore
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (11)

  7,8
  73% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  9
  Service
  rating
  7,4
  Prijs
  rating
  8,4
  Leveren
  rating
  6,4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  MacBook Pro

  Vermijd deze winkel. Onbetrouwbaar en kan aanbiedingen niet waarmaken. Terugbetaling liet twee weken op zich wachten.

  Door: Vincent06-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3
  rating

  MacBook

  Prima webshop. Duidelijk en makkelijk bestellen. Ik had een vraag over de MacBook en kreeg een objectief antwoord, erg fijn. Levering had iets beter gekund, ik kreeg de track & trace code een beetje laat.

  Door: Larissa04-06-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5
  rating

  Nooit meer YMS

  Via mijn oude werkgever toestel overgenomen welke zou worden gecontroleerd en daarna thuis gestuurd door YMS. Na een aantal dagen werd er aangegeven dat de telefoon verstuurd zou worden. Een paar dagen later nog steeds geen bericht van PostNL. Extern beheer van oude werkgever bleek toch nog op de iPhone te staan waardoor het versturen langer duurde. Weer een paar dagen later nog geen telefoon, deze bleek in eerste instantie te zijn "kwijt geraakt" door PostNL. Achteraf kregen we bericht dat de telefoon "gestolen" zou zijn door de chauffeur. Al met al een zeer onwerkelijk verhaal. Uiteindelijke na 14 dagen de telefoon thuis ontvangen. Reservekopie terug gezet, echter kwamen we niet verder dan de laatste stap. We kregen de melding "Extern beheer kan niet geconfigureerd worden". Op het moment nog geen oplossing. Al met al kan ik zeggen dat YMS geen prettige ervaring is.

  - Lange wachttijden
  - Ontransparante communicatie
  - Telefoon niet werkend afgeleverd.

  Grote afrader om hier wat aan te schaffen, er zijn een hoop bedrijven die refurbished wel capabel aanbieden, helaas kon ik niet zelf kiezen. Hierna in ieder geval nooit meer YMS.

  Door: Rogier13-02-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4,5
  rating

  Gewoon goed

  Fijne webshop. Relatief lage prijzen, en goed contact. Aan te raden

  Door: Ulrich23-01-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  10
  rating

  Goede oplossing!

  Hieronder had ik een negatieve review geplaatst over deze winkel. Zij zijn met een goede oplossing gekomen. Helaas is het niet mogelijk om een review aan te passen, dus plaats ik een nieuwe.

  Tijdens Black Friday had ik hier een MacBook besteld. Dit voor een mooie prijs en een redelijke levertijd. Toch ontving ik mijn bestelling niet binnen de aangegeven levertijd van 5 tot 10 werkdagen. Daarom besloot ik contact op te nemen met YourMacStore. Zij gaven toen aan dat ik mijn bestelling vier weken na Black Friday zou ontvangen. Dit vond ik te lang duren dus nam ik opnieuw contact met hen op.

  Ze zijn met een goede oplossing gekomen om het lange wachten te compenseren. Daarnaast gaven zij een duidelijke toelichting over waarom mijn bestelling vertraagd was. Dit kwam onder andere door de drukte met Black Friday en problemen met Apple.

  Helaas wat lang moeten wachten op mijn bestelling, maar wel een super oplossing. Al met al topservice en een mooie prijs.

  Door: Youri18-12-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  9
  rating

  Levertijd vestreken

  Levertijd is inmiddels al lang verstreken en nog steeds mijn bestelling niet binnen.

  Door: Youri08-12-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5
  rating

  probleempjes

  Ondanks de belofte de volgende dag een nieuwe MacAir te kunnen leveren is het door , een klein inmiddels opgelost mankement , een dagje later geworden . Normaalgesproken is de levering gewoon echt de volgende dag . YourMacStore doet zijn best om e.e.a. op te lossen , reageert vlot op vragen en communiceert inhoudelijk duidelijk wat er speelt . Eigenlijk dus prima .

  Volgende keer weer!

  Door: Hendri M.C.M. van Iersel16-11-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5
  rating

  apple met korting

  stukken goedkoper dan apple zelf door de korting
  en het was reuze snel geleverd , gewoon de volgende dag, vond ik best snel want soms moet je echt lang wachten op je bestelling
  dus ik ben best tevreden

  Door: Leonie01-03-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  9
  rating

  Hele goede service van Yourmacstore

  Nieuwe computer nodig en ik hoor telkens dat Macs zo goed zijn en zo kwam ik bij deze winkel uit.
  Het service team is heel goed hier. Ik had behoorlijk wat vragen omdat ik niet thuis ben met Apple. ik heb altijd op een Windows gewerkt en ik weet nu dat dat best wel een groot verschil is. Ze zijn hier erg vriendelijk en hebben goed geholpen zonder dat ik de hele tijd het idee had dat ze me iets probeerden aan te smeren. Ik weet nog steeds niet helemaal zeker of ik wil overstappen naar een Mac. Ik weet nu wel dat deze computers gewoon veel beter zijn wat betreft zo ongeveer alles, maar je moet wel allerlei dingetjes net weer anders doen met snelkoppelingen en toetsen en pagina's en ik weet niet of ik daar wel aan kan wennen. Maar de service van Yourmacstore is echt heel goed, aardig en behulpzaam. Ik weet zeker dat als ik dan toch een Mac koop, dat ik dat dan hier doe!!

  Door: Ben Kopers31-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5
  rating

  Pre-ordered macbook pro

  Ik heb een macbook pro ge pre-ordered. Kan niet wachten!! Bestelprocess was prima hier en 50 euro korting ook. Maar nog geen idee of ze snel & goed leveren want daar moet ik nog op wachten tot tie echt uitkomt. Dus dat laat ik hier nog ff weten.

  Door: Bram30-10-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5
  rating

  Goedkope iphone

  Heb bij yourmacstore een goedkope iphone voor mijn dochter weten te scoren. Mijn dochtertje zit nu in groep 8 en die moet dan kennelijk een smartphone hebben, al haar vriendinnen hebben het ook schijnt. Nu zit ik er eigenlijk niet op te wachten, maar je moet toch wat. Heb een goedkope iphone voor haar weten te vinden via deze site. Hartelijk dan.

  Door: Leida09-08-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  8
  rating

  Schrijf zelf een review over Yourmacstore

  Uw beoordeling