NederlandReview

  Ervaringen Yels.nl

  We zijn allemaal wel eens toe aan iets nieuws. Je zit al jaren op dezelfde bank en kijkt al decennia tegen dezelfde kasten aan. Je wilt het een keer helemaal anders doen en kwam terecht bij de webshop van Yels.nl. De woonwinkel heeft alles wat je hartje begeert, maar je weet niet zeker of de webshop wel betrouwbaar is? Maak je geen zorgen, want dan zit je hier helemaal goed. Bij NederlandReview vertellen klanten je alles over hun ervaringen met Yels.nl, zodat jij bij de woonwinkel zorgeloos kunt shoppen voor een nieuw interieur.  

  Over Yels.nl
  De leukste en snelste woonwinkel van Nederland. Zo zet Yels.nl zichzelf op de markt. In de webshop vind je alles om je huis een nieuw interieur te geven. Ze hebben namelijk zitmeubelen, tafels, kasten, lampen, vloerkleden en woonaccessoires om je huis helemaal opnieuw in te richten. Ook de merken van Yels.nl staan voor kwaliteit. Ze verkopen artikelen van Bright, Flynn, Hipp, Home, LABEL51, Lando, Newburgh, PTMD,Vindo, Eleonora, By-Boo en Tower Living. 


  Maak je huis nu echt een Home!

  Wat kun je allemaal bij Yels.nl vinden?
  – Stoelen
  – Eetkamerstoelen
  – Fauteuils
  – Barstoelen
  – Barkrukken
  – Banken
  – Eetkamerbanken
  – Eettafels
  – Salontafels
  – Buffetkasten
  – Tv Meubelen
  – Computerkasten
  – Hanglampen
  – Vloerlampen
  – Vloerkleden
  – Kaarsenhouders
  – Kapstokken
  – Kleden
  – Kledingrekken
  – Klokken
  – Kussens
  – Ladders
  – Manden
  – Schappen
  – Spiegels
  – Wanddecoratie

  Voordelen Yels.nl
  De webshop heeft een grote eigen voorraad waardoor de meeste bestellingen meestal de volgende dag geleverd kunnen worden. Ben je niet altijd thuis, dan kun je ook altijd zelf een leverdag kiezen op een voor jou geschikt moment. Je bestelling wordt altijd gratis verzonden en op alle bestellingen geldt een retourrecht van 14 dagen. De webshop heeft overigens ook een showroom in Gendt waar je welkom bent om rond te kijken.

  Diensten Yels.nl
  Je kunt bij Yels.nl alles vinden voor je huis, maar ook voor zakelijke klanten heeft Yels.nl aanbiedingen. Yels.nl helpt alle bedrijven met de inrichting van hun zakelijk interieur. Ze creëren een passend en efficiënt interieur voor bedrijven. De inrichting wordt altijd in samenwerking met jou samengesteld. Wil je meer weten, kijk dan op de website en stuur direct een aanvraag. 

  Contact opnemen
  Heb je klachten voor Yels.nl? Of heb je vragen over het assortiment? Kijk dan op de website even bij de contactpagina. Je kunt hier alle gegevens vinden om contact op te nemen. Je kunt bijvoorbeeld het contactformulier invullen of mailen naar klantenservice@yels.nl. Het is natuurlijk ook mogelijk om direct met een medewerker te spreken. Maak dan gebruik van het telefoonnummer. Yels.nl stelt het wel op prijs als je bij vragen eerst even de tijd neemt om de veelgestelde vragen door te lezen. Ben je op zoek naar advies voor je interieur? Gebruik dan de chat op de website. Volg Yels.nl voor het laatste nieuws op Facebook, Instagram en Pinterest

  Jouw ervaringen met Yels.nl
  Heb jij het interieur in je huis helemaal omgegooid met de meubelen en accessoires van Yels.nl? Of had je alleen een nieuwe lamp nodig en vond je deze in de webshop? Laat dan andere klanten weten wat jij van de webshop vindt door een review te schrijven. Wat vind jij van de meubelen die verkocht worden? Is de kwaliteit goed? Zijn de prijzen redelijk? En wat kun je vertellen over de gebruikersvriendelijkheid van de website? Was het bestellen eenvoudig? Vertel alles over jouw ervaringen!

  Wil je bestellen bij Yels.nl? Lees dan eerst de recensies van klanten. Wat zijn hun ervaringen met de webshop? Je ontdekt het op NederlandReview.

  Yels.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  5,8
  50% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  6

  Service

  6

  Prijs

  6

  Leveren

  5

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Slechte service

  Wolfsen29-09-2018

  Op de webside gekeken of het vloerkleed voorradig was om niet voor niks te rijden,vloerkleed was op voorraad!,! Komen we na 78 km. Rijden daar is het niet in de winkel voorradig maar in het magazijn en daar kon men niet heen nu????????en verder konden ze niets voor ons doen!! Wat een ontzettende slechte service nou ik bestel mijn kleed wel ergens anders

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Mooie nieuwe stoelen en snel in huis

  Linda Jansen31-10-2017

  -

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Schrijf zelf een review over Yels.nl

  Uw beoordeling