NederlandReview

  Ervaringen XXL wensballon

  U heeft ze vast wel eens in de lucht zien zweven, een wensballon. Geeft u binnenkort een feestje en wilt u er ook eens één in de lucht laten vliegen? Dan kunt u ze bestellen bij XXL Wensballon. Dit is niet het enige wat zij verkopen, o.a. ook lampionnen, waterlantaarns etc. Hier leest u wat anderen van deze webshop vinden. Hebben zij goede ervaringen met de webshop? Of vielen de producten of de prijs tegen?

  Over XXL Wensballon

  XXL Wensballon is een website van Guess Who Internetproductions. Dit bedrijf is in 1999 gestart, en de laatste jaren richten zij zich met name op de online verkoop. De medewerkers van Guess Who Internetproductions streven naar een klanttevredenheid van 100%. Wanneer de koop gesloten is kunt u dus nog steeds verwachten dat u bij eventuele problemen geholpen wordt. Door het motto van het bedrijf “Een tevreden klant is een vaste klant” hebben zij bewerkstelligt dat ruim 85% van de kopers een volgende keer weer bij hen terugkomen. Betalingen aan XXL Wensballon zullen dus ook terechtkomen bij Guess Who Internetproductions, deze zal ook de afzender zijn van uw bestelling.


  Zo laat je een wensballon op

  Diensten

  Bij XXL Wensballon kunt u terecht voor het aanschaffen van wensballonnen, lampionnen, speciale trouwpakketten, candlebags, waterlantaarns en airswimmers. Dit laatste zijn op afstand bestuurbare vissen waarbij u kunt kiezen uit een haai of clownvis. Ze zijn infrarood bestuurbaar en zwemmen door de lucht alsof ze in het water zwemmen. Uiteraard voorzien van een Nederlandstalige gebruiksaanwijzing. Zie voor het filmpje van deze airswimmers de website.

  De wensballon is erg leuk om in de lucht te laten tijdens de jaarwisseling, maar ook ter afsluiting van feesten, festivals of bruiloften bijvoorbeeld. Ook is het een leuk idee om een wensballon cadeau te geven op een verjaardag. Ze werken als het ware als een heteluchtballon en stijgen langzaam op.

  Waterlantaarns

  zijn handgemaakte gelukslantaarns die kunnen drijven of op tafel gezet kunnen worden.

  In de trouwpakketten zit naast een wensballon in een hartvorm (rood of roze), ook een aantal wensballonnen voor de genodigden. Wanneer u dit wilt kunnen ze ook voorzien worden van wensen voor het paar.

  Candle bags, bedoeld om eerst te vullen met wat zand of steentjes en daarop een waxinelichtje te plaatsen, zijn gemaakt van speciaal behandeld (brandvertragend) papier en kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden.

  Bij XXL Wensballon verkopen ze daarnaast ook nog een aantal leuke gadgets.

  Klachten

  Voor vragen, problemen en klachten kunt u contact opnemen met de klantenservice.

  E-mailadres: info@xxlwensballon.nl

  Via WhatsApp 06 4024 7917

  Voor telefonisch contact belt u naar 024 30 100 70

  Postadres: XXL Wensballon

  Postbus 16 6573 ZG Beek Ubbergen

  Klantenservice openingstijden:

  Maandag 9.00 - 16.30 uur

  Dinsdag 9.00 - 16.30 uur

  Woensdag 9.00 - 16.30 uur

  Donderdag 9.00 - 15.00 uur

  Vrijdag 9.00 - 16.30 uur

  Wat is uw mening?

  Heeft u goede ervaringen met deze webshop, of heeft u nog wat op de service aan te merken? Laat uw review hier bij NederlandReview achter, zodat anderen worden geholpen wanneer ze twijfelen of ze een webshop wel of niet kunnen vertrouwen.

  Lees reviews van klanten van XXL Wensballon. Hoe ervaren zij de de diensten en producten van XXL Wensballon? Is het wel veilig en betrouwbaar?

  XXL wensballon
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  6
  Prijs
  rating
  4
  Leveren
  rating
  6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over XXL wensballon

  Uw beoordeling

  Verschillende soorten wensballonnen

  Voor een speciale gelegenheid zochten wij een aantal wensballonnen. Aangezien het een speciaal iets was, vonden wij het wel zo leuk om bijzondere wensballonnen te kopen. Heel wat winkels bezocht, maar ze hadden nagenoeg allemaal alleen de standaard wensballonnen. Daarom maar het internet opgegaan en uiteindelijk geslaagd bij XXL wensballon. Ze verkopen hier niet alleen hele grote (xxl) wensballonnen, maar ook gewoon kleine en bijzondere. Dit was precies wat wij zochten. Een mooie wensballon uitgekozen en besteld. De prijs was wel wat aan de hoge kant voor de ballon die wij hadden, maar dat was dit keer niet zo'n probleem. De ballonnen werden een paar dagen na de bestelling keurig geleverd.

  Door: Marion van Kouwen20-03-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6
  rating

  FAQ

  Is XXL wensballon een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over XXL wensballon. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is XXL wensballon actief?

  XXL wensballon is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kantoor, hobby, feest & merch

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van XXL wensballon gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.