XXL wensballon
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer6

Totaal

6

Bestellen

8

Service

6

Prijs

4

Leveren

6
19 rating100 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

20-03-2017
 • Bestellen

  8
 • Service

  6
 • Prijs

  4
 • Levering

  6
6
Zou hier weer kopen:JA
Door: Marion van Kouwen

XXL wensballon - Verschillende soorten wensballonnen

Voor een speciale gelegenheid zochten wij een aantal wensballonnen. Aangezien het een speciaal iets was, vonden wij het wel zo leuk om bijzondere wensballonnen te kopen. Heel wat winkels bezocht, maar ze hadden nagenoeg allemaal alleen de standaard wensballonnen. Daarom maar het internet opgegaan en uiteindelijk geslaagd bij XXL wensballon. Ze verkopen hier niet alleen hele grote (xxl) wensballonnen, maar ook gewoon kleine en bijzondere. Dit was precies wat wij zochten. Een mooie wensballon uitgekozen en besteld. De prijs was wel wat aan de hoge kant voor de ballon die wij hadden, maar dat was dit keer niet zo'n probleem. De ballonnen werden een paar dagen na de bestelling keurig geleverd.

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

 • Tooltopper

  Tooltopper

  Beoordelingen, ervaringen en klachten

  Cijfer: 7Lees ervaringen
 • Ja tot Z Trouwartikelen

  Ja tot Z Trouwartikelen

  Beoordelingen, ervaringen en klachten

  Cijfer: 7,6Lees ervaringen
 • Kunstgras Direct

  Kunstgras Direct

  Beoordelingen, ervaringen en klachten

  Cijfer: 7,6Lees ervaringen

Schrijf zelf een Review

Over XXL wensballon

Uw beoordeling:

 • Bestellen
 • Service
 • Prijs
 • Levering

Zou u nogmaals kopen bij XXL wensballon?

 • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen XXL wensballon

U heeft ze vast wel eens in de lucht zien zweven, een wensballon. Geeft u binnenkort een feestje en wilt u er ook eens één in de lucht laten vliegen? Dan kunt u ze bestellen bij XXL Wensballon. Dit is niet het enige wat zij verkopen, o.a. ook lampionnen, waterlantaarns etc. Hier leest u wat anderen van deze webshop vinden. Hebben zij goede ervaringen met de webshop? Of vielen de producten of de prijs tegen?

Over XXL Wensballon
XXL Wensballon is een website van Guess Who Internetproductions. Dit bedrijf is in 1999 gestart, en de laatste jaren richten zij zich met name op de online verkoop. De medewerkers van Guess Who Internetproductions streven naar een klanttevredenheid van 100%. Wanneer de koop gesloten is kunt u dus nog steeds verwachten dat u bij eventuele problemen geholpen wordt. Door het motto van het bedrijf “Een tevreden klant is een vaste klant” hebben zij bewerkstelligt dat ruim 85% van de kopers een volgende keer weer bij hen terugkomen. Betalingen aan XXL Wensballon zullen dus ook terechtkomen bij Guess Who Internetproductions, deze zal ook de afzender zijn van uw bestelling.


Zo laat je een wensballon op

Diensten
Bij XXL Wensballon kunt u terecht voor het aanschaffen van wensballonnen, lampionnen, speciale trouwpakketten, candlebags, waterlantaarns en airswimmers. Dit laatste zijn op afstand bestuurbare vissen waarbij u kunt kiezen uit een haai of clownvis. Ze zijn infrarood bestuurbaar en zwemmen door de lucht alsof ze in het water zwemmen. Uiteraard voorzien van een Nederlandstalige gebruiksaanwijzing. Zie voor het filmpje van deze airswimmers de website.

De wensballon is erg leuk om in de lucht te laten tijdens de jaarwisseling, maar ook ter afsluiting van feesten, festivals of bruiloften bijvoorbeeld. Ook is het een leuk idee om een wensballon cadeau te geven op een verjaardag. Ze werken als het ware als een heteluchtballon en stijgen langzaam op.

Waterlantaarns zijn handgemaakte gelukslantaarns die kunnen drijven of op tafel gezet kunnen worden.

In de trouwpakketten zit naast een wensballon in een hartvorm (rood of roze), ook een aantal wensballonnen voor de genodigden. Wanneer u dit wilt kunnen ze ook voorzien worden van wensen voor het paar.

Candle bags, bedoeld om eerst te vullen met wat zand of steentjes en daarop een waxinelichtje te plaatsen, zijn gemaakt van speciaal behandeld (brandvertragend) papier en kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. 

Bij XXL Wensballon verkopen ze daarnaast ook nog een aantal leuke gadgets.

Klachten
Voor vragen, problemen en klachten kunt u contact opnemen met de klantenservice.

E-mailadres: info@xxlwensballon.nl

Via WhatsApp 06 4024 7917

Voor telefonisch contact belt u naar 024 30 100 70

Postadres:          XXL Wensballon

              Postbus 16 6573 ZG Beek Ubbergen

Klantenservice openingstijden:

Maandag            9.00 - 16.30 uur

Dinsdag              9.00 - 16.30 uur

Woensdag          9.00 - 16.30 uur

Donderdag         9.00 - 15.00 uur

Vrijdag                9.00 - 16.30 uur

Wat is uw mening?
Heeft u goede ervaringen met deze webshop, of heeft u nog wat op de service aan te merken? Laat uw review hier bij NederlandReview achter, zodat anderen worden geholpen wanneer ze twijfelen of ze een webshop wel of niet kunnen vertrouwen.

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!