Xmasdeco

4.8
5

Bestellen

4

Service

4

Prijs

6

Levering

50%

Zou hier weer kopen

Xmasdeco

Is het al tijd voor kerst? Zijn Michael Bublé en Mariah Carey hun stembanden al aan het opwarmen? Liggen de winkels al vol met kerstdecoraties? Kerst is altijd de meest magische tijd van het jaar. Continu dezelfde 10 kerstliedjes op de radio, natte sneeuw waar je altijd op uitglijdt en drie lagen kleding die altijd kriebelt. Voor iedereen die niet tot Augustus kan wachten, want dat is toch meestal het moment dat de kerstdecoraties in de winkels liggen, is Xmasdeco de perfecte online shop. Bij de webshop kun je het hele jaar in de kerststemming komen. Maar je wilt natuurlijk met kerst wel al je bestellingen al hebben ontvangen. Lees daarom hier de reviews van klanten over de betrouwbaarheid van Xmasdeco. 

Over Xmasdeco

De webshop van Xmasdeco werd opgericht door The Xmas Designers. Het team van The Xmas Designers bestaat uit een enthousiaste groep ontwerpers die elk jaar worden ingehuurd door bedrijven, restaurants, winkels, hotels en theaters om hun gebouwen om te toveren tot een kerst wonderland. In 2011 wilde het team alleen verder groeien en kwam met een nieuw idee. Ze ontwierpen een compleet kerstdecoratiepakket voor klanten. Zo ontstond Xmasdeco. De webshop heeft een uitgebreid assortiment met complete kerstpakketten, zodat de klant binnen enkele seconde alle decoraties heeft voor de kerstboom. De ontwerpers gingen echter nog verder en hebben een eigen kunstkerstboom ontwikkelt die net echt lijkt. De webshop staat voor kwaliteit voor een eerlijke prijs.


Om vast in de kerstsfeer te komen.

Diensten Xmasdeco

De webshop heeft op dit moment 60 verschillende kerstpakketten in de webshop te koop. Ieder pakket bestaat uit een kunstkerstboom en ongeveer 95 ornamenten om de boom te versieren, van kerstballen en slingers tot de piek om alles af te maken. Je kunt in de webshop uiteraard nog meer vinden dan alleen de kerstpakketten. Xmasdeco heeft ook 'Bauble' boompjes, 'Bauble' kransen, 'Bauble' guirlandes, losse ornamenten en luxe haakjes. Ook de kunstkerstbomen zijn los te bestellen in de webshop. Voor alle bestellingen is de verzending gratis en heb je voor 16:00 besteld dan wordt alles binnen 24 uur geleverd. Alle producten in de webshop zijn overigens direct leverbaar. En neem ook even een kijkje op het blog van Xmasdeco om inspiratie op te doen voor jouw kerstdecoraties.

Klachten Xmasdeco

Is er iets misgegaan met de levering of heb je vragen voor Xmasdeco? Neem dan contact op met de webshop via het contactformulier op de website. De website heeft ook een chat voor eventuele vragen, maar de chat is niet altijd online. Je kunt voor al je klachten, vragen of opmerkingen ook mailen naar support@xmasdeco.com. Wil je liever via Social Media contact opnemen met de webshop, dan kun je Xmasdeco vinden op Facebook.

Jouw ervaringen met Xmasdeco!

Heb jij je kerstdecoraties gekocht in de webshop? Staat jouw complete kerstpakket al maanden klaar voor de kerst? Laat dan jouw beoordeling achter op NederlandReview. Schrijf een review over jouw ervaringen met de webshop. Is de webshop betrouwbaar? Zijn de kunstkerstbomen en decoraties van goede kwaliteit? Zijn de prijzen echt betaalbaar? Wij willen jouw mening graag horen.

De kerstpakketten van Xmasdeco maken de kerstinkopen heel makkelijk, maar is de webshop betrouwbaar? Lees de reviews over de ervaringen van klanten.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

Anderen bekeken ook

close

Xmasdeco

Vergelijk reviews en bekijk Xmasdeco