NederlandReview

    Ervaringen Worldofbeauty.nl

    Heb je al gelezen wat anderen van dit bedrijf zeggen? Waarom zou je nog wachten met het delen van jouw mening over dit bedrijf. Het is goed om te laten zien aan iedereen wat jij van ze vindt en hoe jij over ze denkt. Op NederlandReview.nl kun je jouw positieve of negatieve feedback en review achterlaten om zo een ander te helpen met wat je van dit bedrijf vindt. Het is heerlijk om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Voor iemand welke nog niet zoveel ervaring heeft met dit bedrijf is het natuurlijk heerlijk om een mening van een ander te lezen om zo een beter beeld te krijgen van dit bedrijf. Het is heerlijk en goed om hier gebruik van te maken. Lees eerst echter meer over dit bedrijf op onze pagina.

    Over Worldofbeauty.nl

    Dit bedrijf heeft een grote webshop voor alle make-up producten, lichaamsverzorging, haarproducten, huidverzorging, stylingtools, accessoires en geuren. Er is een uitgebreid assortiment voor dames, maar ook voor mannen. De klanten hebben de mogelijkheid om een beauty expert te raadplegen. Ze hebben een ruim assortiment met de vertrouwde topmerken en ook de laatste trends. De internationale beautymarkt wordt op de voet gevolgd om er zeker van te zijn, dat het aanbod actueel is.


    De bezorging van de producten is bij een bestelling van boven de 35 euro gratis. Het is mogelijk om je favoriete producten te bestellen om dit te realiseren. Denk maar aan een make-up, tanningspray en nagellak of bodylotion. Er zijn 25.000 producten van 300 topmerken, waardoor je zeker slaagt bij dit bedrijf.
    Het is mogelijk om bij dit bedrijf achteraf te betalen. Je krijgt dan alles in huis en betaald pas later met de acceptgiro.

    Er is een sterke klantenservice. Ze zien dit als een belangrijk onderdeel van hun dienstverlening. De beauty experts staan ook altijd klaar voor tips, adviezen en informatie over producten. Er zijn topstylisten, visagisten en huidexperts opgenomen in het team van experts bij dit bedrijf.

    World of Beauty - BTS zingt over een beautiful girl

    Diensten van Worldofbeauty.nl

    Het bedrijf heeft een zeer ruim aanbod van schoonheidsproducten voor mannen en vrouwen. Het ruime assortiment biedt voor ieder wel wat.

    Klachten, tips en complimenten over Worldofbeauty.nl

    Wanneer er een klacht is dan kun je die gerust indienen bij hun. De medewerkers gaan graag kijken hoe ze het op kunnen lossen en het probleem uit de wereld kunnen helpen. Je kunt ze hiervoor bellen, mailen en ook per post benaderen. Tips en complimenten zijn natuurlijk ook van harte welkom.

    Heb jij ervaring met Worldofbeauty.nl?

    Waarom zou ook jij niet je mening geven over dit bedrijf? Het is goed om anderen te helpen en om te laten zien wat jij van hun vindt. Een goede of slechte review is van harte welkom op NederlandReview. Je helpt er vele mensen mee!

    Lees hier beoordelingen van klanten van Worldofbeauty.nl. Verkopen ze kwalitatieve make-up, haarproducten en geurtjes? Hoe kun je retourneren? En is er gratis verzending?

    Worldofbeauty.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (15)

    6.6
    60% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    7
    Service
    rating
    6
    Prijs
    rating
    7.4
    Leveren
    rating
    6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Striplac nagel producten

    Zeer slechte ervaring, nu meer als 2 maanden order gecanceld en mijn €47,82 niet terug gekregen. Meerdere malen e-mail gestuurd, maar ze draaien eromheen en schrijven alleen terug van ja het is gecanceld, sorry hiervoor bla bla bla en niet over het terug storten van het aankoop bedrag. Heb een claim moeten indienen bij PayPal, omdat Worldbeauty zelf niets eraan doen om dit recht te zetten. Nu heeft PayPal een onafhankelijke onderzoek ingesteld en dan zelfs nog stort Worlbeauty het aankoop bedrag niet terug en willen ze dat PayPal beslist, zodat ze een kans hebben dat ze het aankoop bedrag mogen houden. Stelletje oplichters zijn het!!!

    Door: Regina 31-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Stijltang, nagellak

    Alles prima, levering was redelijk snel, communicatie na een vraag goed.

    Door: Anne van Bergen23-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Ibiza Bacelet gold

    Mijn bestelling niet gekregen geld ook kwijt, dit bedrijf communiceert niet en is niet te bereiken!

    Door: Alexandra Meulders02-07-2020
    Klantenservice23-07-2020

    Beste Alexandra, we zijn per mail prima bereikbaar, per telefoon ook... U mag altijd uw order annuleren. Wat overigens ook netjes is gebeurd. Jammer dat uw ervaring met ons negatief is.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Nagellak

    3 maanden geleden besteld, nog steeds niets binnen. Meerdere malen email contact gehad en iedere keer een ander excuus. Daarnaast zouden ze de afterpay betaling annuleren, wat niet is gebeurd. Nu word ik dagelijks gebeld met een betaling achterstand en incasso kosten terwijl de bestelling tijd geleden is geannuleerd. Telefonisch niet bereikbaar en via mail reageren ze niet meer. ZIJN OPLICHTERS. PAS OP!!

    Door: Stefanie03-06-2020
    Klantenservice23-07-2020

    Beste Stefanie, oplichters zijn wij zeker niet. Inmiddels is dit opgelost.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    nagellak

    waardeloze klantenservice, reageren nauwelijks, geven niet de juiste informatie en nemen je niet serieus.
    Doen niet wat ze beloven (terugbetaling van niet ontvangen nagellak)

    Door: Erica04-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Oplichting

    Het leek er allemaal ok uit te zien, maar de bestelbevestiging was erg vaag. Daarna niks meer gehoord, klantenservice is niet bereikbaar (melding dag het druk is en je moet mailen, vervolgens wordt de verbinding verbroken).
    Geen pakket ontvangen, dit klopt absoluut niet.

    Door: Paula21-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Prima producten en shop

    Fijne winkel om te kopen online ik ben zeker tevreden en leveren altijd binnen een paar dagen zoals ze ook aangeven

    Door: Annette de Ghoey27-07-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Prima shop!

    Leuke shop, mooi assortiment, koop er zelf ongeveer vier keer per jaar, altijd erg goed, zeker aan te bevelen...

    Door: Marjan van Schijndel24-07-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Leuke shop, ook voor heren

    ik koop graag bij world of beauty omdat ik mijn wax altijd snel en keurig binnen heb.

    Door: Alex23-07-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Bestel hier altijd

    Ik bestel hier altijd spulletjes. Komt altijd keurig binnen. De laatste keer zat er zelfs een leuk cadeautje bij! Aanrader dames. :)

    Door: Janine23-07-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Prettige partij!

    Mooie webshop met mooi assortiment. Leuk merken en leveren snel uit. Zou zeker weer kopen.

    Door: Francis23-07-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Geen klantenservice

    Verkeerde producten bezorgd. Klantenservice is niet bereikbaar of bestaat waarschijnlijk niet. Er wordt niet gereageerd op mails en via het telefoonnr kom je bij een telefoniste die nergens van weet en je gegevens noteert om vervolgens niet meer terug gebeld of gemaild te worden.
    Dit is foute boel.

    Door: Nina08-09-2017
    Francis24-07-2018

    Nou dit herken ik niet hoor, ze zijn telefonisch en per mail prima te bereiken.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Top shop

    Goede webshop. Mooi assortiment. Hele goede prijzen en snel! Koop zeker weer!

    Door: Anne van Bergen09-02-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Pakketje make-up nooit ontvangen

    in oktober setje make-up besteld
    nooit ontvangen

    Door: Marissa07-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Goedkope verzorgingsproducten bij WorldofBeauty

    Een vriendin wees mij onlangs op World of Beauty. Ik had hier zelf nog nooit van gehoord, maar heb toch maar eens een kijkje genomen. Mijn vriendin vertelde dat ze goede producten verkopen voor een schappelijke prijs. De prijs viel mij inderdaad honderd procent mee en de producten zelf zijn ook van goede kwaliteit. Ik heb hier nu al een paar keer besteld en het valt mij totaal niet tegen. De service is goed en de levering is ook oké.

    Door: Ellis Pekel15-11-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Schrijf zelf een review over Worldofbeauty.nl

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Worldofbeauty.nl een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 15 ervaringen geplaatst over Worldofbeauty.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.6 gekregen, waarbij 60% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Worldofbeauty.nl actief?

    Worldofbeauty.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Worldofbeauty.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.