NederlandReview

  Ervaringen Worldofbeauty.nl

  Heb je al gelezen wat anderen van dit bedrijf zeggen? Waarom zou je nog wachten met het delen van jouw mening over dit bedrijf. Het is goed om te laten zien aan iedereen wat jij van ze vindt en hoe jij over ze denkt. Op NederlandReview.nl kun je jouw positieve of negatieve feedback en review achterlaten om zo een ander te helpen met wat je van dit bedrijf vindt. Het is heerlijk om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Voor iemand welke nog niet zoveel ervaring heeft met dit bedrijf is het natuurlijk heerlijk om een mening van een ander te lezen om zo een beter beeld te krijgen van dit bedrijf. Het is heerlijk en goed om hier gebruik van te maken. Lees eerst echter meer over dit bedrijf op onze pagina. 

  Over Worldofbeauty.nl
  Dit bedrijf heeft een grote webshop voor alle make-up producten, lichaamsverzorging, haarproducten, huidverzorging, stylingtools, accessoires en geuren. Er is een uitgebreid assortiment voor dames, maar ook voor mannen. De klanten hebben de mogelijkheid om een beauty expert te raadplegen. Ze hebben een ruim assortiment met de vertrouwde topmerken en ook de laatste trends. De internationale beautymarkt wordt op de voet gevolgd om er zeker van te zijn, dat het aanbod actueel is. 


  World of Beauty - BTS zingt over een beautiful girl

  De bezorging van de producten is bij een bestelling van boven de 35 euro gratis. Het is mogelijk om je favoriete producten te bestellen om dit te realiseren. Denk maar aan een make-up, tanningspray en nagellak of bodylotion. Er zijn 25.000 producten van 300 topmerken, waardoor je zeker slaagt bij dit bedrijf. 
  Het is mogelijk om bij dit bedrijf achteraf te betalen. Je krijgt dan alles in huis en betaald pas later met de acceptgiro.  

  Er is een sterke klantenservice. Ze zien dit als een belangrijk onderdeel van hun dienstverlening. De beauty experts staan ook altijd klaar voor tips, adviezen en informatie over producten. Er zijn topstylisten, visagisten en huidexperts opgenomen in het team van experts bij dit bedrijf. 

  Diensten van Worldofbeauty.nl
  Het bedrijf heeft een zeer ruim aanbod van schoonheidsproducten voor mannen en vrouwen. Het ruime assortiment biedt voor ieder wel wat. 

  Klachten, tips en complimenten over Worldofbeauty.nl
  Wanneer er een klacht is dan kun je die gerust indienen bij hun. De medewerkers gaan graag kijken hoe ze het op kunnen lossen en het probleem uit de wereld kunnen helpen. Je kunt ze hiervoor bellen, mailen en ook per post benaderen. Tips en complimenten zijn natuurlijk ook van harte welkom.

  Heb jij ervaring met Worldofbeauty.nl? 
  Waarom zou ook jij niet je mening geven over dit bedrijf? Het is goed om anderen te helpen en om te laten zien wat jij van hun vindt. Een goede of slechte review is van harte welkom op Nederlandreview.nl. Je helpt er vele mensen mee! 

  Lees hier beoordelingen van klanten van Worldofbeauty.nl. Verkopen ze kwalitatieve make-up, haarproducten en geurtjes? Hoe kun je retourneren? En is er gratis verzending?

  Worldofbeauty.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (9)

  8,4
  78% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  8,8

  Service

  7,8

  Prijs

  8,8

  Leveren

  7,8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Prima producten en shop

  Annette de Ghoey27-07-2018

  Fijne winkel om te kopen online ik ben zeker tevreden en leveren altijd binnen een paar dagen zoals ze ook aangeven

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Prima shop!

  Marjan van Schijndel24-07-2018

  Leuke shop, mooi assortiment, koop er zelf ongeveer vier keer per jaar, altijd erg goed, zeker aan te bevelen...

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Leuke shop, ook voor heren

  Alex23-07-2018

  ik koop graag bij world of beauty omdat ik mijn wax altijd snel en keurig binnen heb.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Bestel hier altijd

  Janine23-07-2018

  Ik bestel hier altijd spulletjes. Komt altijd keurig binnen. De laatste keer zat er zelfs een leuk cadeautje bij! Aanrader dames. :)

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Prettige partij!

  Francis23-07-2018

  Mooie webshop met mooi assortiment. Leuk merken en leveren snel uit. Zou zeker weer kopen.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Geen klantenservice

  Nina08-09-2017

  Verkeerde producten bezorgd. Klantenservice is niet bereikbaar of bestaat waarschijnlijk niet. Er wordt niet gereageerd op mails en via het telefoonnr kom je bij een telefoniste die nergens van weet en je gegevens noteert om vervolgens niet meer terug gebeld of gemaild te worden.
  Dit is foute boel.

  Francis24-07-2018

  Nou dit herken ik niet hoor, ze zijn telefonisch en per mail prima te bereiken.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  Top shop

  Anne van Bergen09-02-2017

  Goede webshop. Mooi assortiment. Hele goede prijzen en snel! Koop zeker weer!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Pakketje make-up nooit ontvangen

  Marissa07-12-2016

  in oktober setje make-up besteld
  nooit ontvangen

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  Goedkope verzorgingsproducten bij WorldofBeauty

  Ellis Pekel15-11-2016

  Een vriendin wees mij onlangs op World of Beauty. Ik had hier zelf nog nooit van gehoord, maar heb toch maar eens een kijkje genomen. Mijn vriendin vertelde dat ze goede producten verkopen voor een schappelijke prijs. De prijs viel mij inderdaad honderd procent mee en de producten zelf zijn ook van goede kwaliteit. Ik heb hier nu al een paar keer besteld en het valt mij totaal niet tegen. De service is goed en de levering is ook oké.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  7,5

  Schrijf zelf een review over Worldofbeauty.nl

  Uw beoordeling