Woonveilig

Alle reviews

Woonveilig

50% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (8)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Alarm

  Niet aan beginnen echt slecht dat je abonnement moet betalen voor een paar meldingen en je word afgesloten als je betalingsachterstanden hebt dus kun je huis niet beveiligen weg 300 uro

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  2007

  perfecte prijs kwaliteit verhouding
  systeem hangt enkele jaren heb nog nooit foutmeldingen gehad
  we worden direct gebeld bij melding bv batt leeg
  echt een aanrader

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Basis systeem

  Super slecht. Zonder abonnement niet te gebruiken. Wij willen alleen het systeem en een standallone gebeuren. Mijn zoon is bezig met installatie en dat is al een half jaar vertraagd door de administratie. Werkt voor de helft!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Goed systeem, weinig klantvriendelijkheid

  Eenvoudig te monteren systeem dat makkelijk uitbreidbaar is en verkrijgbaar voor en goede prijs/kwaliteitverhouding.
  Minpunt is de gehaaide organisatie die erachter zit: retourproducten worden om onduidelijke redenen niet terug genomen, je zit ineens aan een doorlopend en betaald abonnement vast. Ik zou het systeem om deze reden niet nog een keer kopen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Gebruiksvriendelijk, maar met betaald abonnement

  Een op het oog handig systeem, maar met een automatisch betaald abonnement voor €8,95 per maand. En daar kom je door de onvriendelijke klantenservice bovendien niet zomaar vanaf. Zeer matige ervaring, ik had achteraf liever een ander systeem gekozen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Goed werkend alarm

  Na diverse inbraken in een korte periode, toch besloten dat er maatregelen genomen moesten worden. Om ons huis beter te beschermen, een alarmsysteem aangeschaft bij Woonveilig. Dit alarm beschermt echter niet alleen tegen inbraak, maar ook tegen brand, CO en waterschade. Aangezien er bescherming wordt geboden tegen meerdere bedreigingen, was de prijs ook aan de hoge kant. Maar wij hadden het er wel voor over. Een inbraak kost je namelijk ook heel veel geld. Het alarmsysteem was makkelijk aan te sluiten en sinds het nieuwe systeem hebben wij nog geen last gehad van inbrekers.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Veiliger gevoel thuis

  Ik woon niet in een te beste buurt en er is al een aantal keer ingebroken.
  Nooit veel van waarde weggenomen (heb ik ook niet), maar het echt een heel naar gevoel.
  Je voelt je gewoon niet meer veilig in je eigen huis.

  Heb nu een systeem aangeschaft via Woon Veilig. Als ik niet thuis ben, kan ik het toch in de gaten houden en dat is een prettig idee.

  Ik voel me nu in ieder geval een stuk veiliger!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Top

  Heb mijn hele huis door woonveilig laten beveiligen, nu kan ik van een afstand het alarm regelen, maar ook de lampen en de thermostaat. Ze leveren snel en de service is top!

Anderen bekeken ook

I-KOOK Keukens
53 reviews

Ben je al een tijdje op zoek naar een nieuwe keuken en ben je zo terecht gekomen bij I-KOOK? Misschien heb je jouw perfecte keuken al gevonden bij ...

2Cheap
7 reviews

Ontdek op NederlandReview alles over de ervaringen van klanten van 2Cheap. Het online warenhuis heeft een ruim assortiment met allerlei verschillen...

Witgoedhuis.nl
7 reviews

Ongekend! Heb jij die review van Witgoedhuis.nl gelezen op onze site?Kijk naar de mogelijkheden en de opties om te genieten van het geven en lezen ...

Expert
19 reviews

Expert: Ervaringen Koop je nieuwe elektronica, dan doe je dat natuurlijk graag bij een betrouwbare partij, het liefst bij eentje die ook nog goede...

Woonveilig

Lees nu! Ervaringen over woonveilig.nl! Woonveilig.nl is een webshop welke onder de online shoppen woonwinkels valt in de categorie elektronica. Het is een winkel welke beveiligingsoplossingen aanbiedt. Meningen, oordelen en reviews! Op NederlanReview.nl tref je ze allemaal aan en kun je op een snelle en gemakkelijke manier een oordeel vormen over een onderneming en woonveilig.nl. Het helpt je natuurlijk om de onafhankelijke reviews te lezen en om zo een mening te krijgen van een bedrijf. Het is goed om ook een review op NederlandReview achter te laten. Zo is het juiste mogelijk om anderen te helpen en te laten zien wat jij van een bedrijf vindt. Natuurlijk mag een review goed of slecht zijn. Zo simpel is dat natuurlijk! Onafhankelijke beoordelingen vind je op NederlandReview. 

Over woonveilig.nl
Het beveiligen van een huis was voor 2008 nog erg moeilijk en complex. Het inschakelen van een beveiligingsexpert was toen altijd nog nodig. Er zijn analoge oplossingen met telefoonverbindingen. Hier horen ook abonnementen bij.  WoonVeilig is in 2008 gestart met het aanbieden van internet alarm systemen. Het is mogelijk om nu met een paar knoppen het hele huis te beveiligen. De oprichters Robin Rietveld en Marcel Annaka hebben het systeem samengesteld. Een veilig systeem via het internet was geboren. WoonVeilig bewaakt via het internet je huis 24 uur per dag. Als er iets gebeurt dan krijg je een sms bericht of een telefoontje wanneer er iets mis is met de verbinding. Het is mogelijk om snel actie te ondernemen. Je kunt alles via de app bedienen.  Eigenlijk heb je dus een virtuele alarmcentrale.

Diensten van woonveilig.nl
WoonVeilig biedt het slimste alarm aan van heel Nederland. Je krijgt direct per telefoon, per sms en per mail een bericht. Het is wereldwijd te bedienen via een app. Alles wordt 24 uur per dag en alle dagen van de week beveiligd. Bij een storing krijg je een belletje! 

Het installeren kun je in nog geen half uurtje doen. Het systeem is gemakkelijk uit te breiden met een slimme thermosstaat. Ook hebben ze een goede klantenservice! 

Klachten, tips en complimenten over woonveilig.nl
Heb je een klacht of opmerking? Dan is het belangrijk om je klacht kenbaar te maken. Het is mogelijk om de klacht via de mail, per post en per telefoon in te dienen. Hierna kan er gezocht worden naar een goede oplossing. Hierna kun je een bericht achterlaten op de site NederlandReview.

Heb jij ervaringen bij woonveilig.nl
Doe het! Help anderen! Kies ervoor om jouw mening over woonveilig.nl op deze pagina achter te laten. Het is geweldig om te zien hoeveel meer reviews er dagelijks bijkomen van anderen over bedrijven. NederlandReview helpt mensen om een goed beeld te krijgen van woonveilig.nl gebaseerd op reviews van anderen. 

 

Lees nu! Ervaringen over woonveilig.nl! Woonveilig.nl is een webshop welke onder de online shoppen woonwinkels valt in de categorie elektronica.

}