Ervaringen Woononline

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen over Woononline? Woononline is een woonwinkel welke zich vooral richt op keukens. Woononline is de grootste lifestyle cash & carry van ons land. Er zijn altijd meer dan 12.000 hippe, eigentijdse en inspirerende producten te vinden bij Woononline. Ze garanderen altijd de laagste prijs en het is verrassend hoe uitgebreid het assortiment is. Het assortiment is zeer uitgebreid en goed te noemen. U kunt uw gewenste woonstijl realiseren met tal van banken, kasten, accessoires, kookspullen, leuke boeken en tal van speelgoed. Het is mogelijk om het direct mee te nemen of om het te reserveren. Geweldig! Op Nederlandreview kunt u de ervaringen en reviews van anderen lezen over dit bedrijf. Ook is het mogelijk om uw persoonlijke ervaring over Woononline op Nederlandreview.nl te plaatsen.

Over Woononline

Woononline heeft een uitgebreide webshop. Daarnaast is er natuurlijk ook een fysieke winkel welke u kunt bezoeken. Er zijn maar liefst drie filialen in het land op een centrale plek. Zo is er een vestiging in de stad Alkmaar, een vestiging in Utrecht en een vestiging van Woononline in Zutphen. Ze zijn allemaal goed te bereiken en bieden volop parkeerruimte.

De diensten van Woononline

Woononline kent een ruim aantal woon merken. Denk hierbij aan:
• By Boo
• Zuiver
• Be Pure
• Woood
• House Doctor
• Eleonora
• Jouw meubel
• Graham & Brown
• Urban Sofa
• Vesper Collection
• VT wonen collectie
• Knit Factory

Klachten, tips en complimenten over en voor Woononline

Natuurlijk kan het voorkomen dat u ergens ontevreden over bent. Het is dan vaak niet leuk. Het is echter vaak snel weer vergeten als de klacht snel opgelost wordt. Ook Woononline weet dit. Ze doen er daarom alles aan om u volop tevreden te houden. U zult niet snel spijt krijgen van een aankoop bij Woononline.

Klachten en oplossingen.

Als u een product uitpakt en u ziet direct de schade dan is het goed om dit direct te melden. Meldt het binnen 24 uur na de levering. Als een klacht tijdens het gebruik van het product zichtbaar wordt dan is het goed om dit bij de klantenservice van Woononline te melden.

Het is vaak niet nodig om een klacht te beoordelen. Het is vaak duidelijk als het om een fabricage fout gaat, een verkeerde levering of een fout bij het vervoer. Het is alleen belangrijk om een specialist te ontvangen wanneer een specialist bij u thuis langs komt.

Even wat inspiratie opdoen voor "landelijk wonen" met het magazine Woonstijl in dit filmpje:


Wanneer is een klacht niet ontvankelijk bij Woononline? Als de schade is ontstaan bij het zelf vervoeren, door verkeerd gebruik, door opzet, normale slijtage, nalatigheid of bijvoorbeeld door het niet opvolgen van de instructies van de gebruiksaanwijzing.

Woononline werkt met de Algemene CBW Voorwaarden.

Uw mening over Woononline

Wat vindt u van Woononline? Heeft u al een keer een product bij hun gekocht? Dan is het goed om uw mening te delen bij Nederlandreview. Het is goed om te zien wat anderen van Woononline vinden om zo een goed beeld van dit bedrijf te krijgen.

Almaar, Utrecht, Zutphen? En welke bank of fauteuils zijn het beste van woononline.nl - goedkoop en goede service? Lees eerst ervaringen op NederlandReview voordat u overgaat tot een koop!

Woononline
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (29)

4,4
24% Zou hier weer kopen!

Bestellen

5

Service

3,4

Prijs

4,8

Leveren

4

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Slechte service en zeer onvriendelijk

We hadden een stoel besteld en in een andere kleur geleverd gekregen dan besteld. Bijzonder onvriendelijke en starre klantenservice: zij hadden geleverd wat wij hadden besteld dus retourkosten waren voor ons. Zelfs contact gehad met fabrikant en gelijk gekregen: artikel had in andere (geleverde) kleur aangeboden moeten worden op de website. Maar Woononline sloot dossier en verzocht ons geen contact meer op te nemen. Inmiddels staat het artikel met de andere (juiste) kleur op de website (en hebben wij zelf de retourkosten betaald).

Door: Marielle29-04-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
5

zeer slechte service en communicatie

Duidelijk zijn in wat je verkoopt bezoektijden veel beter communiceren niet om 9uur melden en dan om half 12 aan komen en de bezorg plus is ons er bij verkocht voor was stoelen zodat deze in elkaar werden gezet maar nee dat is dus niet zo en klant vriendelijkheid staat bij woon oliën op een heel laag pitje je woord nog net niet onbeschoft behandeld in de winkel aan de telefoon en door de bezorgers en neem die telefoon een keer op zo lastig is dat niet en druk de telefoon ook niet weg klant zo koning moet wezen maar hier moet je als het er op aankomt alles zelf doen

Door: Dennis26-04-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3

Alles top!

Alles perfect geregeld, live de bezorger volgen en op tijd geleverd. Kan geen minpunten bedenken.

Door: Roy Krul12-03-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

slechtste service ooit ervaren

het bestellen van twee bijzettafel ging heel vlot en de bestelling werd snel verstuurd. Helaas sturen ze een verkeerde tafel.

de juiste tafel blijkt ook niet meer leverbaar... de tafel kon pas na twee weken worden opgehaald. (en stond natuurlijk enorm in de weg). op de afgesproken dag kwamen de bezorgers veel te vroeg waardoor er niemand thuis was. (was duidelijk besproken dat ze na 14.00 moesten komen.)

de oplossing was dat ze een nieuwe afspraak wilden maken over weer twee weken. Pas nadat ik heel boos ben geworden kon ik het via de DHL terugsturen.

de tafel is al ruim een week terug maar het geld is nog steeds niet teruggestort. Nadat ik hier zelf weer achteraan ben gegaan kreeg ik de melding dat dit over twee weken wordt teruggestort...

Kortom, als klant moet je steeds hun fouten goedmaken, moet je er zelf steeds achteraan. echt heel erg slechte service!!

Door: Jan Albet30-01-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3

Slechte service

6 eetkamerstoelen net twee jaar oud , 3 ervan zijn doorgezakt en een van de 3 helemaal doorgekrakt . Klacht ingediend en ze doen helemaal niets , we kunnen komen om nieuwe uit te zoeken met wat korting !!!!! Wat een slechte zaak ! Koop nooit daar!!!! Het lieft had ik geen ster gegeven maar dit kon niet

Door: Knoop17-01-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Slechte service en onbeschoft gedrag

Houten tweedeurs opbergkastje Oxford, besteld a € 399. Medio december werd kastje afgeleverd, uitgepakt en en zelf pootjes gemonteerd. Kastj stond scheef, na controle bleken 2 pootjes minmaal een halve centimeter korter te zijn. Klacht doorgebeld, wilde men telefonisch niet aannemen. Klacht via website ingediend, geen reactie. Opnieuw gebeld, er werd mij direct toegesnauwd "wat is uw ticket nummer" dat heb k niet was mijn antwoord. Zonder ticket nummer geen service. Weer zoeken, klacht bleek niet ontvangen te zijn?? Opnieuw ingestuurd met foto's. Moest zelf antwoord opzoeken in mijn account. "Dit viel binnen de marge volgens de leverancier van kastje"Ik zei dat ik daar op de website niets over heb kunnen lezen. Het kastje was uit de collectie en men kon geen andere meer leveren. Gevraagd om 4 nieuwe pootjes? dit was niet mogelijk. Alternatief kastje terug sturen. Wij hadden heel lang gezocht naar dit kastje vanwege de maten die precies overeen kwamen met ons gebruiksdoel. Gevraagd of ik een compensatie kon krijgen en zelf een oplossing bedenken om het hoogte verschil op te lossen. Mevrouw Desi ging dit bespreken en zou terugbellen. Daarna bleef het stil bij Woononline. Vandaag elf opnieuw gebeld en gevraagd wat voor compensatie mogelijk was. na een vervelende discussie met een agressieve mevrouw "er wordt er geen compensatie gegeven want dit viel binnen de marge" Ik mocht het kastje terugsturen op mijn kosten voor € 40.
Ik zei hier geen genoegen mee te nemen en dat dit de wereld op z'n kop was. Daar had deze onvriendelijke en onbeschofte mevrouw geen boodschap aan. "Take it or leave it" en de verbinding werd verbroken. Conclusie, Niets bestellen bij Woononline, slechte en onbeschofte zaak. Zij hadden 3 filialen nu nog slechts 2 dus nog even volhouden zo en dan kunnen zij het laatste filiaal ook sluiten

Door: Ruud Krouwel15-01-2019
Robert16-01-2019

Ja echt een drama ik heb precies hetzelfde gehad, ze hebben echt schi*t aan je bij dit bedrijf.

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2,5

Slechte service

Een duur tv meubel gekocht hiervan zaten beide handgrepen van de lades scheef.
Deze zaten meer als een cm scheef voorgeboord.
Een klacht ingediend dit is normaal volgens hun bij een handgemaakt meubel.
Dit geeft een authentieke uitstraling.
Aangezien ik het hier niet mee eens ben meerdere malen gemaild en gebeld maar ze erkennen de fout niet.
Bij meerdere winkels hetzelfde meubel gezien maar overal zit alles recht.
Ze reageren gewoon niet meer.
Mijn advies ga niet met Woononline in zee.

Door: Robert09-01-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3,5

Slechte garantie

6 stoelen gekocht , nu net twee jaar oud en twee daarvan zijn doorgezakt en een doorgebroken . Klacht doen ze niets aan .

Door: Knoop03-01-2019
Knoop03-01-2019

Ik zou niemand aanraden om daar te kopen met zo’n slechte service

Robert09-01-2019

Ja klopt ze hebben gewoon schijt aan je bij deze ballentent

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8

niets doorgegaan

Krijg bericht dat woensdag 19 dec twee bijzettafels (betaald) geleverd zouden worden. Kregen mail...onze bestelbus gaat rijden en je bent nr. 7 in de rij van aflevering ,we bellen je half uur van tevoren. Wij de hele dag vrij genomen en van 'smorgens vroeg tot savonds laat zitten wachten..NIKS..de volgende morgen gebeld .. lang verhaal kort...de bestelling waren ze kwijt in het magazijn en hebben niemand verwittigd daar over, zeker ons niet. Hoe zo kwijt..ze zouden toch in de bestelbus zitten??? Ik zeg..wil meteen geld terug ..en dat is nu gebeurd . Koop er nooit meer iets ..Wie betaald onze vrije dag!! woononline...ik zou het personeel maar eens gaan screenen of hebben jullie zo'n groot magazijn dat de spullen niet te vinden zijn!!!!Ik geloof er niets van.

Door: W.R. Luiten22-12-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3

Onbeschoft

na het bestellen van 4 artikelen, 1 product na 1 week binnen. de rest komt pas 5 weken later. ipv voor 16.00 besteld volgende dag in huis.
Blijkt het enige ontvangen product stuk te zijn.
Slechte service, onbeschoft aan de telefoon, geen reactie op email.
Nooit meer een aankoop bij woononline!

Door: linda10-12-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
2

Komen afspraken niet na / onbeschoft gedrag

In het filiaal Alkmaar een bank gekocht uit de koopjes hoek. Afgesproken dat deze nog 4 tot 6 weken bij hun in het magazijn mag blijven. Na paar dagen als mijn vrouw de bank nog even gaat op meten krijgt ze te horen dat wij de bank zsm op moeten halen.
Dit was een vrijdag. Zaterdag en maandag proberen te bellen voor een afspraak, maar telefonisch onbereikbaar. Maandag avond kijkt mijn vrouw in haar email, hebben wij een zeer onvriendelijk mailtje dat omdat wij onze afspraken niet nakomen de koop is ontbonden.
Krijg ik ze woensdagochtend eindelijk te pakken, is de bank gewoon doorverkocht.
Meisje aan de telefoon was er mee aan, maar ze moest dit van haar baas.
Ze hebben daar mooie winkel en leuke collectie, maar als je niet leverd heb je daar niks aan. Ik kom daar in ieder geval nooit meer.

Door: g steenbergen07-11-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Late levering

Doordat een levering later kwam gaven ze een stukje service en hoefde wij het niet zelf op te halen maar word het tot aan de deur gratis bezorgd als compensatie omdat de levering langer duurde dus complimenten dat ze toch tegemoet komen dus klantvriendelijk een 8

Door: Jil25-10-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
4

Niets meer dan negatieve ervaringen

Niets meer dan alleen maar negatieve ervaringen:
1) Ruim van tevoren besteld en 2 dagen van tevoren horen dat er niet geleverd kon worden op de door ons gewenste bedrag (alleen tegen extra betaling). Geen probleem, maar dat had ik liever een week van tevoren geweten zodat ik niet laatste moment zakelijke afspraken moest hoefde om te gooien. Bij melding hier van kreeg ik een "jammer voor je" reactie..
2) Ik krijg op de dag van levering te horen dat mijn bank er niet bij zou zitten, ondanks dat er voorraad op de website stond aangegeven. Ook hier kreeg ik een onbeschofte "echt niet" reactie. Na het toesturen van een screenshot met bewijs wordt er niet meer gereageerd. Niemand kon mij voor 2 weken lang vertellen wanneer hij wel kwam. Vervolgens krijgen we de melding dat het nog 2 weken extra zou duren. Toen we belde om de bank te cancellen, kreeg ik te horen dat er de week er op een aanbieding was en dat er daarom voorraad geleverd zou worden. Maar wij moesten nog 2 weken wachten. Na wat gesteggel zouden wij dan daar een bank voor krijgen, met de actieprijs als goedmaker (wat een geluk..). De bank zou vandaag geleverd worden. Gister gebeld hoe laat ze zouden komen. Dat zouden ze mailen. Vandaag om 10.00 nog geen mail gehad en niemand die opneemt. De communicatie is weer top.
3) De bestelde poef is bij levering door ons uitgepakt en bleek aan de onderkant beschadigd. Na melding hiervan werd er gezegd dat als we een nieuwe wilde, we maar even een foto moesten sturen met de poef in verpakking waar de beschadiging ook op te zien was. Wij gaan er gewoon van uit dat geleverde producten heel zijn en hadden dus de poef al uitgepakt. Te laat. Als alternatief werd ons een vergoeding van 50 euro geboden. We willen eigenlijk gewoon een nieuwe die heel is, maar dat blijkt gewoonweg niet te kunnen. Overigens worden we ook redelijk kortaf te woord gestaan als we dit willen melden.

Ik had toch op een betere service gehoopt als je 2.500 euro overmaakt. Het is geen pakje boter (wat overigens geen excuus is om dan wel kortaf te doen).

Door: Frank Nijman16-10-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
5

Schandalig

Vandaag contact gehad met Bart Harmsen commercieel manager. We begonnen een gesprek op de juiste voet, namelijk een passende oplossing. Helaas is na een tijd niet gelukt en willen ze mij niet tegemoet komen met wat ik voorstelde. ik word al een jaar van de muur naar het kastje gestuurd en de oude manager heeft toegezegd dat ik een nieuwe poef krijg. Dis heb ik voorgesteld om een nieuwe poef te krijgen. Dit konden ze niet doen. Daarna wilde ik ze tegemoet komen( wat ik eigenlijk niet hoor te doen). en heb ingestemd om 25 procent te betalen. De manager was hier niet mee eens en kon mij 50 procent korting geven. of begrijpt natuurlijk wel dat dit erg onredelijk is. Daarna heb ik ze gezegd dat ik ze toch blijf bellen in de hoop op een passende oplossing. Nadien krijg ik te horen dat zodra ik nog 1 bel of mail dat ze AANGIFTE gaan doen bij de politie. Erg kinderachtig maar dit schrikt mij niet af!! Toch blijf ik hopen op een oplossing. Ik sta er nog steeds voor open. Ook na de dreigement Bart Harmsen

Door: Zakiaatje31-05-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Zelfde verhaal

Woononline zijn oplichters. Als je verhalen leest van mensen worden levertijden genoemd die nooit waar gemaakt worden. Vandaag besteld morgen in huis, niks ontvangen, nagevraagd, het is op voorraad, 2 uur later een mail dat het niet op voorraad is. Misselijke manier van zaken doen.

Door: Koper25-05-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Niet op voorraad

Ik heb met pasen een bijzettafel besteld, aangezien er een paasactie was. Bij het bestellen werd zelfs aangegeven dat wanneer de bestelling voor 16.00u was geplaatst, je dezelfde dag nog terug zou worden gebeld. Ik plaatste de bestelling om 14.00u en heb niets vernomen. Op dinsdag heb ik de klantenservice gebeld en toen kreeg ik een mevrouw aan de telefoon die aangaf dat het met de Pasen erg druk was geweest, maar dat ik die dag zou worden teruggebeld voor een leverafspraak.
Ook die dag ben ik niet gebeld.
3 Dagen later krijg ik een mail waarin het bedrijf zich verontschuldigt, want de bijzettafel was niet meer op voorraad. Ze hebben de bestelling geannuleerd en ik zou mijn geld terugkrijgen.. wat een manier om klanten te trekken en direct af te stoten door onkunde!
Baal ontzettend van de tafel en van de manier hoe ze hebben gehandeld. Tot op de dag van vandaag ben ik nog steeds niet gebeld. Een kleine moeite lijkt mij

Door: Joëlle 06-04-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3

Leuke spullen maar komen levertijd niet ms

Leuke spullen verkopen ze hier. Al aardig wat meubilair en accessoires hier gekocht. Ik zal hier echter nooit meer spullen kopen die naderhand geleverd moeten worden. Wat een ellende die l levertijden hier. Mijn bankstel met fauteuil kwam een week of 6 te laat en onlangs een andere fauteuil ook een week of 6 later dan dat ze beloofd hadden!
Spullen die je gelijk uit de winkel mee kan nemen na aankoop zou ik hier wel halen.

Door: Rob30-03-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
5

botte service

Een te lang verhaal om helemaal op te schrijven. Kort samengevat ben ik al 3,5 week bezig om een bestelling te ontvangen die binnen twee werkdagen bezorgd zou worden. Bellen en mailen haalt weinig uit. En de klantenservice is zeer bot, op het onbeschofte af.

Door: Eckhart Jan19-12-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3

Slecht voorraadbeheer

Item stond als in stock op de site, telefonisch contact opgenomen voor de zekerheid met zelfde vraag, ja objects was in stock.
Ik bestel direct en volgende dag krijg ik mail dat deze toch niet in stock is. Jammere zaak !

Door: rob18-09-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4

Damesclubje

Ik zou er geen grote aankoop doen want in Zutphen lijken de deuren al te gaan sluiten. Leveranciers vertrekken en er komt niets voor terug. Denk dat ze failliet gaan. Showroom één stoffige bende en personeel bestaat uit een paar gapende dames die zich versuft achter de kassa verschuilen. Bijna geïrriteerd als je vraagt om een kop koffie in hun 'café' waar ze niet eens wat lekkers bij de koffie aanbieden. Ons ben zunig in Zutphen... Een paar weken geleden liep er nog een leuke kerel die ons goed heeft geholpen maar die was er dus ook al niet meer. Leuke collectie maar personeel met weinig pit!

Door: Cor14-11-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Klantonvriendelijk

Bleken zeer moeilijk te doen over ruilen van producten gekocht in de winkel. Vervolgens hier over geklaagd en zeer onvriendelijk behandeld. Wij komen hier NIET meer terug

Door: Michiel19-10-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3,5

Perfect

Uitstekend geholpen in het filiaal in Alkmaar!! Leuke meiden en denken echt met je mee!! Zou het iedereen aanraden

Door: Milou27-08-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Nooit problemen gehad, alles gewoon geleverd en prima kwaliteit

Persoonlijk nooit problemen gehad hier!
Ook maar twee keer iets besteld.
Maar dat ging steeds goed. Ik kreeg gewoon wat ik besteld had en er ontbrak niks ofzo. Gelukkig!!
En de kwaliteit is ook steeds prima eigenlijk.

Door: Mieke uit Alkmaar16-06-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

matrassen

paar maand geleden klacht ingediend over matrassen van 3 jaar oud niet intensief gebruikt, kreeg een keurige email terug met een oplossing (dacht ik) ik mocht naar de winkel in zutphen om te kijken naar andere matrassen maar toen bleek dat deze niet aanwezig waren in de winkel. dus moest op de gok maar een bestelling doen en dat wil ik niet daarbij konden ze alleen hele dunne matrassen aanbieden maar ik wil zelfde dikte.(i.v.m beddegoed wat ik er bij heb moeten aanschaffen) dit aangegeven zou het terug worden gekoppeld aan klantenservice maar helaas niets gehoord. nu 2 mnd geleden nog maar eens een email gestuurd met de vraag graag reactie op vorige email maar helaas nog steeds niets. ik heb dus net 3 jaar geleden bijna 800 euro uitgegeven aan een bed waar ik niets meer aan heb ik mag er vanuit gaan dat hij normaal langer mee gaat en dat klachten op zijn minst in behandeling worden genomen zware domper ik ga nooit meer naar deze winkel

Door: marian15-06-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

eerste en laatste bestelling

In april bestelling via website van Woononline gedaan. Levering bij andere websites 3 weken en bij woononline evering binnen 1 tot 10 werkdagen. Dit is nu vijf en een halve week geleden. Na drie weken contact met de klantenservice gehad. Bijzonder onplezierig gesprek. Mevrouw reageert vanuit "de hoogte". In de middag teruggebeld door dezelfde mevrouw van de klantenservice die nu wel wist hoe het hoorde. Excuses bood zij aan plus teruggave van 10 euro. Ondertussen opnieuw niets vernomen van Woononline. Vanochtend weer gebeld met klantenservice. Bestelling zegt meneer vandaag binnengekomen. Wordt dus snel bezorgd. Wij hopen dat dit laatste bericht juist is. Wij zullen niet meer bij dit bedrijf bestellen.

Door: Lucy25-05-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3

Waardeloze bezorging en klantenservice

Vriendelijk personeel in de winkel, zowel bij aankoop als na langskomen met klacht. De ellende zit hem bij de bezorging en de klantenservice is waardeloos. Klacht ingediend, dame blijkt halve info te hebben en biedt me €25 tegemoetkoming. Als zij later het échte verhaal hoort (ze bleek voorgelogen door de bezorgers) blijft ze tóch bij 25 euro. Het gaat me niet om het geld maar uit principe wil ik die €50 euro terug. Stroeve communicatie, laat reageren en zónder argumenten afwijzen. Waardeloos. En dan ga ik nog voorbij aan het feit dat datum van de levering zomaar wordt aangepast, zonder dit netjes te melden. Vervolgens wordt de datum nog een keer aangepast zodat de stoelen gelijk met de bank geleverd kunnen worden. Lekker makkelijk. Uiteindelijk ruim een maand te laat. Nooit meer Woononline.

- 4 dozen met eettafelstoelen worden in de kamer gezet.
- bij aankomst geef ik bezorgers direct al aan dat de bank niet door de binnendeur past en adviseer ze door de steeg te gaan. Nog geen halfjaar geleden namelijk onze oude bank tijdens de verhuizing op die manier gedaan. Deze bank was kleiner.
- advies wordt in de wind geslagen en ruim een kwartier van passen en meten met de bank in de gang volgt. Dat kost dus tijd.
- het past niet
- men weigert door de steeg te lopen. Dat kost ze 2 uur, zo zeggen ze. En ze hebben haast (na een kwartier prutsen) En in de voorwaarden staat dat het tot het obstakel moet. Maar er is helemaal geen obstakel, want hij past gewoon door de steeg
- ze weigeren en de bank staat op hondjes op straat
- mijn vriend en ik rollen de bank zélf door de steeg en binnen 5 minuten staat hij in de achtertuin
- de openslaande deuren van de woonkamer staan open, een van de jongens helpt mee hem over de drempel te tillen maar zet hem midden in de kamer neer (de oude bank vervoeren wij op de hondjes vervolgens direct naar de voorzijde van de woning)
- ik moet pinnen en tekenen
- ik vraag of er niet uitgepakt moet worden
- bezorger zegt van niet, laat zien dat hij heeft aangevinkt dat er niet wordt uitgepakt en zegt dat ik een klacht kan indienen als er iets mis is (dit is dus niet door de haast vergeten maar een bewuste keuze van bezorger)
- alles is nog ingepakt, 4 dozen met stoelen dus en de bank. De bezorgers gaan weg
- na uitpakken blijken de poten van 3 stoelen ongelijk: scheelt bijna 1 cm
- we gaan naar de winkel
- daar vertellen we wat is gebeurd en vragen of de 50 euro bezorgkosten inhoudt dat er niet door de steeg gegaan mag worden en of er dan niet uitgepakt hoeft te worden
- personeel schrikt van de actie, bevestigt (ook bij nogmaals vragen) dat bezorgen óók inhoudt dat dat via een steeg kan geschieden
- stelt dat uitpakken daar ook bij hoort
- regelt direct nieuwe stoelen
- die worden eind van de dag bezorgd (van deze stoelen wordt het verpakkingsmateriaal meegenomen). De oude stoelen worden meegenomen

Door: Natasja22-03-2016
Hans30-11-2016

Mevrouw, je overdrijft echt enorm hoor volgens mij ben jij ook flink wat aan het verdraaien

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3,5

Heerlijk gewinkeld!

Ik ben erg vriendelijk geholpen door de medewerkers van Utrecht. En wat een groot assortiment heeft Woononline! Ik heb allemaal leuke accessoires gekocht en kom zeker terug om binnenkort voor een bank te kijken. Kortom een goede ervaring met Woononline.

Door: marielle 18-03-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

bankstel brighton

Hallo
ik heb een vraag zijn er nog meer mensen die het banstel brighton hebben gekocht bij woononline in utrecht, Want ik heb in juli een bankstel gekocht bij hun en nou naar 2 mnd ging het al inzakken en deon heb ik gebeld naar hun en kreeg ik eerst gelijk een nieuwe 2 zitter en dag erna werd hij weer opgehaald want was kleur verschil, toen weer een klacht ingediend toen zijn wij bij het bedrijf pos gekomen die is geweest die heb het opgevuld, nou is me bankstel heel raar me ene kussen is hoger de naden zitten heel hoog nu, nu zeggen ze moet inzitten, nou vind het niet normaal voor een bankstel van toen 2 mnd oud ben al weer 2 mnd verder en ben geen moer opgeschoten, zit je met een raar bankstel, nou vind het geen service, zit nu ook te kijken nu begint me achter kussens ook.
NOU WEER @ MND WACHTEN

Door: van zuylen07-12-2015
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2,5

Inspiratie opdoen

Ik kom vooral op Woon om inspiratie op te doen, want helaas zijn de spullen voor mij eigenlijk veel te duur.

Door: Elizabeth19-10-2015
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
7,5

Schrijf zelf een review over Woononline

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)