NederlandReview

    Ervaringen Woonexpress

    Is het behang in je slaapkamer zo oud dat er nog raceauto’s opstaan? Vallen de tegeltjes ondertussen van de badkamer muur? Heb je maar één afvalbak in de keuken en wil je je afval liever scheiden? Of moet het kantoor omgebouwd worden in een kinderkamer? Dan is het tijd voor een huis make-over. Woonexpress is het warenhuis waar je alles kunt vinden om je huis te renoveren. Je kunt online winkelen of langsgaan bij één van de winkels. Heb je nog nooit wat gekocht bij Woonexpress en wil je eerst weten wat de ervaringen zijn van andere klanten? Dan zit je op NederlandReview helemaal goed. Hier vind je recensies van echte klanten.

    Over Woonexpress

    Bij Woonexpress kun je alles vinden voor in huis. Je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben het. Je kunt er terecht voor je woonkamer, slaapkamer, badkamer, kinderkamer, kantoor, studeerkamer, hal of keuken. Je kunt alles thuis op de bank bestellen of langsgaan bij één van de tien fysieke winkels. De fysieke winkels kun je vinden in Waalwijk, Beverwijk, Duiven, Amsterdam Westpoort, Amsterdam Zuidoost, Barendrecht, Den Haag, Rotterdam, Utrecht of Breda. Kijk op de website om te ontdekken welk filiaal het dichtstbij jou is.


    De nieuwe reclame van Woonexpress!

    Diensten Woonexpress

    Je kunt bij Woonexpress alles vinden voor in huis, maar waar moet je dan zoal aan denken? Ze hebben woonartikelen zoals:
    – Banken & Fauteuils
    – Kasten
    – Tafels & stoelen
    – Boxsprings & bedden
    – Bijzet- & salontafels
    – Kledingkasten
    – Verlichting
    – Gordijnen & Jaloezieën
    – Sierkussens & Textiel

    Je kunt ook een afspraak maken bij één van de winkels om advies te krijgen van de medewerkers van Woonexpress. Of neem even een kijkje bij de aanbieding of de speciale inspiratiepagina. Heb je geen advies nodig en bestel je online, dan worden alle artikelen meteen uit de voorraad geleverd of je kunt ze ophalen in de winkel. Is het toch niet wat je zocht, dan kun je binnen 30 dagen de artikelen retourneren en je geld terugvragen.

    Klachten Woonexpress

    Voor vragen over artikelen of als je opzoek bent naar advies is het verstandig om bij één van de winkels langs te gaan. Op de website is voor ieder filiaal informatie te vinden over de openingstijden, adresgegevens en contactgegevens. Hier is ook voor ieder filiaal een formulier te vinden om een afspraak te maken met een adviseur. Heb je echter klachten of andere vragen, dan kun je via de webshop een mail sturen naar Woonexpress door het contactformulier in te vullen. Mocht je geen reactie krijgen, dan kun je proberen via Social Media contact op te nemen. Woonexpress is te vinden op Pinterest, Instagram, Twitter en Facebook.

    Wat vind jij van Woonexpress?

    Heb jij jouw huis net een make-over gegeven en spullen gekocht bij Woonexpress? Of heb jij een afspraak gemaakt met één van de adviseurs? Schrijf dan een review met jouw beoordeling van het warenhuis. Wat kun jij vertellen over de kwaliteit van de producten? Vertel andere klanten meer over jouw ervaringen in de winkels.

    Wat zijn de beoordelingen van klanten van Woonexpress? Is de webshop betrouwbaar? Op NederlandReview schrijven klanten recensies over hun ervaringen.

    Woonexpress
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (11)

    3.2
    27% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    3.8
    Service
    rating
    2.8
    Prijs
    rating
    3.6
    Leveren
    rating
    2.8

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Woonexpress

    Uw beoordeling

    SUPERSALE! Kortingen tot 70% bij Woonexpress

    Om gebruik ervan te maken moet je het naar de volgende link gaan:

    cashbackkorting.nl/u/194467315

    je komt niet voor vervelende verrassingen te staan of ingewikkelde voorwaarden

    bovenin kan je lid worden Bovendien krijg je dan ook extra een welkomsbedrag

    Door: remco02-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    bankstel

    Koop niet bij WoonExpress.
    Mijn bank paste niet omhoog, terwijl de verkoopster zei dat het wel zou passen.
    De bank is mee terug genomen, ik mocht voor hetzelfde geld een herkeuze kiezen, echter waren de opties die er waren die wel zouden passen minstens 500 euro duurder en dan ook nog exclusief impregnatie en vlekgarantie. Ik wilde dus het koopcontract ontbinden, echter was dit heel moeilijk. Klantenservice is niet aardig en werkt niet mee. Woonexpress weigert dingen op mail te zetten, en de verkoper/baas/klantenservice zeggen allemaal wat anders.
    Ik zou 225 euro annuleringskosten moeten betalen zeiden ze aan de telefoon, maar toen het puntje bij paaltje kwam, was ik ineens mijn aanbetaling van 350 euro kwijt. Op de vraag of ik het verschil terug kon krijgen werd gezegd dat dit niet mogelijk was.
    Het gaat Woonexpress alleen maar om geld en niet om de klant.

    Door: Tirsa van Schaik18-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Hoekbank

    Vriendelijk tot aan de deur.
    Na aankoop alleen maar ellende.
    Bank kwam niet op dag van levering. Zat met vier kids op de grond.
    Bank geleverd met gaatjes door het transport. Niks mee gedaan.
    Onder de zitting rest materiaal .
    Personeel aan de telefoon tot asociale aan toe.

    Door: Maartje07-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    2018

    Wij hadden een bank gekocht inn2018 met protex behandeling ( 300,-)
    Deze wil ik per heden gaan gebruiken bleek ik geen certificaat gehad te hebben en moest alsnog worden aangemeld
    Helaas voor woonxl gaan wij hier niet mee akkoord en willen ons geld terug blijkt zeer moeilijk te zijn
    Wel verbaasd me dat als ze ons willen aan melden bij de firma oranje ( die eventueel de protex behandeling doet) moeten ze dit bedrag alsnog te worden betaald


    Waarom doet woonxl zo moeilijk
    Ik zou toch denken klant is koning
    Nee het gaat hun alleen om vangen en de rest ziek je maar uit
    Heb dit al op meerdere site gezet
    Hun antwoord terug is dan ook dat het is opgelost

    Nou echt niet vreselijk bedrijf

    Door: Kalter30-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Hanglamp

    Bestellen en betalen ging lekker vlot! Artikel is op voorraad dus dan verwacht ik dat het op dinsdag bezorgd wordt! Op maandag een track en tracecode ontvangen op donderdag nog niks ontvangen en als je dan belt met de klantenservice dan wordt er gezegd ja dat moet je regelen met post.nl maar ik heb toch bij woonexpress een bestelling en betaling gedaan ( bijna 300 euro) en niet bij post.nl!!

    Door: Frank Vissers29-01-2021
    Anique04-02-2021

    Ik weet niet eens waar ik moet beginnen, wij hadden de site bekeken en dachten dit is perfect! Een mooie eettafel en een kast. Dus wij wilde bestellen en dachten we gaan info vragen om te bestellen. Niks aan de hand natuurlijk en super vriendelijke en we konden spoed levering doen van de eettafel want wij gingen verhuizen naar ons eerste huisje en de winkels zijn dicht en konden dan mooi volgende week leveren, de kast duurde helaas wat langer maar dat vonden wij niet erg. Wij zouden een sms krijgen met datum en tijd en gebeld worden of de datum goed was. Wij werden inderdaad gebeld om te vragen voor de datum en dat was goed en zouden een sms krijgen. Nu begin het!! De sms ontvangen zonder tijd erin alleen de datum die we per telefoon hadden afgesproken. Dus wat deden wij de site van track & tracé in de gaten houden maar niet 1,2,3 te zien Hoelaat. En op de dag van de levering, waar wij nog niet wonen want zijn aan verhuizen en verbouwen wat wij hadden aangeven. Staan ze om 8 uur smorgens voor de deur wat wij dus niet weten. Worden wij gebeld op 06 en net te laat voor opnemen wil je terug bellen zijn ze bereikbaar vanaf 9:00. Wel 4 x geprobeerd te bellen.. Krijg ik een mail 15 min later dat wij er niet waren. En nu extra kosten moeten betalen van 90 euro.. terwijl wij niet op de hoogte waren van de tijd.. Wij gaan om 9 uur bellen. 15 min de wachtrij, Mevrouw had haar woordje al klaar en het is pech en moeten nu 2 weken wachten. Geen eet tafel.. en 90 euro lichter.. Wij gaven aan dat het niet in de sms stond maar wij moesten beter kijken naar de site was het antwoord.. waar ook niks te vinden was. Vervolgens willen we vragen via de chat op de site of wij het mochten ophalen en duidelijk antwoord nee kan niet, en die kosten blijven staan. Ze wilde niet naar ons verhaal luisteren, het lag aan ons en we hadden maar thuis moeten zijn. Ben nog nooit zo slecht ergens behandelt.. echt vreselijk dit!! Niet kopen op via deze site!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    Kledingrek brunsum

    In winkel zelf geweest en wilde we rek kopen. Is niet op voorraad.
    We moeten het on line bestellen.
    Zo gedaan tijd later komt het aan en mijn dochter is zeer benieuwd.
    Is het een spiegel.
    Ik heb gevraagd om alsnog het kledingrek te sturen en dan de spiegel mee terug te nemen.
    Nee ik moet het eerst terug sturen en kan niet op de manier die ik bedenk.
    Ik zei dat ik niets teug stuur. Het is hun fout en ze komen het halen.
    Nu sturen ze Mail als ze het moeten halen ze 49 euro in rekening zullen brengen.
    Het moet toch niet gekker worden.
    Hun maken een fout en ik moet vanuit Tilburg het of naar de winkel brengen of op sturen.
    Ik heb m’n kledingrek nu geannuleerd en ben benieuwd hoe dit verder verloopt.
    Klant is geen koning maar een nummer die bij fout in werking gezet wordt ipv andersom.
    Heeeeeeeel erg ontevreden.
    Kan echt niet

    Door: Louise Sulsters16-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    tv-meubel

    Een tv-meubel besteld dat van zeer slechte kwaliteit bleek. Vervolgens is het onmogelijk om contact met woonexpress te krijgen! Eerst contactformulier ingevuld, na 2 weken geen reactie. Toen gemaild, weer na 2 weken geen reactie. Geprobeerd te bellen, na 20 minuten in de wacht maar opgehangen. Zeer ontevreden, nu maar sparen voor een ander tv-meubel uit een andere winkel.

    Door: Iris Populier12-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Bureaustoel

    Mijn eerste ervaring met Woonexpress is echt niet fijn. Ik heb een bureaustoel besteld en in de winkel aanbetaald. Toen kreeg ik een paar mailtjes dat de levering vertraagd is, ik ben nu 3,5 maanden later en weet nog niet waar die stoel blijft. De klantenservice is heel slecht, hele lange wachttijden, ik word van kastje naar de muur gestuurd, niemand weet wat. Dat is mijn eerste en laatste ervaring met Woonexpress, ik zal het ook niemand aanbevelen.

    Door: Ilona15-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Bank

    WoonExpress levert extreem slechte banken die na enkele maanden zijn doorgezakt. Dit gebeurde bij de eerste bank. We mochten na veel gedoe een andere bank uitzoeken. We kozen voor een duurdere bank die een stuk beter zou moeten zijn. Helaas. Er zit veel ruimte tussen de zitkussens. Na 2 maanden brak ook een veer en waren de rugkussens ingezakt. Bank is lang weggeweest en kwam terug met dezelfde ruimte tussen de zitkussens. Volgens WoonExpress heeft de fabrikant ervoor gekozen dit zo te maken, niets aan te doen. Na veel klagen (oa op Facebook) het aanbod gekregen om mijn derde (!!!!!!) bank uit te zoeken. Mag ook bij een andere keten die onder DMG valt. Ja, daaaaag!

    Door: Martin04-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Bank

    Bank in de winkel besteld. Bij levering zijn de kussens veel kleiner. Na veel gedoe en bellen kregen we een jaar later de kussens die erbij horen. Slechte service en klantencontact. Ik zal nooit meer iets kopen bij deze winkelketen

    Door: Nathalie06-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Jaloezie

    Geen pluspunten nooit wat ontvangen. Minpunten: verantwoording afschuiven, geen communicatie, niet te bereiken, geen service, nutteloze telefonische medewerkers, leugenaars etc etc

    Door: Jer27-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    FAQ

    Is Woonexpress een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 11 ervaringen geplaatst over Woonexpress. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.2 gekregen, waarbij 27% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Woonexpress actief?

    Woonexpress is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Woonexpress gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.