NederlandReview

  Ervaringen Woods

  Wanneer je kinderen hebt wil je natuurlijk dat ze er leuk uitzien, maar de kleding moet vooral lekker zitten zodat ze zorgeloos kunnen spelen en bewegen. Als je prijs stelt op goede kwaliteit en graag wilt dat je kind leuke sets heeft om aan te trekken, kun je voor baby- en kinderkleding onder andere terecht bij Woods. Wat anderen van deze kinderkledingwinkel vinden lees je hier.

  Over Woods

  In de jaren ’80 startte Joke Schuurman Woods met de opening van een baby- en kinderkledingwinkel in Ommen. In de jaren zijn daar drie winkels aan toegevoegd in Deventer, Arnhem en Nijverdal, ook doordat haar dochters Petra en Mariska in 1999 in het bedrijf stapten. Het aanbod is in iedere winkel ongeveer hetzelfde, zodat je weet wat je kunt verwachten. De naam Woods staat voor een sfeer van warmte en gezelligheid, waarmee zij willen aangeven dat je bij hen in een prettige omgeving kunt winkelen. Ze bieden baby- en kinderkleding aan van vele bekende merken zoals Feetje, Gsus, Ninni Vi, Vingino en nog veel meer. Woods is aangesloten bij CBW Mitex en Euretco. Naast de fysieke winkels kun je voor het assortiment tegenwoordig ook terecht in de webshop.


  Tailor Swift - Out of the Woods

  Diensten

  Het assortiment van Woods bestaat uit meer dan 20.000 verschillende artikelen. Alle artikelen die je online kunt vinden zijn gegarandeerd op voorraad. Bij de selectie van het assortiment wordt gelet op de kwaliteit, de actualiteit, en of het stoer en eigentijds is. Het aanbod is verdeeld in enkele artikelgroepen:

  • Meisjes
  • Jongens
  • Babymeisjes
  • Babyjongens

  Je kunt de artikelen ook zoeken op merk, maat, kleur, seizoen of op soorten artikelen, zo vind je er o.a.:

  • Jassen
  • Jurken
  • Korte broeken
  • Lange broeken
  • Leggings
  • Schoenen
  • Shorts
  • Tops
  • Tunieken
  • Etc.

  De collectie wordt wekelijks aangevuld met nieuwe dingen.

  Handige extra's

  Bij de detailpresentatie van een artikel zie je drie extra tabbladen: 'Bijpassend', 'Alternatieven', en 'Laatst bekeken'. Bijpassende artikelen krijg je te zien wanneer je een artikel in detail bekijkt. Je krijgt dan suggesties voor artikelen waarmee je een set afmaakt. Alternatieven zijn producten die aan dezelfde zoekcriteria voldoen. Het tabblad 'Laatst bekeken' geeft een overzicht van de artikelen die die jij 'in detail' hebt bekeken.

  Levering en betaling

  Bij Woods krijg je altijd 5% korting in waardepunten op niet afgeprijsde artikelen. Tweemaal per jaar worden deze uitgekeerd in een waardecheque. Wanneer je voor meer dan € 50,- bestelt dan krijg je de artikelen gratis geleverd, daaronder betaal je € 3,95 extra. Je kunt betalen met iDeal, Paypal, Creditcard, door Vooruitbetaling of d.m.v. betaling onder Rembours (+ € 18,90 extra kosten).

  Klachten

  Mocht een kledingstuk niet volgens bestelling geleverd zijn of voldoen aan de omschrijving op de website, dan moet je dit onmiddellijk melden. De garantietermijn op de kleding is tot 3 maanden na ontvangst van de kleding geldig. Voor klachten of aanspraak op de garantie kun je een online formulier invullen of op werkdagen tussen 10.00 en 17.00 uur telefonisch contact opnemen. Zij zullen dan hun best doen om de klacht zo snel mogelijk tot volle tevredenheid op te lossen. Zij zijn aangesloten bij de Stichting Geschillencommissies voor Consumentenzaken die onafhankelijk eventuele geschillen tussen ondernemer en consument oplost.

  Laat hier ook jouw mening over Woods achter!

  Hoe zijn de ervaringen met de winkels en webshop van Woods voor baby- en kinderkleding, hebben ze een goed assortiment, goede prijzen en dito service?

  Woods
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  5
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5
  Service
  rating
  5
  Prijs
  rating
  5
  Leveren
  rating
  5

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Woods

  Uw beoordeling

  Zeer slechte service, zij bestellen hier nooit weer

  Zomerjas besteld van 39,95 voor mijn dochter, 4,95 verzendkosten (totaal 43,90 euro).
  Mouwen zijn veel te lang, dus retour. We krijgen van de 43,90 euro maar 34,95 euro terug! Vanwege 5 euro(!) retourkosten. 12% retourkosten?? in welk jaar leven wij... 2018?? Verzendkosten betalen, ok, maar retourkosten?? Wij bestellen nooit weer bij deze webshop, 8,95 betaald, en niets voor terug gekregen, zeker geen service!! schaam je!

  Door: Bosma12-04-2018
  Bosma14-04-2018

  En deze webshop is dus niet aangesloten bij thuiswinkel.org, dus wat dat betreft geeft het ook geen fijn gevoel, hadden we dat van te voren maar geweten...

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Hele goede website, ruim assortiment

  Ik ben als jonge ouder echt heel erg blij met deze website. Wij hebben nu twee kinderen en de derde is onderweg. Ik merk dat ik steeds meer tijd kwijt ben met het zoeken naar geschikte kinderkleding en dat ik dat een beetje vervelend begin te vinden. Bij Woods vind ik eigenlijk precies wat ik nodig heb. Ik vind er kleding voor al mijn kinderen en dat ook nog eens tegen een betaalbare prijs. Wat wil een mens nog meer. Daarnaast vind ik het erg fijn dat het bedrijf zo duidelijk het assortiment online heeft staan. Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk vinden wat je zoekt en ik moet zeggen dat dit bedrijf daar uitstekend voor zorgt.

  Het bestellen verloopt altijd soepel en de producten die je ontvangt zijn altijd van goede kwaliteit en daar ben ik gewoon erg tevreden over. Als je op zoek bent naar een webwinkel die alle producten aanbiedt voor je kind, dan kan je heel goed bij dit bedrijf terecht. Aanrader voor alle jonge ouders.

  Door: Naïma Daniel18-01-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  FAQ

  Is Woods een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Woods. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Woods actief?

  Woods is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kinderen & baby

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Woods gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.