NederlandReview

  Ervaringen Woodify

  Zonnebrillen zijn er in allerlei soorten en maten. Aantrekkelijke modellen, verschillende prints en natuurlijk ook allerlei materialen. Woodify is de grootste leverancier van houten zonnebrillen in Nederland. Hier kun je terecht voor verschillende soorten houten zonnebrillen van hoge kwaliteit. Al heel veel mensen hebben van hun diensten gebruik gemaakt. Hoe zij dit allemaal hebben ervaren kun je hier op NederlandReview lezen!

  Over Woodify

  Woodify bestaat inmiddels alweer drie jaar en is al die tijd al de grootste leverancier van mooie houten zonnebrillen in Nederland. Sinds een half jaar zijn zij zelfs de grootste geworden in België, Frankrijk, Denemarken en Spanje. Woodify biedt een ruim assortiment zonnebrillen aan die van hout zijn gemaakt. Tevens worden er verschillende houtsoorten gebruikt, die weer voor een ander effect kunnen zorgen.


  Wie een beetje handig is, maakt gewoon zelf een houten zonnebril!

  Diensten

  Op Woodify kun je houten zonnebrillen kopen voor mannen en vrouwen. Ook is er een junior selectie, waar de jeugd een keuze uit kan maken. Verder biedt de webshop je de mogelijkheid om te kunnen filteren tussen de verschillende soorten houten zonnebrillen die zij in hun uitgebreide assortiment hebben opgenomen. Dit kan aan de linkerkant van de pagina. Daar kun je kiezen uit de volgende categorieën:

  • Houtkleur
  • Houtsoort
  • Lenskleur
  • Soort lens

  Bij de houtsoorten kun je bijvoorbeeld kiezen uit ebony, oak, rosewood, dark bamboe en nog veel meer. De houtkleur per soort is ook verschillend, variërend van lichtbruin tot donkerbruin en verschillende andere kleuren en zelfs wit behoort tot de mogelijkheden. Er zijn ook verschillende kleuren lenzen te kiezen en ook is het soort lens mogelijk om er tussenuit te filteren. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen een UV + Polaroid filter te nemen. Daarnaast verkoopt Woodify ook houten portemonnees. Er is gratis verzending en retourzending door bijna heel Europa en bestel je voor 22.00 uur dan heb je het product de volgende dag al in huis. Een leuk feitje nog: Woodify plant een boom voor iedere 10 verkochte brillen. Verder zijn betalingen op meerdere manieren uit te voeren. Ook is het mogelijk om van AfterPay gebruik te maken.

  Klachten

  Voor klachten en allerlei vragen kun je bij de klantenservice terecht. Daar hebben zij verschillende links geplaatst voor allerlei informatie. Je kunt via de e-mail je klachten sturen naar support@woodify.nl of bellen naar: (020) 47 044 22. Elke klacht wordt binnen 1 tot 14 dagen na aanmelding in behandeling genomen.

  Deel je Woodify ervaringen met andere gebruikers

  Heb je al eens iets bij Woodify gekocht? En hoe is je dat bevallen? Door deze ervaringen hier te delen help je andere gebruikers om een algemeen beeld over deze webwinkel te kunnen vormen. Hierdoor weten zij precies wat er allemaal mogelijk is en wordt het online winkelen voor hen een heel stuk prettiger.

  Voor houten zonnebrillen kun je bij Woodify terecht. Wat zijn de ervaringen van mensen die bij deze webwinkel hebben gekocht en zijn ze tevreden?

  Woodify
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Woodify

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Woodify een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Woodify. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Woodify actief?

  Woodify is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Woodify gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.