NederlandReview

  Ervaringen Wohi.nl

  Goed of slecht? Wat anderen van dit bedrijf vinden. Wohi.nl is een bedrijf met een zeer ruim aanbod van producten. Het is goed om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn. Zo kun je er online kleding kopen, zou je het een van de woonwinkels kunnen noemen, zijn er tal van keuken producten, huishouden, elektronica, multimedia, kinderen en baby spullen en ook computer zaken. Het kan dus ook onder de computerwinkels vallen en zelfs de tuinwinkels. Het is een winkel en een online shop met een zeer uitgebreid aanbod van spullen.

  Als je ze nog niet kent dan is het goed om de site te bezoeken. Ook is het slim om de reviews en beoordelingen van dit bedrijf te lezen op onze site NederlandReview.nl. Hierdoor krijg je een beeld van hun en hoe anderen over Wohi.nl denken. Wel zo fijn.

  Natuurlijk kan het ook zo zijn, dat je ze wel goed kent. Het is dan slim om juist een review of beoordeling over hun op onze website achter te laten. Geweldig toch!


  Commercial van Wohi.nl

  Over Wohi.nl

  Wohi.nl is een bedrijf wat zich richt op het verkopen van bijzonder een ook alledaagse en andere producen. Het is een bedrijf welke is aangesloten bij het Thuiswinkel waarborg keurmerk in Nederland. Ze staan ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer 54148154. Ze zijn een online webwinkel met een zeer ruim aanbod.

  Diensten van Wohi.nl

  Wohi.nl biedt een ruim aanbod aan van verschillende zaken. Het is mooi om te zien welke verschillende producten ze allemaal aanbieden. Ze zijn actief in onder andere de volgende categoriën:
  - Wonen
  - Slapen
  - Mooi en gezond
  - Tuin en klussen
  - Huishouden
  - Elektronica
  - Speelgoed
  - Dieren
  - Bloemen
  - Eten en drinken
  - Boeken
  - Sieraden en horloges

  Klachten, tips en complimenten over Wohi.nl

  Als je ergens niet over tevreden bent dan kun je hierover contact opnemen met de klantenservice. Per mail is dit mogelijk door klantenservice@Wohi.nl te mailen. Per post kan het ook naar WOHI.nl, afdeling klantenservice, Keizerstraat 31, 3512 EA Utrecht in Nederland. Binnen 14 dagen krijg je hier dan een reactie op. Ben je niet tevreden met de uitkomst? Dan kun je jouw klacht ook voorleggen aan de geschillencommissie van het Thuiswinkel waarborg keurmerk.

  Heb jij ervaring met Wohi.nl?

  Een mening delen is helemaal niet verkeerd. Het is goed om je mening en je oordeel over een bedrijf te geven. Of het nu goed of slecht is wat je wilt vertellen over dit bedrijf, op NederlandReview.nl mag het allemaal. We zien graag jouw beoordeling hier terug.

  Lees hier de ervaringen van klanten met Wohi.nl. Is het goed en voordelig in deze webshop je konijnenhok, trampoline, friteuse, sieraden, bloemen, tuinmeubelen e.d. te bestellen?

  Wohi.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  9
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  8,6

  Prijs

  8,6

  Leveren

  8,6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Verschillende items besteld op Wohii

  Vorige week verschillende items besteld op Wohi.
  Alles is inmiddels geleverd, wel ietsje later dan ik het verwacht maar ok.

  Leuke winkel met leuke spullen. Prijs kan soms wel scherper, maar de kwaliteit is echt goed.

  Door: Samantha Vermeulen08-12-2016
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Leuke woonwinkel heeft gewoon wat je nodig hebt

  leuke woonwinkel
  ze hebben van alles
  en doen niet zo interessant met design als sommige van die andere hippe woonwinkels

  hier hebben ze gewoon wat je nodig hebt

  wel jammer dat je onder de 75 euro nog verzendkosten moet betalen

  Door: Farida 24-09-2016
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Outlet

  Leuke winkel!!
  Vooral de outlet vind ik heel leuk ;))

  Ik ga wel altijd doorshoppen tot ik aan de 75 euro zit, want dan zijn de verzendkosten gratis

  Door: Annelore Jaspers17-05-2016
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Schrijf zelf een review over Wohi.nl

  Uw beoordeling