NederlandReview

    Ervaringen Wohi.nl

    Goed of slecht? Wat anderen van dit bedrijf vinden. Wohi.nl is een bedrijf met een zeer ruim aanbod van producten. Het is goed om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn. Zo kun je er online kleding kopen, zou je het een van de woonwinkels kunnen noemen, zijn er tal van keuken producten, huishouden, elektronica, multimedia, kinderen en baby spullen en ook computer zaken. Het kan dus ook onder de computerwinkels vallen en zelfs de tuinwinkels. Het is een winkel en een online shop met een zeer uitgebreid aanbod van spullen.

    Als je ze nog niet kent dan is het goed om de site te bezoeken. Ook is het slim om de reviews en beoordelingen van dit bedrijf te lezen op onze site NederlandReview.nl. Hierdoor krijg je een beeld van hun en hoe anderen over Wohi.nl denken. Wel zo fijn.

    Natuurlijk kan het ook zo zijn, dat je ze wel goed kent. Het is dan slim om juist een review of beoordeling over hun op onze website achter te laten. Geweldig toch!


    Commercial van Wohi.nl

    Over Wohi.nl

    Wohi.nl is een bedrijf wat zich richt op het verkopen van bijzonder een ook alledaagse en andere producen. Het is een bedrijf welke is aangesloten bij het Thuiswinkel waarborg keurmerk in Nederland. Ze staan ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer 54148154. Ze zijn een online webwinkel met een zeer ruim aanbod.

    Diensten van Wohi.nl

    Wohi.nl biedt een ruim aanbod aan van verschillende zaken. Het is mooi om te zien welke verschillende producten ze allemaal aanbieden. Ze zijn actief in onder andere de volgende categoriën:
    - Wonen
    - Slapen
    - Mooi en gezond
    - Tuin en klussen
    - Huishouden
    - Elektronica
    - Speelgoed
    - Dieren
    - Bloemen
    - Eten en drinken
    - Boeken
    - Sieraden en horloges

    Klachten, tips en complimenten over Wohi.nl

    Als je ergens niet over tevreden bent dan kun je hierover contact opnemen met de klantenservice. Per mail is dit mogelijk door klantenservice@Wohi.nl te mailen. Per post kan het ook naar WOHI.nl, afdeling klantenservice, Keizerstraat 31, 3512 EA Utrecht in Nederland. Binnen 14 dagen krijg je hier dan een reactie op. Ben je niet tevreden met de uitkomst? Dan kun je jouw klacht ook voorleggen aan de geschillencommissie van het Thuiswinkel waarborg keurmerk.

    Heb jij ervaring met Wohi.nl?

    Een mening delen is helemaal niet verkeerd. Het is goed om je mening en je oordeel over een bedrijf te geven. Of het nu goed of slecht is wat je wilt vertellen over dit bedrijf, op NederlandReview mag het allemaal. We zien graag jouw beoordeling hier terug.

    Lees hier de ervaringen van klanten met Wohi.nl. Is het goed en voordelig in deze webshop je konijnenhok, trampoline, friteuse, sieraden, bloemen, tuinmeubelen e.d. te bestellen?

    Wohi.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (16)

    6.6
    63% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    7.8
    Service
    rating
    5.8
    Prijs
    rating
    6.8
    Leveren
    rating
    6.4

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Wohi.nl

    Uw beoordeling

    Leuke woonwinkel heeft gewoon wat je nodig hebt

    leuke woonwinkel
    ze hebben van alles
    en doen niet zo interessant met design als sommige van die andere hippe woonwinkels

    hier hebben ze gewoon wat je nodig hebt

    wel jammer dat je onder de 75 euro nog verzendkosten moet betalen

    Door: Farida 24-09-2016
    John24-03-2020

    Bij jullie bestellen we niks meer moeten 6.95 per pakket betalen voor het terug sturen dat is bijna 14 euro schandalig Jullie deugen niet zo kan ik ook rijk worden ba ba

    John 24-03-2020

    Bij jullie bestellen we niks meer moeten 6.95 per pakket betalen voor het terug sturen dat is bijna 14 euro schandalig Jullie deugen niet zo kan ik ook rijk worden ba ba

    John 24-03-2020

    Bij jullie bestellen we niks meer moeten 6.95 per pakket betalen voor het terug sturen dat is bijna 14 euro schandalig Jullie deugen niet zo kan ik ook rijk worden ba ba

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Verschillende items besteld op Wohii

    Vorige week verschillende items besteld op Wohi.
    Alles is inmiddels geleverd, wel ietsje later dan ik het verwacht maar ok.

    Leuke winkel met leuke spullen. Prijs kan soms wel scherper, maar de kwaliteit is echt goed.

    Door: Samantha Vermeulen08-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Outlet

    Leuke winkel!!
    Vooral de outlet vind ik heel leuk ;))

    Ik ga wel altijd doorshoppen tot ik aan de 75 euro zit, want dan zijn de verzendkosten gratis

    Door: Annelore Jaspers17-05-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Skates

    Mooie skates voor m'n dochter gekocht, goede en snelle service, ze is er helemaal blij mee en ik ook!

    Door: Marieke01-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    schoenenrek

    super mooi schoenenrek! erg blij mee

    Door: Danielle17-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    9
    rating

    Vuilnisemmer

    Goed en netjes afgehandeld

    Door: N.witten12-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Skates

    Hele gave skates gekocht, snel bezorgd!

    Door: Guusje11-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Tepro

    Snel geleverd en goed verpakt

    Door: Anton01-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Chocolade

    Ik had hier iets besteld wat binnen 3-5 werkdagen geleverd zou worden. Toen de bestelling er na 2 weken nog niet was heb ik via mail contact met ze gevraagd, geen reactie. Toen maar eens gebeld, ze zouden diezelfde dag iets laten weten. Dat hebben ze niet gedaan. Dag erna weer gebeld. Er was een vertraging opgelopen bij de leverancier, ze zouden die dag zelf naar de fabriek rijden om het op te halen en diezelfde dag te verzenden. Ik hoorde natuurlijk weer niets. Dag erna weer gebeld. De persoon die erover ging zat in een vergadering.
    In de tussentijd meerdere mailtjes gestuurd naar meerdere e-mailadressen, geen gehoor. Soms moet je ook lang telefonisch in de wacht staan en wordt als je aan de beurt bent doodleuk de verbinding verbroken.

    Waardeloos, koop hier niet!

    Door: Roel04-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Speed slee

    Ik heb bij WOHI 2 speed sleeën besteld, op de website staat levering 1-3 werkdagen. Ik krijg een koopovereenkomst opgestuurd. Echter na een week geen levering van dit product en ik neem contact op. Excuses van WOHI, product blijkt niet leverbaar, foutje in het eigen internet bestel systeem, maar ook goed nieuws de leverancier komt waarschijnlijk die dag met nieuwe voorraad.
    En dan….geen contact meer van de zijde van WOHI dus ik neem wederom zelf na 2 dagen contact op. Wederom excuses, maar er komen 2 sleetjes retour van een andere klant. Inderdaad ontvang ik 2 sleetjes vanuit WOHI, maar 2 totaal andere sleeën als degene welke ik heb besteld.
    Weer moet ik contact opnemen met WOHI en vragen op welke wijze deze 2 sleeën kosteloos retour te sturen en inmiddels heb ik ook 2 ontroostbare kinderen want de sneeuwperiode is voorbij en er waren geen 2 sleetjes…Ik krijg weer excuses.
    Dan ineens ontvang ik een creditmemo, bevestiging van annulering van mijn bestelling.
    Wanneer ik weer contact opneem wordt mij uitgelegd dat het product niet meer leverbaar blijkt. Wanneer ik uitleg dat er een koopovereenkomst is gesloten en WOHI wijs op hun eigen leveringsvoorwaarden krijg ik als antwoord steevast: het product kan niet worden geleverd, de leverancier heeft het niet. Er wordt niet gekeken of nagedacht over een oplossing en als advies krijg ik om een klachtenprocedure te starten.
    Dit advies neem ik ter harte en ik dien een officiële klacht in bij WOHI. Ik wijs hen op het verloop van de procedure en op het eenzijdig ontbinden van een koopovereenkomst en hun plicht tot levering van het door mij bestelde product als consument.
    Ik krijg weer excuses…..Ik krijg mijn geld terug. Geen verder persoonlijk contact.
    Voor mij NOOIT meer een bestelling bij WOHI.
    LET OP: Ik zie meer negatieve recensies die later worden bijgesteld door consumenten nadat WOHI dan alsnog komt met een oplossing. Hierdoor ontstaat er een hoge waardering op de website en een foutief beeld. KOOP HIER NIET!!!

    BOL.com levert hetzelfde product wel in 2 dagen......

    Door: Esmee ter Horst01-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Niet betrouwbaar, slechte communicatie, geen product, teveel excuses, niet klantgericht

    Ik heb bij WOHI 2 speed sleeën besteld, op de website staat levering 1-3 werkdagen. Ik krijg een koopovereenkomst opgestuurd. Echter na een week geen levering van dit product en ik neem contact op. Excuses van WOHI, product blijkt niet leverbaar, foutje in het eigen internet bestel systeem, maar ook goed nieuws de leverancier komt waarschijnlijk die dag met nieuwe voorraad.
    En dan….geen contact meer van de zijde van WOHI dus ik neem wederom zelf na 2 dagen contact op. Wederom excuses, maar er komen 2 sleetjes retour van een andere klant. Inderdaad ontvang ik 2 sleetjes vanuit WOHI, maar 2 totaal andere sleeën als degene welke ik heb besteld.
    Weer moet ik contact opnemen met WOHI en vragen op welke wijze deze 2 sleeën kosteloos retour te sturen en inmiddels heb ik ook 2 ontroostbare kinderen want de sneeuwperiode is voorbij en er waren geen 2 sleetjes…Ik krijg weer excuses.
    Dan ineens ontvang ik een creditmemo, bevestiging van annulering van mijn bestelling.
    Wanneer ik weer contact opneem wordt mij uitgelegd dat het product niet meer leverbaar blijkt. Wanneer ik uitleg dat er een koopovereenkomst is gesloten en WOHI wijs op hun eigen leveringsvoorwaarden krijg ik als antwoord steevast: het product kan niet worden geleverd, de leverancier heeft het niet. Er wordt niet gekeken of nagedacht over een oplossing en als advies krijg ik om een klachtenprocedure te starten.
    Dit advies neem ik ter harte en ik dien een officiële klacht in bij WOHI. Ik wijs hen op het verloop van de procedure en op het eenzijdig ontbinden van een koopovereenkomst en hun plicht tot levering van het door mij bestelde product als consument.
    Ik krijg weer excuses…..Ik krijg mijn geld terug. Geen verder persoonlijk contact.
    Voor mij NOOIT meer een bestelling bij WOHI.
    LET OP: Ik zie meer negatieve recensies die later worden bijgesteld door consumenten nadat WOHI dan alsnog komt met een oplossing. Hierdoor ontstaat er een hoge waardering op de website en een foutief beeld. KOOP HIER NIET!!!

    Door: Esmee24-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Bureau

    Een bureau besteld, eerst te horen krijgen dat men de verkeerde afbeelding had geplaatst. Ik kon kiezen; bijbetalen of een korting op een ander bureau, of het geld terug. Uiteraard niet mee akkoord, uiteindelijk zouden ze het juiste bureau opsturen voor het afgesproken bedrag. Ondertussen was er blijkbaar een verkeerd bureau onderweg, ik moest deze weigeren aan de deur, dan het bewijs sturen dat ik deze had geweigerd. Daarna zou het juiste bureau verstuurd worden.
    Het bureau is hier nooit aangekomen, na 4 dagen zelf uitzoeken, kwam ik erachter dat deze bij een dpd servicepunt stond te wachten.... bureau terug gestuurd, bewijs gestuurd, bureau was al onderweg volgens Wohi. 2 dagen later bericht: bureau wordt vandaag geleverd. Helaas 2 uur later; bureau per ongeluk in verkeerde route terecht gekomen. Bureau blijkt naar Duitsland te zijn verstuurd en daar afgeleverd.
    Inmiddels ben ik bijna een maand verder, heb ik wel betaald maar géén bureau. Wohi legt de schuld bij de leverancier en bezorgdienst.
    Luister: ik bestel het bij jullie, wohi beloofd meerdere malen dat het geleverd gaat worden, maar het wordt NIET geleverd!!!!
    Nog nooit zo een slechte ervaring met een bestelling gehad, nooit meer bestel ik hier iets. NOOIT MEER!

    Door: Cor02-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6
    rating

    Salta Rand voor trampoline

    ik heb in maart 2020 een rand voor de trampoline gekocht via Bol.com welke via Wohi geleverd wordt. Deze werd volgens afspraak geleverd.
    Na twee weken gingen de eerste lusjes los van de rand en heb geprobeerd in contact te komen met Wohi klantenservice. Nadat meerdere malen de verbinding verbroken had ik uiteindelijk iemand aan de lijn. Zijn zeer moeilijk te bereiken. Mijn klacht zou doorgestuurd worden naar de leverancier. Na nogmaals drie keer contact gehad te hebben met Wohi is nu na ruim een maand nog niets opgelost. Ze hebben beloofd deze week met een oplossing te komen....we wachten weer af....

    Door: Schakenraad11-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    2 keer speelgoed motorzaag

    Bij jullie bestellen we niks meer moeten 6.95 per pakket betalen voor het terug sturen dat is bijna 14 euro schandalig
    Jullie deugen niet zo kan ik ook rijk worden ba ba

    Door: John24-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    CDI unit 35km

    Ik had een 35km cdi unit besteld, maar er zat een onbegrensde in de doos paar maal contact gehad met wohi maar volgens hun ligt het aan mij en niet aan hun, en anders ligt het weer aan de scooter. Volgens de scooter monteur is het Chinees namaak troep. Jammer dit €30,- weggegooid.

    Door: Michael04-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6
    rating

    hondenkussen

    Hondenkussen besteld. Volgens de site zou ik het de volgende dag in huis hebben. Twee dagen later forwarden ze een mailtje van hun leverancier naar mij, zonder enige verdere uitleg, met de melding dat het kussen ten vroegste binnen een week zou binnen zijn. Daarop heb ik onmiddellijk gevraagd om bestelling te annuleren, mijn hond kan geen week op de vloer liggen en ik ben zelf naar de winkel gereden. Geen reactie op mijn vraag. Twee dagen later heb ik mijn eerste mailtje nogmaals doorgestuurd met opnieuw verzoek om zending te annuleren en geld terug te storten. Opnieuw geen reactie. Twee dagen later automatisch bericht in mijn mailbox dat de bestelling is verzonden. Hierop reageer ik met de vraag om te annuleren. Dit mailtje beantwoorden ze wél: 'is niet meer mogelijk'.
    Als ik refereer naar mijn eerste twee berichten, dan ontkennen ze die ooit te hebben ontvangen

    Door: jaimy almey08-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    FAQ

    Is Wohi.nl een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 16 ervaringen geplaatst over Wohi.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.6 gekregen, waarbij 63% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Wohi.nl actief?

    Wohi.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen, Kinderen & baby, Elektronica, Multimedia & Bladen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Wohi.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.