NederlandReview

    Ervaringen Wohi.nl

    Goed of slecht? Wat anderen van dit bedrijf vinden. Wohi.nl is een bedrijf met een zeer ruim aanbod van producten. Het is goed om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn. Zo kun je er online kleding kopen, zou je het een van de woonwinkels kunnen noemen, zijn er tal van keuken producten, huishouden, elektronica, multimedia, kinderen en baby spullen en ook computer zaken. Het kan dus ook onder de computerwinkels vallen en zelfs de tuinwinkels. Het is een winkel en een online shop met een zeer uitgebreid aanbod van spullen.

    Als je ze nog niet kent dan is het goed om de site te bezoeken. Ook is het slim om de reviews en beoordelingen van dit bedrijf te lezen op onze site NederlandReview.nl. Hierdoor krijg je een beeld van hun en hoe anderen over Wohi.nl denken. Wel zo fijn.

    Natuurlijk kan het ook zo zijn, dat je ze wel goed kent. Het is dan slim om juist een review of beoordeling over hun op onze website achter te laten. Geweldig toch!


    Commercial van Wohi.nl

    Over Wohi.nl

    Wohi.nl is een bedrijf wat zich richt op het verkopen van bijzonder een ook alledaagse en andere producen. Het is een bedrijf welke is aangesloten bij het Thuiswinkel waarborg keurmerk in Nederland. Ze staan ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer 54148154. Ze zijn een online webwinkel met een zeer ruim aanbod.

    Diensten van Wohi.nl

    Wohi.nl biedt een ruim aanbod aan van verschillende zaken. Het is mooi om te zien welke verschillende producten ze allemaal aanbieden. Ze zijn actief in onder andere de volgende categoriën:
    - Wonen
    - Slapen
    - Mooi en gezond
    - Tuin en klussen
    - Huishouden
    - Elektronica
    - Speelgoed
    - Dieren
    - Bloemen
    - Eten en drinken
    - Boeken
    - Sieraden en horloges

    Klachten, tips en complimenten over Wohi.nl

    Als je ergens niet over tevreden bent dan kun je hierover contact opnemen met de klantenservice. Per mail is dit mogelijk door klantenservice@Wohi.nl te mailen. Per post kan het ook naar WOHI.nl, afdeling klantenservice, Keizerstraat 31, 3512 EA Utrecht in Nederland. Binnen 14 dagen krijg je hier dan een reactie op. Ben je niet tevreden met de uitkomst? Dan kun je jouw klacht ook voorleggen aan de geschillencommissie van het Thuiswinkel waarborg keurmerk.

    Heb jij ervaring met Wohi.nl?

    Een mening delen is helemaal niet verkeerd. Het is goed om je mening en je oordeel over een bedrijf te geven. Of het nu goed of slecht is wat je wilt vertellen over dit bedrijf, op NederlandReview mag het allemaal. We zien graag jouw beoordeling hier terug.

    Lees hier de ervaringen van klanten met Wohi.nl. Is het goed en voordelig in deze webshop je konijnenhok, trampoline, friteuse, sieraden, bloemen, tuinmeubelen e.d. te bestellen?

    Wohi.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (8)

    6.8
    75% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    8
    Service
    rating
    5.6
    Prijs
    rating
    6.8
    Leveren
    rating
    7

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Leuke woonwinkel heeft gewoon wat je nodig hebt

    leuke woonwinkel
    ze hebben van alles
    en doen niet zo interessant met design als sommige van die andere hippe woonwinkels

    hier hebben ze gewoon wat je nodig hebt

    wel jammer dat je onder de 75 euro nog verzendkosten moet betalen

    Door: Farida 24-09-2016
    John24-03-2020

    Bij jullie bestellen we niks meer moeten 6.95 per pakket betalen voor het terug sturen dat is bijna 14 euro schandalig Jullie deugen niet zo kan ik ook rijk worden ba ba

    John 24-03-2020

    Bij jullie bestellen we niks meer moeten 6.95 per pakket betalen voor het terug sturen dat is bijna 14 euro schandalig Jullie deugen niet zo kan ik ook rijk worden ba ba

    John 24-03-2020

    Bij jullie bestellen we niks meer moeten 6.95 per pakket betalen voor het terug sturen dat is bijna 14 euro schandalig Jullie deugen niet zo kan ik ook rijk worden ba ba

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Verschillende items besteld op Wohii

    Vorige week verschillende items besteld op Wohi.
    Alles is inmiddels geleverd, wel ietsje later dan ik het verwacht maar ok.

    Leuke winkel met leuke spullen. Prijs kan soms wel scherper, maar de kwaliteit is echt goed.

    Door: Samantha Vermeulen08-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Outlet

    Leuke winkel!!
    Vooral de outlet vind ik heel leuk ;))

    Ik ga wel altijd doorshoppen tot ik aan de 75 euro zit, want dan zijn de verzendkosten gratis

    Door: Annelore Jaspers17-05-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Skates

    Hele gave skates gekocht, snel bezorgd!

    Door: Guusje11-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Salta Rand voor trampoline

    ik heb in maart 2020 een rand voor de trampoline gekocht via Bol.com welke via Wohi geleverd wordt. Deze werd volgens afspraak geleverd.
    Na twee weken gingen de eerste lusjes los van de rand en heb geprobeerd in contact te komen met Wohi klantenservice. Nadat meerdere malen de verbinding verbroken had ik uiteindelijk iemand aan de lijn. Zijn zeer moeilijk te bereiken. Mijn klacht zou doorgestuurd worden naar de leverancier. Na nogmaals drie keer contact gehad te hebben met Wohi is nu na ruim een maand nog niets opgelost. Ze hebben beloofd deze week met een oplossing te komen....we wachten weer af....

    Door: Schakenraad11-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    2 keer speelgoed motorzaag

    Bij jullie bestellen we niks meer moeten 6.95 per pakket betalen voor het terug sturen dat is bijna 14 euro schandalig
    Jullie deugen niet zo kan ik ook rijk worden ba ba

    Door: John24-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    CDI unit 35km

    Ik had een 35km cdi unit besteld, maar er zat een onbegrensde in de doos paar maal contact gehad met wohi maar volgens hun ligt het aan mij en niet aan hun, en anders ligt het weer aan de scooter. Volgens de scooter monteur is het Chinees namaak troep. Jammer dit €30,- weggegooid.

    Door: Michael04-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6
    rating

    hondenkussen

    Hondenkussen besteld. Volgens de site zou ik het de volgende dag in huis hebben. Twee dagen later forwarden ze een mailtje van hun leverancier naar mij, zonder enige verdere uitleg, met de melding dat het kussen ten vroegste binnen een week zou binnen zijn. Daarop heb ik onmiddellijk gevraagd om bestelling te annuleren, mijn hond kan geen week op de vloer liggen en ik ben zelf naar de winkel gereden. Geen reactie op mijn vraag. Twee dagen later heb ik mijn eerste mailtje nogmaals doorgestuurd met opnieuw verzoek om zending te annuleren en geld terug te storten. Opnieuw geen reactie. Twee dagen later automatisch bericht in mijn mailbox dat de bestelling is verzonden. Hierop reageer ik met de vraag om te annuleren. Dit mailtje beantwoorden ze wél: 'is niet meer mogelijk'.
    Als ik refereer naar mijn eerste twee berichten, dan ontkennen ze die ooit te hebben ontvangen

    Door: jaimy almey08-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Schrijf zelf een review over Wohi.nl

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Wohi.nl een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 8 ervaringen geplaatst over Wohi.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.8 gekregen, waarbij 75% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Wohi.nl actief?

    Wohi.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen, Kinderen & baby, Elektronica, Multimedia & Bladen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Wohi.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.