NederlandReview

  Ervaringen Wintersportartikelen.nl

  Ga jij dit jaar weer op wintersportvakantie? Heb jij weken van te voren je lijstje al klaarliggen met alle spullen die je mee moet nemen? Er komt bij wintersport namelijk heel wat meer kijken dan een simpele zonvakantie. Voor wintersport heb je wel iets meer nodig dan alleen je zwemkleding. Je snowsuit is nog maar het begin. Heb jij thuis alleen een snowsuit liggen en ben je nu bang dat je nog niet klaar bent voor de sneeuw? Dan is Wintersportartikelen.nl de winkel voor jou. Ze hebben alle accessoires voor de wintersport, zodat jij goed voorbereid op reis kunt gaan. Voordat je echter naar de webshop gaat om jouw lijstje voor de vakantie helemaal af te werken, kun je hier recensies van klanten lezen die je alles vertellen over hun ervaringen met de webshop.

  Over Wintersportartikelen.nl

  De webshop is onderdeel van Ridam Notions BV. Ridam Notions heeft meerdere webshops onder zich die gespecialiseerd zijn in reisaccessoires, zoals Reisartikelen.nl en Wintersportartikelen.nl. De webshop van Wintersportartikelen.nl richt zich op wintersport en heeft artikelen voor de reiziger die voor het eerst op wintersport gaat en de meer ervaren reiziger die elk jaar in de sneeuw te vinden is. In de online shop kun je tassen, rugzakken, skihelmen, handschoenen, sjaals, sokken, skibrillen, lawine uitrusting, vacuümzakken, drinksystemen en zelfs zonnebrandcrème vinden.


  Baby, it's cold outside! Maar dat is geen reden om niet op wintersport te gaan.

  Waarom Wintersportartikelen.nl?

  De webshop heeft een groot assortiment aan benodigdheden voor jouw wintersportvakantie, maar biedt klanten nog meer diensten.
  – Alle artikelen die voor 22:00 in de webshop worden besteld, worden dezelfde dag nog verzonden.
  – De winkel heeft meer dan 20 merken, zoals onder andere Ortovox, Toko, The North Face en Dakine.
  – Bestellingen boven 45,- worden gratis geleverd.
  – Voor alle bestellingen geldt 14 dagen bedenktijd.
  Retourneren is gratis.
  – Je kunt je bestelling zelf afhalen bij meer dan 2.000 afhaalpunten in Nederland.

  Klachten Wintersportartikelen.nl

  Wil je graag meer weten over de artikelen in de webshop? Of heb je klachten? Neem dan contact op met de klantenservice van Wintersportartikelen.nl. Je kunt mailen naar klantenservice@wintersportartikelen.nl of tijdens kantooruren bellen naar het telefoonnummer 085 8885 475. Wintersportartikelen.nl is ook actief op Social Media. Je kunt de webshop volgen op Facebook en Twitter.

  Kantooruren Wintersportartikelen.nl
  Maandag tot en met vrijdag: 08:00-22:00
  Zaterdag en zondag: 09:00-18:00

  Wat zijn jouw ervaringen met Wintersportartikelen.nl?

  Ben jij door de accessoires van Wintersportartikelen.nl al helemaal klaar voor jouw wintersportvakantie? Heb jij alle spullen op je lijstje via de webshop gekocht? Laat dan andere klanten weten wat jouw ervaringen zijn van de webshop. Zij willen jouw mening graag horen. Schrijf een review met jouw beoordeling en vertel meer over de betrouwbaarheid en kwaliteit van de webshop.

  Wintersportartikelen.nl verkoopt accessoires voor de wintersport. Hier vind je reviews over de ervaringen van klanten die de sneeuw al hebben bezocht.

  Wintersportartikelen.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Wintersportartikelen.nl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Wintersportartikelen.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Wintersportartikelen.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Wintersportartikelen.nl actief?

  Wintersportartikelen.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Wintersportartikelen.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.