Wilma Lawn & Garden

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Wilma Lawn & Garden

Je tuin kan een fijne plaats zijn om te relaxen. Maar daarvoor moet je tuin er wel verzorgd uit zien. Dus welke winkel kun je de spullen vinden om dat voor elkaar te krijgen? Een van de winkels die tuinspullen verkoopt is Wilma’s Lawn & Garden. Maar zullen je planten wel goed groeien van hun plantenvoedingen? Zullen deze plantenvoedingen echt beter zijn dan degene die je in ieder tuincentrum kunt vinden? Hoe handig en stevig zal hun tuingereedschap en kweekbenodigdheden zijn? En zal deze tuinwinkel wel goede klantenservice verlenen als er iets niet lijkt te gaan zoals het hoort? Of zal je het dan allemaal zelf uit moeten zoeken? De enige mensen die je dit kunnen vertellen zijn de klanten die eerder iets bij Wilma’s Lawn & Garden hebben gekocht. Lees kun reviews om uit te zoeken hoe tevreden zij zijn met dit bedrijf en diens producten. Hun meningen en ervaringen zullen je beslissing om wel of niet bij Wilma’s Lawn & Garden te shoppen makkelijker maken.


Over Wilma’s Lawn & Garden

Wilma’s Lawn & Garden is een winkel die tuinspullen verkoopt. De winkel biedt verschillende zaden aan die je in je tuin kunt planten. Maar er zijn ook vele andere producten. Je kunt er bijvoorbeeld allerlei soorten plantenvoeding vinden. Ze hebben een gewone basisvoeding en groeivoeding die de meeste planten goed doen groeien. Ook de Wilma Cocolite 11 en 22 kunnen gebruikt worden voor veel verschillende planten. Maar er is ook gespecialiseerde voeding voor palmen, bonsai boompjes, orchideeën, Naast de voeding zelf zijn er ook bestrijdingsmiddel om ervoor te zorgen dat er geen ongedeerde je plant aantast. Natuurlijk moeten je planten ook ergens in geplant worden. daarom heeft Wilma’s Lawn & Garden bloempotten voor zowel binnen als buiten. Ook kun je kiezen voor andere alternatieve kweeksystemen. Voor, tijdens en na het planten zullen je bloemen, fruitbomen en planten zorg nodig hebben. Daarom komt tuingereedschap ook erg goed van pas. Wilma heeft een selectie gieters, handschoenen, tuinschorten, gereedschapsets, buitenthermometers, voegenkrabbers, voegenborstels, bladharken, schoffels, boomscharen en vele andere soorten gereedschap. Voor kinderen zijn er speciale kindertuinproducten. En als je shopt voor iemand anders kun je eens een kijkje nemen in hun afdeling voor cadeau artikelen.
Diensten voor Wilma’s Lawn & Garden

De zaden, plantenvoeding en andere tuinproducten van Wilma’s Lawn & Garden kunnen besteld worden via hun website. Wilma’s Lawn & Garden’s bezorgservice zal het product direct naar je huis verzenden. Wilma’s Lawn & Garden heeft ook een klantenservice om je te helpen als je wat assistentie nodig hebt.


Klachten, Complimenten en Tips voor Wilma’s Lawn & Garden

Worden jouw planten al gevoed met plantenvoeding van Wilma’s Lawn & Garden? Misschie staan jouw planten wel in een bloempot of kweeksysteem uit deze tuinwinkel. In beide gevallen willen wij graag meer weten over dit tuincentrum. How handig is hun potgrond? Zijn de zaden die je bij hen hebt gekocht wel opgekomen? Kun je makkelijk werken met hun tuingereedschap? En wat is jouw oordeel over hun bezorgservice en klantenservice? Schrijf je eigen review en laat iedereen weten wat jij van dit tuincentrum vindt.
 


Zullen de zaden van Wilma's Lawn & Garden wel opkomen in jouw tuin? Lees reviews over hun plantenvoeding, potgrond, zaden, tuingereedschap enz.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Palm voeding

Een liter Palm voeding besteld bij Wilma's Lawn & Garden, volgende dag al binnen gekregen maar het was Groene planten voeding. Gebeld naar ze, zouden na een kwartier terugbellen, binnen een kwartier belden ze en vertelden dat ik die Groene planten voeding mocht houden en ze stuurden mij nog diezelfde dag GRATIS een Palm voeding, die ik de volgende dag heb ontvangen. SUPER bedankt Wilma voor een zulke service, waar maak je dat nog mee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dus nu heb ik 2 liter voeding voor de prijs van een. Geweldig en zo snel bezorgen beide keren. Nogmaals bedankt Wilma, kan menig bedrijf een voorbeeld aan nemen. Groetjes Rob Wolsink

R

Rob Wolsink

25-09-2021

0