NederlandReview

  Ervaringen Wilma Lawn & Garden

  Je tuin kan een fijne plaats zijn om te relaxen. Maar daarvoor moet je tuin er wel verzorgd uit zien. Dus welke winkel kun je de spullen vinden om dat voor elkaar te krijgen? Een van de winkels die tuinspullen verkoopt is Wilma’s Lawn & Garden. Maar zullen je planten wel goed groeien van hun plantenvoedingen? Zullen deze plantenvoedingen echt beter zijn dan degene die je in ieder tuincentrum kunt vinden? Hoe handig en stevig zal hun tuingereedschap en kweekbenodigdheden zijn? En zal deze tuinwinkel wel goede klantenservice verlenen als er iets niet lijkt te gaan zoals het hoort? Of zal je het dan allemaal zelf uit moeten zoeken? De enige mensen die je dit kunnen vertellen zijn de klanten die eerder iets bij Wilma’s Lawn & Garden hebben gekocht. Lees kun reviews om uit te zoeken hoe tevreden zij zijn met dit bedrijf en diens producten. Hun meningen en ervaringen zullen je beslissing om wel of niet bij Wilma’s Lawn & Garden te shoppen makkelijker maken.

  Over Wilma’s Lawn & Garden
  Wilma’s Lawn & Garden is een winkel die tuinspullen verkoopt. De winkel biedt verschillende zaden aan die je in je tuin kunt planten. Maar er zijn ook vele andere producten. Je kunt er bijvoorbeeld allerlei soorten plantenvoeding vinden. Ze hebben een gewone basisvoeding en groeivoeding die de meeste planten goed doen groeien. Ook de Wilma Cocolite 11 en 22 kunnen gebruikt worden voor veel verschillende planten. Maar er is ook gespecialiseerde voeding voor palmen, bonsai boompjes, orchideeën, Naast de voeding zelf zijn er ook bestrijdingsmiddel om ervoor te zorgen dat er geen ongedeerde je plant aantast. Natuurlijk moeten je planten ook ergens in geplant worden. daarom heeft Wilma’s Lawn & Garden bloempotten voor zowel binnen als buiten. Ook kun je kiezen voor andere alternatieve kweeksystemen. Voor, tijdens en na het planten zullen je bloemen, fruitbomen en planten zorg nodig hebben. Daarom komt tuingereedschap ook erg goed van pas. Wilma heeft een selectie gieters, handschoenen, tuinschorten, gereedschapsets, buitenthermometers, voegenkrabbers, voegenborstels, bladharken, schoffels, boomscharen en vele andere soorten gereedschap. Voor kinderen zijn er speciale kindertuinproducten. En als je shopt voor iemand anders kun je eens een kijkje nemen in hun afdeling voor cadeau artikelen.


  Wilma's Lawn & Garden laat zien hoe plantenvoeding voor palmen werkt.

  Diensten voor Wilma’s Lawn & Garden
  De zaden, plantenvoeding en andere tuinproducten van Wilma’s Lawn & Garden kunnen besteld worden via hun website. Wilma’s Lawn & Garden’s bezorgservice zal het product direct naar je huis verzenden. Wilma’s Lawn & Garden heeft ook een klantenservice om je te helpen als je wat assistentie nodig hebt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Wilma’s Lawn & Garden
  Worden jouw planten al gevoed met plantenvoeding van Wilma’s Lawn & Garden? Misschie staan jouw planten wel in een bloempot of kweeksysteem uit deze tuinwinkel. In beide gevallen willen wij graag meer weten over dit tuincentrum. How handig is hun potgrond? Zijn de zaden die je bij hen hebt gekocht wel opgekomen? Kun je makkelijk werken met hun tuingereedschap? En wat is jouw oordeel over hun bezorgservice en klantenservice? Schrijf je eigen review en laat iedereen weten wat jij van dit tuincentrum vindt.
   

  Zullen de zaden van Wilma's Lawn & Garden wel opkomen in jouw tuin? Lees reviews over hun plantenvoeding, potgrond, zaden, tuingereedschap enz.

  Wilma Lawn & Garden
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Wilma Lawn & Garden

  Uw beoordeling