NederlandReview

  Ervaringen Willie.nl

  Lees nu! Ervaringen over Willie.nl, een online sexshop. Er zijn natuurlijk meerdere online sexshops waar je online kunt gaan shoppen. Het is een uitstekend bedrijf waar je terecht kunt voor lingerie, sextoys, BDSM gadgets, drogisterij producten, fun artikelen en ook de leukste seks gadgets. Het is mooi om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is in deze online sexshop. Ben je er nog niet bekend mee? Dan moet je er zeker een keer een bezoekje aan brengen. Ken je het wel, dan is het goed om een review op NederlandReview achter te laten. Je krijgt er zeker geen spijt van als je anderen helpt om een goed oordeel over dit bedrijf te geven. Al vast bedankt!

  Over Willie.nl


  Willie.nl is een online sexshop waar je terecht kunt oor het kopen van sexartikelen. Het is goed om te zien welke verschillende mogelijkheden er allemaal zijn om je sexleven een extra stimulans te geven. Kijk naar een leuke set lingerie, verassingen en ook tal van andere leuke gadgets om een leuke tijd mee te hebben. Natuurlijk wordt alles thuis bezorgd en kun je heerlijk anoniem een kijkje nemen in deze wereld vol lust en genot.


  De Womanizer van Willie.nl

  valentijn

  Diensten van Willie.nl

  De belangrijkste productgroepen welke willie.nl heeft zijn de sextoys, de lingerie, de bdsm artikelen, de drogist producten en ook de fun en gadgets artikelen. Natuurlijk kunnen we dit nog veel verder gaan uitdiepen. Het is echter beter om hier een kijkje te nemen om zelf te zien welke van de producten het beste bij jou passen en waar jij volop van kunt genieten.

  Klachten, tips en complimenten over Willie.nl

  Bij ieder bedrijf kan er wel eens een keer wat mis gaan. Het is daarom goed om te zien, dat Willie.nl hier professioneel mee omgaat en klanttevredenheid van groot belang is voor Willie.nl. Het is daarom zo, dat ze zorgen voor een snelle en correcte dienstverlening. Wanneer je ergens niet over tevreden bent dan kun je dit op verschillende manieren (via de site, via de mail, via de post of via de telefoon) melden. Er zal dan gezocht worden naar een passende oplossing en een manier om je tegemoet te komen.

  Er is een speciale pagina voor retouren en klachten, zodat het gemakkelijk is om dit aan te geven en uit te voeren. Natuurlijk zijn er tal van andere manieren om een andere klacht kenbaar te maken. In de regel mag je binnen een werkdag een reactie op je probleem of klacht verwachten van de klantenservice. In de meeste gevallen is je klacht dan op te lossen. Wanneer het meer tijd kost dan wordt je hierover geïnformeerd. De uiterste reactietijd is 14 dagen.

  Kom je er niet samen uit met Willie.nl? Dan is het goed om te weten, dat je de klacht ook nog kunt voorleggen aan de geschillencommissie van van de Thuiswinkel Organisatie. Hier zijn ze namelijk bij aangesloten. Wel een geruststellende gedachte. Linksom of rechtsom wordt het probleem dus opgelost!

  Heb jij ervaring met Willie.nl

  Help jij anderen met het krijgen van een goed beeld van dit bedrijf? Geef je review als je het bedrijf kent en laat zien hoe je anderen helpen wilt. Help anderen om een goed beeld te krijgen van dit bedrijf met de hulp van jouw review.

  Lees de ervaringen over Willie.nl van klanten die sextoys, lingerie en gadgets hebben gekocht in deze webshop!

  Willie.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (11)

  8
  82% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8.2
  Service
  rating
  8.2
  Prijs
  rating
  7.8
  Leveren
  rating
  8.2

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Willie.nl

  Uw beoordeling

  professionele seksshop, snel en goed geleverd en korting door nieuwsbrief

  Prima winkel voor seksspulletjes. Ze hebben veel en aanbiedingen. Ik had me ingeschreven voor de nieuwsbrief en kreeg toen meteen korting, dat was leuk en voor mij echt een reden om dan hier te bestellen.

  Ik had iets besteld (ik zeg niet wat) en dat werd de volgende dag al geleverd, terwijl het helemaal niet duur was en ik dus ook nog korting had gekregen op de prijs omdat ik mij had aangemeld voor die nieuwsbrief, waar ik me gewoon meteen weer voor kan afmelden.

  Het was ook goed verpakt en er stond gelukkig niets op de verpakking waar het vandaan kwam of wat er in zat, want mijn kinderen nemen ook wel eens de post aan en dat moet je niet hebben natuurlijk!

  Dus alles ging gewoon heel goed, het is volgens mij wel een professionele webshop en dat is fijn, want veel van die seksshops online zijn heel amateuristisch.

  Door: anoniempje26-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Gratis vibrator


  Op zoek naar een spannend speeltje voor als ik weer eens 's avonds alleen in bed lig...
  En toen kwam ik bij Willie, daar had ik eerder wel eens wat besteld en dat ging toen heel snel en veilig verpakt. De buurvrouw had niks gezien... En ik wil dat het een beetje snel geleverd word, want ja, je wil het natuurlijk snel gebruiken ook, waarom koop je het anders.


  Maar nu zag ik dus dat ze daar gratis vibrators uitdelen haha! Zal vast een tijdelijke actie zijn, maar ik heb het maar snel besteld! Wel 2,95 verzendkosten, maar dat is niet zoveel. Dus meteen maar wat meer dingetjes erbij gedaan, een sexy opbergtasje en sexy batterijen. Als je toch bezig bent...

  Leuke winkel dit!

  Door: Joke28-09-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Willie erotische adventskalender en Satisfyer

  Echt een super bedrijf is Willie.nl. Ben al jaren klant en heb er nog nooit een slechte ervaring gehad. De klantenservice is erg prettig om mee te bellen en mail reageren ze op werkdagen binnen 1 uur. Ik heb de erotische adventskalender 1 gekocht, dit was echt een succes. Mijn vriend en ik hebben alles uitgeprobeerd. En wat ook leuk is, is dat je bij Willie.nl bij elke bestelling nog zelf een cadeautje mag uitzoeken in de winkelwagen. ZEER TEVREDEN MET WILLIE.NL ;-)

  Door: Marie-Claire26-10-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Discreet & netjes.

  1 van de weinige betrouwbare partijen op internet voor seksspeeltjes. Altijd netjes geleverd (ook met terugsturen), anoniem en discreet.

  Ben het ook absoluut niet eens met de review hieronder want ik heb hele andere ervaringen.

  Door: de Beste17-12-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Onbetrouwbaar en niet klantvriendelijk.

  Ik heb hier onlangs impulsief een paar items besteld n.a.v. een vermelding op de aanbiedingen site Pepper. Toen het pakket binnenkwam, viel mij op dat het 'cadeautje' dat ik bij de bestelling erbij zou krijgen er niet in zat.
  Uiteindelijk heb ik besloten om een aantal dingen ongebruikt terug te sturen.

  Een aantal dagen erna krijg ik een e-mail dat de items die ik geretourneerd waren, al gebruikt waren en dat ik daardoor geen geld zou terug krijgen. Dit is absolute onzin en mijns inziens een stiekeme manier om extra omzet te creeëren. Ik ga hier zeker werk van maken.

  Het bedrijf heeft voor mij helemaal afgedaan.

  Door: Jay10-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Womanizer voordeel pakket

  Bij Willie.nl is het altijd fijn shoppen. Ik heb van de week een Womanizer voordeel packet bested, kreeg het meteen de volgende dag discreet geleverd. Ik had een speciaal tijdvak gekozen voor levering en dat werkte uitstekend, Willie is TOP!!

  Door: Joany-Fleur16-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Willie.nl is DE BESTE IN BED

  Willie is zon fijne shop. Super aardige mensen op de klantenservice. En echt altijd de beste hulp bij het uitzoeken van producten. ZEER DISCREET. SNEL & BETROUWBAAR. Mijn hart ligt bij Willie. Groetjes, LOLA

  Door: Lola14-11-2018
  Mandy R16-07-2019

  Helemaal mee eens. Ik ben een sexpert en de speeltjes van Willie en hun service is al jarenlang het beste.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Echt de beste in bed!

  Ten eerste een super groot assortiment! Ik wist niet wat ik moest kiezen. Ten tweede ontzettend discreet aan huis bezorgt, zelfs mijn vriend had niet door wat het was toen hij de doos zag! Perfect!

  Door: Annabelle12-03-2016
  Lola14-11-2018

  Willie.nl is echt de beste in bed. Ik heb daar mijn Womanizer en Willie vibrator gekocht. Mega blij mee!!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  tevreden

  Snelle levering, discreet verpakt, product conform beschrijving, ik ben tevreden ;);)

  Door: ikje18-02-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Bij Willie altijd feest

  Unieke website, mooie spullen, leuke mensen. De beste❤️

  Door: Magister27-11-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Onbetrouwbaar en schunnig

  Ik heb een product besteld, het kwam in een gigantische doos waarin alles rommelde zonder enige bescherming. Vervolgens heb ik het teruggezonden gezien dit absoluut niet geschikt was voor mijn partner.

  Maar vervolgens werd er beweerd dat ik het geopend had en kwam een medewerkster met een absurde claim dat er een haar op zat.

  Voor de duidelijkheid zij verdienen geen winkelwaarborg en zijn geniepige leugenachtige figuren. Vergeet niet dat dit gewoon een schunnige sexshop is, maar online. Ik zou nooit meer iets van hun kunnen kopen.

  Door: Rob25-10-2017
  Michel25-10-2017

  Hier exact hetzelfde. Het product is nooit uit de verpakking geweest en we hebben het terug gestuurd. Kreeg daarna een mailtje dat wij het geopend zouden hebben. Met de klantenservice viel ook niet normaal te communiceren. Later heb ik op andere review sites meerdere soortgelijke verhalen gevonden. Ik wou dat ik die eerder had gelezen dan had ik hier nooit iets gekocht. MENSEN PAS OP VOOR DEZE OPLICHTERS!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  FAQ

  Is Willie.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 11 ervaringen geplaatst over Willie.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 82% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Willie.nl actief?

  Willie.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Seksshops

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Willie.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.