Wildshirts.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Wildshirts.nl

Ben je op zoek naar een organisatie waar je grappige en foute shirts kunt kopen? Wellicht is Wildshirts.nl een geschikt bedrijf voor jou. Bekijk via NederlandReview wat de objectieve en onafhankelijke klantervaringen bij dit bedrijf zijn.  


Wat is Wildshirts.nl?

 


Via Wildshirts.nl kun je foute en grappige shirts kopen. Het bedrijf stelt dat je via hun gegarandeerd een grappig of fout shirt zal kopen. Het zijn shirts met teksten die net op het randje zijn. Het zijn t-shirts voor dames, heren en kinderen. Er worden ook grote maten verkocht. Zo kun je onder andere drank, funny, humor, cadeau, bedank, vrijgezellenfeest, koningsdag, oranje, kerst, festival, protest, personeel en evenementenshirts kopen. Naast gewone t-shirts kun je poloshirts en sweaters kopen. Mocht je meer informatie over de shirts willen lezen verwijzen we je naar de website Wildshirts.nl.  


Klachten

 


Het bedrijf doet er alles aan om alles ordentelijk te laten verlopen. Toch kan het onverhoopt gebeuren dat iets niet in orde is. Het bedrijf raadt aan om klachten in eerste instantie kenbaar te maken via het bedrijf. Dit kun je doen door een e-mail te sturen. Mocht dit niet tot een oplossing leiden, dan is het mogelijk om je geschil door te geven aan de Stichting Webwinkelkeur via https://www.webwinkelkeur.nl/consument/geschil/.


Het is sinds half februari 2016 voor consumenten mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit platform is benaderbaar via de volgende link http://ec.europa.eu/odr. Als jouw klacht nog nergens anders in behandeling is dan kun je je klacht ook nog indienen bij de Europese Unie. Voor de geschillenregeling bij Wildshirts.nl kun je het beste de website van Wildshirts.nl raadplegen.  


Wetenswaardigheden

 


Je kunt op verschillende manieren een betaling verrichten. Op het moment van schrijven worden iDEAL, Visa en Mastercard als betaalwijzen aangegeven. Mocht je contact willen opnemen met de klantenservice, dan is dit op meerdere manieren mogelijk. Zo kun je telefonisch contact opnemen via het volgende telefoonnummer +31 72 564 65 76. Je kunt ook een e-mail sturen naar klantenservice#shoppartners.nl. De klantenservice is op werkdagen bereikbaar van 08:30 uur 's ochtends tot en met 17:00 uur 's middags.  


Bezorgingen

 


Je bestelde product zal via PostNl bij je worden afgeleverd. Binnen Nederland zijn de artikelen direct leverbaar. Mocht je voor 15:00 uur bestellen en betalen zul je de artikelen de volgende dag al in huis hebben. Mocht een artikel een langere levertijd hebben, dan staat dit bij het artikel vermeld.  


Retour instructies

 


Op de website van Wildshirts.nl staat de gehele retourprocedure vermeld. Mocht je artikel in aanmerking komen voor een retourzending, dan dien je je aan een aantal retour instructies te houden. Je kunt het retourformulier via de website openen. Je dient dan wel je ordernummer en je e-mailadres in te voeren. Mocht je het retourproces eenvoudig willen laten verlopen, dien je je aan de instructies van het bedrijf te houden.   


Wat zijn de klantervaringen?

 


Heb je weleens een bestelling gedaan bij Wildshirts.nl? Ben je tevreden over de producten/diensten van Wildshirts.nl? Zijn de medewerkers van dit bedrijf goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over dit bedrijf zou moeten geven, zou dit dan positief of negatief zijn? Ga je in de toekomst vaker iets bestellen bij Wildshirts.nl? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie over dit bedrijf deelt. Via NederlandReview lees je mede dankzij jouw hulp alleen maar objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)