NederlandReview

  Ervaringen Wiggle

  Het weer heeft ons in Nederland nog nooit tegengehouden, ook niet tijdens het sporten. Met regen, sneeuw en zonneschijn gaan we op onze fiets naar werk en pakken we in het weekend ook nog even de wielrenfiets om een rondje te maken. Niets of niemand houdt ons tegen. We hebben voor dit zware weer alleen wel goede kwaliteit sportkleding en accessoires nodig. Wiggle zegt klanten hierbij te kunnen helpen. Wat hun klanten zelf vinden van de artikelen in de webshop, lees je hier op NederlandReview. Ze vertellen je alles over hun ervaringen met de kleding. Neem een kijkje bij de onafhankelijk reviews en je ontdekt zelf of de artikelen van Wiggle aan jouw eisen kunnen voldoen. 

  Over Wiggle
  De eerste winkel van Wiggle werd geopend in Portsmouth in Engeland onder de naam Butler Cycles in 1945. Vijftig jaar later werd de winkel overgenomen door Mitch Dall en in een nieuw jasje gestopt. De winkel richtte zich in het begin nog altijd alleen op fietsen, maar bleef uitbreiden. Je kunt nu voor verschillende sporten artikelen vinden in de webshop. Ze hebben naast de fysieke winkel, het assortiment namelijk ook online beschikbaar gemaakt en verkopen nu ook aan een internationale markt


  Fiets jij binnenkort ook door deze bergen?

  Diensten Wiggle
  De webshop heeft nu sportartikelen voor wielrennen, hardlopen, zwemmen, triathlon, outdoor en gymnastiek. Het assortiment bestaat uit meer dan 1.000 artikelen en er komen elke week nieuwe artikelen bij. Volgens Wiggle krijg je alles ook voor de beste prijzen waar geen enkel andere webshop mee kan concurreren. Verder is de verzending gratis en kun je jouw pakketje volgen met een track-and-trace nummer. Ook met retourneren doet Wiggle niet moeilijk. Je kunt 365 dagen na ontvangst, dat is een jaar na ontvangst, je artikelen nog terugsturen. De webshop heeft ook vaak uitverkoop met extra kortingen. Op Social Media zie jij als eerste wanneer er nieuwe aanbiedingen zijn. Volg Wiggle dus op Facebook en Twitter.

  Klachten Wiggle
  De klantenservice is er om klanten te helpen bij vragen en klachten. Blijf dus niet met problemen rondlopen en neem contact op met Wiggle. Je kunt op de website alle contactgegevens vinden. Je kunt gebruikmaken van het contactformulier. Je kunt eenvoudig het onderwerp van je klacht invullen en je bericht schrijven. De klantenservice stuurt zo snel mogelijk een antwoord terug. Je kunt ook gebruikmaken van de chat. Je wordt dan direct te woord gestaan door een medewerker. Het team van de klantenservice spreekt alleen Engels. Alleen klachten die in het Engels gemeld worden, kunnen door de klantenservice in behandeling genomen worden.

  Wat vind jij van Wiggle?
  Ben jij met de artikelen uit de webshop al helemaal klaar voor de winter? Of zwem jij in de zomer ieder weekend met de zwemkleding van Wiggle? Schrijf dan een review en geef jouw beoordeling over de webshop. Wat vind je van de kwaliteit van de artikelen? Zijn ze echt tegen ieder weer bestendig? Werd je bestelling snel geleverd? En raad jij andere klanten aan te bestellen bij Wiggle? Andere klanten horen graag over jouw ervaringen!

  Wat zijn de ervaringen van klanten met de sportkleding? Is de online shop betrouwbaar? Is de levering snel? Lees reviews en beoordelingen over Wiggle.

  Wiggle
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  5,6
  33% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  6

  Service

  4,6

  Prijs

  6,6

  Leveren

  4,6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  zelf retour betalen en geld nog steeds niet terug

  stijn12-11-2018

  Pas op! Als je iets wilt terug sturen moet je zelf je retour kosten betalen. En ik heb mijn product meer dan een maand geleden terug gestuurd en nog steeds geen geld terug, geen bericht, niets. Wel contact met "service" en die zeggen dat het tijd kost.....

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Bestelling niet ontvangen

  Ton30-08-2018

  Bestelling niet ontvangen! Ben na 8 e-mails met de “delivery expert” nog steeds bezig mijn geld terug te krijgen.
  Ben gouden klant bij wiggle. Maar dit is echt onacceptabel. Het gaat ook niet om een paar tientjes.
  Dit was de laatste keer!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4,5

  Snel en goedkoop

  Iris23-08-2018

  Top webwinkel met goede prijs en zeer snelle levering. Maandagavond besteld en donderdagochtend al in huis. Een artikel van mijn bestelling ontbrak helaas. Goed contact met de klantenservice en het ontbrekende artikel werd direct met een spoedlevering nagezonden. Super!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Schrijf zelf een review over Wiggle

  Uw beoordeling