NederlandReview

    Ervaringen Wickey Speeltoestellen

    Heeft u al eens een speeltoestel bij Wickey besteld? Was het gemakkelijk te monteren en hebben uw kinderen er veel plezier van? Of werd het materiaal al snel lelijk misschien? Laat hier uw review achter en lees die van anderen.

    Over Wickey Speeltoestellen

    In het begin van de jaren ’90 verkocht algemeen directeur Guido Goyen zijn eerste zelfstandig ontwikkelde speeltoren. In die tijd werden de toestellen allemaal nog in de winkels verkocht. Toen het internet in opmars kwam, werd de handel via internet ook groter. Vanaf eind jaren 90 werd besloten om de torens online aan te bieden, dat leidde tot veel succes. Dit leidde in 2009 tot de start van de onderneming Wickey. De speeltorens werden vanaf toen onder de gelijknamige merknaam verkocht. Sinds een paar jaar is het aanbod uitgebreid met de verkoop van kinderbedden. Er werken inmiddels zo’n 120 medewerkers op de verschillende afdelingen van de onderneming. Inmiddels biedt Wickey zij ook volledig EN1176 gecertificeerde toestellen aan die gebruikt worden voor openbare plekken. Maar u vindt ze ook bij scholen, openbare speeltuinen, kleuterscholen etc.


    Wickey de Viking

    Diensten van Wickey Speeltoestellen

    Bij Wickey Speeltoestellen kunt u natuurlijk de bekende houten klimtorens met daaraan een eventuele schommel bestellen. Maar ook voor speelhuizen, zandbakken, kabelbanen, wipkippen, picknicktafels en kinderbedden kunt u op de website terecht. Of u nu besteld voor uw eigen achtertuin of de kinderopvang, voor iedere speelgelegenheid is er een passende oplossing te vinden. Voor kinderen tot 7 jaar zijn de torens met een platformhoogte van 1.20 meter de juiste maat. De speeltoestellen met een platformhoogte van 1.50 meter zijn meer geschikt voor de wat oudere kinderen. Naast toestellen van het eigen Wickey merk worden er ook speeltoestellen van de volgende merken verkocht: Fatmoose, Jungle Gym, Hy Land en Blue Rabbit. In de beddencategorie vindt u kinderbedden, hoogslapers en stapelbedden.

    Montageservice

    Hoewel een Wickey speeltoestel goed zelf in elkaar te zetten is, kunt u ook gebruik maken van de montageservice. Handig als u geen tijd heeft om het zelf te doen, of wanneer u twijfelt of u dat zelf wel stevig genoeg kunt neerzetten. Nadat u het toestel van uw keuze heeft besteld in de webshop, dient u een e-mail te sturen naar info@vikingmontage.nl om te vragen om een offerte voor opbouw. Viking Montage neemt dan contact met u op om de datum van montage te bepalen en de offerte met u door te nemen. Deze montage gebeurt zo snel mogelijk nadat u het speeltoestel ontvangen heeft.

    Klachten, problemen, contact met Wickey Speeltoestellen

    Op elk houten Wickey speeltoestel zit standaard 10 jaar garantie. Wanneer u in aanmerking wilt komen voor de garantieregeling dient u foto’s van de beschadigde houten delen en een kopie van de rekening per brief of e-mail aan Wickey te sturen. U ontvangt in het geval dat het onder de garantie valt kosteloos vervangend materiaal om de defecten mee te vervangen. Voor vragen of meer informatie kunt u ook e-mailen of een 031 nummer bellen.

    Hebben uw kinderen al jaren veel plezier van een klimtoren van Wickey Speeltoestellen?

    Of bent u niet zo tevreden over de kwaliteit van uw Wickey klimtoren? Laat dan hier uw review achter. Zo helpt u andere aspirant klanten om zelf een inschatting te kunnen maken of zij hier vertrouwd kunnen bestellen.

    Lees hier de ervaringen van klanten van Wickey Speeltoestellen. Spelen hun kinderen graag met de toestellen? Zijn ze echt veilig? Lees de reviews!

    Wickey Speeltoestellen
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (18)

    5.6
    61% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6.2
    Service
    rating
    4.8
    Prijs
    rating
    5.8
    Leveren
    rating
    5.6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Wickey Multyflyer

    Ik wacht inmiddels al 2 maanden (!!) op mijn speeltoestel. Na vele malen contact met de klantenservice, blijven ze aangeven niet precies te weten wanneer er geleverd word. En dit terwijl op de website nog steeds een levertijd van 10-15 dagen wordt vermeld. Doxhterlief is volgende week jarig, en zoald het nu lijkt, heeft ze dus geen verjaardagscadeautje. Ik zal hier nooit weer bestellen.

    Door: Mandy14-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    wickey knight flyer

    in tegenstelling tot alle negatieve recensies wil ik wickey via deze weg wat positieve credits geven!

    Door het lezen van al de ervaringen was ik zelf wat huiverig. Om eventuele teleurstelling te voorkomen(verjaardag dochter) heb ik contact gezocht met de klantenservice met de intentie om de bestelling te annuleren. Na een goed gesprek met de medewerker heb ik dit toch niet gedaan (meer dan prima en snelle service, ook per mail)

    Eerder dan verwacht is het toestel geleverd conform afgesproken datum met de leverancier (hele vriendelijke en behulpzame man)

    Een compleet toestel! Iedereen blij.

    Door: Esmee05-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Wickey speeltoren

    Vandaag, 1 dag voor de verjaardag van onze kleine, hebben wij onze speeltoren ontvangen. Netjes afgeleverd op een pallet voor de deur.
    Op 28 mei besteld maar vanwege Covid19 enorm vertraagd. Ook wij dachten, zeker na het lezen van andere reviews, dat het om oplichtingspraktijken ging. Daar wij niet op voorhand betalen waren we niet al te rouwig. Wickey heeft ons in de tussentijd meerdere mails gestuurd, met excuses. Zelfs een mail waarin voorgesteld werd om eventuele bijkomende kosten van Klarna. De betalingsbemiddelaar. te betalen . Vonden wij heel erg netjes.
    Op het moment dat het pakket bij de vervoerder in nl was, kregen wij een mail om een lever datum af te spreken. Heel makkelijk via een linkje. Top geregeld!
    Tot nu toe alleen maar lof voor Wickey en de vervoerder.
    Zodra wij het pakket geopend hebben en de toren staat, zullen we nog een review doen.

    Door: Maudy Griët30-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    9.5
    rating

    Stuks Prijs Speeltoestel Wickey FreshFlyer

    On 27th of May I ordered 1 “Speeltoestel Wickey FreshFlyer”, since than nothing happened, despite the fact they were saying that the delivery is 5-7 days.
    On 11 of June - i asked to cancel my order due to lack of visibility regarding the delivery date, they answered that it’s needed 14 days for having the money back. Today my money has not returned in my account yet.
    Very disappointed about this experience.
    The customer service it’s a bad joke.. they never responded after asking my money back. it’s only an automatic email

    Door: LC Olteanu23-06-2020
    I tried to give only 1 star, but couldn’t work ! Why ? I can see that for the others it was possible. 23-06-2020

    I do not recommend!!!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5
    rating

    Flexibel schommel zitje

    Totaal anders schommel dan beschreven en afgebeeld op hun site. Wat we het ergste vonden was dat het ander touw was dan beloofd. namelijk PP touw ipv PH touw. Dit wilden wij juist niet!
    Na een belachelijk lange levertijd is er geen contact te krijgen met het bedrijf over eventueel retourneren. Belachelijk en geen aanrader!

    Door: marcha05-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Wickey Seaside

    Wickey seaside besteld en redelijk snel ontvangen. Helaas ontbrak de glijbaan omdat deze kwijt was geraakt bij de transporteur. Binnen enkele dagen werd deze nageleverd. Bij de montage ging het echter meteen mis omdat er onderdelen waren die ruim 1,5 tot 2 cm te kort waren. Telefonisch was Wickey niet bereikbaar en na een uur in de wacht toch maar via mail contact gehad. Na een week en nogmaals enkele uren in de wacht eindelijk contact gekregen. Het verzoek was om ALLES na te meten om te voorkomen dat er meer naleveringen nodig waren. Inderdaad bleek er veel meer mis te zijn en de belofte van nalevering is pas na weer 3 telefoontjes en 2 mails nagekomen. Bij ontvangst van de nalevering bleek vandaag dat deze NIET compleet was en de belangrijkste onderdelen wel op de pakbon staan maar niet geleverd zijn. Van de onderdelen die wel geleverd zijn bleek echter ook weer een maatverschil van ruim 1 CM! Dit verjaardagscadeau voor onze zoon die a.s. zaterdag jarig is blijkt een enorme miskoop waardoor we hem nu moeten teleurstellen

    Door: Bas Vossen02-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Wicky articflyer

    Waardeloos. Staat nu amper een jaar....overal barsten, scheuren en afbladerende hout stukken. Mijn zoontje van 10 kg kan dr overlopen en dan deuken de planken in!.....verkleurd tot en met.....na dik.30 fotos kreeg ik als antwoord dat het normaal was!!!! Toestel.van bijna 1000!!!!! Nooi meer!

    Door: Jolanda31-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6
    rating

    Onbeschoft

    Na wekenlang niets gehoord te hebben na betaling van 2.200 euro !! En nadat de verjaardag van onze zoon al voorbij was, toch maar een mail gestuurd. Prompt, toeval? die avond een glijbaan bij de buren afgeleverd, verder niets van het klim"paradijs". Op volgende 2 emails een korte email terug met een bon van de transporteur dat het was geleverd. Dus slechts een klein deel. Mijn vrouw belde en werd onbeschift te woord gestaan. Toen ik hierop belde overkwam mij hetzelfde. Zo zout hebben wij het nog nooit gegeten. Inmiddels Wickey Dld ingelicht en ook ons geld terug geeist. Nu maar zien of dat terug komt. De advocaat is al op de hoogte gebracht. Wat een ellende dit "bedrijf"...

    Door: Edzo Bergman02-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    niet betrouwbaar

    18 April speeltoestel gekocht, 21 april per email herroeping gedaan.
    verplichting bij herroeping, binnen 14 dagen geld retour.
    27 april telefonisch bevestiging dat het speeltoestel retour is ontvangen en mijn geld een dezer dagen retour zou staan bijgeschreven op mijn rekening.
    4 mei weer telefonisch contact, gel;d zou 1 mei overgeboekt zijn volgens de boekhouding, 7 mei moest dit op mijn rekening staan.
    aangegeven dat het 14 dagen wets artikel dan overschreden is en het bedrijf officieel in gebreke gesteld.
    9 mei contact gehad, per email een bijlage van een betaalbewijs gekregen.
    verzocht om spoed contact met teamleiding,zou gebeuren.
    vandaag weer contact gehad, nu blijkt ineens het speeltoestel 9 mei pas retour te zijn gemeld,en vandaag het geld is overgemaakt.
    dat zou betekenen vanaf de besteldatum tot retourmelding,het speeltoestel dus 22 dagen " zoek" is geweest.
    persoon aan de telefoon was zeer schofterig, had maling aan de wet wat betreft 14 dagen na herroeping geld retour, wettelijk gesteld recht na 14 dagen op rente/incasso kosten betaling, dat zou ook niet betaald worden want daar had ik geen recht op...(knap dat een callcenter persoon daarover beslist terwijl ze zelf aangeeft daar geen uitspraken over te kunnen en mogen doen)
    21 dagen verder,geen geld nog gezien, weer een weekend voor de boeg, nog steeds geen teamleiding gesproken ook.
    eergister kan er een bewijs van betaling gestuurd worden,maar vandaag kan dat ineens niet meer en had ik daar geen recht op.
    en het erge is nog, dat IK voor oplichter uit word gemaakt, terwijl ik betaalbewijzen etc etc heb!!



    Door: samantha van dort11-05-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Communitaire factuur

    TE MIJDEN voor bedrijven. De firma wilt GEEN communitaire factuur opmaken zodat u verplicht word om de duitse BTW en eigen BTW van het land te betalen. Op mails word niet correct geantwoord of zelfs niet!!!

    Door: Tim21-03-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Zeer tevreden

    Nadat wij vorig jaar een speeltoestel bij Wickey gekocht hebben, hebben we deze Sinterklaas hier een bed gekocht voor onze kleinste. Levering ging goed en het bed ziet er erg leuk uit! Hier heeft onze dochter zeker nog jaren plezier van.

    Door: Sascha B14-12-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    wickey crazy hutty bed

    goede dag mijn naam is joanna nijman en ik heb een zoontje julian van 3 jaar .
    ik had het bed betaald en besteld -- ( ik woon in nederland en het ging naar een nederlands rekening nummer in duitsland dus de rabobank had me geld terug laten storten) -- ik wachten , wickey wachten .
    wickey gesproken , het was een kado , zelf op kunnen mogen halen recht streeks van de zagerij !
    ZO ONWIJS GOED / LEUK / LIEF / BEHULPZAAM / SNEL / OPLOSSINGS-DENKEND geholpen !
    kado optijd - het was een lange rit - alles was compleet - in elkaar zetten moet je wel geduld voor hebben en handig zijn -
    ALS HET STAAT DAN IS HET FANTASTISCH ! HEEL VEEL SPEEL PLEZIER OOK VAN DE BUURT KINDJES MET REGENACHTIG WEER VEEL KAMER PLEZIER !
    bedankt joanna nijman .

    Door: joanna nijman02-11-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Goed

    Erg leuke toestellen. Ik ben blij met mijn aankoop. We hebben er erg veel plezier van. (in ieder geval, mijn kleintjes)

    Mvg,
    Sjors B.

    Door: SJors B.04-07-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    GIANT KINGDOM, doe het niet!!!

    Wickey pretendeert openbare speeltoestellen te verkopen. De prijs is wel degelijk aantrekkelijk maar vervolgens is het alles behalve stevig. Het begon met losschietende kabels bij de bruggen tussen de torens, waardoor het gloednieuwe speeltoestel op het schoolplein direct met rood lint moest worden afgezet. Dit werd snel gerepareerd, dus alles leek goed te gaan. Vervolgens zijn binnen een paar weken de kabels geheel doorgesleten en sindsdien krijgen we geen gehoor bij Wickey. Ik heb meerdere keren gebeld, maar na 20 minuten in de wacht toch maar opgehangen. Meerdere mails gestuurd en een oplossing is beloofd, maar zit meer dan een maand op reactie/actie te wachten en hoor niets meer op nieuw gestuurd mails.

    In de tussentijd is er een school die niet gewoon kan buitenspelen tijdens de pauze! SCHANDALIG!!!

    Door: Marije03-07-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Erg goed.

    Ik denk dat er altijd zeurders zijn in deze wereld, vandaar even deze review, om te laten weten dat er superveel mensen zijn die een goede ervaring met wickey hebben. En als je problemen hebt met de opbouw, dan neem je gewoon hun service. Dan komen ze hem brengen en opbouwen. Heb ik ook gedaan en was echt heel goed. Voorderest heb ik heel veel research gedaan en het is 1 van de weinige bedrijven die zoveel keuze hebben en het zelf komen opbouwen. Mijn toestel stond binnen 2 weken omdat ze hem op voorraad hadden. Dat blijkt wel een te verschillen maar kijk dus even of ze hem op voorraad hebben, dan gaat het snel. Alhoewel ik zou aanraden om gewoon het toestel te nemen dat je graag wilt, ook al duurt het langer.

    Door: Afke02-07-2017
    Marije03-07-2017

    Wij hebben het openbaar toestel GIANT KINGDOM ook met hun opbouwservice gedaan. Die hebben m vervolgens verkeerd geplaatst, waardoor de glijbaan er niet aangezet kon worden binnen de valondergrond. Vervolgens zijn de kabels van de bruggen binnen een maand doorgesleten en komen ze het niet repareren/een goede oplossing maken! Kortom, de zeurders hebben soms misschien wel een goed punt...

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Koop hier niets, je krijgt je geld niet terug na retourzending

    Bedrijf zit in Duitsland. Retourzendingen dus peperduur. Bedrijf heeft zaakjes niet voor elkaar. Geen retourformulier en na 2 maanden mailen GELD NOOIT TERUG GEKREGEN!!!! Ze reageren niet. Geven emailadres door voor een oplossing zo genaamd. Email adres bestaat helemaal niet.
    Pakket kwam al aan met scheuren in de dozen. Heb 26,50 euro geinvesteerd om het aangetekend te verzenden.
    Je kan fluiten naar je centen. BEhoorlijke financiele strop. Koop hier NOOIT iets , zijn volledig onbetrouwbaar!!!!!!!

    Door: anna04-06-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Kwalitatief goed.

    Op de sale maar een (enorm) toestel gekocht en het is een verrassend stevig en kwalitatief goed kasteel. Blij ermee. Gelukkig hoefde ik hem niet zelf in elkaar te zetten ;-)

    Door: Mascha24-03-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Degelijke speeltoestellen met korting

    Onze kleindochter van 1,5 jaar begint zo langzamerhand te lopen en ze is regelmatig bij ons op bezoek. Ze vindt het helemaal geweldig om in onze grote tuin te spelen. Om haar te verrassen hebben mijn wilden mijn man en ik een speeltoestel kopen. Zo zou ze zich nog meer kunnen vermaken en ook nog eens lekker buiten kunnen spelen. We wilden wel een degelijk speeltoestel waar ze nog jarenlang plezier aan kon beleven. Deze hebben we uiteindelijk gevonden bij Wickey. De prijs was aan de hoge kant, maar gelukkig kwam er nog een leuke korting van 35 procent overheen. Het speeltoestel is echt ontzettend stevig en kan wel een stootje hebben. Onze kleindochter heeft er in ieder geval al heel veel plezier van.

    Door: Mies Boonstra09-03-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5.5
    rating

    Schrijf zelf een review over Wickey Speeltoestellen

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Wickey Speeltoestellen een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 18 ervaringen geplaatst over Wickey Speeltoestellen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.6 gekregen, waarbij 61% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Wickey Speeltoestellen actief?

    Wickey Speeltoestellen is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kinderen & baby, Wonen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Wickey Speeltoestellen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.