NederlandReview

  Ervaringen Wibber

  Voor het bestellen van inkt- en tonercartridges van alle bekende printermerken zoals Canon, Epson, HP, Dell, Brother, etc. kun je onder meer terecht bij Wibber. Naast de originele producten bieden zij ook hun eigen huismerk aan. Wat de klanten vinden van de kwaliteit van hun huismerk, de prijsstelling van de producten en dergelijke lees je hier.

  Over Wibber


  Wibber biedt van 20 printermerken en van het eigen huismerk inkt- en tonercartridges aan. Deze cartridges zijn uit voorraad leverbaar en zij geven hierop 100% kwaliteitsgarantie. Ook kun je tegen een vergoeding je oude cartridges inleveren. Doordat zij rechtstreeks van de fabrikant inkopen, kunnen zij hun producten tegen scherpe prijzen aanbieden.

  terraria mit Wibber

  Diensten


  Wanneer je nieuwe inktcardridges of toners nodig hebt kun je deze in de webshop gemakkelijk vinden. Je kunt in dit deel van de webshop zoeken op het cartridgenummer wat je in kunt vullen, maar je kunt ook de naam en het type van je printer in een invulveld invoeren om de juiste producten te vinden. Daarnaast kun je ook zoeken op het merk van je printer. Naast losse cartridges kun je ook kiezen uit vele voordeelbundels. Vaak kun je kiezen tussen een huismerk of originele cartridge of toner. Het huismerk wordt op 30 punten getest om de kwaliteit hiervan te garanderen, en je betaalt hiervoor beduidend minder.

  Verder kun je in de webshop printerpapier vinden, op het moment dat wij keken kon je echter alleen een vol pallet papier bestellen, niet echt geschikt voor de consument, wel voor bedrijven. In de categorie batterijen en zaklampen zijn vooral veel oplaadbare batterijen te vinden van voornamelijk het merk GP en een aantal batterijen voor eenmalig gebruik van dit merk. De categorie zaklampen blijkt bij controle op de website geen artikelen te bevatten, wellicht volgen deze in de toekomst.

  Waardepunten


  Wanneer je een persoonlijk account hebt of Wibber kun je waardepunten verdienen door Facebook vrienden aan te brengen als klant, reviews te schrijven en inktcardridges met printkop voor recycling aan te bieden, etc. Met deze waardepunten kun je korting krijgen op een volgende aankoop.

  Levering en betaling


  Je kunt je bestelling bij Wibber betalen via iDeal, met een vooruitbetaling of achteraf via AfterPay. De verzendkosten voor ‘niet-huismerk’ producten zijn voor brievenbuspost € 2,95. Voor een pakket betaal je € 4,95. Je hebt hierbij de keuze of je het thuis wilt laten afleveren of af wilt halen bij één van de vele PostNL punten. Wibber huismerk cartridges worden gratis bezorgd vanaf een bestelbedrag van € 50,-.

  Klachten


  Wibber is een geregistreerd lid van Thuiswinkel.org. Wanneer een product defect is kun je dit via een e-mail laten weten aan de klantenservice. Binnen 2 werkdagen krijg je hierop een inhoudelijke reactie. Wanneer de garantieregeling van toepassing is, krijg je van hen een gratis antwoordnummer waar je het artikel naartoe moet sturen met een aantal gegevens. Zij zullen het product onderzoeken en binnen 2 werkdagen na ontvangst met een oplossing komen. Als de klacht gegrond is en niet door een servicemedewerker kan worden opgelost, kan het artikel kosteloos geruild worden. Voor overige klachten kun je de Algemene Voorwaarden op de website inzien.

  Laat hier ook jouw review achter!

  Presteren de huismerk inkt- en tonercartridges van het huismerk van Wibber echt net zo goed als het origineel? Wat zijn de ervaringen van de klanten?

  Wibber
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Wibber

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Wibber een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Wibber. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Wibber actief?

  Wibber is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kantoor, hobby, feest & merch

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Wibber gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.