NederlandReview

  Ervaringen Whinkel

  Op zoek naar ervaringen met en meningen over deze webshop en hun producten? Hier vind je recensies en beoordelingen van eerdere consumenten. Zelf een review schrijven? Dat kan hier ook!

  Netwerkbeheer
  Iedereen heeft wel eens iets nodig. Als je bijvoorbeeld een draadloos netwerk aan het aanleggen bent, is een router wel prettig, want de meeste mensen missen Internet doorgaans binnen drie seconde. Maar voor het zelfde werk je voor een school en willen ze graag een digiboard voor de mededelingen in de gang. Dan kun je gaan natuurlijk gaan voor die grote zwarte HD LED televisie, maar als een monitor ook volstaat, zal de baas daar waarschijnlijk de voorkeur aan geven.

  Mining
  Dit is een relatief nieuwe term. Hoewel je aanvankelijk misschien denkt dat het te make heeft met het vergaren van zoveel mogelijk data en informatie, is het het gebruik van speciale software om cryptocurrency (ook wel 'crypto currency,' denk aan bijvoorbeeld Bitcoin) te ontdekken en verzamelen. Noem het zoeken naar het digitale goud. Fanatieke goudzoekers gaan hier met relatief zware computers achteraan, waardoor het prettig is als alle mining solutions onder hetzelfde kopje te vinden zijn in een winkel. Voor het hoogste rendement heb je namelijk een optimale setting nodig, dus een mining rig die is samengesteld door een expert is fijn als je er zelf net te weinig van af weet. Beetje het ‘plug and play’-principe.


  Korte uitleg over de cryptocurrency Bitcoin

  Whinkel
  Whinkel is een webshop die gericht is op computers en elektronica, en dan met name onderdelen en randapparatuur, zoals routers, TomTom navigatie, harde schijven, grafische kaarten, mining benodigdheden, speakers, public displays en printers. Al kun je hier ook terecht voor desktops en notebooks. Met name het merk HP is ruim vertegenwoordigd in het assortiment. Software is hier niet te vinden, enkel hardware.

  De klantenservice is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 16.00 uur zowel via telefonisch, als over de mail, maar ook via de chat kan een assistent aangesproken worden voor support. Alle bestellingen worden in principe gratis en met track & trace verzonden via PostNL. Bij spoed wordt er 2 euro gerekend. Alle betaalmogelijkheden zijn overigens ook kosteloos.

  Recensies voor en door consumenten
  Op een moment dat je aankopen gaat doen bij een webwinkel die je nog niet kent, is het prettig als je de meningen en ervaringen van eerdere klanten kunt raadplegen. Zeker als het om grote bedragen gaat of gevoelige apparatuur, wil je zeker weten dat je met professionals te maken hebt. Gelukkig zijn er mensen geweest die hier een review van hun eigen ervaring hebben achtergelaten. Daarmee helpen zij toekomstige consumenten bij het maken van een overwogen keuze. Dus als jij al een mening hebt over dit bedrijf, schrijf dan vandaag nog een beoordeling! En anders kom je gewoon straks weer terug. Alvast bedankt!

  Whinkel
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  2
  0% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  2

  Service

  2

  Prijs

  2

  Leveren

  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  OPLICHTERS!!!

  Begin april 3 mining rigs besteld voor een totaalbedrag van bijna €12500. Op hun website staat vermeld 2-4 weken levertijd. Nadat deze tijd verstreken was meermaals telefonisch contact gehad en steeds gebruikten ze dezelfde uitvlucht dat ze nog wachten op onderdelen en dat deze binnen 2 weken wel zouden binnenkomen... ondertussen zijn we 2 maanden verder en heb ik nog steeds niets ontvangen. Ik heb al meermaals gemaild dat ik mijn bestelling geannuleerd wil zien en dat ze mij het bedrag terugstorten, maar hier krijg ik geen reactie meer op. Zowel telefonisch als via e-mail zijn ze niet meer te bereiken. Ondertussen heb ik een incassobureau ingeschakeld en ook klacht neergelegd bij de politie.

  Door: WDL13-06-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Schrijf zelf een review over Whinkel

  Uw beoordeling