NederlandReview

  Ervaringen Wetenschap in Beeld

  Wil jij weten wanneer het eerste robotwagentje op Mars landde? Lees hier ervaringen van andere wetenschapfans die het antwoord hierop hebben gelezen in het populairwetenschappelijk tijdschrift van Wetenschap in Beeld. Wat vonden zij bijvoorbeeld van de onderwerpkeuze en schrijfstijl van Wetenschap in Beeld? Laat ons ook je eigen mening weten op NederlandReview en plaats een betrouwbare recensie. Hiermee kunnen wij op NederlandReview hele Nederland een overzicht geven van de ervaringen van abonnees van Wetenschap in Beeld en zorgen dat ook jij met goede informatie eventueel een abonnement online kunt aanschaffen. Laat nu jouw review achter!

  Over Wetenschap in Beeld

  Zoek jij up-to-date nieuws over wetenschappelijk onderzoek, maar ook spannende verhalen? Dan is Wetenschap in Beeld misschien iets voor jou. Het tijdschrift Wetenschap in Beeld wil haar lezers helpen bij het betere begrijpen van de wereld om ons heen en daarbij ook uitdagen en vermaken.

  Wetenschap in Beeld speelt in op je nieuwsgierigheid, eigenlijk de basis van de wetenschap. Het magazine Wetenschap in Beeld ‘levert brandstof voor beide hersenhelften en geeft antwoord op de grote en kleine vragen van het leven’. Wetenschap in beeld brengt korte weetjes, maar ook uitgebreide artikelen over moordonderzoeken, medische mysteries of het klimaat, geneeskunde en moderne uitvindingen.

  Sinds 1984 brengt Wetenschap in Beeld al het laatste nieuws uit de onderzoekswereld. Ze hebben al 2 miljoen lezers in de Benelux en in Scandinavië. Wetenschap in beeld is een populairwetenschappelijk tijdschrift in die zin dat het wetenschap op een toegankelijke manier toegankelijk maakt door de schrijfstijl, lay-out en leuke weetjes. De onderwerpkeuze en inhoudelijke informatie is nog steeds wetenschappelijk. De website is heel up to date en houdt de meest recente nieuwtjes bij op wetenschapsgebied. Alleen de sociale en culturele wetenschappen zijn nauwelijks vertegenwoordigd en de nadruk ligt op de beta-wetenschappen.

  Gratis Drone cadeau bij abonnement Wetenschap in Beeld

  Diensten

  De website van Wetenschap in Beeld is overzichtelijk met veel beeld en geordend op artikeltitel zoals’Door slaapgebrek teren je hersenen in’ of ‘The Ocean Cleanup: binnen 5 jaar 50% plastic uit de zee’. Categorieën waar je op kunt klikken zijn mens, natuur, ruimte, technologie, verleden en de quiz & test. Onder ‘abonnement’vind je de prijzen van abonnementen op het tijdschrift van Wetenschap in Beeld, waarbij je automatisch toegang krijgt tot de digitale versie van het tijdschrift.

  Het magazine Wetenschap in Beeld verschijnt elke maand. Los is een tijdschrift 5,95 euro en vijf nummers voor 14.95 euro. Zes nummers kosten 19,95 euro per maand en twaalf nummers kosten 34,95 per maand. Welkomstcadeaus zijn bijvoorbeeld een Bluetooth Life Tracker of een gratis Drone. Wetenschap in beeld is ook te volgen op Twitter en Facebook.

  Service en contact

  Contact met Wetenschap in Beeld kun je opnemen via het webformulier op hun website onder ‘contact’.

  Klantenservice
  Postbus 7130
  4800 GC Breda
  abo.wib@vipmedia.nl

  Telefoonnummer: 076-850 70 16

  Ben jij abonnee bij Wetenschap in Beeld?

  Vertel ons wat jouw ervaringen zijn met het tijdschrift en de online artikelen. En hoe is volgens jouw de service en levering van Wetenschap in Beeld? Laat nu een recensie achter!

  Wat is jouw mening over de artikelen, de schrijfstijl en de service van het tijdschrift Wetenschap in Beeld? Lees hier betrouwbare recensies online!

  Wetenschap in Beeld
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Wetenschap in Beeld

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Wetenschap in Beeld een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Wetenschap in Beeld. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Wetenschap in Beeld actief?

  Wetenschap in Beeld is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Multimedia & Bladen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Wetenschap in Beeld gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.