NederlandReview

  Ervaringen WerkschoenenWinkel.nl

  Soms heb je geen hippe sneaker nodig of een mooie pump. Voor je werk heb je werkschoenen nodig. Die vind je hier. Nieuwsgierig naar ervaringen van anderen? Lees dan verder!

  Vind jouw veilige werkschoenen online!

  Of je nou op zoek bent naar werkschoenen voor dames, atlas werkschoenen, werkschoenen s3, emma werkschoenen of werkschoenen voor in de horeca, je bent bij deze webshop aan het juiste adres. Je vindt in deze overzichtelijke webshop meer dan vijfhonderd verschillende schoenen, werklaarzen en werkklompen. Bij de schoenen vind je niet alleen informatie over de maten, maar ook de specificaties en veiligheidsnormen kun je hier gewoon online vinden. Zie je door de bomen het bos niet meer, twijfel je ergens over of heb je hulp nodig bij het online kopen van je werkschoenen? Dan kun je telefonisch een specialist bereiken om jou te helpen met het vinden van de juiste werkschoen, werklaars of werkklomp. Zoek je het liever zelf uit? Dat kan ook! Op de website vind je een uitgebreide keuze-handleiding om bij de juiste werkschoen uit te komen. In welke gevallen is een lage werkschoen handig en in welke branches is het juist fijn om een hoge schoen te hebben? Ook vind je er welke veiligheidsvoorschriften er voor jou gelden. Handig toch?


  Een filmpje van Nationale Nederlanden: 'Op bouwvakkers kun je bouwen'. Goede werkschoenen is voor bouwvakkers natuurlijk een must

  Meer dan alleen een webshop in werkschoenen

  Hoewel je hier de collecties vindt van grote merken als Redbrick, Grisport, Emma en Atlas is er meer bij Werkschoenenwinkel.nl. Zo vind je er ook een blog met alle informatie die je mogelijk nodig kan hebben. Wil je meer weten over werkschoenen voor vrouwen, werkschoenen voor uitzendkrachten of over de loopzolen van werkschoenen? Dan kun je dit vinden op de blog van deze online specialist op het gebied van schoenen voor je werk. Ook als je specifiek op zoek bent naar schoenen voor bijvoorbeeld een loodgieter of de beste werkschoenen voor zweetvoeten kun je voor informatie terecht op het blog.

  Contact met Werkschoenenwinkel.nl

  Zoek je antwoord op je vragen over verzending en levertijd, retourneren en ruilen, betaalinformatie, je bestelling of over je garantie, dan is er een enthousiaste en deskundige klantenservice telefonisch bereikbaar om hier antwoord op te geven. Je kunt ook altijd even kijken in de zeer uitgebreide sectie met Frequently Asked Questions (FAQ's). Is jouw vraag na het lezen van deze FAQ's nog niet beantwoordt? Dan kun je ook altijd een mail sturen. Je kunt je opmerkingen, suggesties of klachten over Werkschoenenwinkel.nl ook per mail met de webshop delen. Zij zullen je bericht dan zo snel mogelijk beantwoorden.

  Reviews Werkschoenenwinkel.nl

  Heb jij je werkschoenen, werkklompen of werklaarzen de laatste keer gekocht bij deze webshop? De mensen die op zoek zijn om hun werkschoenen online te kopen zijn dan nieuwsgierig naar jouw ervaringen. Kon je gemakkelijk vinden wat je zocht, hoe was de communicatie rondom jouw bestelling en ben je tevreden met de schoenen voor je werk? Laat het anderen weten en deel jouw review van Werkschoenenwinkel.nl.

  Is WerkschoenenWinkel.nl een betrouwbare webshop voor werkschoenen? Hebben ze alles hier? Lees reviews van hun klanten online bij NederlandReview!

  WerkschoenenWinkel.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  6.2
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7
  Service
  rating
  5
  Prijs
  rating
  4
  Leveren
  rating
  9

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over WerkschoenenWinkel.nl

  Uw beoordeling

  1 paar werkschoenen

  Maatvoering klopt voor geen meter en is zeer onbetrouwbaar. Ik bestelde 1 paar schoenen, die waren te groot. Toen nog een paar besteld, die waren hetzelfde. Na 2 bestellingen zou je verwachten dat het toch zou passen, helaas. Hele maatserie besteld, uiteindelijk paste niets! Maten scheelde of niets of heel veel. Ze stuurde ook verschillende merken op. Uiteindelijk 1 paar gehouden want anders betaal je dus ook de verzendkosten van alle schoenen retour. Door de verzendkosten die je betaald ben je dus uiteindelijk meer geld kwijt aan verzendkosten dan aan daadwerkelijke productkosten. Bedrijf zeer slecht bereikbaar voor een oplossing. Negeerde mij en kwam uiteindelijk niet met een oplossing terwijl ik weinig kan doen aan deze klacht. Ik zou hier niemand aanraden te kopen.

  Door: J van E20-09-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Snel en goed

  Snel besteld, snel geleverd.

  Zeer tevreden over stevige kwaliteit.
  Lijkt me lang mee te gaan, dat is de bedoeling!

  Door: Joosten05-12-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  FAQ

  Is WerkschoenenWinkel.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over WerkschoenenWinkel.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.2 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is WerkschoenenWinkel.nl actief?

  WerkschoenenWinkel.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van WerkschoenenWinkel.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.