NederlandReview

  Ervaringen Werkaandemuur

  Heb je een aantal lege, kale muren waar je eigenlijk iets op zou willen hangen? Echte kunst is vaak niet te betalen en andere dingen zijn al snel niet origineel. Bij Werk aan de Muur kun je wat betaalbare kunst vinden. Maar wat zal de kwaliteit van hun fine art prints nou eigenlijk zijn? Zal die Digital Art nou echt wel zo mooi staan in jouw huiskamer? Zal het lang duren voor de bezorgservice van Werk aan de Muur jouw nieuwe abstracte of minimalistische kunst heeft bezorgd? En hoe zal de klantenservice van Werk aan de Muur reageren als je ze om hulp vraagt? Alleen mensen die al kunst van Werk aan de Muur thuis hebben hangen kunnen je meer over deze kustwinkel vertellen. Lees hun reviews om te ontdekken hoe tevreden of juist ontevreden zij over hun aankoop zijn. Hun meningen, beoordelingen, cijfers en ervaringen kunnen je laten zien wat er van Werk aan de Muur verwacht kan worden.

  Over Werk aan de Muur

  Werk aan de Muur is een woonwinkel die voornamelijk decoratieve kunst aanbiedt. Ze zeggen dat ze origineler dan Ikea en goedkoper dan een galerie zijn. Ze vinden dat een lege muur een gemiste kans is. De kunst die aan de muur hangt is namelijk erg bepalend voor de sfeer die jouw huiskamer of kantoor uitstraalt. Je kunt daarmee ook een beetje van jezelf in je huis stoppen omdat je natuurlijk wel kunst in jouw smaak wilt. De kunst die je uitkiest zegt dus iets over jezelf. Je kunt bij Werk aan de Muur kiezen tussen meer dan 100.000 unieke kunstwerken in verschillende themas en stijlen. Misschien kies jij wel voor het thema Schotse Hooglanden of wil je met hun bossen een beetje natuur in huis halen. Andere thema’s zijn steden, duinen, stranden, historische fotografie, popart, koeien en verlaten plekken. Daarnaast kun je een mooi abstract schilderij ophangen of eentje helemaal in zwart-wit. En misschien wil je wel een mooie landkaart of wereldkaart aan de muur. Bij Werk aan de Muur is het allemaal mogelijk. Zelfs al wil je een tekening of collage. Je kunt ook eens kijken bij stijlen zoals minimalisme, illustraties, oude meesters, fotografie of digital art. Je kunt zo’n schilderij natuurlijk in de woonkamer ophangen maar er is ook speciale kunst voor je kantoor, eetkamer, keuken of zelfs badkamer. En wie weet wil je wel jouw wachtkamer of praktijkruimte aankleden. Ook daarvoor zijn kunstwerken te krijgen.


  Prints op staal bij Werk aan de Muur.

  Diensten van Werk aan de Muur

  Alle schilderijen en andere kunstwerken zijn te bestellen via de website van Werk aan de Muur. De bezorgservice van deze kunstwinkel komt hem dan bij je thuisbezorgen. Verder heeft Werk aan de Muur nog een klantenservice om je bij te staan als er iets misgaat.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Werk aan de Muur

  Heb jij al een kunstwerk van Werk aan de Muur aan de muur hangen? Of hij nou bij je thuis hangt of op kantoor, wij willen alles weten over jouw ervaring met deze kunstwinkel. Hoe goed is de kwaliteit van hun schilderijen of illustraties nou in het echt? En wat valt er te zeggen over de klantenservice en bezorgservice van Werk aan de Muur? Schrijf je eigen Werk aan de Muur review en laat ons weten hoe jij echt over Werk aan de Muur denkt.

  Werkaandemuur
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  9.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Werkaandemuur

  Uw beoordeling

  canvas met lijst

  Canvas ontvangen en uitgepakt. Het ziet er goed uit en het is ook nog eens zo gemaakt dattie niet verkleurt in de zon. Ik ben vriendelijk geholpen door de klantenservies en ga het aan iedereen aanbevelen. Werkaandemuur heeft echt alles.

  Door: Marieke d K30-11-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  FAQ

  Is Werkaandemuur een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Werkaandemuur. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Werkaandemuur actief?

  Werkaandemuur is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Werkaandemuur gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.