NederlandReview

  Ervaringen Wellsana

  Wil je ook gezond en fit blijven ondanks dat je al op wat hogere leeftijd begint te komen? Een goede gezondheid bepaalt de kwaliteit van je leven en is erg belangrijk. Wellsana verkoopt online producten om in en om huis fit en gezond te blijven. Kleine hulpmiddelen kunnen dagelijkse beperkingen oplossen en ergernissen al een heel stuk verlichten. Lees hier betrouwbare recensies van klanten die jou voorgingen en producten bestelden bij Wellsana’s online webshop. Wat is hun mening over de gezondheidshulpjes van Wellsana en over de service bij bestellen of retourneren? Laat ook je eigen review achter en vertel NederlandReview wat jouw ervaringen met Wellsana zijn. Hierdoor kunnen we op NederlandReview een steeds meer betrouwbare meningen verzamelen om een goed beeld te geven van de betrouwbaarheid en kwaliteit van Wellsana.

  Over Wellsana

  Nederland vergrijst en kan wel wat hulp gebruiken om ook thuis gezond en fit te blijven. Wellsana helpt de oudere Nederlander met zijn of haar gezondheid in en om huis. Wellsana verkoopt gezondheidsproducten om ouderen te helpen hun leven zo aangenaam en comfortabel mogelijk te maken ondanks alle kwaaltjes die de oude dag met zich mee kan brengen. Wellsana richt zich dan ook op de behoeften van ouderen, die vaak heel specifiek zijn. In de online shop bieden ze praktische hulpmiddelen, kleding, cosmetica en gezondheidsproducten die bijdragen aan een fit en vitaal leven voor oudere mensen. Ook op gebied van schoenen en voetverzorging heeft Wellsana veel aanbiedingen en producten.

  Wellsana zegt dat ze met een team van deskundigen en enthousiaste mensen steeds op zoek zijn naar de nieuwste uitvindingen op gebied van gezondheid, huishouden en welzijn om het assortiment van Wellsana up to date te houden. Wellsana bestaat als bedrijf al meer dan 10 jaar.

  Ook oudere mensen vallen (compilatie)

  Diensten

  Heb je bijvoorbeeld moeite met het lezen van de krant of met tv-kijken dan kun je wellicht iets met de auditieve en visuele hulpmiddelen van Wellsana zoals een gehoorapparaat, seniorentelefoon of een leesloep. Zorg dat je je weer comfortabel voelt en kunt zien en horen zoals jij wil.

  Je kunt met de medische meetapparatuur van Wellsana ook je eigen gezondheid in de gaten houden door je bloeddruk te meten met een bloeddrukmeter van Wellsana of je eigen cholesterol, suiker en urinezuur te meten met de Lifetouch Multi.

  Wil je weer ontspannen in bad zonder je zorgen te maken of je gaat vallen of iets verrekt? Wellsana biedt praktische hulpmiddelen voor huis, tuin en keuken zoals hulpproducten waarmee je makkelijk uit je bed of in de douche kunt stappen, ramen kunt zemen, een wandelstok of een rollator. Kijk op de website van Wellsana voor nieuwe producten, gezondheid, cosmetica, wonen en interieur, hulpmiddelen, kleding en mobiliteit.


  Service en contact

  Je kunt online op de website van Wellsana een formulier invullen met wat jij van de service vond. Wellsana is per telefoon te bereiken op: 010 - 447 98 88 en per post op het adres:

  Wellsana
  Postbus 413
  3000 AK Rotterdam

  Heb jij al een goede of slechte ervaring met de producten van Wellsana? Laat ons weten of jij de hulpmiddelen goed kunt gebruiken in je huis, hoe de bestelling en levering is verlopen en of je leven er weer een stukje leuker op is geworden. Schrijf het op in een review op NederlandReview!

  Word jij ook een dagje ouder en wil je fit blijven? Lees in betrouwbare meningen en recensies wat klanten van Wellsana gezondheidsproducten vonden

  Wellsana
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

  3.6
  20% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  3.2
  Service
  rating
  3.2
  Prijs
  rating
  4.4
  Leveren
  rating
  3.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Wellsana

  Uw beoordeling

  Dames badjas

  Prima heb gebeld en kreeg gelijk contact werd vriendelijke te word gestaan en heb met pakket op tijd binnen gehad .Ik ben zeer te vreden klantnummer 019394670 met vriendelijke groeten Edwin de Goede ??

  Door: Edwin de Goede 17-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  koker

  Afgelopen donderdag een bestelling gedaan en betaald er zou een track and trace worden verzonden nooit ontvangen. Ook het inloggen op het account lukt niet terwijl het wel is aangemaakt. Wachtwoord opnieuw instellen werkt ook niet. Ik vraag mij af of de bestelling wel zal aankomen.

  Door: pierre01-08-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  Make up adventkalender

  24 september bestelt.
  Nog steeds niet ontvangen. Email gehad dat hij het magazijn heeft verlatene en een track en tracé code van DHL die niet te traceren is.
  Hier bestel ik nooit meer iets.

  Door: Hellen03-10-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  therapieschoenen

  slechte klantenservice, geen empathie, gaan niet mee in de beleving en zijn slecht voorgelicht, 24 uur servive is nep, dan denk je snel wat te bestellen en zit je twee dagen te wachten en niemand weet wat. geen klantvriendelijk bedrijf

  Door: van boordt26-06-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Waardeloze service

  Op 19 september heb ik iets voor mijn schoonmoeder besteld. Op de bevestiging stond dat de levertijd 4-6 dagen zou zijn. Op 1 oktober krijg ik een email dat de bestelling binnen een week geleverd zal worden. Het is op 5 oktober aangekomen.

  En ze staan in hun recht; op de email van 19 staat 'ergens' tussen een brij van woorden met kleine letters: "Deze e-mail bevestigt alleen de ontvangst van uw bestelling, niet de juistheid van de ingevoerde gegevens. Verder valt hiermee geen aanspraak te maken op het daadwerkelijk uitvoeren van uw bestelling. De informatie over de beschikbaarheid van de artikelen is niet bindend."
  Dat hadden ze beter met grote letters BOVEN de bestelling mogen zetten.

  Het is jammer dat je minimaal 1 ster moet geven bij de beoordeling, want zelfs dat is het niet waard.

  Door: Eve05-10-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  FAQ

  Is Wellsana een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 5 ervaringen geplaatst over Wellsana. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.6 gekregen, waarbij 20% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Wellsana actief?

  Wellsana is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging, Wonen, Fit(ness), Vitamines & Voedingssupplementen, Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Wellsana gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.