Wellsana

5.5

Bestellen

3.5

Service

4.5

Prijs

4

Levering

12.5%

Zou hier weer kopen

Wellsana

Wil je ook gezond en fit blijven ondanks dat je al op wat hogere leeftijd begint te komen? Een goede gezondheid bepaalt de kwaliteit van je leven en is erg belangrijk. Wellsana verkoopt online producten om in en om huis fit en gezond te blijven. Kleine hulpmiddelen kunnen dagelijkse beperkingen oplossen en ergernissen al een heel stuk verlichten. Lees hier betrouwbare recensies van klanten die jou voorgingen en producten bestelden bij Wellsana’s online webshop. Wat is hun mening over de gezondheidshulpjes van Wellsana en over de service bij bestellen of retourneren? Laat ook je eigen review achter en vertel NederlandReview wat jouw ervaringen met Wellsana zijn. Hierdoor kunnen we op NederlandReview een steeds meer betrouwbare meningen verzamelen om een goed beeld te geven van de betrouwbaarheid en kwaliteit van Wellsana. 


Over Wellsana

Nederland vergrijst en kan wel wat hulp gebruiken om ook thuis gezond en fit te blijven. Wellsana helpt de oudere Nederlander met zijn of haar gezondheid in en om huis. Wellsana verkoopt gezondheidsproducten om ouderen te helpen hun leven zo aangenaam en comfortabel mogelijk te maken ondanks alle kwaaltjes die de oude dag met zich mee kan brengen. Wellsana richt zich dan ook op de behoeften van ouderen, die vaak heel specifiek zijn. In de online shop bieden ze praktische hulpmiddelen, kleding, cosmetica en gezondheidsproducten die bijdragen aan een fit en vitaal leven voor oudere mensen. Ook op gebied van schoenen en voetverzorging heeft Wellsana veel aanbiedingen en producten.


Wellsana zegt dat ze met een team van deskundigen en enthousiaste mensen steeds op zoek zijn naar de nieuwste uitvindingen op gebied van gezondheid, huishouden en welzijn om het assortiment van Wellsana up to date te houden. Wellsana bestaat als bedrijf al meer dan 10 jaar.


Diensten

Heb je bijvoorbeeld moeite met het lezen van de krant of met tv-kijken dan kun je wellicht iets met de auditieve en visuele hulpmiddelen van Wellsana zoals een gehoorapparaat, seniorentelefoon of een leesloep. Zorg dat je je weer comfortabel voelt en kunt zien en horen zoals jij wil.


Je kunt met de medische meetapparatuur van Wellsana ook je eigen gezondheid in de gaten houden door je bloeddruk te meten met een bloeddrukmeter van Wellsana of je eigen cholesterol, suiker en urinezuur te meten met de Lifetouch Multi. 


Wil je weer ontspannen in bad zonder je zorgen te maken of je gaat vallen of iets verrekt? Wellsana biedt praktische hulpmiddelen voor huis, tuin en keuken zoals hulpproducten waarmee je makkelijk uit je bed of in de douche kunt stappen, ramen kunt zemen, een wandelstok of een rollator. Kijk op de website van Wellsana voor nieuwe producten, gezondheid, cosmetica, wonen en interieur, hulpmiddelen, kleding en mobiliteit. 
Service en contact

Je kunt online op de website van Wellsana een formulier invullen met wat jij van de service vond. Wellsana is per telefoon te bereiken op: 010 - 447 98 88 en per post op het adres:


Wellsana
Postbus 413
3000 AK Rotterdam


Heb jij al een goede of slechte ervaring met de producten van Wellsana? Laat ons weten of jij de hulpmiddelen goed kunt gebruiken in je huis, hoe de bestelling en levering is verlopen en of je leven er weer een stukje leuker op is geworden. Schrijf het op in een review op NederlandReview!


Word jij ook een dagje ouder en wil je fit blijven? Lees in betrouwbare meningen en recensies wat klanten van Wellsana gezondheidsproducten vonden

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (8)

Enkellaarzen geannuleerd

G

Gerry

14-10-2022

0forum

Artikel geannuleerd

G

Gvdw

13-10-2022

0forum

N.v.t.

Ik heb met dit bedrijf nooit problemen gehad. Bestellingen kwamen altijd op tijd aan. Er kon soms wel eens wat vertraging inzitten.maar dat is normaal. Helaas doordat ik niets nodig had niets meer besteld dus.

C

Charlotte bakker

04-03-2022

0forum

koker

Afgelopen donderdag een bestelling gedaan en betaald er zou een track and trace worden verzonden nooit ontvangen. Ook het inloggen op het account lukt niet terwijl het wel is aangemaakt. Wachtwoord opnieuw instellen werkt ook niet. Ik vraag mij af of de bestelling wel zal aankomen.

P

pierre

01-08-2021

0forum

Dames badjas

Prima heb gebeld en kreeg gelijk contact werd vriendelijke te word gestaan en heb met pakket op tijd binnen gehad .Ik ben zeer te vreden klantnummer 019394670 met vriendelijke groeten Edwin de Goede ??

E

Edwin de Goede

17-04-2020

0forum

Make up adventkalender

24 september bestelt. Nog steeds niet ontvangen. Email gehad dat hij het magazijn heeft verlatene en een track en tracé code van DHL die niet te traceren is. Hier bestel ik nooit meer iets.

H

Hellen

04-10-2019

0forum

therapieschoenen

slechte klantenservice, geen empathie, gaan niet mee in de beleving en zijn slecht voorgelicht, 24 uur servive is nep, dan denk je snel wat te bestellen en zit je twee dagen te wachten en niemand weet wat. geen klantvriendelijk bedrijf

V

van boordt

26-06-2019

0forum

Waardeloze service

Op 19 september heb ik iets voor mijn schoonmoeder besteld. Op de bevestiging stond dat de levertijd 4-6 dagen zou zijn. Op 1 oktober krijg ik een email dat de bestelling binnen een week geleverd zal worden. Het is op 5 oktober aangekomen. En ze staan in hun recht; op de email van 19 staat 'ergens' tussen een brij van woorden met kleine letters: "Deze e-mail bevestigt alleen de ontvangst van uw bestelling, niet de juistheid van de ingevoerde gegevens. Verder valt hiermee geen aanspraak te maken op het daadwerkelijk uitvoeren van uw bestelling. De informatie over de beschikbaarheid van de artikelen is niet bindend." Dat hadden ze beter met grote letters BOVEN de bestelling mogen zetten. Het is jammer dat je minimaal 1 ster moet geven bij de beoordeling, want zelfs dat is het niet waard.

E

Eve

05-10-2018

0forum