NederlandReview

  Ervaringen Wellindal

  Als je geen moeite hebt met de Engelse taal, dan kun je hiervan profiteren door ook over de Nederlandse grenzen te kijken naar wat er in de online webshops zoal aangeboden wordt. Bij Wellindal bijvoorbeeld verkopen ze een assortiment van maar liefst 400.000 producten en meer op het gebied van huis, tuin en doe het zelf. Daarbij zeggen ze ook nog eens de goedkoopste te zijn. Wat andere klanten van deze webshop vinden lees je hier op NederlandReview.

  Over Wellindal 
  Wellindal is een volledig online verkoopbedrijf afkomstig uit Spanje dat hun producten wereldwijd levert. Het bedrijf is in handen van Miscota E-Commerce S.L. In de webshop van Wellindal vind je duizenden artikelen op huis, tuin en doe het zelf gebied. De website is volledig in het Engels opgesteld, je kunt rechts bovenin de homepage een ander land kiezen als je dat wilt, de taal blijft hetzelfde.

  Diensten 
  De artikelen die Wellindal verkoopt zijn zeer divers, zo vind je er verschillende artikelen in de categorie ‘Home’ voor in de keuken, badkamer, kantoor, decoratie, verlichting, kinderen en baby’s, etc. In de categorie ‘Garden’ kun je producten vinden als barbecues, zwembaden, dingen voor het onderhoud van de tuin, spullen voor je huisdieren en nog heel veel meer. In de ‘DIY’ (Doe het zelf) categorie vind je artikelen die je nodig kunt hebben voor loodgieterswerk, schilderen, hout, gereedschappen, etc. Je kunt ook zoeken naar het artikel van jouw voorkeur op merk, deze staan van A tot Z vermeld. Er is nog een aparte categorie genaamd ‘Wellinoffers’ waarin de aanbiedingen van dat moment te vinden zijn. Bovendien bieden ze je de gegarandeerde laagste prijs. Kom je hetzelfde product elders goedkoper tegen, dan passen zij de prijs aan.

  Betaling en verzending 
  Je kunt bij Wellindal betalen met je CreditCard, via Paypal, of door een bankoverschrijving te maken. Wanneer je een item in je virtuele winkelwagen doet, krijg je meteen de bijbehorende verzendkosten te zien en de te verwachten levertijd. Wanneer je iets sneller geleverd wilt krijgen dan kan dit, je betaalt daar dan extra leveringskosten voor. De reguliere verzendkosten zijn € 7,99, onafhankelijk van wat voor product je kiest. Bij iedere bestelling die je doet, spaar je automatisch punten, die je bij een latere bestelling weer kunt gebruiken om extra korting te krijgen.

  Klachten 
  Op alle producten van Wellindal zit een standaard garantie tot twee jaar. Wanneer een product bij ontvangst niet aan de normen voldoet, moet je binnen 14 dagen contact opnemen met Wellindal dat je deze wilt retourneren. Daarnaast adviseren zij hun klanten altijd een kopie van je aankoop op te slaan. Voor eventuele vragen kun je de Wellindal Customer Service UK bereiken op maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur. Je kunt ze ook een e-mail sturen, dan ontvang je binnen 24 uur een reactie.

  Wat is jouw ervaring met Wellindal? 
  Kon je ondanks dat alles in het Engels is opgesteld toch goed je weg vinden in de webshop? En heb je dankzij deze shop een artikel kunnen vinden dat bij hen goedkoper was dan in Nederland, of viel dit toch tegen? Laat het ons weten, zodat anderen hiervan profijt kunnen hebben!

  Wat zijn de ervaringen met Wellindal? Worden de artikelen echt binnen de tijd geleverd die ze voorspellen of moet je er helaas toch langer op wachten?

  Wellindal
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  2
  0% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  2

  Service

  2

  Prijs

  2

  Leveren

  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  BEDRIEGERS

  roeland johan16-05-2018

  besteld 10-4-18 berichten pas na 14 dagen dat het artikel niet kan geleverd worden en ik iets anders uit hun assortiment kan kopen ik opteer dat ik wil terugbetaald worden zal gebeuren binnen 15 dagen zijn al meer dan 15 dagen verstreken nog niets teruggestort

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Schrijf zelf een review over Wellindal

  Uw beoordeling