NederlandReview

    Ervaringen Wellindal

    Als je geen moeite hebt met de Engelse taal, dan kun je hiervan profiteren door ook over de Nederlandse grenzen te kijken naar wat er in de online webshops zoal aangeboden wordt. Bij Wellindal bijvoorbeeld verkopen ze een assortiment van maar liefst 400.000 producten en meer op het gebied van huis, tuin en doe het zelf. Daarbij zeggen ze ook nog eens de goedkoopste te zijn. Wat andere klanten van deze webshop vinden lees je hier op NederlandReview.

    Over Wellindal


    Wellindal is een volledig online verkoopbedrijf afkomstig uit Spanje dat hun producten wereldwijd levert. Het bedrijf is in handen van Miscota E-Commerce S.L. In de webshop van Wellindal vind je duizenden artikelen op huis, tuin en doe het zelf gebied. De website is volledig in het Engels opgesteld, je kunt rechts bovenin de homepage een ander land kiezen als je dat wilt, de taal blijft hetzelfde.

    Expandable Table - Furniture Ideas With Genius Designs

    Diensten


    De artikelen die Wellindal verkoopt zijn zeer divers, zo vind je er verschillende artikelen in de categorie ‘Home’ voor in de keuken, badkamer, kantoor, decoratie, verlichting, kinderen en baby’s, etc. In de categorie ‘Garden’ kun je producten vinden als barbecues, zwembaden, dingen voor het onderhoud van de tuin, spullen voor je huisdieren en nog heel veel meer. In de ‘DIY’ (Doe het zelf) categorie vind je artikelen die je nodig kunt hebben voor loodgieterswerk, schilderen, hout, gereedschappen, etc. Je kunt ook zoeken naar het artikel van jouw voorkeur op merk, deze staan van A tot Z vermeld. Er is nog een aparte categorie genaamd ‘Wellinoffers’ waarin de aanbiedingen van dat moment te vinden zijn. Bovendien bieden ze je de gegarandeerde laagste prijs. Kom je hetzelfde product elders goedkoper tegen, dan passen zij de prijs aan.

    Betaling en verzending

    Je kunt bij Wellindal betalen met je CreditCard, via Paypal, of door een bankoverschrijving te maken. Wanneer je een item in je virtuele winkelwagen doet, krijg je meteen de bijbehorende verzendkosten te zien en de te verwachten levertijd. Wanneer je iets sneller geleverd wilt krijgen dan kan dit, je betaalt daar dan extra leveringskosten voor. De reguliere verzendkosten zijn € 7,99, onafhankelijk van wat voor product je kiest. Bij iedere bestelling die je doet, spaar je automatisch punten, die je bij een latere bestelling weer kunt gebruiken om extra korting te krijgen.

    Klachten


    Op alle producten van Wellindal zit een standaard garantie tot twee jaar. Wanneer een product bij ontvangst niet aan de normen voldoet, moet je binnen 14 dagen contact opnemen met Wellindal dat je deze wilt retourneren. Daarnaast adviseren zij hun klanten altijd een kopie van je aankoop op te slaan. Voor eventuele vragen kun je de Wellindal Customer Service UK bereiken op maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur. Je kunt ze ook een e-mail sturen, dan ontvang je binnen 24 uur een reactie.

    Wat is jouw ervaring met Wellindal?


    Kon je ondanks dat alles in het Engels is opgesteld toch goed je weg vinden in de webshop? En heb je dankzij deze shop een artikel kunnen vinden dat bij hen goedkoper was dan in Nederland, of viel dit toch tegen? Laat het ons weten, zodat anderen hiervan profijt kunnen hebben!

    Wat zijn de ervaringen met Wellindal? Worden de artikelen echt binnen de tijd geleverd die ze voorspellen of moet je er helaas toch langer op wachten?

    Wellindal
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (15)

    2.8
    27% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    3
    Service
    rating
    2.6
    Prijs
    rating
    2.8
    Leveren
    rating
    2.6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    twee lampen

    Dit is geen bedrijf, dit zijn zakkenrollers. Geen lampen, geen terugstorting, geen contact.
    Heb voor alles één ster gegeven, omdat ik niet kon verzenden zonder, maar dat is dus nog niet eens verdiend.

    Door: M. Leferink 08-03-2020
    Alfred 07-05-2020

    No compre a estas personas. No tienen una tienda web. Son "dropshippers". Perderá su dinero y nunca tendrán contacto con usted. Los chinos pobres responderán sus preguntas, y usted siempre tendrá la misma respuesta ... Nunca tendrá una solución

    Peter v d Well 07-05-2020

    Het zijn gewoon oplichters. Dropshippers zonder goederen die geld incasseren en daarna niets leveren. Je bent je geld kwijt. No compre a estas personas. No tienen una tienda web. Son "dropshippers". Perderá su dinero y nunca tendrán contacto con usted. Los chinos pobres responderán sus preguntas, y usted siempre tendrá la misma respuesta ... Nunca tendrá una solución

    BiBi 10-05-2020

    Esta empresa se compone de estafadores sucios. No recibió ningún pedido ni devolución de dinero. Tampoco te pones en contacto con ellos. Busca en Internet estos estafadores y repórtalo a la policía 😨😨😨😨😨😨😨

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Eettafel

    Eettafel besteld kreeg melding dat de tafel niet in voorraad is. Verzoek gedaan via mail binnen 14 dagen geld terug, na maand nog niet.
    Heb een e-mail geschreven
    Naar VARA belbus met veel klachten van dit bedrijf
    Wordt vervolgd. Ed Pietersen

    Door: Ed Pietersen 29-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Tafel

    Hier nooit bestellen, ze leveren niets en naar je geld kun je fluiten!

    Door: A 24-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    TV Meubels gekorcht bij stelletjes bedriegers!!

    Ik heb zo spijt van dat ik via de bank betaald hebt en niet via Credit card of PayPal. In overleg met Wellindal heb ik de artikelen geweigerd omdat hun de set meubels incompleet gestuurd hebben.
    Na 6 maanden en maandelijks contact met hun te hebben is mijn retourgeld nog niet op mijn bankrekening. Ze hebben zelf al in het begin bevestigd dat ze de artikelen retour ontvangen hebben en dat ze de geld snel overmaken, maar elke andere keer is er een smoes.

    Wie weet wat er gedaan kan worden tegen deze oplichters zodat hun terugbetalen??

    Door: Allan Gerardo 02-07-2019
    Ed Pietersen 29-02-2020

    Hi Allan., Ik heb het zelfde probleem heb gegoogle en veel klachten van het bedrijf heb 28/02/20 de VARA belbus geschreven misschien dat zij wat kunnen beteken voor al de klanten met de zelfde problemen Grtjes Ed Pietersen

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Kut winkel

    Stelletje oplichters walgelijk volk. Ik hoop dat jullie magazijn uitbrandt en jullie niks meer kunnen stelen van mensen.

    Door: Anna 12-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    NIET KOPEN BIJ WELLINDAL

    in december bestelling gedaan. Bleek het achteraf niet compleet te zijn. Tot nu toe geen geld retour ontvangen.

    Door: Koper 06-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    De allerslechtse wat ik nu tot nu toe heb meegemaakt!

    Wat een vreselijke organisatie! Eerst moet ik 3 maanden wachten op een tafel waarvan werd gezegd dat ik het binnen 3 weken zou krijgen. Heb 36 euro aan verzendkosten moeten betalen. Eindstand geen tafel met kerst omdat ze vergeten waren de bestelling op te sturen. Eindstand was de tafel ook nog eens beschadigd en niet zoals afgebeeld en omschreven. Retourneren kon niet! Gevraagd om een retour van verzendkosten. Eindelijk akkoord erop gekregen. 6 maanden later het bedrag nog niet ontvangen! Als ik ze erop aanspreek krijg ik als enige te horen dat het hun spijt en het binnen een paar dagen wordt overgemaakt!!! Wat een idioten!

    Door: Natascha 15-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Oplichters

    Ik heb een tv meubel besteld die op voorraad is...Niet dus na enkele weken nog niks. Geld terug gevraagd ook niks.
    Heb gelukkig met de creditcard betaald.
    Heb de bank er achter aan gestuurd

    Door: Virgill 19-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Goed

    Geleverd wat gevraagd is en goed verpakt.
    Totaal geen klagen.

    Door: Pimmetje 19-01-2019
    Namira N Bachiri-Boutayeb 10-03-2020

    Wacht al 3maanden op mijn bestelling. Het zijn volgens mij oplichters. Nooit meer iets van hun bestellen.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Oplichters !

    Precies hetzelfde als alle voorgaande berichten. Hoe kan het dat ze hier zo lang mee door kunnen gaan !
    fuckers zijn het !

    Door: Yuri 02-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Nooit iets kopen daar

    Zoals zovelen Hier boven zeggen. Bestellen gaat sne.l maar geleverd krijgen niet en als je dan uiteindelijk annuleert krijg je binnen 14 dagen je geld terug... NIET DUS de bank er achteraan laten gaan want gelukkig met credit card betaald. Oplichters dat zijn het

    Door: Esther 17-11-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Wel inga met Wellindal? Ik denk beter van niet!

    Bestelling (jammer) geplaatst 13 aug, meteen betaald via iDeal (snap mezelf niet waarom niet Paypal want dit had ik allang terug kunnen draaien!), en bevestiging ontvangen dat de goederen zouden een maand later geleverd zijn.
    Was een beetje teleurgesteld dat ik zo lang moest wachten maar dacht, het zij zo!
    10 sept bericht ontvangen mijn bestelling wordt 12/13 sept geleverd.
    13 sept bericht ontvangen dat een object was niet leverbaar en geld hiervoor wordt teruggeboekt. Vervolgens moest ik nog 1 maand wachten op uitlevering en de bestelnummer was door hun veranderd!
    Boze bericht verzonden dat dit was niet acceptable. Toevallig mijn andere bestelde artikelen waren later op de dag geleverd!
    Helaas was een hiervan de verkeerde kleur (ik had groen besteld en Wellindal had rood verzonden)
    Doorgelezen op de website over procedure om iets te retourneren maar wilde zwart op wit hebben dat mijn geld voor de geretourneerde artikel wordt teruggeboekt eveneens de €13 verzendkosten om hem terug naar Portugal te sturen (hun fout dus hun moeten betalen volgens hun website)
    Sindsdien is het zeer moeilijk met Wellindal te communiceren (email's worden geretourneerd als niet leverbaar), ik krijg berichten om foto's van de onjuiste geleverd artikel te sturen (heb ik al VIER keren gedaan in jpg EN pdf formaat maar krijgen te horen dat ze zijn niet aangekomen!) en geautomatiseerde berichten mij te vragen of ik tevreden bent met hun dienst!
    Geen geld retour dus (dat kan ik vaarwel zeggen geloof ik) en geen mogelijkheid de verkeerde artikel terug te sturen met zekerheid krijgen dat deze wordt gecrediteerd.
    Wat moet of kan ik nu doen?

    Door: SuzeB 08-10-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    oplichters

    zie bericht van roeland Johan d.d. 16-05-2018

    exact het zelfde meegemaakt

    inmiddels zijn wij al ruim 1,5 maand bezig om ons
    geld terug te krijgen.
    je wordt gewoon met emails berichten zoet gehouden

    kut bedrijf

    Door: henk 01-10-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Slechte service

    Heb artikel besteld was niet in voorraad zou na 14 dagen geld terug krijgen en nu na een maand heb ik nog mijn geld niet terug slecht bedrijf volgens mij zijn het oplichters

    Door: Bhm Nanninga 13-09-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    BEDRIEGERS

    besteld 10-4-18 berichten pas na 14 dagen dat het artikel niet kan geleverd worden en ik iets anders uit hun assortiment kan kopen ik opteer dat ik wil terugbetaald worden zal gebeuren binnen 15 dagen zijn al meer dan 15 dagen verstreken nog niets teruggestort

    Door: roeland johan 16-05-2018
    Suzebee 08-10-2018

    Ik wacht ook meer dan een maand voor terugbetaling van een niet leverbare artikel en bevestiging dat ze nog een artikel, wat ze hebben fout gestuurd (verkeerde kleur), wil ook terugbetalen PLUS mijn €13 verzendkosten om hem terug naar Portugal te sturen. Volgens mij kan ik mijn geld vaarwel zeggen eveneens communicatie met Wellindal.nl

    Manuel 14-10-2018

    ???????????? ik ben helemaal klaar mee, ik koop nooit meer iets via WELLINDAL!!????????

    Manuel 14-10-2018

    Ik heb ook precies hetzelfde meegemaakt, na een lange tijd wachten en email en heb ik mijn bestelling geannuleerd en binnen 14 werkdagen zouden ze mijn geld retourneren. Echt niet!!, nu hebben ze problemen met zijn platform en weet ik veel wat nog meer, maar ik wacht al langer dan een maand en denk dat ik geen enkele euro terug kreeg. Conclusie, dikke oplichters en erg slechten communicatie met de klant. Als wij niets roepen kreeg en ook geen enkel reactie.

    Ik heb mijn bestlling nog niet ontvangen 15-10-2018

    Waar is mijn bestelling

    Pimmetje 19-01-2019

    In goede orde ontvangen en zoals gevraagd het juiste product en heel netjes verpakt. Totaal geen klagen over Wellindal.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over Wellindal

    Uw beoordeling


    FAQ

    Is Wellindal een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 15 ervaringen geplaatst over Wellindal. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 2.8 gekregen, waarbij 27% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Wellindal actief?

    Wellindal is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kinderen & baby, Wonen, Elektronica, Kantoor, hobby, feest & merch, Dierenwinkels

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Wellindal gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.