NederlandReview

  Ervaringen Wellindal

  Als je geen moeite hebt met de Engelse taal, dan kun je hiervan profiteren door ook over de Nederlandse grenzen te kijken naar wat er in de online webshops zoal aangeboden wordt. Bij Wellindal bijvoorbeeld verkopen ze een assortiment van maar liefst 400.000 producten en meer op het gebied van huis, tuin en doe het zelf. Daarbij zeggen ze ook nog eens de goedkoopste te zijn. Wat andere klanten van deze webshop vinden lees je hier op NederlandReview.

  Over Wellindal 
  Wellindal is een volledig online verkoopbedrijf afkomstig uit Spanje dat hun producten wereldwijd levert. Het bedrijf is in handen van Miscota E-Commerce S.L. In de webshop van Wellindal vind je duizenden artikelen op huis, tuin en doe het zelf gebied. De website is volledig in het Engels opgesteld, je kunt rechts bovenin de homepage een ander land kiezen als je dat wilt, de taal blijft hetzelfde.

  Diensten 
  De artikelen die Wellindal verkoopt zijn zeer divers, zo vind je er verschillende artikelen in de categorie ‘Home’ voor in de keuken, badkamer, kantoor, decoratie, verlichting, kinderen en baby’s, etc. In de categorie ‘Garden’ kun je producten vinden als barbecues, zwembaden, dingen voor het onderhoud van de tuin, spullen voor je huisdieren en nog heel veel meer. In de ‘DIY’ (Doe het zelf) categorie vind je artikelen die je nodig kunt hebben voor loodgieterswerk, schilderen, hout, gereedschappen, etc. Je kunt ook zoeken naar het artikel van jouw voorkeur op merk, deze staan van A tot Z vermeld. Er is nog een aparte categorie genaamd ‘Wellinoffers’ waarin de aanbiedingen van dat moment te vinden zijn. Bovendien bieden ze je de gegarandeerde laagste prijs. Kom je hetzelfde product elders goedkoper tegen, dan passen zij de prijs aan.

  Betaling en verzending 
  Je kunt bij Wellindal betalen met je CreditCard, via Paypal, of door een bankoverschrijving te maken. Wanneer je een item in je virtuele winkelwagen doet, krijg je meteen de bijbehorende verzendkosten te zien en de te verwachten levertijd. Wanneer je iets sneller geleverd wilt krijgen dan kan dit, je betaalt daar dan extra leveringskosten voor. De reguliere verzendkosten zijn € 7,99, onafhankelijk van wat voor product je kiest. Bij iedere bestelling die je doet, spaar je automatisch punten, die je bij een latere bestelling weer kunt gebruiken om extra korting te krijgen.

  Klachten 
  Op alle producten van Wellindal zit een standaard garantie tot twee jaar. Wanneer een product bij ontvangst niet aan de normen voldoet, moet je binnen 14 dagen contact opnemen met Wellindal dat je deze wilt retourneren. Daarnaast adviseren zij hun klanten altijd een kopie van je aankoop op te slaan. Voor eventuele vragen kun je de Wellindal Customer Service UK bereiken op maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur. Je kunt ze ook een e-mail sturen, dan ontvang je binnen 24 uur een reactie.

  Wat is jouw ervaring met Wellindal? 
  Kon je ondanks dat alles in het Engels is opgesteld toch goed je weg vinden in de webshop? En heb je dankzij deze shop een artikel kunnen vinden dat bij hen goedkoper was dan in Nederland, of viel dit toch tegen? Laat het ons weten, zodat anderen hiervan profijt kunnen hebben!

  Wat zijn de ervaringen met Wellindal? Worden de artikelen echt binnen de tijd geleverd die ze voorspellen of moet je er helaas toch langer op wachten?

  Wellindal
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

  2,4
  20% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  2,8

  Service

  2

  Prijs

  2,4

  Leveren

  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Nooit iets kopen daar

  Esther17-11-2018

  Zoals zovelen Hier boven zeggen. Bestellen gaat sne.l maar geleverd krijgen niet en als je dan uiteindelijk annuleert krijg je binnen 14 dagen je geld terug... NIET DUS de bank er achteraan laten gaan want gelukkig met credit card betaald. Oplichters dat zijn het

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3,5

  Wel inga met Wellindal? Ik denk beter van niet!

  SuzeB08-10-2018

  Bestelling (jammer) geplaatst 13 aug, meteen betaald via iDeal (snap mezelf niet waarom niet Paypal want dit had ik allang terug kunnen draaien!), en bevestiging ontvangen dat de goederen zouden een maand later geleverd zijn.
  Was een beetje teleurgesteld dat ik zo lang moest wachten maar dacht, het zij zo!
  10 sept bericht ontvangen mijn bestelling wordt 12/13 sept geleverd.
  13 sept bericht ontvangen dat een object was niet leverbaar en geld hiervoor wordt teruggeboekt. Vervolgens moest ik nog 1 maand wachten op uitlevering en de bestelnummer was door hun veranderd!
  Boze bericht verzonden dat dit was niet acceptable. Toevallig mijn andere bestelde artikelen waren later op de dag geleverd!
  Helaas was een hiervan de verkeerde kleur (ik had groen besteld en Wellindal had rood verzonden)
  Doorgelezen op de website over procedure om iets te retourneren maar wilde zwart op wit hebben dat mijn geld voor de geretourneerde artikel wordt teruggeboekt eveneens de €13 verzendkosten om hem terug naar Portugal te sturen (hun fout dus hun moeten betalen volgens hun website)
  Sindsdien is het zeer moeilijk met Wellindal te communiceren (email's worden geretourneerd als niet leverbaar), ik krijg berichten om foto's van de onjuiste geleverd artikel te sturen (heb ik al VIER keren gedaan in jpg EN pdf formaat maar krijgen te horen dat ze zijn niet aangekomen!) en geautomatiseerde berichten mij te vragen of ik tevreden bent met hun dienst!
  Geen geld retour dus (dat kan ik vaarwel zeggen geloof ik) en geen mogelijkheid de verkeerde artikel terug te sturen met zekerheid krijgen dat deze wordt gecrediteerd.
  Wat moet of kan ik nu doen?

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  oplichters

  henk01-10-2018

  zie bericht van roeland Johan d.d. 16-05-2018

  exact het zelfde meegemaakt

  inmiddels zijn wij al ruim 1,5 maand bezig om ons
  geld terug te krijgen.
  je wordt gewoon met emails berichten zoet gehouden

  kut bedrijf

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Slechte service

  Bhm Nanninga 13-09-2018

  Heb artikel besteld was niet in voorraad zou na 14 dagen geld terug krijgen en nu na een maand heb ik nog mijn geld niet terug slecht bedrijf volgens mij zijn het oplichters

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  2

  BEDRIEGERS

  roeland johan16-05-2018

  besteld 10-4-18 berichten pas na 14 dagen dat het artikel niet kan geleverd worden en ik iets anders uit hun assortiment kan kopen ik opteer dat ik wil terugbetaald worden zal gebeuren binnen 15 dagen zijn al meer dan 15 dagen verstreken nog niets teruggestort

  Suzebee08-10-2018

  Ik wacht ook meer dan een maand voor terugbetaling van een niet leverbare artikel en bevestiging dat ze nog een artikel, wat ze hebben fout gestuurd (verkeerde kleur), wil ook terugbetalen PLUS mijn €13 verzendkosten om hem terug naar Portugal te sturen. Volgens mij kan ik mijn geld vaarwel zeggen eveneens communicatie met Wellindal.nl

  Manuel14-10-2018

  ???????????? ik ben helemaal klaar mee, ik koop nooit meer iets via WELLINDAL!!????????

  Manuel14-10-2018

  Ik heb ook precies hetzelfde meegemaakt, na een lange tijd wachten en email en heb ik mijn bestelling geannuleerd en binnen 14 werkdagen zouden ze mijn geld retourneren. Echt niet!!, nu hebben ze problemen met zijn platform en weet ik veel wat nog meer, maar ik wacht al langer dan een maand en denk dat ik geen enkele euro terug kreeg. Conclusie, dikke oplichters en erg slechten communicatie met de klant. Als wij niets roepen kreeg en ook geen enkel reactie.

  Ik heb mijn bestlling nog niet ontvangen15-10-2018

  Waar is mijn bestelling

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Schrijf zelf een review over Wellindal

  Uw beoordeling