Welkoop

4.7

Bestellen

3.4

Service

5.2

Prijs

3.8

Levering

38.9%

Zou hier weer kopen

Welkoop

Je zoekt misschien wat producten voor je tuin of juist voor je huisdier. En wie weet kun je wel wat werkkleding gebruiken. In die gevallen zou je Welkoop kunnen bezoeken. Maar wat zal nou de kwaliteit van hun potgrond en graszaden zijn? Zullen die werkbroeken nou echt wel zo stevig zijn? Zal je dier dat kattenvoer of hondenvoer nou wel zo lekker vinden? Zal je lang moeten wachten tot je winterkleding of paardrijkleding wordt bezorgd door Welkoop’s bezorgservice of komt die pas na de winter aan? En hoeveel zal je aan de klantenservice van Welkoop hebben als je met een vraag of probleem zit? Alleen mensen die Welkoop al eerder hebben bezocht weten over deze dingen wat meer. Lees hun reviews om te ontdekken hoe Welkoop nou echt werkt. Hun beoordelingen, cijfers, meningen en ervaringen kunnen je laten zien wat je nou echt van Welkoop en hun producten kunt verwachten.


Over Welkoop

Welkoop is een tuinwinkel en dierenwinkel. Ze beweren er verstand te hebben van alles wat je voor je tuin of dier nodig hebt. Er zijn vijf verschillende categorieën in de winkel te vinden. Zo is er een categorie dier en welzijn die alles bevat voor je hond, kat of ander huisdier. Denk hierbij aan hondenvoer, kattenvakken, duivenvoeding, tuinvogelvoer, paardenhalsters, ligkussens, visvoeding, nestkasten, schrikdraadapparaten, konijnenhokken, stalbenodigdheden, hooinetten, supplementen, hondenmanden, dierverzorging, vlooienmiddel en nog veel meer. Dus of je nou een schaap, geit of juist wat pluimee hebt, Welkoop kan je van voeding en verzorging voorzien. Er zijn drie categorieën die gericht zijn op de tuin. Dit zijn Genieten in de Tuin, Plant & Zorg en Werken in de Tuin. In de webshop staat dit alledrie onder het kopje Tuin. Je hebt daar een aantal tuinmachines zoals hogedrukreinigers, bladbazers, robotmaaiers en andere dingen die het werken in de tuin een stuk makkelijker kunnen maken. Je kunt er het gras mee maaien, onkruid verwijderen en andere klussen voor elkaar krijgen.. Ook gewoon tuingereedschap zoals spades, schoffels, heggenscharen, rieken en bezems zijn ber te krijgen. Voor het kweken en verzorgen van planten hebben ze bloembollen, graszaden, kassen, potgrond, tuingrond enzovoort. Als je tuin eenmaal mooi is, dan wil je daar natuurlijk van kunnen genieten. Daarvoor hebben ze een selectie tuinmeubelen, barbecues, vuurkolven en terrasverwarmers. Voor kinderen zijn er dan weer speeltoestellen, trampolines en skelters. Als laatste is er dan nog het assortiment werkkleding en schoeisel. Deze bestaat uit thermokleding, paardrijbroeken, werkspijkerbroeken, softshelljassen, veiligheidslaarzen en nog veel meer.




Diensten van Welkoop

Alle producten van Welkoop kunnen online worden besteld. De bezorgservice van Welkoop zal die dan naar je opsturen. Ook helpt de klantenservice van Welkoop je graag met advies en raad over verzorging of de juiste apparatuur voor een klus.


Klachten, Complimenten en Tips voor Welkoop

Natuurlijk horen wij graag alles over jouw eigen ervaring met Welkoop. Hoe goed werken die heggensnaar of dat andere tuingereedschap nou eigenlijk? Zit die werkkleding wel zo prettig? Lust je huisdier dat hondenvoer of kattenvoer wel? En wat valt er te vertellen over Welkoop’s klantenservice en bezorgservice? Laat het ons weten door middel van een review over deze tuinwinkel en dierenwinkel.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (18)

Grisport Stelvio - Wandelschoenen - Bruin

Ik heb van de zomer wandelschoenen gekocht bij welkoop, na drie dagen wandelen heb ik enorme last gekregen. Mijn kleine tenen werden blauw, ik kon ze niet meer aan. De nagels zijn er inmiddels afgevallen. Ik ben er binnen 14 dagen terug mee gegaan Door de assistent bedrijfsleider ben ik zeer onvriendelijk te woord gestaan en de winkel uitgejaagd. Hierna terug gebeld en mocht ik de schoenen inleveren, zouden worden opgestuurd, hierna niks meer gehoord. Na een maand gebeld niets mee gedaan.

M

marius

22-11-2023

0

Had gekocht met de actie op 8 November

Doen acties, vervolgens werkt de site niet en kan je niet bestellen. zoek je contact bestaat zo genaamd je account niet heb je geen mail gestuurd. Je zal wel een vervalsing hebben gemaakt van een screenshot. Nog nooit met zo'n verschrikkelijk klantenservice gepraat als die van Welkoop. Doe dan geen online website als jullie het niet aan kunnen of niet aan willen gaan.

R

Rianne

17-11-2023

0

houtkorrel kattebakvulling

Ik heb al een paar keer een mail naar Welkoop gestuurd met de vraag om uitleg waarom de houtkorrel kattebakvulling meer dan 100% in prijs is verhoogd. Ik raakte hier erg verbolgen over, zeker na het lezen van een zichzelf ophemelende Welkoop directie die niet mee wilde gaan in de prijsverhogingen van Royal Canin, want dat was wel 15 tot 20%. en dat kon de Welkoop hun zeer gewaardeerde klanten niet aandoen. Erg jammer dat ze dan niet even vermelden dat andere producten meer dan 100% in prijs zijn verhoogd voor diezelfde zeer gewaardeerde klanten. Deze kattebakvulling kost elders nog gewoon de oude prijs dus zie ik het als een misbruik maken van de inflatie. Tot op heden geen enkele reactie van de Welkoop directie maar ik vind wel dat de zeer gewaardeerde klanten moeten weten dat de Welkoop helemaal niet zo lief en eerlijk is. Er zijn meer van dat soort winkels waar de prijzen wel enigszins normaal blijven. Ik kom dus niet meer bij de Welkoop en raad iedereen aan hetzelfde te doen

W

W. Prins

27-02-2023

0

Welkoop venray… zak scheurt open door haak aan winkelkar

Zak kattengrit scheurt na betalen nadat zak blijft hangen aan haak van kar. Inhoud loopt half leeg. Er wordt geen oplossing aangeboden. U heeft betaalt en staat net buiten de winkel. Dus uw verantwoordelijkheid. Lekker klantvriendelijk daar.

07-02-2023

0

nvt

A

ALETTA VAN DER BIJL

08-12-2022

0

Schoenklompen Strovels

Nadat ik voor de 3e keer problemen had met de hak versteviging in de klomp die afbrak zijn de laatste keer de klompen weer opgestuurd. Toen ik maar eens heen ging om te vragen of er al iets bekend was(ze zouden bellen maar werd niet gedaan) stond genoteerd dat ik 75% vergoed kreeg, van klompen die nog geen 20x gedragen waren. Ik ga niet akkoord, oude klompen waren er ook niet meer. Ik kreeg een mail van het hoofdkantoor, toen geen antwoord, weer mail gestuurd, geen antwoord. Toen maar een aangetekende brief en meteen een mail dat ik nieuwe klompen kon halen. De brief was via de consumentenbond aangemaakt. Vreemd dat ze dan wel kunnen reageren, maar alles met elkaar heeft dit toch 4 maanden geduurd. Slechte zaak van Welkoop!!

K

Klaas Banga

10-11-2022

0

aankoop bankje hout uit folder

Ik zag een mooi houten bankje in de actiefolder voor in de tuin , ik naar Welkoop soest echter was deze er niet meer, de ondernemer gaf aan ik heb er maar 1 gehad ?? hij gaf aan; ik bestel deze wel voor U en u heeft hem voor de actie prijs , na wat wachten en nabellen geen bank , hij kon niet aangeven wanneer of dit nog wel kwam en adviseerde mij deze via het hoofdkantoor te bestellen daar :veel duurder extra bezorgkosten enz , dan maar even bellen daar krijg ik te horen deze is niet op voorraad , (maar staan nog wel op de site als losse verkoop) , kan ik hem dan bestellen? nee kan niet. kan je er een dan reserveren voor soest? nee kan niet .Hoe gaan we dit dan oplossen ? zou het niet weten. nou ik weet het wel; ik koop geen bank meer bij de welkoop geen oplossing geen duidelijkheid en een waardeloze actie als je in het begin van de foldertijd de winkel bezoekt om je product te kopen verder geen hard-feelings voor de mensen in Soest maar gewoon jammer succes met de volgende folder

M

Marcel

19-07-2022

0

heggenschaar

De grootste waardeloze organisatie die er bestaat nul respect voor mensen die eerlijk, als ik een lul verhaal had opgehangen was mijn heggenschaar van de buren allang gemaakt, wat een waardeloze service, al zeggen dat het niet onder garantie valt, de importeur niet willen mailen, want hij wist al zeker dat het niet gemaakt werd, die kerel kan in de toekomst kijken, dus maar even hoofdkantoor gebeld ook alleen debielen, maar het probleem is dat ze niet weten dat ik nooit opgeef, ik ga de importeur bellen en uitleggen dat dit waardeloos is hoe ze met mensen omgaan en ja een forum word gemaakt tegen de Welkoop waar alle mensen kunnen schrijven over deze waardeloze organisatie, ZELF GA IK EVEN BELLEN MET KASSA EN RADAR, want ben in de afgelopen 2 dagen veel te weten gekomen over deze organisatie, WIE HET LAATST LACHT LACHT HET BESTE EN JA DE SERVICE BIJ WELKOOP HEYTHUYSEN, GROOTSTE MONGOOL DIE IK OOIT HEB GEZIEN IN EEN DOE HET ZELF/DIERENWINKEL

P

pierre

28-06-2022

0

Diversen

Fijn personeel, goede producten, prettige winkelervaring. Top!

E

E van Buitenen

25-02-2022

0

Via internet aankopen ging niet

Zaterdagmiddag dik een uur bezig geweest op via internet te bestellen. Is mij niet gelukt. Een nieuw account aanmaken ging ook niet en via mijn klantenpas ook niet. Ik geef het op en ga wel naar Groenrijk.

T

Theo van Van Schaik

06-03-2021

0

Sterren met licht voor buiten

Zes sterren besteld vorige week Maandag. Woensdag maar één geleverd gekregen. Contact opgenomen, bleek dat ze systeemstoring hadden waardoor ze geen mail konden dat ze niet op voorraad waren, mij is beloofd dat ik ze voor Zaterdag zou krijgen.. niet dus.. Weer mail gestuurd , kreeg te horen excuses voor ongemak en zou zo snel mogelijk de sterren krijgen. Nog geen half uur later weer mail.. ze konden niet meer geleverd worden... vind dit een heel slechte communicatie en ik bestel niet weer bij de welkoop!

S

Sjoukje

24-11-2020

0

hondenkussen

After reading the negative reviews I had some doubts whether to order from welkoop. However everything went great with my order, it arrived after 3 days. Bought the item in an aanbieding so the price was also good. Dog is happy with her new cushion.

E

Elsie

23-08-2020

0

Zwembadtrap

Had online een zwembadtrap besteld. Heb goed moeten zoeken maar uit eindelijk 1 gevonden op voorraad in burgum Friesland (kom zelf uit groningen). Dus daar mee heen gereden. Kom ik in de winkel konden ze mij vertellen dat er niks was. Personeel was totaal niet klantvriendelijk. En daar naast vertikken ze het om gewoon normaal Nederlands tegen mij te praten. Dit was eenmalig dat ik ook maar iets ga kopen bij de welkoop hele slechte service bedankt voor niks.

V

Vd bossche

26-06-2020

0

Niets

Ik wilde iets uit de folder bestellen omdat ik niet in de gelegenheid was om naar de winkel te gaan. Het artikel was tot en met zondag in de aanbieding. Dit was niet meer mogelijk. Ik moest naar verschillende winkels. Daar hadden ze het artikel ook niet meer. Afgelopen maandagmorgen keek ik weer op de website. Het artikel kon weer besteld worden voor twintig euro duurder. Raar dat het nu ineens weer wel kon. Ik had een bericht gestuurd naar de klantenservice maar helaas nog steeds niets gehoord. Waarom een aanbieding als je het niet kunt bestellen. Echt heel flut!!!!

J

Judith

13-05-2020

0

Gazonmest

Bij ophalen bestelling was deze niet compleet maar werd wel het volle bedrag in rekening gebracht Reactie van“klantenservice “ van “ wel”koop was dat de medewerker niks verkeerd had gedaan.... Wat een arrogantie. Zal mijn ervaring in brede kring delen . Zeer slechte service en zal hier ook NOOIT meer iets bestellen

A

A eijkelenboom

03-02-2020

0

3 zakken paardenbrok.

Omdat ik geen tijd had om de paardenbrok zelf te halen had ik mijn vrouw gestuurd, ze had last van haar rug maar ik zei ze willen je daar gerust even helpen om het voer in de auto te doen .Doch toen ze een jeugdige medewerker vroeg haar even te helpen om het voer naar de auto te brengen omdat ze last had van haar rug en geen 20 kg kon tillen kreeg ze het antwoord ik heb ook last van mijn rug dit kan natuurlijk maar ook niet even een collega vragen. Ik spreek hier over de welkoop in Dokkum. Daarom gaan wij nu naar Burgum want daar is de service wel goed. Ik schrijf dit even om dat ik van mening ben dat zulk gedrag echt niet kan.

F

freerk talma

09-01-2020

0

artikelen voor tuinonderhoud

Betreft WELKOOP HOUTEN! Ik kwam voor artikelen , maar kreeg fantastische adviezen, wat belangrijker is om aan te pakken, zuurgraad of onkruid, ben hier echt wijzer geworden en wat een vriendelijk personeel! Kan geen minpunten bedenken, , ik met mijn niet groene vingers heb daar veel geleerd , dit doende , ongeacht wat de aankoop is.Ik wil Dirk Mourik, Tonie Haverman en at last but not at least Lilian Dreuning bedanken voor de geweldige service!!Zo meedenkend en correct en buitengewoon vriendelijk!!

H

Hanneke

22-08-2019

0

Traagste webwinkel ooit

Op 1 maart bestelde broeken zijn op 10 mei nog steeds niet aangekomen Slechte informatievoorziening t.a.v. het bestel- en leveringsproces. Dit geldt ook voor het retourproces. Je wordt steeds vriendelijk geholpen door de klantenservice, echter de intern gemaakte fouten zijn nog steeds niet opgelost.

F

Flip Bergwerf

10-05-2019

1