NederlandReview

    Ervaringen WE

    Wat anderen over WE zeggen! Meningen, oordelen en reviews! Op NederlanReview.nl tref je ze allemaal aan en kun je op een snelle en gemakkelijke manier een oordeel vormen over een onderneming en een bedrijf. Het helpt je natuurlijk om de onafhankelijke reviews te lezen en om zo een mening te krijgen van een bedrijf. Het is goed om ook een review op NederlandReview.nl achter te laten. Zo is het juiste mogelijk om anderen te helpen en te laten zien wat jij van een bedrijf vindt. Natuurlijk mag een review goed of slecht zijn. Zo simpel is dat natuurlijk! Onafhankelijke beoordelingen vind je op NederlandReview.nl. Laten we je eerst meer vertellen over dit bedrijf.

    Over WE

    Het bedrijf wil maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ze willen daarom verantwoord met mens en ook met milieu omgaan. Het staat centraal binnen het bedrijf. Op de korte en de lange termijn willen ze een structurele vermindering van het milieu realiseren. Ook hebben ze sterk onderdeel met Education. Hier traint men de medewerkers, wordt er samengewerkt met mode academies en zoekt men ook partners binnen het onderwijs. Men gelooft in het werken aan een betere toekomst. We can make a difference is het motto. Door personeel, klanten, leveranciers en belanghebbenden bewuster te maken en een belangrijke rol te bieden is het mogelijk om dit te realiseren.

    Het is een bedrijf wat al vele jaren in de straten te zien is met hun winkels. Natuurlijk hebben ze ook een uitstekende webshop waar je de verschillende kleding artikelen kunt kopen.


    WE Fashion & ELLE Magazine

    Producten van WE

    Er zijn eigenlijk drie lijnen. Men, Women en Kids. Het gaat dus om herenkleding, vrouwenkleding en kinderkleding. Het is goed om jezelf bekend te maken met de kleren en het aanbod van kleding, door de website te bezoeken of een van de filialen.

    Klachten, tips en complimenten over WE

    We fashion staat open voor klachten tips en complimenten. Ze zijn hiervoor per mail (contact@wefashion), per telefoon 0080093327446 of per post bereikbaar. Natuurlijk kun je ook naar een locatie dicht bij jou in de buurt gaan. Het hoofdkantoor is trouwens in Utrecht gevestigd, aan de Reactorweg 101, 3542AD, Utrecht

    Heb jij ervaring met WE?

    Schrijf je review over dit bedrijf op NederlandReview.nl. Laat zien aan de wereld of je het een goed bedrijf vindt of niet. Laat zien hoe jij dit bedrijf beoordeelt. Het is heerlijk om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is.

    Lees hier de beoordelingen van de klanten van WE. Hoe is de fashion van de WE, wat zijn de bezorgkosten en hoe lang is de levertijd? Hebben ze leuke mode en waarom moet je hier bestellen?

    WE
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (14)

    6,2
    50% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    7,2
    Service
    rating
    5,4
    Prijs
    rating
    6,2
    Leveren
    rating
    5,6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    tienerkleding

    Op de site wordt de indruk gewekt dat er de volgende dag geleverd wordt. Bij na bellen blijkt dat er op de site onjuiste informatie stond. Het zal 1 werkweek duren. Vervolgens heb ik een deel van het pakket op 5-10 geretourneerd. Inmiddels 2 keer gebeld maar nog steeds is dit retour niet verwerkt. Bij de tweede keer bellen werd er gezegd dat het uiterlijk vrijdag 18-10 verwerkt zou zijn, zo niet of ik nog even wilde bellen.... Maar helaas niet verwerkt. Wilde ik net bellen, is de klantenservice dicht op zaterdag! Heb nu maar een mail gestuurd. Ik vind dit ontzetten slecht.

    Door: L Wijkel 19-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5
    rating

    Na 11 dagen nog geen bestelling binnen

    Bestelling online gedaan. Levertijd 2 tot 3 dagen. Inmiddels 11 dagen verder en nog geen pakket.

    Wel 2 dagen na het plaatsen van een bestelling, een Track & Trace code gehad. Hiermee de illusie dat de volgende dag geleverd zal gaan worden. Maar helaas is dit niet het geval.

    Klantenservice nog ouderwets enkel op werktijden bereikbaar en op mail wordt niet gereageerd. Uiteindelijk gebeld en het antwoord was " het is momenteel wat druk bij het magazijn.". Ben benieuwt hoevaak hij dit per dag moet zeggen..

    Als dat zo is, waar breng je de klanten niet op de hoogte dat de bestelling langer kan duren. Kwestie van communicatie.. En als je het dan echt goed wil doen voor de klant, bied je een alternatief, zoals het bijvoorbeeld zelf ophalen bij 1 van de winkels etc.

    Ik bestel bewust, omdat ik door de weeks geen tijd had om naar de winkel te gaan. Inmiddels de week al om en een weekend voorbij, waarbij ik wel naar de winkel had kunnen gaan.

    Ze gingen contact opnemen met het magazijn en ik zou gemaild worden over de status. Heb ze verzocht vandaag te bellen en anders de order te annuleren.

    Annuleren is niet meer mogelijk, dan moet het terug gestuurd worden. Dit is toch gek voor woorden. Het is nog niet verzonden!

    Ben benieuwd of ze me vandaag gaan bellen. Had de indruk aan de telefoon, dat ze daar niet op zaten te wachten...

    Ze hebben leuke kleren, maar de belevenis die ik nu heb, zal ik zeker nog 2x nadenken of ik in de toekomst hier nog wil kopen..

    Door: jp 08-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5
    rating

    Kleding kinderen

    Mijn dochter wou erg graag een broek, maar het wachten duurt wel erg lang zeg bij een bestelling van WE. Het is al 6 dagen later en het wachten wordt nog niet beloond

    Door: M heijstee 27-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    5
    rating

    Jeans

    Ik koop al heel mijn leven Jeans bij WE fashion.Maar vorige week wilde ik weer wat jeans kopen,is maat 36/36 niet meer op voorraad!Volgens de verkoopster kan ie wel besteld worden,maar is niet meer op voorraad in de winkel.Omdat er weinig vraag naar is.Echt belachelijk,Nederlanders worden alleen maar langer en nu is 36/36 niet meer op voorraad.Ik kom hier echt NOOIT meer!

    Door: Peter 18-11-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5
    rating

    Aanmaningen incasso dreigen

    Een bestelling gedaan in twee delen, en deze ook tegelijk weer in z’n geheel retour gestuurd. Blijkbaar de inhoud van de ene zak in de andere gedaan , ze hebben wel 2 retouren aangemaakt maar van beide maar met 1 product erin ipv 3 per zak. Ik ben nu al sinds april aant emmeren met afterpay en de WE klantenservice gebeld welke zei dat alles in orde kwam maar ik het wel in de gaten moest houden (?) afterpay krijgt blijkbaar geen updates van WE en ik word nog steeds gestalkt voor een bestelling doe ik retour deed a 72 euro
    NOOOOIT MEER, dikke afrader om daar te bestellen!

    Door: Marsha 14-07-2018
    Trudy 30-10-2018

    Helaas dezelfde ervaring.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6
    rating

    Terug betalen lange geschiedenis

    In de winkel een spijkerbroek besteld en direct afgerekend. zou binnen twee werkdagen geleverd worden. omdat er niets bezorgt werd, maar eens gebeld en toen is ons verteld dat de voorraad niet klopt en dat de levering geen doorgang kan vinden.
    Omdat je deze bestelling via de winkel hebt besteld en al hebt betaald, willen we zorgen voor een snelle terugbetaling,Het bedrag zal dan binnen 2 weken op je rekening gestort worden.
    ik zal nog wel even op mijn centen moeten wachten, wat snelle terugbetaling.

    Door: Rob den Uil 10-05-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    rating

    leuke winkel

    leuke winkel ik kom er al jaren
    altijd vriendelijk en ik vind. de kleren mooi
    dacht even dat ze failliet zouden gaan maar gelukkig is dat niet gebeurd!

    Door: Francien Wittenburg 31-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    rating

    Kleding past goed

    Mooie kleding, meestal tijdloze mode. levering telkens best wel snel en de pasvorm ken ik en past goed. Ik heb nooit iets hoeven retourneren, koop telkens dingen die gewoon passen en staan.

    Door: Aafke Gerards 28-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    Zowel online als in de winkel

    Ik koop zowel in de winkels als op de website van WE, het is maar waar ik zin en tijd voor heb.

    Je weet hier gewoon wat je krijgt. Geen gekkigheid of vreemde pasvormen. Het zit zoals het zit.

    Het is niet een enorme prijsvechter, maar het gaat ook langer mee dan drie keer wassen.

    WE is voor mij echt een household name, mijn kast ligt er vol mee.

    Door: Marieke 17-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    Pasvorm altijd goed

    Nadat ik ooit van mijn zus een overhemd had gekregen van WE, ben ik gebleven bij dit merk.

    Eerst altijd gewoon in de winkel, maar tegenwoordig bestel ik gewoon altijd online hier.
    Ik weet mijn maat en het valt altijd prima.
    Soms heb je gewoon een merk gevonden dat jouw lichaam goed past. Voor mij is dat WE en ik vind de mode ook altijd prima hier.

    Door: Joppe F 14-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    Faillisement

    Wat kwam ik hier graag. Kwam. Kleding is niet meer als voorheen. Inspiratieloos en 13 in dozijn en erg kostbaar. Elders betere prijs kwaliteit. En geen valse diva met minderwaardigheidscomplex. Pand ga ik wel kopen na aanstaand faillisement;-) dat dan weer wel. Uitstraling van vergane glorie. Tevens hangt er een toiletlucht wat niet prettig winkelen is. Enfin, heerlen onwaardig.

    Door: Elvis Williams 10-11-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Nooit meer!

    Ongelofelijke slechte service!!
    Vooral van XX (naam verwijderd - admin) van de klantenservice!
    Pakketje is zoekgeraakt bij PostNl en daar ben ik als klant de dupe van. In plaats van mij een nieuw pakketje te sturen moet ik wachten en kan ik de bestelling niet meer annuleren of geld terugkrijgen. Sterker nog: ik wacht nog steeds. Inmiddels 6 dagen geleden en dat terwijl: vandaag besteld morgen in huis.

    Door: eline 02-11-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Voor het hele gezin tegelijk kleren bestellen

    Ik koop eigenlijk alles bij de WE.

    Wat ik vooral handig vind, is dat ik er voor mijn hele gezin terecht kan.
    Dat scheelt gewoon in de tijd en bovendien in de verzendkosten.

    Bovendien groeit de WE echt met mijn kinderen mee: ook nu ze ouder worden, kunnen ze altijd wel iets leuks vinden wat op school dan stoer genoeg is. Ze mogen van mij soms zelf uitkiezen op de website en dan bestel ik het.

    Door: H. Verbeek 15-09-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    goede kwaliteit favoriete winkel!

    WE heeft gewoon hele goede kwaliteit kleding. Gaat veel langer mee dan bijvoorbeeld H&M of Zara. En ik vind het ook veel mooier. WE is echt een van mijn favoriete winkels in de winkelstraat!

    Door: Elselien H. 10-08-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Schrijf zelf een review over WE

    Uw beoordeling