Waterton.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Waterton.nl

In Nederland zijn we zo gewend aan de regen, dat we er eigenlijk niet eens meer van opkijken als het water weer eens uit de lucht komt vallen. Het hele jaar door is er kans op regen, zelfs in de zomer blijft het niet droog. Als het zoveel regent, waarom maken we er dan geen gebruik van? Met een regenton in de tuin heb je al snel een grote opslag hemelwater. Je zult nu misschien denken, waar heb ik al dat hemelwater voor nodig? Je zult je nog verbazen voor hoeveel dingen hemelwater gebruikt kan worden. Bij Waterton.nl kunnen ze je er alles over vertellen en met een groot assortiment regentonnen is er voor iedereen wel een regenton te vinden. Wil je zeker weten dat de regentonnen van Waterton.nl niet lekken? Lees dan de reviews van klanten die al een regenton in de tuin hebben.


Over Waterton.nl

De webshop is onderdeel van het online tuincentrum Tuinexpress.nl, waar je alles kunt vinden voor het onderhouden van je tuin. Waterton.nl is de webwinkel die zich specialiseert, in je raad het waarschijnlijk al... Regentonnen. Het brede assortiment bestaat uit kunststof regentonnen, houten regentonnen, regenton vulautomaten, regentonvoeten, regentonkranen en verschillende accessoires. 
Waarom een regenton?

Met het hemelwater dat in de regenton wordt opgenomen, ben je altijd milieuvriendelijk bezig. Je kunt het water gebruiken om je planten water te geven, maar het is ook goed als drinkwater voor dieren doordat het geen kalk bevat. Het is ook verstandiger regenwater te gebruiken om je ramen te lappen of om je auto te wassen. Of om je kind de auto te laten wassen. Water dat kalk bevat, kan namelijk strepen achterlaten op je ramen of auto. 


Diensten Waterton.nl

Natuurlijk heeft Waterton.nl een groot assortiment regentonnen en accessoires, maar de webshop biedt nog meer diensten. De regentonnen worden namelijk geleverd in de hele Benelux en de verzending voor bestellingen vanaf 500,- zijn gratis. Je kunt overigens in de webshop betalen met iDeal, Bancontact/ MisterCash, Visa, Mastercard, Maestro, PayPal, Klarna en overboekingen. Wil je jouw bestelling toch retourneren? Dan biedt Waterton.nl een bedenktijd van 14 dagen. 


Klachten Waterton.nl

Er kan altijd iets fout gaan met de bestelling of levering van je bestelling. Je kunt dan contact opnemen met Waterton.nl via het contactformulier op de website. Ook als je vragen of opmerkingen hebt, kun je hier terecht. Ook de andere contactgegevens, zoals het e-mailadres en het telefoonnummer van Waterton.nl zijn op de website te vinden. Zo kun je 24 uur per dagen mailen naar info@tuinexpress.nl of bellen met de klantenservice op 085 273 71 66. De klantenservice is bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00.


Heb jij ervaringen met Waterton.nl?

Bij NederlandReview horen we graag jouw mening over de regentonnen van Waterton.nl. Door een review te schrijven met jouw beoordeling kun je andere klanten helpen. Heb jij een regenton van Waterton.nl en hebben jouw planten nu altijd genoeg water? Schrijf dan een recensie over de bestelling, levering en kwaliteit van Waterton.nl.


Op Waterton.nl vind je regentonnen van kunststof en hout, maar zijn de regentonnen van goede kwaliteit? Hier vind je beoordelingen en reviews.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)