Waterontharder.com Amfa4000

2

Bestellen

2

Service

2

Prijs

2

Levering

0%

Zou hier weer kopen

Waterontharder.com Amfa4000

Waterontharder.com is een bedrijf waar je een waterontharder.com kunt kopen. Is dit het bedrijf waar jij je waterontharder gaat kopen? Hebben mensen al eerder een waterontharder via dit bedrijf gekocht? Wat zijn hun bevindingen? De waterontharder is geschikt voor het hele huis, elk type woning en er is geen sprake van service- en onderhoudskosten.


Over waterontharder.com


Waterontharder.com is een online bedrijf waar je een waterontharder kunt kopen. Het gaat hier om de Amfa4000. Het is 1 systeem voor het hele huis. Door dit product versla je kalkaanslag. Het bedrijf stelt dat na het installeren van de waterontharder, goed resultaat direct zichtbaar is. Binnen enkele dagen zie je kalkaanslag verdwijnen. Door het apparaat verminderd kalkaanslag tot minder dan 85%.


Deze waterontharder is volgens het bedrijf al binnen de 5 minuten te installeren. Het magnetische veld van de waterontharder zorgt ervoor dat kalkaanslaag zich hecht aan sanitair en leidingen. Daardoor heb je geen hinder meer van kalkaanslag in de badkamer. Je kunt de Amfa4000 via de webshop bestellen.


Door de Afma4000 waterontharder zullen klanten iedere dag kunnen genieten van heerlijk zacht water. Wanneer u het kleine apparaat om de waterleiding plaatst, is ontkalken van de douchekop niet eens meer nodig. Als je nooit meer kalkaanslaag aan de wasmachine wil hebben biedt de waterontharder ook uitkomst.


Services


Als je bij waterontharder.com voor 23:59 uur besteld dan is de bestelling de volgende dag al in huis. Het product wordt gratis verzonden en er is een gratis retour mogelijkheid. Er zit een 100 dagen omruil en geld terug garantie. Er zijn via de website geregeld acties actief. Het bedrijf is aangesloten bij de Webshop Keurmerk zodat je veilig en betrouwbaar kunt bestellen. Je kunt bij dit bedrijf op diverse wijze betalen. Nederlandse klanten kunnen via iDEAL, bank en creditard betalen. Belgische klanten kunnen via bancontact en/of Mister Cash betalen. Je kunt betalen via een vertrouwde internet betaalomgeving. Nederlandse en Belgische klanten kunnen via PayPal betalen. PayPal zorgt via een beveiligd systeem voor Kopers bescherming.  


Klachtenafhandeling


Het bedrijf geeft aan het vervelend te vinden als klanten een klacht hebben. Ze stellen alles in het werk om dit te voorkomen. Mocht het onverhoopt toch gebeuren dat een klant een klacht heeft, dan kan dit via telefoon, post of e-mail doorgegeven worden. De werknemers van de afdeling klantcontact zullen de klacht bekijken en doen er alles aan de klacht zo goed mogelijk op te lossen.  


Na ontvangst van uw klacht ontvangt de klant een bevestiging. De medewerkers zullen vervolgens binnen 14 dagen de klant oplossen. Mocht het bedrijf langer voor de klacht nodig hebben, word je daarvan op de hoogte gesteld. Als er echt geen oplossing wordt gevonden, krijgen klanten de mogelijkheid om contact op te nemen met Stichting Webshop Keurmerk waar het bedrijf bij aangesloten is. Als dit eveneens geen uitkomst biedt kan geschil voorgelegd worden aan de SGC (Geschillencommissie).


Wat zijn de klantenervaringen bij waterontharder.com?


Ben jij al klant bij waterontharder.com? We zouden het fijn vinden als jij je mening hier achterlaat. Zou je deze waterontharder aan iemand anders aanbevelen? Ben je tevreden over de dienstverlening van waterontharder.com? Is dit het beste bedrijf op het gebied van waterontharding? Hoe zit het met de kosten die door waterontharder.com in rekening worden gebracht? Is dat goedkoper in vergelijking met andere bedrijven? Laat je mening achter via NederlandReview.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

2019?

Waardeloze investering. Het helpt niets. Op de mail 6 wkn na aanschaf hebben we gereageerd dat het apparaat waardeloos is! Daarop geen enkele reactie gehad van amfa4000. Dat op zich is al zeer slecht. En dan wel steeds op tv reclame. Ergernis krijg je er van. Als klanten ontevreden zijn kan je op zn minst een reactie geven!

H

Henny

24-10-2021

0