NederlandReview

  Ervaringen WatchWinder

  Automatische horloges zijn helemaal van deze tijd. Hoewel ze harstikke mooi zijn, vergt zo’n horloge veel vakmanschap, kennis en geld. Wanneer je je automatische horloge niet draagt, stopt het met draaien. En nee, dat komt niet doordat de batterij op is, maar doordat een automatische horloge maar voor een korte tijd energie heeft. Je horloge krijgt deze energie enkel door beweging, dus als je ‘m af doet komt het horloge stil te staan en moet alles opnieuw ingesteld worden. Kan je je horloge dan nooit meer af doen? Nee, gelukkig is hier een oplossing voor bedacht: de watchwinder. Een watchwinder zorgt ervoor dat je automatische horloge wordt opgewonden wanneer je ‘m niet draagt. Zo hoef je niet telkens opnieuw de datum, tijd en maanfase in te stellen. WatchWinderWebshop.nl biedt allerlei soorten watchwinders aan. De vraag is of de klanten van deze webshop tevreden zijn met de producten. Werkt de watchwinder goed? Was het het geld waard? Lees het hier bij NederlandReview!

  Over WatchWinderWebshop.nl

  WatchWinderWebshop.nl, opgericht in 2001, is een webshop waar je terecht kunt voor verschillende soorten watchwinders. Je kunt hier een single winder kopen, een watchwinder met plek voor één enkele horloge. Maar ook als je een grote verzamelaar van automatische horloges bent kun je hier terecht, ze verkopen namelijk ook watchwinders voor 2, 3, 4, 6 of zelfs 8+ horloges.

  Het assortiment van WatchWinderWebshop.nl strekt zich van automatische horloges en watchwinders tot horlogekisten en accessoires. De prijzen van alle producten variëren van heel hoog tot goed betaalbaar. Hoe ervaren consument deze producten? Zijn zowel de duurdere als de goedkopere watchwinders van goede kwaliteit? Is de prijs-kwaliteitverhouding realistisch? Is de klantenservice van goede hulp geweest?

  Weten hoe een watchwinder werkt? Bekijk dan deze video!

  Diensten WatchWinderWebshop.nl

  Als je jouw product bij WatchWinderWebshop.nl hebt gevonden, kun je gaan betalen. Bij deze webshop kun je betalen met iDEAL, PayPal, VISA, Mastercard en AfterPay. Wanneer je je bestelling hebt geplaatst, wordt je pakketje binnen Nederland in 2-4 dagen verzorgd en binnen de rest van Europa in 4-6 dagen. Wanneer je in het weekend bestelt, zorgt dat voor een dag vertraging van de levertijd. Als je bestelling onderweg is ontvang je een track and trace code, waarmee je je zending kunt volgen. Zo kun je ongeveer inschatten wanneer je pakketje bij jou thuis wordt afgeleverd. Binnen Nederland worden er geen verzendkosten in rekening gebracht, binnen Europa bedragen de verzendkosten €6,95.

  Garantie, vragen en klachten bij WatchWinderWebshop.nl

  Op alle artikelen van WatchWinderWebshop geldt (afhankelijk het merk of product) een garantietermijn van minstens 1 jaar. Bij horloges heb je garantie op het uurwerk, maar niet op de batterijen, het huis, de kroon of de band.

  Heb je vragen over de producten van deze webshop? Neem dan contact op met de klantenservice van WatchWinderWebshop. Dit kan door een mailtje te sturen naar info@topdealer of door te bellen naar +31(0)15 212 9038. Als je via de e-mail contact zoekt, kun je binnen 48 uur je een antwoord verwachten. Als je een klacht hebt kun je deze ook mailen naar info@topdealer. Binnen 14 dagen ontvang je een reactie met daarin een eventuele oplossing voor het probleem.

  Heb jij al ervaring met de producten van WatchWinderWebshop.nl? Zo ja, wat is er zo goed aan de producten en wat kan er beter? Laat het ons weten!

  WatchWinder
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over WatchWinder

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is WatchWinder een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over WatchWinder. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is WatchWinder actief?

  WatchWinder is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van WatchWinder gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.