NederlandReview

  Ervaringen Wandel-Geest.nl

  Als je van plan bent een eind te gaan wandelen doe je natuurlijk niet je werkschoenen en wat dunne kleding aan. Je wilt dan stevige wandelschoenen en warme kleding aanhebben. Maar waar kun je die vinden? Één winkel die dit soort spullen aanbiedt is Wandel-Geest.nl. Maar wat voor kwaliteit wandelkleding zal deze winkel verkopen? Hoe comfortabel zullen hun wandelschoenen zijn? Zullen die nordic walking stokken je nou echt helpen om je spieren beter te gebruiken?Zal de bezorgservice van Wandel-Geest.nl de nieuwe rugzak wel op tijd leveren voor je volgende wandeling? En wat voor een klantenservice zal Wandel-Geest.nl je verlenen als je ze om hulp wilt vragen? De enige manier om dit te onderzoeken zijn via klanten van Wandel-Geest.nl. Lees hun reviews om te ontdekken of deze wandelwinkel echt zo betrouwbaar is. Hun ervaringen, meningen en beoordelinge kunnen je een beter beeld geven van Wandel-Geest.nl zodat je weet waar je aan toe bent als je bij Wandel-Geest.nl iets besteld.

  Over Wandel-Geest.nl

  Wandel-Geest.nl is een winkel die wandelspullen verkoopt. Ze zijn een deel van Sport-Geest, een organisatie die bestaat uit zes webshops en drie fysieke winkels gericht op sportartikelen. Bij Wandel-Geest.nl richten ze zich op spullen die je nodig hebt om te gaan wandelen. Ze willen je een groot assortiment aanbieden op het gebied van wandelsport en alles wat ermee te maken heeft. Zo hebben ze bijvoorbeeld wandelschoenen voor dames, heren en kinderen. Maar er is ook een assortiment wandelkleding. Dus of je nou op zoek bent naar een luchtig shirt dat veel vocht opneemt of juist een warme jas zodat je ook in de winter kunt wandelen, Wandel-Geest.nl heeft het voor je. Daarnaast hebben ze wel korte als lange broeken. Je kunt in hun webshop ook wandelsokken vinden. Die kunnen voorkomen dat je met blaren komt te zitten. Mocht je wat meer willen doen dan alleen wandelen, dan zou je eens Nordic Walking proberen. Wandel-Geest.nl biedt hier zowel vaste als verstelbare stokken voor aan. Ze moeten immes wel op de juiste maat gezet kunnen worden. Op warme dagen is het tijdens een lange wandeling verstandig om drinken mee te nemen. Maar ook je mobiele telefoon, huissleutels en andere spullen moet je kwijt kunnen. Daarom heeft Wandel-Geest.nl rugzakken, heuptassen, kaarthouders en drinksystemen. Verder zijn er nog andere wandelaccessoires zoals sportvoeding, petten, licht, verzorging, bidons, drinkflessen, hartslagmeters, reflectie en onderhoud.


  De keuze van wandelschoenen.

  Diensten van Wandel-Geest.nl

  Je kunt de spullen van Wandel-Geest.nl bestellen via hun website. De bezorgservice van Wandel-Geest.nl stuurt deze dan naar je huis. Natuurlijk kun je ook één van hun fysieke winkels bezoeken en de wandelschoenen en wandelkleding in het echt aanschouwen voordat je iets koopt. Daarnaast heeft Wandel-Geest.nl nog een klantenservice om je te helpen als er een probleem optreedt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Wandel-Geest.nl

  Heb je al eens eerder wandelschoenen, Nordic Walking stokken of iets anders gekocht bij Wandel-Geest.nl? Dan horen wij graag meer over jouw ervaring met deze wandelwinkel. Hoe comfortabel zijn die shirts, korte broeken en jassen nou echt? Kun je wel een lange wandeling maken met hun wandelschoenen? En wat is jouw oordeel over Wandel-Geest.nl’s klantenservice en bezorgservice? Schrijf een review en laat ons weten wat jouw mening over deze online shop is.

  Wandel-Geest.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  3.6
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4.6
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  4
  Leveren
  rating
  4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Wandel-Geest.nl

  Uw beoordeling

  Schoenen

  Shoenen niet leverbaar door verkeerd voorraad beheer, kan gebeuren, vervolgens de vraag of een maat kleiner gestuurd mag worden??? Kan niet gebeuren is niet dat het een andere kleur is ofzo, bizar!

  Door: Koppiekoppie04-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  Slechte service

  Rekenen retourkosten, zelfs wanneer ze zelf een verkeerde maat opsturen. Behoorlijk onbeschoft aan de telefoon. Zeer onprofessioneel bedrijf. ZOEK VERDER! En koop hier niet. Al hun spullen zijn makkelijk te bestellen bij andere vertrouwde webshops met goede klantenservice.

  Door: Mickey 03-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Verzendkosten

  Let op voorwaarden mbt retourneren en verzendkosten. Bestelling boven 50 euro gratis verzenden. Stuur je dit terug betaal je retourverzending en alsnog verzendkosten van de heenreis. Was dus 13 euro kwijt en heb geen jas.

  Door: Anoniem 17-05-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6.5
  rating

  FAQ

  Is Wandel-Geest.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over Wandel-Geest.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.6 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Wandel-Geest.nl actief?

  Wandel-Geest.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Wandel-Geest.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.